![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1827370 Attachment 1827371 |
Quote:
Multumesc frumos pentru VT-uri. Cred ca o sa merg pe varianta a 2-a :D |
3 Attachment(s)
Va salut mesteri mari,va rog mult,vreau si eu bara fata si bara spate puse pe pozitie cum trebuie si vopsite albe,va rog mult de tot.
|
2 Attachment(s)
Salut! Am si eu o rugaminte, daca poate unul din voi va rog rog frumos sa-mi puna pe masina mea doar bara de pe RS facelift, si bineinteles la aceiasi culoare. Vreau sa fac modificarea asta si vreau sa vad cum da. Sper ca nu cer prea mult. Ms frumos.
|
1 Attachment(s)
salutare la toata lumea! as vrea daca se poate sa-mi faceti la calibra asta un bad boy cat mai agresiv , sa-mi puneti niste jante 9-10 J sa se vada cat mai iesite in afara si coborata cat mai mult ! va multumesc !
|
1 Attachment(s)
Salut baieti. Pentru masina din poza niste faruri angel eyes, folie carbon 3d pe capota(toata capota), plafon. As fi curios sa vad cum ii sta si cu pragurile si bandourile vopsite in culoarea masinii sau tot cu folie. Multumesc anticipat pentru efortul depus :)
|
Unii de pe aici fac niste lucrari :rolleyes2, de ce nu va uitati peste cateva tutoriale sau sa exersati mai mult ? Nici eu nu sunt cine stie ce .. dar am vazut o masina aici de ...:shock::shock:
|
4 Attachment(s)
salut!! daca are cineva timp si pt al meu opel!!
as dorii daca se poate : - capota GSI (cu prizele stg-dr) - coborata cativa cm - grila sport ( fara semnul opel) - spate shave ( fara strop de scris...decat numar inmatriculare) - usi spate shave - folie geamuri - eventual alt model de jante - stopuri in genul model1 si model2 multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
vreau si eu jantele albe cum e capota va rog, cine ma poate ajuta;)
|
2 Attachment(s)
...:rolleyes2...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...:rolleyes2...
|
Quote:
|
N-ai pentru ce ! ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1830995 Attachment 1830996 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salutare din nou :) Vreau si eu un VT la dacia logan ! Va fii o posibila achizitie :) Deci :) Vreau sa fie culoarea masini ce este cu negru(bandouri,bari,grila radiator )Next: stopurile din imagine si cu farurile ! Next:Jantele pe 17 sau 18"din imagine !Next:Geamuri Fumuri nu foarte tare :) Multumesc mult,astept razultatul:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1831740 |
Ms frumos:D
|
Imi face si mie cineva VT-ul sau cer prea mult :sad:
|
dar pe baiatul cu dacie break nu-l ajuta nimeni?e printre putinii care dau dovada ca vor sa miste ceva la masina nu vor doar wallpaper....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
buna. rugaminte cu 100-le meu. lasat odata ca in a treia poza si/sau a patra poza (dif pozitii). jantele as vrea sa fie rosii ca in ultima poza (aceiasi nuanta, dar total, nu ca in poza), eventual daca se poate as vrea si capace cromate.
va multumesc ffff mult de abia astept rezultatul |
6 Attachment(s)
buna. rugaminte cu 100-le meu. lasat odata ca in a treia poza si/sau a patra poza (dif pozitii). jantele as vrea sa fie rosii ca in ultimele 2 poze (aceiasi nuanta, dar vopsita total, nu ca in poza), eventual daca se poate as vrea si capace cromate mici pe centru.
va multumesc ffff mult de abia astept rezultatul |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1834573 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un help mic !! as dori daca se poate jantele albe , geamuri fumuri toate , lasata jos si gri mat !!? multumesc si sper sa reuseasca cineva toate astea sa imi fac o idee cum o sa arate dupa vara aceasta :)) !
|
1 Attachment(s)
Quote:
eventual si alta cu banda alba la cauciucuri daca nu sunt nesimtit si cer prea mult multumesc tare mult |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1835075 |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1835156 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mutumesc multumesc :X:X !! asta urmeaza in vara asta !! daca mai poate cineva sa o faca mai bine as fi recunoscator !!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu nevoie de putin ajutor...masina asta daca puteti sa fie alb mat si inca o poza sa fie doar capota alb mat...;)
|
Nu ma pricep eu la VT, dar am impresia ca e nevoie de o poza ceva mai luminoasa...
|
2 Attachment(s)
Poate va ajuta :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning