![]() |
Re: Club astra bertone
incearca alt debitmetru bun! dupa alta masina sau unu nou, de fapta scoate mufa la debitmetru si dc trage mult mai bine e clar debitmetru, asa am patit si eu si scotea 128cp pe dyno masina fata de 188 cp cat scotea cand era stock...dc nu mai uitate si la bujii si sonda landa dar e exclus sonda
|
Mai verifica si bcs-ul din fata. Am avut eu acum probleme cu el. Se bloca si tot la fel n-aveam boost in turbina. Mergea pana la 3000 de ture si dupa incepea sa scada in loc sa creasca.
|
clar tre sa te uiti la debitmetru, simptomele de care zici u sunt cam de debitmetru,mai e varianta si cu bcs ul de pe turbina cum zicea algorunescu sau chiar actuatorul poate fi
succes |
Quote:
de consum numai zic imi ia pe putin 16%...modificari nu prea am facut: filtru sport, finala sport, si bov care nu face nimik din cauza presiunii slabe pe care o sufla turbina... am fost cu masina cam peste tot in galati si nu au mai intalnit asa ceva |
Quote:
|
e normal, ca da sa moara la inceput cand scoti mufa, sa lasi putin motorul sa mearga pana se echilibreaza el singur... intelegi,,asa imi face si mie cand scot mufa
|
Pai BOV ul scoate vreun sunet atunci cand o calci la 3000-4000? Daca nu sufla tu cum crezi ca se duce turbina?
|
da sa verifici si o compresie la motor , sa nu fie garnitura de chiloasa, nu are cum asa de repede sa se duca o turbina... cu ce presiune mergi? si mai verifi
|
verifica conductele de alimentare a turbinei cu ulei, sa nu fie turl infudat,am patit..si se duce imediat turbina
|
Quote:
|
O turbina tine in jur de 60.000 de km poate si mai mult. Fie ai probleme cu boostul, desi daca aveai asa ceva iti crapau pistoanele, fie este montata prost. Puneti un ceas de turbo si raspunde la intrebarea mea: BOV ul scoate vreun sunet sau e mort? OE DV, adik valva stoc de pe turbina mai merge sau e deconectata?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am uitat sa spun ca prima turbina s-a stricat la 97 000km, a 2a la 103 500km, si acum masina are 104 900km
|
Ceas de boost si dupa mai vorbim.
Ce flasneta de bov e ala? Cel vechi a ramas conectat? Ce banuiesc eu: bovul nu merge si tot boostul se intoarce inapoi lovind palele turbinei. de asta o mananci asa repede, de asta se inroseste... problema cu intreruptul acceleratiei intre 2000 si 3000 tine de front BCS, cel de pe turbina. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning