![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Cred ca mai esti singuru de pe forum tu,danny125,equinox,capa,kata,adi aerox(A.K.A Betivu=)) si krypton care faceti maisni de calitate Restu........:rolleyes2 sunteti in ceata Nu o zic in nume de rau dar incercati sa faceti si voi masini cat de cat ok;) Adica ma refer: - jantele sa se potriveasca cu masina - camberul sa fie ok si suspensia. - etc.. Pentru o masina frumoasa nu trebuie sa ai gusturi pur si simplu low+camber+cat mai stock. |
Mestere pe mn m-ai uitat:))) in lista aia:))
|
Quote:
Daca nu postez masini nu inseamna ca nu citesc in fiecare zi paginile ;) :D |
scuzati pe cine nu am pus dar ma dat peste cap toata tevatura de pe forum:shock:
sorin,dary2 si andr31 astia mai sunteti nu? veterani de razboi=) |
3 Attachment(s)
multumesc dary ;)
revin cu un mustang :X |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mersi Dary, ma Krypton, parca nu i se prea potrivesc jantele. In rest e bine, da schimba jantele.:-).
Ia sa va vad. Ghiciti ce masina e?:lol: |
multumesc ;) race stellie asa se numesc jantele de pe mustang daca nu ma insel si eu .. din cate vad ii sta foarte bine frumos si chrysler-u ... in poza aia e golf1 sigur
|
5 Attachment(s)
o mazda care e inca varianta beta...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si uite ca e gata si Golfu`.
Golf MK1 Ce ziceti?:oops: |
foarte frumoasa inafara de acel intercooler ori il mai scoteai putin inafara ori nu il mai puneai ;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mie imi plac cat mai tunate :-) Un Golf 4 racing :D |
4 Attachment(s)
Dupa 3 zile Fara sa mai fac nimik mia venit pofta de SRL
IN legatura care ma intrebat ce se mai intampla cu golfu gasiti mai multe delatii pe forumul Masina Mea Virtuala Golfu ala e oribil ...ce iti place la el sincer?? PS-Frumoase masini all X5 |
Quote:
edit: scz raducu dar am uitat sa comentez. pai...ideea e ca nu ar fi rau, dar nu imi place cum se imbina chestia asta geep si low, pt ce mai e geep pt ca facandul low nu il poti face masina de racing nici nimic deci nare rost, asa in mare e misto |
nu prea imi plac mie suv-urile low dar hai sa zicem ;) frumoasa bravo
|
Quote:
Oricum nu am terminat de lucrat la el dar vroiam ceva pareri. O sa ii schimb kit-ul ca m-am oprit intr-un zid (frane proaste...), jantele si toba. |
Quote:
|
Nu am vazut nici o reclama :-??
Defapt, sincer sa fiu, cu kit-ul ala l-am cumparat de la Joe :oops: E golf 4 2.0 cdvc. Sa vad ce kit-uri gasesc prin catalog :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Of of,greu cu bautura in ziua de azi dary :lol: Scz de offt. |
3 Attachment(s)
Back with the Skyline :) Equnox si radu imi plac masinile voastre...
|
am vazut o calibra la cineva, si nu o gasesc pe nici un site. o are cineva de aici? daca da, va rog eu, urcati-o ca nu stiu de unde sa o iau...
|
1 Attachment(s)
Asta e buna?
|
multumesc. sper ca e buna
acum o incerc |
nu merge. eu vreau pentru 2.2.1mwm. asta e pt 230
|
4 Attachment(s)
Stanceworks miata 8)
|
Quote:
Doar sa nu exagarezi cu bari pana in pamant:lol: Ceva modificat subtil ca sa iti atraga atentia. Daca o tunezi subtil si cu niste jante care ar arata bine de ce nu ar da bine? |
1 Attachment(s)
@dary asta e stilul care imi place mie. Bari cat mai mari si cu cat mai multe detalii. :D
Recunosc, golful nu era tocmai stilul meu. Imi plac jantele negre nu galbene. Mai lucrez la el sa il fac exact pe stilul meu si o sa pun poze. Quote:
Uite alta care o am eu in 2.2.1 si merge. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
New Skyline
|
3 Attachment(s)
Vin si eu cu prima generatie de Miata care dupa mine e cea mai frumoasa
ILLEST Attachment 2157327 Attachment 2157328 Attachment 2157329 @dary762 - chiar nu cred ca era necesar sa faci o clasificare cu cine face masini frumoase si cine nu , isi dau ei seama cand vad ca nu sunt criticate masinile lor sau sunt prea criticate...Dupa mine si @Ebone face masini frumoase , unele imi plac foarte mult de exemplu cum a fost Beetle-ul cu cateva pagini in urma arata bestial ;) @Radu A.K.A. G.R.M. - foarte tare golful ... as da un rinichi sa il am in realitate :lol: @ReMMyThEDeMoN - Acum pe bune degeaba te tot scoti ca nici jantele nu sunt pe placul tau si etc. tuningul de genul asta se numeste Rice , si era (si inca este mai putin cei drept) foarte popular la noi chiar cand a aparut moda tuningului , toata lumea punea spoilere pe masini nu conta ce masina nu conta ce spoiler daca arata bine , dadea dupa liniile masini nu era important , important era ca "mi-am tunat masina bha" sau pe romaneste stilul nefese cu ghilimelele de rigoare ;) acum fara suparare dar arata penal ;) @R.Equinox - arata foarte bine acel bimmer ;) @Robicutz - cam mari jantele pe skyline-ul vechi:-P merge ceva mai mic si cu cauciucuri intinse , in rest frumos @Calinutz13 - frumoasa :-) |
frumoase amundoua :)
|
Am eu vederea prosta sau pe pagina asta sunt numai masini frumoase?
Vedeti ca se poate? Bravo tuturor! Quick_silver-hai pe la mine am facut rost de o vodca=) |
@Robicutz skyline ala e pt 2.2.1?
Eu am unu pt 2.3.0 si desi am 2.2.1 MWM LE tot imi da eroare daca il bag... Doar in 2.3.0 merge. @danny inca sunt incepator in ale tuningului. Experimentez si eu ca sa invat :-) Dar stilul tot nu-l schimb :D |
@danny125 si a ta e frumoasa imi plac farurile in special
@KrYpToN ms puteam sa indrept rotile din spate dar cv pur si simplu nu ma lasat :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning