![]() |
|
Re: Club TICO
Je si Albastrita inca nu... dar cine stie... ai ideei ceva??? :D sau ai bani de aruncat si nu sti pe ce? :D:D:D
|
nu e treaba in masa, ca nu au toti.. eu as merge dar multi sunt de pe aici si nu stim cati vor veni..poate cand da zapada facem o intalnire la cota 1400 :)):D acolo distractie pe drum. cel putin a mea urca tot.
|
Quote:
poate facem urmatoarea reuniune :)) sau stabilim excursie de club :)) app de urcat :) aici e si treaba de sofer :) (nu cred ca oricine poate urca :)) ) (pe zapada ma refer) |
Quote:
|
je ar merge dar abea luna care vine...sau sa vedem....de luni...ca nu mai e buget,...dar tre sa intre ceva...as merge...special pt gratarel :D:D:D rugam vegetarienii sa se abtina :-P:-P:-P
|
la 22 de ani? urat asa....:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu nu am ce face iarna cu cauciucuri de iarna....este no fun, poate doar pe fata :D
|
Pei iti zic eu ca se merita si pe spate sa iti pui de iarna. Eu unul cand mi a franat unul brusc in fata(aveam cauciucuri de iarna doar pe fata) am franat si eu am tras dreapta de volan si uite asa m am invartit si m-am oprit cu lateralul in stopul aluia. Pentru atmosfera invarteli si toate cele nu se merita sa iti pui de iarna dar safe is first. Plus ca am dat 100lei pe bucata noi noutze pe niste Barum din targ de la vitan asa ca .... eu unul cred ca se merita.
|
eu asta iarna am avut de vara ..noi ... n-am avut probleme... cu franatul brusc... tata cand e zapada nu mergi cu 60.. bagi si tu 40 ca omu belesti ochii si n-ai problele.. eu am trecut prin 2 ierni cu tico.. si nici un eveniment..
|
app SKR cu muzica ne surprinzi la ikea?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|