![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
am auzit ceva zvonuri privitoare la marirea primei de casare la 5700 de lei?is true?
|
Nu, prima de casare pt anul 2009 este de 3800 de lei. Dar la uni producatori inclusi in programul "RABLA" aceasta prima de casare poate creste considerabil.
EX: la Suzuki valoarea primei de casare este de 7000 lei ;) La Ford beneficiezi de reduceri intre 9 si 25% din valoarea automabilului achizitionat(Val cu TVA) la care se adauga si prima de casare. Concluzie - anul asta este bun ca sa-ti cumperi masina noua ;) |
Quote:
|
Un Ford Fiesta 5 usi 1.3 70 CP 7902 Euro ;)
P.S. din astia mai scazi 3800 lei ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La banii astia ai: -Servo directie -ABS+EBD -Aer conditionat -Volan in piele (sunt masini mult mai scumpe care nu au nici macar optiune)reglabil pe inaltime -Geamuri el fata cu tenta verzuie -2 Airbag-uri Eu zic ca la pretul asta eu zic ca e chiar atractiva |
Quote:
|
din pacate a aparut intre timp si chipesul Fiesta cel nou si nu vad pe multi sa arunce acum 8000 euro pe o masina buna dar care a fost deja vazuta de ceva vreme pe sosele.
iar daca pana si noul Mondeo a ajuns la 15350 sunt semne clare ca vin vremuri grele de tot pentru industria auto, cu sau fara taxe protectioniste puse de guverne disperate. |
Quote:
|
nu stiu alte natiuni cum gandesc si ce vor de la o masina noua, poate vor sa fie practice, economice, fiabile, sigure, dar stiu sigur ca noi vrem toate astea la un loc, ceea ce e aproape imposibil.
Noi vrem sa fie masina cat mai mare, dar si sa ne strecuram usor cu ea in trafic, cu cat mai multe usi, dar sa fie si estetica, motor cat mai puternic, dar sa consume doar un pic, etc. si toate astea la un pret cat mai mic, dupa bugetul nostru, si deasupra tuturor acestora - conditie esentiala - sa fie aratoasa - sa stea bine si la capitolul imagine domnule, sa cada vecinul pe spate cand te vede pe langa noua masina. |
Am si eu o nelamurire...stiti cumva aici prin zona Hd-Deva daca se ocupa careva cu polish pt. faruri(plexiglass)?Ca e acea "problema" la Laguna(si nu numai)cu "matuirea" farurilor ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
|