![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
...si honda mea accord type R. ce ziceti? a iesit bine?
|
interesant spoiler de bmw :D
|
se vd unde ai pus noul spoiler... plus k arata aiurea pt k are o creasta de la spoilerul veki si una de la spoilerul nou :D
|
culoarea spoilerului difera fata de cea a masinii ....
|
Quote:
P.S. Euro R ;) ... |
placut
:)) |
1 Attachment(s)
culoarea nu e identica
iar forma spoilerului e aiurea |
mda... asta am zis si noi :)
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de asta??:lol:
|
prin geamuri nu se vede noul background ...
|
in partea din dreapta ai acoperit un pic farul, ai lasat o mik portiune nevopsita... plus k nu mai pare aceasi culoare
|
2 Attachment(s)
mai am ceva pt voi!:lol:
nu va luati de janta din spate ..........stiu ca e umpic plata!:???: |
pai ai marit eleronu si e blurr ... in partea de jos a lui se vede stalpu dp vechiu background ... dak esti un pic atent se vede vechiu background si prin parbriz si geamu lateral ...
|
2 Attachment(s)
ok lukian...la prima masina spoilerul si pragul sunt la rezolutie mult mai mica asa k nu se vad bine de loc..jantele sunt plate..geamuril laterale sunt mult prea inchise la culoare..iar selectiile in jurul pragului cam lasa de dorit
la a doua masina eleronul e blurry rau...din nou geamuril laterale sunt prea inegrite..ai uitat o bucata de iarba...amandoua jantele sunt blurry si plate..si unde ai refacut gura aia se vede cam blurry acumceva de la mine.m-am intors pe 15 asa k nu am putut sa o fac pt concurs...totul e brush cu exceptia stopurilor,esapamentului si a jantelor...e cam cea mai complexa lucrare a mea de pana acum (in jur de 100 de layere :sad: ) ..sper sa fie bine .comentati in sange pls(de prag nu sunt 100% multumit dar o sa il refac alta data) |
stopul din stanga e un pic bagat inauntru, cel din dreapta e un pic blurry, iar carbonu e cam albicios... mi se pare k pluteste un pic in fundal... dar e super misto oricum... felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning