![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
felicitari pentru munca depusa :X:X ,un kit m-tech 2 nu i-ar strica
|
Okay :) in principiu n-am postat ca faceau astia misto de mine, o sa intelegeti si de ce :)
era marti seara,eram la munca.. primesc telefon: dom'le hai sa ne dam de-a latu diseara cu masina ... eram pe ganduri,nu stiam ce sa fac,ieseam la 22:00 de la munca,trebuia sa mananc,si altele.. fug repede de la munca,acasa,mananc,si plec cu nebunii sa ne dam de-a latu,eram vreo 5 masini care ne-am dat... unu a plecat tractat altu a futut-o un pic iar eu am plecat pe platforma 2 au scapat :lol: cinste lor da,in concluzie.. in loc sa-mi fuga de cur masina,nu i-am dat destula acceleratie,ea a inceput s-o ia in fatza desi rotzile erau virate... eu m-am panicat vazand bordura,si in loc sa iau piciorul din acceleratie,am franat,masina s-a dus tarash spre bordura si ... surpriza,am luat bordura... imi pare rau ca n-am poze.. rezultate.. am futut un pic spoileru rotile stateau inainte asa | | , acum stau asa / | :) am rupt bieleta de directie si altele,nu stiu exact,astept si eu lista cu ce tre sa schimb ideea e ca roata s-a blocat in aripa,pe care a si strambat-o ... ah si s-a futut si janta e cam nasolica.. si eram eu panicat ca plm,am stricat masina,da erau baietii astia care mi-au facut noaptea frumoasa facand caterinca si plm :D inclusiv de postu asta care urma sa-l pun exact atunci , la 3 30 noaptea ... da n-am vrut sa le dau satisfactie :lol: imi facusem planuri mari ptr seara aia, la 5 30 dimineata trebuia sa plec la munca noi la 3:00 noaptea, ne chinuiam sa dam masina jos dp platforma.. ca sa nu mai zic cat de greu a fost s-o urcam pe platforma.. pisda masii .. de abia astept s-o reparam sa ne intoarcem acolo :) daca are cineva poze cu roata,as fi dator pe viata :D tre sa adaug la colectia de poze.. mersi din nou baietilor care imi spuneau ca nu-mi merge lumina din interiorul masinii .. .cand masina nu se mai misca :lol: |
pt ce sunt prietenii???? :P
hai ma, ca erai sa chiar plangi....ne am gandit sa relaxezi sii tu..acuma caterinca la o parte, dal dracu d roata...bine ca nu ai lovit mai rau...bine ca nu ai lasat acolo..bine ca nu ai patit nimc...are grija Turcu d el..... |
a aparut si povestirea....
interesanta seara ce ati avut.... lasa Santos ca o rezolvi tu si pe asta.....ai rezolvat atatea dea lungul timpului....vrei sa spui ca aici se infunda treaba???? io nu cred go go go santos & teddy bear |
masina chiar e pe maini bune :Do sa revina in fortza ,de abia astept
|
e bine atunci...poate vad si io masina anu asta :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Lasa ma ,noi sa fim sanatosi,fiarele se indreapta.
Am aterizat si eu cu un dement prin toamna direct intr-o banca pe magheru :)).Ploua ca dracii afara,el a vrut sa mergem sa mancam ceva... si cum mergeam noi agale...trece un 5-ar nou si ne tot provoca...si omu a dat si el pana a intrat in boost motorisca...dupa care am planat vre-o 60-70 de metri.Da macar am intrat in banca regulamentar,prin usi :)) |
E na ma ca a aparut si postul ala ...=)))
Apropo, vezi ca nu iti merge nici trapa...=))) |
Quote:
|
Si povestea continua :P ... atata paguba sa fie sant0se :)... si lasa panica ... adu`ti aminte de ... "[...] take my bear and watch this..." :D
|
ba tea are dreptate...nici trapa dar nici faruri.....si vezi ca nici boxe.....
|
Urat urat....lasa ca se rezolva. Bine ca esti sanatos, asta e important. Acum e naspa ca in loc sa mai fii facut ceva la masina, de banii aia o repari acum.
|
Si mie mi s-a intamplat dar la mine a fost mai complicat ca abia am gasit bascula si cap de bara de iX (m-am urcat pe o bordura). stiu cum e sa-ti mearga toate ok si dintr-o data alti bani dati pe masina...
Crezi ca il termini pana pe 6 iunie? bafta cu masina |
ce e pe 6 iunie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning