![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
dai turbosmooth/ mesh smooth dar nu mai mult de 2 la itineration... si vezi tu atunci ce iese....
|
Quote:
|
poate cineva sa ma ajute si pe mine...cu niste setari bune pentru o scena faina... si daca are cineva un hdri bun....pls...
daca vreti vb aici pe mess: alexmaris91 |
haideti mai baieti...dam drumu la vreo ceva?? sau stam si asteptam sa treaca vara asta aiurea?!
|
Re: Lucrarile Mele Ruver
salz all ..am si eu o mare rugaminte de unde fac si eu rost de programele astea [-o<?ca u le gasesc nicaieri pls ...ma gasiti la id calin_danut4you va rog eu mult de tot ca il caut de un an de zile si nul gasesc:((:((:((
|
1 Attachment(s)
re alz am o problema , nu ma lasa sa adaug bitmapuri :???:
cine ma poate ajuta :???: |
pai nici nu ai cum sa adaugi un bitmap pe un mash... ia incearca si pune textura le difuse la un material si adauga materialu poate merge asa ;)
|
Quote:
|
va rog eu spunetimi si mie de unde iau programele pls pls pls pls pls pls plspl pls calin_danut4you idul meu [-o<[-o<[-o<
|
de aici
|
Buna sunt nou p aicea nu am experienta in 3dsmax 7 dar imi palce si stiu sa fak cate ceva in el cine ma poate ajuta in legatura cu genta de masina (este un tutotrial) numi iese ceva cn vrea sa ma ajute sami scrie la ro_do_cri(id mess):twisted: thx :)
2. dak ar vrea cnv sami arate si cum sa lucrez cu "Blueprints" |
|
ms cobra si dak ati avea un video cum faceti masini 3d cu blueprints........ms
|
intra pe click aici si vezi ca ai cateva tutoriale folositoare;)...
p.s: sper sa nu te superi grigo :) |
care ma ajuta si pe mine cu un Vray:oops:
|
2 Attachment(s)
Poftim vray.
Baieti am si eu o problema cu care ma confrunt de cateva zile numai pot de nervi :evil: am luat o lucrare dupa net si am vrut sa fac si eu una la fel ca sa vad daca pot ajunge la acelasi efect de lumina si am 2 probleme pe care nu stiu ce draq sa le mai fac. 1. Nu reusesc sa fac efectu de bump de pe cladire sa apara mai bine (mentionez ca daca maresc intensitatea soarelui nu se mai vede nimik). 2. Nu stiu cum sa fac sa maresc intensitatea de umbra. Daca stie cineva cu ce as putea sa rezolv astea si cum sa ma invete si p mine va rog. P.s : stiu k nu e reusita a mea, nu ma intereseaza sa o copiez 100%, ma intereseaza doar acele chestii. |
daca umblii la lumini la shadow bias acolo ... q cat e mai mare biasu q atat umbra e mai deasa si mai restransa in juru obiectului
|
no changes :???:
|
eu nu cred ca acela de pe cladire este bump....mai degraba e modelat.;)
|
ok sa zicem k e asa cum spui tu...dar textura ? totusi se vede chiar daca intensitatea soarelui este mai mare...
@deci nu stie nimeni nu ? :)) pfoai... |
Unde gasesc optiunea "cap" in 3ds max 7? :| Sau cum mai pot umple golul din mijlocu' jantelor?
|
apasa p border si uitate putin mai jos si ai cap
|
Asa , ms , il caut de 30 minute mama lui de cap..
|
Mersi pentru Vray:D
|
eh asta e pana la urma ma las batut daca nu stie nimeni...am sa mai incerc eu p draq in patru :D k nah...pana la urma (k'ntodeauna) toti o scoatem singuri la capat :D
|
sal....
ia uitate peste tutorialu asta, poate te ajuta cu ceva ;) http://www.3dm3.com/tutorials/mental_ray_exterior/ |
ms frumos, as fi preferat totusi pentru vray k sunt obijnuit cu el dar o dau si p mental daca e nevoie :D
|
am si eu o problema care stie un tutorial cum sa fac faruri plz help me. am cautat de mi-a venit rau am gasit unele dar nu explica deloc:cry:
|
|
mersi mult chear lam cautat da nu lam gasit ala de pe situ lui grigo mie nu imi mere oricum mersi
|
1 Attachment(s)
din nou am o problema:D:oops: mi au disparit sagesile (in imaginea de mai jos) stie careva problema:cry:
|
apasa p X
|
1 Attachment(s)
sal alz ...
cine are un blueprint cu opel omega ca cel din poza? |
Am o problema.. am invatat cum se aseaza blueprinturile dar se vad la rezolutie foarte mica.. se vad pozele in patratele , are cineva idee de ce ? :D
|
:???: da un print
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi , acum am alta problema , cred ca e de la placa video , cand mut obiectele sau pun mousul pe sagetile alea 3 "x,y,z" imi dispar blueprinturile , am placa video 7600GS 512. Pe open gl nu facea asa figuri dar se vedeau blueprinturile la rezolutie foarte mica..
|
apasa pe "o"....cred :???:
|
Mersi , nu stiu ce am facut cand am apasat pe o dar e bine ca nu mai face ca inainte.. :D
|
baieti e vreo diferenta mare dintre bump si displace ? stiu k displace'u scoate in evidenta mai bine textura si are un efect mai bun dar nu prea stiu sa-l folosesc pare complikt, aveti tutoriale pt displace ? sau vreun efect bun cu bumpu ? Ideea e k vreau sa scot in evidenta niste piatra de munte k sa dea kt mai real.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning