![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
App GEO....ai idee cum scap de instalatia aia? ma simnt ca un ciudat extraterestru sa stiu ca am sub capota (si asa mica si ne'ncapatoare) niste fire care nu's puse de mine, deci inutile... nu e cash pe buzunarel ca m-ash duce la nenea ala care zici de el....ca tare as vrea sa imi faca si mie masina in mintzile ei....asa imi e teama... App aveti idee careva dc nu imi mai da aer decat sus la dezaburire parbriz? oricat misk de ala sa dau in jos la fata sau in alte parti aerul....oha...nimic...numai acolo da aerul..in rest toate functioneaza.... Si care este ideea cu aerul de afara sau din interior? nu vad diferenta decat cand dau in interior ventilatorul ala parca are mai multa vlaga....in rest....nu am observat alta caldura mai puternica sau mai slaba.....:?::?::?: |
@yneedlove
Nu ai pentru ce. Vino la intalnire data viitoare pe 29 si vedem exact despre ce este vorba acolo, ce este in plus si ce nu la carburator si apoi daca e te duci la nenea ala la carbotest. Legat de ventilatie, probabil a sarit cablu ce misca clapeta care iti da aeru la geam, in fata sau pe la picioare. Iar diferenta cand dai sa intre aer din afara sau din interior este: atunci cand dai sa intre aer din interior iarna si ai geamurile dezaburite, se dezaburesc greu, iar cand dai din exterior se dezaburesc mult mai repede.....pe cald ventilatia bineinteles :D |
Ms GEO... poi pe 29 acum?
am gasit niste jenti pt ticoline...insa...preturi tata...preturi...e drept ca sunt made in germany (zic ei) si sunt si cu niste gume incaltzate...dar ...sunt scumpe la bugetul unora si altora...ca mine :D si mai ales ca sunt pe 14...15....si din ce am vb cu axxo... e drept..asa aveam si la opel...si la ford...si la bmw... erau jentile mai mari decat cele standard....cauciucuri sport...late...grele...consum mai mare...iar eu am ajuns la a mea tico...din cauza la consum... Acum sincer...ma gandeam aseara ...tico e un EL sau o EA ? (ce probleme existentiale . . . dar sa mai detensionam topicul ) |
Quote:
|
Quote:
|
poate vin si eu tot la 22 :))) app de ventilatie.. am avut aceiasi problema .. am dat 10 ron la dezmembrari pe un cablu dala ca era rupt.. s-a montat usor si acu e bine..
|
Quote:
|
Te asteptam:) desi la ora 20 in parcare la ikea nu stiu cate locuri sunt libere:)))))))
|
le punem spate in spate pe cate un loc de parcare si avem:))))
|
cred ca de data asta intalnirea o sa o facem pe la 18-19 sa prindem putina lumina. App la ora 20 o sa fie destule locuri libere la ikea, dar eu zic sa ne intalnim vis-a-vis in parcare la bricostore ca este mai mult loc :D si s-ar putea sa mai fie si alte cluburi pe acolo :)
|
mda... eu vorbisem cu liviu... sa ne vedem in colentina...ca eu vin din militari....sau ma rog..vreun coleg mai aproape???
|
Mai bine faceam tot la polivalenta ca eu ajung in 3 minute :))
|
app ati fost vreodata cu tico pe drum forestier?
|
Dar voi ce-ați spune, dacă mai umpleți rezervoarele cu încă 40-50lei și veniti, într-o sâmbătă sau duminică, senină, la Giurgiu, facem aici o mică paradă de ticozauri... mergem prin port (eventual mergem prin vamă), poze, facem un grătar ceva (că avem și câteva lacuri)... Pentru un maxim de 50lei eu aș zice că se merită... Voi ce ziceți?
PS. Mie îmi mănâncă fix 35 de lei de la eroii revoluției până la mine acasa (mers 90-100Km/h max) și înapoi și restul de 15 lei, plimbările aferente. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning