Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

dan_kamikaze 11-10-07 09:50

re: Club Ford Capri

daca vrei iti pot da eu voltajele scoase de o sursa de pc da oricum nu iti trebe mai mult de 12 v insa bine stabilizat ca altfel se alege praful....

silencer 11-10-07 10:10

băi, terminaţi cu întorsul cuţitului în rană. Să revenim la caprele noastre.. Cine are o pereche de scaune recaro frumoase? Şi evident şi de vânzare.

cv-03-btf 11-10-07 20:13

2 Attachment(s)
..........faza scurta ford capri......................................

florin_cars 11-10-07 21:11

breee esti niebun betefeule..ce faini sunt ochetii..:D:D
cat iei sa faci aceeasi treaba si la alte faruri, GOLF, BMW etc?

johnny111 11-10-07 21:30

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1141417)
ma poate ajuta cineva cu chederele de la geamurile din spate de pe lateral?

Ce chedere? Fii mai explicit. Daca nu sunt cu balamale, geamurile spate vin lipite si peste ele sunt niste ornamente metalice.

florin_cars 11-10-07 21:32

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1141699)
mai baieti, am facut rost de ceva ce s-ar putea numi aur pentru unii.
enjoy: http://s233.photobucket.com/albums/e...rent=video.flv

nisip de care? ceva denumire?
eu am gasit nisip de otel(parca) as ami-a zis cel ce mi-a aratat...era o galeata de 15kg..pe jumate plina..si n-am reusit s-o ridic cu o mana oricat am incercat...e HEAVY DUTY...cu asa ceva imi voi sabla de acum inainte masinile :twisted: :twisted: am gasit ceva unicat in TM..si pt 300Eu merita, duc masina la om, el o duce la firma unde are cunostinte, sableaza foarte mult aia..deci au experienta din plin)...si o iau gata sablata si tratata ;)
bafta si voua...la TM m-am scos..voi?

johnny111 11-10-07 21:41

1 Attachment(s)
Dan Kamikaze, cu cat vinzi jantele acelea din otel de pe capra ta?
Sau, daca te intereseaza, ti le dau la schimb pe ale mele. Sunt din poza de ma jos, 6j15. De mult caut niste jante clasice si din ce am priceput din pozele tale cred ca acelea mi s-ar potrivi.

dan_kamikaze 11-10-07 22:16

Nu sunt de vanzare poate doar cu tot cu capra!

silencer 11-10-07 23:09

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1144979)
nisip de care? ceva denumire?
eu am gasit nisip de otel(parca) as ami-a zis cel ce mi-a aratat...era o galeata de 15kg..pe jumate plina..si n-am reusit s-o ridic cu o mana oricat am incercat...e HEAVY DUTY...cu asa ceva imi voi sabla de acum inainte masinile :twisted: :twisted: am gasit ceva unicat in TM..si pt 300Eu merita, duc masina la om, el o duce la firma unde are cunostinte, sableaza foarte mult aia..deci au experienta din plin)...si o iau gata sablata si tratata ;)
bafta si voua...la TM m-am scos..voi?

e nisip cu granulatie 30 sau 0.30, nush cum sunt cotate.. merge foarte bine atat ca se risipeste usor.

florin_cars 11-10-07 23:46

aha...am auzit k unele instalatii si recicleaza materialul, buna ideea.

si cat costa kg..sau la cate kg e ambalat?
poate e mai ieftin k cel de otel ce il folosesc tipii astia in TM,..de fapt la 300Eu I don't give a damn, sa se descurce, dar totusi..cat coasta domnu'?:shock:

nitu_ovidiu82 12-10-07 01:52

o cutie in 5 trepte are cineva de vanzare?

nitu_ovidiu82 12-10-07 01:54

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1144975)
Ce chedere? Fii mai explicit. Daca nu sunt cu balamale, geamurile spate vin lipite si peste ele sunt niste ornamente metalice.

da, asa sunt , nau balamale si au ornamente de metal

Silencer Power 12-10-07 10:42

Am vazut intr-o emisiune pe Discovery ca mai bun decat nisipul cu granulatie mica, ar fi bicarbonatul de sodiu (evident, granulatie mica). Au facut si o demonstratie in care vopseaua si grundul nu aveau "scapare". :)

Silencer Power 12-10-07 10:47

Din cate am inteles, sablarea, daca nu este facuta corespunzator, poate afecta iremediabil tabla... iar acel nisip de otel imi suna destul de periculos. :)

johnny111 12-10-07 12:05

Pe la mine prin zona se renunta la sablarea cu nisip cuartic. Cate instalatii de sablare stiu eu s-au retehnologizat pe "bile" de aluminiu. Inca nu le-am vazut. Banuiesc ca nu-s chiar bile. Oamenii de acolo ziceau ca-s mai putin agresive cu tabla decat nisipul cuartic. Ca fapt divers, eu mi-am sablat niste piese de caroserie pe care nu le-as fi putut curata eficient cu abraziva. Mi le-au facut cu un nisip foarte fin, aproape ca faina de grau. Ei bine, cei de acolo ziceau ca aceasta sablare cu Al e mai eficienta, dar si mai scumpa (eu la nisip, pe capota si pe aripile de Capri am platit 40 E +tva)

All times are GMT +2. The time now is 06:54.

- Copyright 2026 4Tuning