![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Exista la E36 plafoniere cu lumini ambientale?
Daca nu exista a improvizat cineva ?Eu am plafoniera cu 3 becuri si as vrea sa stiu daca se pot pune 2 leduri cum sunt la E46. |
Nu exista de fabrica... dar orice se poate face....
|
Am si eu o intrebare sa stiu e ceva problema la mine sau si alti au patit asa ceva.
Mi-am pus de curand becurile de la plafoniere pe leduri. Problema e ca atunci cand las butonul pe mijloc (pozitia pe care se aprind cand deschizi usa si cand opresti motorul noaptea) becurile cu leduri stau foarte foarte putin aprins. Am masurat tensiunea care imi ramane si e o tensiune de 5V ceea ce ma duce la calculatorul de comfort care din ce inteleg toate comenzile le are pe 5V (din auzite). Am masurat curentul pe becuri asa cum stau foarte putin aprinse si e cam 0 deci e atat de mic incat nu l-am putut masura, deci prob cu bateria nu o sa am. Oricum aceasta tensiune mai mult ca sigur o aveam si inainte doar ca la becurile cu incandescenta era prea mica tensiunea sa le aprinde, dar e deranjant. Intrebarea e: doar la mine e asa ? |
Quote:
|
aveti idee daca gasesc specimenu asta de anvelope: 245/40/16?
|
Da:D Cum am eu acuma ledurile pe masina si raman putin aprinse e un fel de lumina ambientala:))
|
am si eu o intrebare pentru care se pricepe la cd oem merge la toate puse magazie de cd? ca am inteles ca la unele merge pusa mag la altele doar tel
|
Quote:
|
|
Quote:
|
nu se potriveste lampa interioara de la alta masina ? e39 sau...e38....sau chiar e46 ? m-ar bate gandu sa imi caut si eu una
|
Quote:
|
Quote:
|
salut
as avea si eu o intrebare piesele de pe e36 limuzina se potrivesk pe e36 coupe? faruri capota bara fata? merci |
capota nu se potriveste, farurile se potrivesc dar fara semnalizari..bara fata stiu ca este la fel
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning