Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

alex2see 10-04-08 01:25

Re: Diverse discutii

e 2 mil tot setu

ven`u 10-04-08 16:28

:) scapa ieftin ... :)

CobraArt 10-04-08 20:45

era vorba de ambreaju de la motoreta si nu este 2 mil :))

kraven_4_all 11-04-08 01:29

[QUOTE=bogdan_wrc;1473294]ok...
nu..poate nu mergem cu 40..dar nici cu 150 nu ma laud ca merg pe forum. si crede-ma ca nu merg in oras cu 150.[QUOTE]

bogdane ...fara suparare ...dar una zici si alta faci` .... si te mai iei si de lume ....

bogdan_wrc 11-04-08 09:28

pai una e sa scrii si alta e sa mergi. eu nu am zis ca merg incet. mai citeste postul meu ..
Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1473294)
ok...
nu..poate nu mergem cu 40..dar nici cu 150 nu ma laud ca merg pe forum. si crede-ma ca nu merg in oras cu 150.

am mers sa ii arat cuiva cum trage. asa cum si altii m-au rugat. asa cum l-am plimbat si pe tre. asa cum trebuia si aseara sa il plimb, daca nu avea telef inchis :)
dar nu cred ca m-ai avzut pe mine laudandu-ma pe forum cu asa ceva. nu cred ca ai auzit vreodata ca m-a legitimat pe mine politia aiurea. eu incercam sa fim impreuna de aceeasi baricada si sa nu ne facem prob unii altora. asa cum nici eu nu atrag politia pe bulevard, asa nu as fi vrut nici voi sa postati pe forumuri ce faceti.

nu cred ca v-ar fi convenit nici voua ca in fiecare zi sa ma laud pe forum ca fac cerculete la rondul 1 si chiar sa fac...sa vina mereu politia, asa incat sa va fac voua probleme care mai stati linistiti acolo.

eu nu m-am laudat ca fac curse prin diferite locatii tocmai sa nu atrag atentia asupra lor. si sa poata fi folosite de toti care fie se plimba , fie merg uneori mai tare. .
nu m-am dat eu usa de biserica, dar poate m-am expirmat gresit. tu ma stii, si stii ca nu mi-am luat masina cat de cat puternica sa merg incet. adu-ti aminte si cum ne-am cunoscut atunci cu DONU... dar una e sa mergi si alta e sa strigi in gura mare ca o faci.

nu cred ca ai vazut la mine ca m-a luat radaru cu viteze cu 3 cifre in oras totusi.

nu zic, poate nici nu a mers cu asa viteza pe 23 august....dar e mai bine sa fim mai rezervati asta am zis. si mai ales dupa ce cu 1-2 zile inainte fusese inchis un topic pe tema asta.

oricum, am incetat sa mai postez pe aria asta. m-am saturat.m-am saturat orice zic sa fie luat ca o lauda la VAG si sa nu vedem alte chetsii umbrite de difertie alte rautati. nu are rost. v-as ruga sa uitati si nr meu de telef si de mine cu totul. multumesc.

decat sa ne certam si sa auzim asa comentarii in telef ca aseara, mai bine ne ignoram si decat ne salutam prieteneste. si mie mi-ar fi fost f usor sa raspund acelor comentarii de aseara, fie in gluma fie ca nu, dar am acceptat sa ne intalnim as vorbim live. nu, ati considerat ca mai bine ne ratoim aici. sau in spatele telefonului. eu nu vreau asta. am o varsta si chiar m-au deranjat comentariile de aseara. daca chiar vroiam sa ne ratoim, opream si vorbeam direct. dar am preferat sa nu, tocmai ca sa incheiem orice discutie.
si crede-ma ca nu de frica nu am orpit. chiar am impresia ca suntem maturi si putem sa discutam normal.

fiind un forum auto, am zis ca mai bine discutam cu masinile, nu comentarii aiurea.

sincer, nu mi-as dori sa vad masina zgariata dintr-o razbunare acida...asa cum mai am fost amenintat aici. daca aveti ceva cu mine, aveti cu persoana mea, nu cu fierul.

va doresc o viata placuta si tot ce va doriti voi. nu va chinuiti sa mai imi raspundeti ca nu mai intru pe aici.

tre 11-04-08 10:00

era descarcat telefonul. intra pe mess sa vorbim.

DONU' 11-04-08 14:23

E pacat ca s-a ajuns aici din cauza unor distractzii cretine, amuzament din plictiseala...

ven`u 11-04-08 15:26

terminati ma cu certurile ... nu e frumos sa se ajunga la asa ceva ...

RMS80 11-04-08 20:22

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1478808)
pai una e sa scrii si alta e sa mergi. eu nu am zis ca merg incet. mai citeste postul meu ..

am mers sa ii arat cuiva cum trage. asa cum si altii m-au rugat. asa cum l-am plimbat si pe tre. asa cum trebuia si aseara sa il plimb, daca nu avea telef inchis :)
dar nu cred ca m-ai avzut pe mine laudandu-ma pe forum cu asa ceva. nu cred ca ai auzit vreodata ca m-a legitimat pe mine politia aiurea. eu incercam sa fim impreuna de aceeasi baricada si sa nu ne facem prob unii altora. asa cum nici eu nu atrag politia pe bulevard, asa nu as fi vrut nici voi sa postati pe forumuri ce faceti.

nu cred ca v-ar fi convenit nici voua ca in fiecare zi sa ma laud pe forum ca fac cerculete la rondul 1 si chiar sa fac...sa vina mereu politia, asa incat sa va fac voua probleme care mai stati linistiti acolo.

eu nu m-am laudat ca fac curse prin diferite locatii tocmai sa nu atrag atentia asupra lor. si sa poata fi folosite de toti care fie se plimba , fie merg uneori mai tare. .
nu m-am dat eu usa de biserica, dar poate m-am expirmat gresit. tu ma stii, si stii ca nu mi-am luat masina cat de cat puternica sa merg incet. adu-ti aminte si cum ne-am cunoscut atunci cu DONU... dar una e sa mergi si alta e sa strigi in gura mare ca o faci.

nu cred ca ai vazut la mine ca m-a luat radaru cu viteze cu 3 cifre in oras totusi.

nu zic, poate nici nu a mers cu asa viteza pe 23 august....dar e mai bine sa fim mai rezervati asta am zis. si mai ales dupa ce cu 1-2 zile inainte fusese inchis un topic pe tema asta.

oricum, am incetat sa mai postez pe aria asta. m-am saturat.m-am saturat orice zic sa fie luat ca o lauda la VAG si sa nu vedem alte chetsii umbrite de difertie alte rautati. nu are rost. v-as ruga sa uitati si nr meu de telef si de mine cu totul. multumesc.

decat sa ne certam si sa auzim asa comentarii in telef ca aseara, mai bine ne ignoram si decat ne salutam prieteneste. si mie mi-ar fi fost f usor sa raspund acelor comentarii de aseara, fie in gluma fie ca nu, dar am acceptat sa ne intalnim as vorbim live. nu, ati considerat ca mai bine ne ratoim aici. sau in spatele telefonului. eu nu vreau asta. am o varsta si chiar m-au deranjat comentariile de aseara. daca chiar vroiam sa ne ratoim, opream si vorbeam direct. dar am preferat sa nu, tocmai ca sa incheiem orice discutie.
si crede-ma ca nu de frica nu am orpit. chiar am impresia ca suntem maturi si putem sa discutam normal.

fiind un forum auto, am zis ca mai bine discutam cu masinile, nu comentarii aiurea.

sincer, nu mi-as dori sa vad masina zgariata dintr-o razbunare acida...asa cum mai am fost amenintat aici. daca aveti ceva cu mine, aveti cu persoana mea, nu cu fierul.

va doresc o viata placuta si tot ce va doriti voi. nu va chinuiti sa mai imi raspundeti ca nu mai intru pe aici.

EU VAD CA O TII IN PROSTIA TA !!!!! ITI MAI SPUN PT ULTIMA DATA CA NU AM MERS CU 150 PE 23 AUGUST . COBRA ART E MARTOR .DAR VAD CA TU IN LIPSA DE PREOCUPARE POSTEZI AIUREA . INCERCA SA TE ABTII NU ARE NIMENI NIMIK CU TINE DACA ITI VEZI DE TREABA TA SI CRED CA EU NU M-AM BAGAT AIUREA IN SEAMA CU TINE ASA CA MAI BINE SA INCHEIEM SUBIECTUL CA NU ARE ROST SA NE CERTAM AIREA PT DOUA VORBE SPUSE IN GLUMA DE MINE PE FORUM.

jakal 13-04-08 02:21

La Multi Ani Donule!!!!!!

Si Sanatate Ca E Mai Buna Decit Toate.......

ai imbatranit mah.....:lol::lol:

kraven_4_all 13-04-08 02:23

sa ne traiesti bobby .....clan lider NSL....toate cele bune si sa la muuuulti CP si Nm:) ....

DONU' 13-04-08 02:30

Multzumesc fratzilor! Si voi sa-mi traitzi! Suntem NO SPEED LIMIT!!!

CobraArt 13-04-08 04:29

La multi ani,bai!!!

