![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
eu am observat o chestie: nu le pupa in c_r, da-le suturi acolo, o sa devii atractia numarul unu pentru ea daca nu sari calul...
|
Sau ignora-le. :lol:
Daca stie ca o placi si incearca sa se intinda cu gluma, ca sa te joace ea cum vrea ... daca o ignori complet, ai sa vezi ca se cam urca pe pereti. :D Asa am facut eu cu o fosta. Ma culesese pe mine de nu stiu ce site (gen hi5), locuise in cartier cu mine (eu nu stiam asta), cred ca ii paream cunoscut. Ma ia gagica la 2-3 masline pe messenger si i-am taiat-o scurt: hai la un suc, m-am saturat de stat in casa. Asa mai vorbim si face 2 face. In ziua aia, chiar nu ma interesa tipa atunci, ci aveam chef sa ies. Accepta locul de intalnire, numai ca la capitolul timp ... a intarziat 10min. In general, cu fetele la intalniri sunt ceva de genul: sfertul de ora academic dupa care zbor. Ajunge ea, isi cere scuze ca a intarziat, iar eu ... mai de sus asa i-am raspuns: N-ai intarziat, te-ai incadrat in sfertul de ora academic. Dupa 5 minute decolam. M-a urat 2 zile pt cuvintele alea ... dar nu realizase ca orice alt tip nu i-ar fi spus asta ... asa a ajuns sa i se puna pata pe mine ... intre timp s-a dus dracu' tot. Am intrat la belele amandoi, apropiatii stiu la cine ma refer cand spun de o domnisoara logodita. :D Un timp n-o suportam. :D O uram pt simplul fapt ca incerca sa se joace cu mine, dupa aia am ignorat-o complet. Acum vorbim, vrea mai mult. She cannot be trusted, sunt rezervat si nu dau cu piciorul unei relatii de 8 luni cu o persoana care tine la mine, chiar daca nu este un fotomodel. Imi place de actuala ca a fost mereu alaturi de mine la greu, e mai mare ca mine si orice tip are o dambla de genul asta. Am spus-o si o repet: URASC FEMEILE CARE ARATA BINE SI INCEARCA SA PROFITE DE ASTA PENTRU A ISI BATE JOC DE BARBATI. |
asta pentru ca exista o multime de l_b_gii care ar renunta la orice urma de demnitate sau orgoliu doar sa se paotalauda celorlalti l_b_gii, prietenii lor, ca au iesit la un suc/au statde vorba/au numarul de telefon al respectivei "dive"...
|
acum un an aproximativ ma cheama un prieten... sa ii repar calcul unui alt prieten comun care e pe la parnaie (a jefuit o persoana de 3x, dar a 3`a oara l-a prins :))))))))))) )neavand ce face am acceptat.am ajuns la locul cu pricina si.... ce sa vezi, individul avea o sora :D (stiam de existenta ei dar nu o cunosteam)am ajuns... numai cu gandul la calc nu mai eram eu.....in fine.. ii fac calcul si ii cer numarul tipei. a 2-a sau a 3`a zi iesim.un suc, o vorba etc nimic special. la vreo 2 zile ma duc la ea.... am incercat sa o pup si am luato in brate si am picat pe spate cu ea pe pat....fata a interpretat ca vreau sa i-o trag.s-a suparat... ne`am luat la revedere. dupa cateva luni iar ies cu ea, mergem la mec si ma suna ceva tovarasi sa iesim intr`un club. am luat maimuta si am plecat inspre ei.pana la urma am ajuns la biliard.ne acomodam noi....se incinge joaca si sa vezi surpriza. incepe maimuta sa`si dea in petic, karata, figuri amenintari fata de prietenii mei etc etc.salbatica in adevaratul sens al cuvantului. pe urma, ca o dor picioarele (avea vreo 3 kilometri de picioare :D numai acolo ne utam toti) ca vrea acasa etc. am plecat toti acasa ca nu mai vroia fufa sa stea... cand sa iesim i`mi zice ca ea nu merge decat cu taxiul.m`am simtit ca dracu toata seara cu ea de cand am iesit, dar nu am vrut sa arat fata de nimeni, am zis ok. sa vezi taxiu :D si am dus fata acasa pe jos, si nu statea aproape. pe drum ne`au fluierat cativa borfasi de cartier, ne`au alergat ceva caini maidanezi (eu mai bagam si strambe: "au!!! ne musca astia ca sunt in haita, fugi :)" )am ajuns la ea la scara, am lasat-o acolo si mi`am scos telefonul din buzunar si mi`am chemat taxiul de fata cu ea :D normal ca pe urma nu a mai dat niciunul nici un semn de viata.... asta pana acum cam 2 saptamani cand tipa s-a gasit sa`mi faca un compliment pe mess (eu o stersesem de mult).s-a bagat ea in vorba cu mine si de la una la alta am inceput sa vb.am vb la inceput de sanatate... pe urma..ca pe unde ies, i`am zis ca am fost la snagov joi la un gratar si o baie si ea ca de ce n``am luat-o ca venea cu o prietena etc. acum sambata sa iesim eu cu un prieten si ea cu o prietena.din motive ca prietena ei a avut ceva treaba si nu a mai putut veni am amanat. chestia e acum...ce sa fac, celelalte 2 iesiri pot spune ca au fost 2 mari esecuri,sa mai incerc? m-a pus pe ganduri. tipa e salbatica si cam... nesocializata dar e buna rau detot :D
|
incearca ... fufu ... si trimite-o acasa ...
la felul cum s-a comportat cu tine ... numai atat merita. :D |
vacaroz, doua sfaturi: 1) da-i verde, ca nu merita; 2) scrie in sufletul meu corect, ca e greu de citit :lol:
|
Quote:
tavaleste daca merge..daca nu...mai sunt altele care isi doresc asta...;) |
momentan, pentru ca nu vrea sa recunoasca faptul ca nu poate sa traiasca fara mine si vrea sa ma mai fiarba putin.
|
Quote:
Dar nu o mai urasc ... m-am obisnuit cu ideea si nu mai par interesat de ea. ;) |
Quote:
|
dupa 1 an jumate, o cunosc mai bine ca pe mama...
sta si se zvarcolesti in pat si plange, de 2 ori mai tare decat mine :P dar ce sa i faci, e incapatanata. acu vine rezolvare (sper) din partea mea. pt ca suntem certati din cauza mea, si tot imi reprosa ca nu o cer de sotie... vreau s o fac acum, vreau sa ma duc cu un inel la ea.. dar problema este, cum ii cumpar unu potrivit, ca marime ? |
Quote:
|
Quote:
Daca el e "fiertul" atunci ce rost are sa nu recunoasca daca amandoi vor?! Don't you see? Majoritatea faceti la fel. Si dupa aia aruncati pastila asta "nu vreau sa i se urce la cap." Nu zau?! |
Quote:
Nu conteaza daca inelul este un pic mai marisor se poate schimba...conteaza mai mult cuvintele care i le spui in timp ce-i dai acel inel, care de fapt nu e decat un simbol de a cere in casatorie... P.S. convinge-te singur daca intradevar esti pregatit pt acest pas si nu o face doar pt ca te preseaza ea!!! P.S.2 oricum multa bafta si casa de piatra!!!!:dance: Quote:
Asa sunt fetele(nu toate) pt unele e mult mai usor sa`si exprime sentimentele.... |
Hmmmm....vad ca aici se dau sfaturi bune. Poate ma ajutati si pe mine. Povestea: ea proaspat despartita dupa o relatie de 2 ani in care a suferit si nu mai are incredere in baieti. Eu...mort dupa ea. Ea in vacanta in Onesti, eu in Brasov ca am de terminat practica. Nelamurirea: o sun imi vorbeste cu o oarecare indiferenta (mie mi se pare cam exagerata indiferenta asta) ceea ce ma roade destul de mult. Ideea e ca nu vreau sa renunt asa usor la ea,DAR nici nu vreau sa trag de unul singur la caruta. Intrebare: sa continui pentru ca o bantuie trecutul si se lasa mai greu convinsa, ori sa ma las de meserie si sa incep sa o urasc pentru timpul si nervii consumati?
|
Sa ti se cam rupa. ;)
Indiferenta doare cel mai mult, cum spunea cineva pe aici. In plus, da-i impresia ca nu ai pus-o pe un piedestal. Don't call her, las-o pe ea sa te caute. O sa vezi ca te va cauta. ;) |
Quote:
Bafta oricum:!: |
Indiferenta incepe sa faca minuni.Incepe sa dea mesaje, bip-uri...ieri nu am putut sa ne vedem pentru ca era obosita si si-a cerut scuze printr-un mesaj, crezand ca m-am suparat pentru treaba asta. Azi ne-am vazut si totul a fost OK.
|
Bravo ...
|
se preface ca sa vada ce miscare faci tu, daca nu o interesezi nu se omoara sa fie indiferenta la telefon . niste flori prin curier sau o vizita neanuntata cu tot tacamu flori sampanie etc poate o mai dezgheata si vezi mai repede ce e cu ea .sa astepti nu e bine vine altu stii tu . cu femeiele e bine sa fii rapid, sa nu le lasi sa s dea seama de nimic. mister total bafta
|
Bun ... acum ca am rezolvat-o cu sfaturile aici, facem si noi discutie on-topic?
