![]() |
Re: Fumator/nefumator
Tigarea de dimineata la cafea/ceai.
Tigarea de dupa masa, sa intre mancarea mai bine. Tigarea din pauza de 10 minute la munca. Tigarea de nervi. Tigarea din mijlocul unei conversatii interesante. Tigarea dinainte de culcare. Tigarea combinata cu ceva de dat pe gat ( dupa caz ). Tigarea de plictiseala. Tigarea de dupa... Cum sa renunti la atatea tigari ? |
acuma nu sa fac pe desteptu` sau ceva ... dar nu se zice tigara ? fara e ?
|
scuzele mele.e-ul dispare, morala ramane:)
|
NEFUMATOR :-P
|
Nefumator
|
Fumator de Kent 8(cateodata 2 pachete pe zi) :)) Cum m-am apucat ? Seara cand ieseam prin oras luam cate o tigara de la cineva,pana ceream cate 7-8 tigari pe seara,dupaia am inceput sa-mi cumpar eu si de atunci ala am fost,am vreo 2 ani de cand bag ca disperatu...am mai fumat odata o vara si dupaia m-am lasat un an...
|
Quote:
@ontopic: fumez trabucuri dar numai la ocazii speciale ! ( gen: revelion, la mare, la zile de nastere ). Daca as face un total: 10 trabucuri pe an :) in rest .. fumator "sh" ( ma dispera nevasta-mea cu slims-urile ei ) |
Nefumator.
Per total mai multi nefumatori. :D |
NEFUMATOR
|
NEFUMATOR - asta pana o sa mor!!! Sunt foarte bucuros sa vad mai multi ne-fumatori aici, poate odata toata lumea va vedea ca nu e bine sa iti distrugi viata:oops:
|
Asa ziceam si eu cand erama mai mic :))
|
Eu m-am lasat cam de doua saptamani si e prima oara cand chiar nu simt nevoia de a fuma ...m-am mai lasat odata dar atunci ziceam ca mor daca nu bag tigara in gura...acum chiar nu am nimic ...:| dubios :))
|
Quote:
|
E trist sa vezi atata tineret fumand f mult. Se duce dracului sanatatea (asta in timp si acum nu va dati seama), dar conditia fizica slaba isi face prezenta mult mai repede. N-am fumat si nu voi fuma... daca unii nu aveti vointa, macar ganditi-va la banii aruncati(atat pe tigari cat si pe medicamente mai tarziu).
|
De nu imi luam masina la cati bani am aruncat pe tigari in 6 ani :|
|
Eugen,din gura ta ca nefumator e usor de zis,si din gura mea e la fel de usor de zis,dar,omniprezentul "dar" cand ai deja ceva timp de cand fumezi,e foarte greu sa te lasi,mai ales cand umbli in grupuri in care 95% fumeaza...
|
Quote:
|
Quote:
@VladM: Vad ca ultima propozitie ce ai zis "e foarte greu sa te lasi,mai ales cand umbli in grupuri in care 95% fumeaza...", este true, foarte foarte adevarat (din pacate). Pt. ca multi se cred foarte cool si "smekeri" pt. ca fumeaza. bag ceva bonus: 2 fete de la mine din clasa (si atentie, au doar 13 ani si sunt in clasa a 7-a) au inceput sa fumeze, doar pentru faptul ca ceilalti isi bateau joc de ele ca si cum ar fi "ţărănci" |
Quote:
|
Daca esti fumator si ii stii gustu tigarii , pa si la revedere .Daca nu ii stii gustu ,nu are nici un rost sa l afli .
|
Quote:
|
TOTI prietenii mei fumeaza... ete ca stau cu ei si nu fumez. Tatal meu a fumat ani buni si f mult, si s-a lasat BRUSC. Mama mea la fel desi fuma putin. Acum incerc sa o dezvat si pe prietena, deocamdata le-a rarit.
Asa ca VladM.. la 17 ani ai tai, e cam grav sa gandesti asa.. esti slab daca nu-ti poti impune ceva. Un alt exemplu: desi iubeam dulciurile,sucurile etc, sa vezi de jumatate de an cum beau numai ceai si apa plata, si nimic dulce, doar pentru ca Mi-am PROPUS sa fac asa avand probleme la stomac, iar acum ma simt f bine, si tot nu pun in gura suc,acid,dulciuri tampite. |
Quote:
Nu stiu daca a procedat bine, dar mama mea mi-a dat la varsta de 10 ani sa trag un fum si mi-a zis...trage tare in plamani, normal.. nu mi-a placut si nu m-am apucat niciodata de fumat. |
Am 18 ani,fara 2 luni,am vointa,dar,nu pot. Cand vad ca altii fumeaza si stau cu ei nu pot sa nu trag,oricum am scazut din "doza",din 2 pachete am ajuns la unu. Uite de exemplu,mi-am propus sa slabesc,si saptamana trecuta am slabit 3 kg,deci vointa este,dar aici,e altceva.
|
Quote:
Quote:
|
Nu,ca nu am slabit datorita tigarilor,am slabit ca am mancat mai putin si fara fast-food si paine:D
|
DOHC16... mi-am permis acea comparatie cu dulciuri si sucuri pentru ca eu ziceam ca fara ele nu pot :)) asa cum spuneti voi ca fara nu puteti... eu mancam f multa ciocolata! e acelasi lucru daca ne gandim o secunda ca e o slabiciune pt noi atat tigara pt tine, cat si ciocolata sucul pentru mine :))
|
NEFUMATOR !!! si sunt mandru ca nu fumez :P
|
Nefumator si nu am bagat in viata mea tigara in gura, niciodata dar absolut niciodata.Avantajul e ca la mine in familie nu fumeaza nimeni, prietena nu fumeaza si prietenii cam 50%-50%.Tata mi-a explicat de mic cum sta treaba cu tigarile si faptul ca mai de mult cand nu prea stateam in fum de tigara, adica nu tu cluburi, nu tu discoteci etc imi era rau de la fumul de tigara, dar acum m-am obisnuit m-a facut sa nu fumez.Unii mi-au zis ca nu sunt "smecher" daca nu fumez dar nu i-am bagat in seama si astept sa vad peste vreo 5-10 ani cine a fost mai smecher, eu ca nu m-am apucat de fumat sau ei :).Insa am avut alte "pofte" de care am reusit sa ma las, adica Coca-Cola si Pepsi de care te lasi destul de greu...dar am avut dorinta si am reusit, la fel cum am am dorinta si reusesc in continuoare sa nu ma apuc de fumat, daca ai dorinta si ambitie poti sa faci orice, nimic nu e imposibil.
|
Fumator de la 21 de ani. Preferabil Kent
|
Ar fi interesant sa se redeschida poll-ul din martie sa vedem cati fumatori vor mai fi.
La cat vor scumpi tigarile. :D |
OFICIAL !!! De 1 luna m-am lasat de fumat , la cerintele iubitului meu . Nu ca vroia el neaparat sa ma las , ca si el fumeaza dar am astm si imi face rau , are dreptate , asa ca m-am lasat , si chiar nu mi-a fost pofta de tigari . Bineinteles ca am pus 1kg sau 2 pe mine ca am pofta de mancare mai mare dar nu conteaza , se pune sportul in aplicare...
Ma simt mai bine fara tigari sincer , si stau langa prieteni zilnic si nu am pofta de tigara , si + ca am scapat de porcaria aia de dimineata ( de pe gat ) :lol: |
Only one cigar, occasionally ! :D
|
Dunhill negru sau kent 8
|
Quote:
|
malboro filter plus...
acum sunt racit..si nu prea pot sa fumez..poate cu ocazia asta ma las...:lol: |
Gata cu Dunhillu de 9.5 lei! M-am saturat de atatia bani dati pe tigari si m-am trecut pe Pall Mall de duty free din piata - 6 lei pachetu' si e bun.
|
Ocazional doar Davidoff Classic, Cohiba si Sunday's Fantasy. Cam un pachet pe luna daca le-as numara;-)
|
Nefumatoare,ocazional(adica din ani in paste) mai pun tigarea in gura.
|
Quote:
daca iti doresti asta nu o sa ai problema dar putina ambitoe nu strica :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning