![]() |
|
Re: Chat
ma, terminati cu off-topicul =))) =)) :P
|
Chiar asa... Terminati cu off-topicul sau mut discutiile la Chat! :crazy::woowoo:
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Loganuri nu-s masini rele...is un pic mai "butucanoase" si mai au nevoie de un pic de styling dar in rest merg..mai ales cele pe motorina(dak le tii in garaj iarna) si alea pe benzina cu motor de 105 CP.Un pic stilizate si is chiar ok la bani romanilor.
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
|
Quote:
Tu pe Google te uiti? Eu stiu si dealerul de la care au inchiriat masina. Are o gramada de exotice. La el un SLR costa cam 1500-2000 pe zi. Dar daca te bazezi pe Google, e problema ta. Numai sa-ti zic ceva: uita-te pe mobile.de, si cauta masini din Belgia. Toate masinile sunt 20% mai scumpe decat in Germania, iar in realitate sunt 20-30% mai ieftine! Diferenta intre realitate si internet. P.S. ... eliterent? Una dintre firmele cele mai scumpe? ;) |
lol ma pai dealerul acela ii cumnatu unui preten de-a meu f bun.si tu zici ca el le inchirieaza.nush cine te minte pe tine da ar fi cazu sa te trezesti si sa gandesti un pic logic ca ai la aberatii in tine.si bentleyul si si ferrariul is cumparate de la el ca el numa avioane dinastea vinde.si da-mi voie sa iti spun ca un murcielago se inchiriaza in europa cu 3000 euro pe zi deci un 360 care i mai vechi i undeva pe la 1000++...
|
nu stiu ce va mananca-n fund pe voi dak e sau nu inchiriata masina lui flipu' sau cat coasta inchiriatul pe zi la o asemenea masina.
|
Mai, eu n-am zis ca Ferrariul este inchiriat! Ba, am zis ca nu prea cred asta. Cred ca ai inteles ceva gresit.
|
te refereai ca stii dealerul de la care lamboul i inchiriat?at da am inteles gresit scz
|
Quote:
|
Deaspre Loganuri... Kalosul spunea ca nu-s masini rele. Sa fiu sincer, si mie-mi plac pana la o anumita masura. Cea mai mare problema este suspensia. Caroseria e destul de inalta, pavilionul este prea lat, rotile stau un pic inauntru, astfel masina devine foarte instabila. Cate s-au rostogolit pana acum, iar experienta proprie este ca Loganul ia curbele cu 10-20, sau chiar 30 km/h mai putin ca o Dacie berlina. Eu zic, ca prima modificare necesara este micsorarea garzii de sol si montarea rotilor mai late (Am citit pe un forum ca nu se recomanda distantierele pentru a scoate rotile mai afara, dar nu mai stiu ce efect negativ are).
|
Care il stie pe PORUMBELU ce sta pe tulcea 22 si o avut un BMW urs????? nu stiti ce o facut cu masina ca multa lumea imi zice ca o vanduto si azi am vazut masina toata dezmembrata numa caroseria de ea ...fara geamuri,fara motor,fara aripi,spoilere...de interior nu am ce sa zic ca era gol ?? ce so intamplat cu masina aia ??? stie careva ceva ??
|
Quote:
|
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Re: Prezentati-va!
Maisina Ii Din Gilau
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
|