Vibe 13-04-08 12:27

La Multi Ani Mare Sef... Sa Ne Traiesti Mult Si Sanatos.

feryboy 13-04-08 12:28

La Multi Ani!

ven`u 13-04-08 13:12

la multi ani sefule de trib ...sa traesti ca ne trebuiesti ...si felicitari celor care au colaborat la intalnirea NSL de ieri ...am auzit ca a fost un succes !!

shantzu 13-04-08 13:19

La multi ani Bonule ! :drunk:

DONU' 13-04-08 13:38

Multzumesc mah! Suntetzi nishte grei totzi! 'ti-ai draq de betzivi! :lol:

NoNo 13-04-08 13:45

La Multi Ani Donule!!! P.S.:Care trece azi prin intersectia aia de la Kaufland si il vede p un aurolac care cica nu poate sa mearga sa ii dea cu cv peste picioare...fac cinste ;)

vacaroz 13-04-08 15:21

cum pot afla si eu ce diametru are pastila de gheatza(asa am impresia ca se numeste) fara sa desfac motorul.am cautat pe 23 august la aproape toate magazinele si mi`au spus sa vin cu diametrul pastilei ca talonul nu e de folos.maine desfac motorul sa ii inlocuiesc dracia aia si nu vreu sa mai astept inca o zi pana alu diametrul ei si pe urma sa o cumpar.asa de dim dau fuga si am cumparato

tng 13-04-08 15:24

Ti-am zis si aseara la 12 ... iti zic si acum DONule

LA MULTI ANI !!!

kraven_4_all 13-04-08 19:47

ce scoruri au avut shoferii ieri cand au plekt la intalnire....ma refer la scoru` de al tichetu magic:D

Vibe 13-04-08 19:50

Un Fleac... ne-au ciuruit :P

feryboy 13-04-08 19:52

18 lei :)
m-a intrebat baiatul ala daca eu am venit primul...ca am dat cel mai mult :)
dar presupun ca vlad e campion ca el a mai si plecat de cateva ori

kraven_4_all 13-04-08 19:54

wow....scoruri mari` ...:) ..si in afara de aceste scoruri`...iese cineva pe strazi` ?:)

jakal 13-04-08 20:08

15 ron.....o nimica toata...........

arzaiar catranu......:)):))

TheMaax 13-04-08 20:16

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1482502)
18 lei :)
m-a intrebat baiatul ala daca eu am venit primul...ca am dat cel mai mult :)
dar presupun ca vlad e campion ca el a mai si plecat de cateva ori

eu am avut in jur de 24 de lei, ca am iesit am plecat de vreo 2-3 ori, dar zic ca a meritat .............. cea mai frumoasa, bine organizata si selecta intalnire de cand sunt in acesta comunitate .............. asta e parerea mea!8)

Vibe 13-04-08 20:18

asteptam o viitoare intalnire... ;)

jakal 14-04-08 00:52

acolo e cam problema cu soarele....nu stiu cum o sa fie vara.......

kraven_4_all 14-04-08 01:26

dak e sa mai mergem tot acolo ...ne mutam cu un nivel mai jos ...ne ascundem putin de soare:) ...si data viitoare..facem cu filmare k`lumea...!!

DONU' 14-04-08 01:27

Incercam sa gasim si alte locatzii la fel de selecte si mai putzin costisitoare unde sa adunam clubul. Vom fi din ce in ce mai multzi si cu mashini frumoase si din ce in ce mai puternice! Inca o data va multzumesc tuturor celor care atzi venit si care atzi sprijinit aceasta intalnire.
Va multzumesc inca o data si pentru urarile de La Multzi Ani! :peace:

kraven_4_all 14-04-08 01:29

ti`a placut cadou` din seara asta ? ...VR POWA:D

DONU' 14-04-08 01:30

Da frate.
Pana si Politzia m-a lasat in pace :peace:
Shmeker cadoul, desi totusi a fost tot ideea mea si a lui Blondu' :p

kraven_4_all 14-04-08 01:33

eh ...asta e ....bine k v`ati gandit in seara asta atunci :) ...sa nu uiti sa platesti impozitul la stickerele alea mari dupa masina=))

NoNo 17-04-08 11:29

Bhai se anuntza ceva de 1Mai....plm... ceva pana la mare????:twisted:

kraven_4_all 17-04-08 14:07

unii da...altii nu ....altii poate:)) ...nono ...unde anume in vest stai?...

shantzu 17-04-08 20:30

Quote:

Originally Posted by NoNo (Post 1489290)
Bhai se anuntza ceva de 1Mai....plm... ceva pana la mare????:twisted:

La mare vor fii pe 3-4 Mai . indemanare si liniute
nu mai stiu unde am vazut stirea :lol:

NoNo 17-04-08 20:45

Langa kaufland...dracu..blocurile alea de 10 de langa sosea:twisted:

ven`u 17-04-08 21:00

shantzu`le .... pe role liniute si indemanare ?:)) daca da ma bag si io :D

NoNo 17-04-08 21:03

dak au si trotinete e si mai bn....;)

All times are GMT +2. The time now is 20:18.

- Copyright 2026 4Tuning