Cum ajungem sa uram o femeie? De ce? |
din dragoste prea multa se ajunge usor la ura e un pas mic si ajung doar cateva fapte facute de ea si pac esti de partea cealalta o urasti la fel de mult cat ai iubit o
poate pt ca o iubim pt ce vrem noi sa fie ea nu pt ce este sau cine stie noi suntem mai simpli ca structura avem cateva nivele si toate sensibile in cve priveste relatia cu o femeie sunt din alta generatie decat voi dar cred ca lucrurile astea sunt la fel de sute de ani ea este mai desteapta in ceea ce priveste relatia cu tine , mai putin cinstita si sexul e pe locul doi ea vrea bani si putere executiva cam asa cerd eu dar inca n o urasc pe nevasta mea dupa 23 de ai nu cred ca o sa pot sa n o iubec asa ca iubirea adevarata e totul intr o relatie |
eu urasc prefacutele si mincinoasele mai mult decat curvele si panaramele.am intalnit pe cineva care chiar plangea si ma mintea. chestia tare e ca tot ea i`mi spusese adevarul cu ceva timp in urma dar banuiesc ca uitase sau incerca sa`mi suceasca mintile, sa o cred doar ca plange...si am obs ca atunci cand o femeie vrea raul unui barbat se dedica trup si suflet, pt barbati e mai simplu si nu suntem atat de rai
|
Eu urasc la "femeia" mea 2 lucruri:
- faptul ca tot imi vorbeste de fosta ei relatie (pur si simplu nu ma intereseaza si nu vreau sa aflu), dar culmea - ma iubeste si nu vrea sa renunte la mine. - are momente cand vorbesc cu ea, se uita 5 secunde la mine ca dau din gura, dar aude brusc altceva si devine foarte atenta in partea aia; eu vorbesc de nebun in continuare, ca urechile si creierul ei nu percep. |
te inseli putin, femeile au atentie distributiva mult mai buna decat barbatii, noi nu putem urmari decat un singur subiect intr-un anumit moment. delatminteri si vederea ne este diferita: noi vedem ca in tunel, putin periferic si mai mult focusat, la distante mari (tu poti distinge un panou de la 100 de metri, ea abia ii vede forma) pe cand ele pot vedea periferic foarte bine, si in amanunt, extrem de puternic (adica, in masina, desi se uita in fata, la drum, observa cu coada ochiului firul ala de par blond care nu e al ei si pe care tu erai sigur ca ori l-ai scos demult ori nici macar nu exista)
la auz, tot asa: noi putem auzi un strigat stins, de la 1 km, dar nu putem raspunde la telefon daca nu inchidem casetofonul, in masina, spre deosebire de femei, care pot vorbi 2-3 odata si se si inteleg una pe alta ;) tocmai de aia, desi poate se uita in alta parte, si pare atenta acolo, in 90% din cazuri iti poate spuen exact si mimica si gesturile tale, si ceea ce ai spus. noua ni se pare aberant, din cauza ca suntem diferiti (nici mai buni, nici mai rai, diferiti si atat) si nu ne inchipuim ce diferente sunt intre sexe din punctul asta de vedere. |
Aleks ... a mea e un specimen in cazul asta. Pentru ca odata ce i-a luat altceva atentia, nu aude absolut NIMIC din ce zic eu. ;)
Culmea, se intampla doar la mine. :) D'asta am avut mii de showuri cu ea si acum e la ultima greseala. :D |
Quote:
|
Chiar NU aude.
In plus, nu cred ca s-ar juca cu o chestie din asta, cand am amenintat de 8 ori ca e ultima oara cand o iert. ;) |
Quote:
|
Nu s-a mai riscat de vreo 2 luni. :)
Deci ... Repede, sa ma contrezi tu. :D |
si eu am patit o chestie similara. eram cu vaca mea pe bulevard si ii povesteam ceva, eram foarte entuziasmat si povesteam de zor acolo. la un moment-dat ma uit in stanga, in dreapta si observ ca eram singur. ea era la 10m in spatele meu, se intalnise cu o colega si vorbea cu ea.nici nu bagase de seama ca eu nu mai eram demult langa ea.chestia tare e ca mai era lume pe bulevard si se uita la mine ca la nebuni cum vorbeam singur :D m`am sintit atunci ca ultimul om (fata de cei dupa bulevard) pe ea i`mi venea sa o strang degat
si chestia ca te compara cu fostul nu e de bine...inseamna ca ea inca nu la uitat |
Stiu ...
Dar imi spune ca sunt altfel fata de fostul. Cica sunt mult mai tare. :) |
Quote:
Quote:
|
binsi daca zice ca esti mai tare ca fostu si alea alea ...
dar daca il are mereu pe fostul in gura si in minte ... e clar ca acolo se gandeste mai mult decat ar trebui. si pur si simplu asta nu e bine ... |
Quote:
Parerea mea e sa ai grija mare ca s-ar putea sa ajungi pe post de "pansament" ; mai ales daca respectiva relatie de 2 ani a fost prima iubire(chiar dak spune ca a suferit ,dak nu-l iubea nu suferea). La inceput va arata ca se ataseaza f repede de tine (defapt se consoleaza ) si deabia dupa ce ii trece dorul de fostu (dak ii trece) incepe sa te cunoasca, sa-si dea seama ca defapt e intr-o relatie. Risti ca apoi sa isi dea seama ca nu tine la tine cum credea ... au patit multi povestea asta ,inclusiv eu m-am ars odata . E cel mai nasol sa te pui cu o fata dupa ce a iesit dintr-o relatie de termen lung (mai bine nu ) . Zic sa nu investesti sentimente ,sa fi un pic indiferent chiar dak ea acum o sa arate tine mult la tine ,vei fi uimit sa vezi ca defapt nici ea nu mai stie ce simte si ce vrea ..in situatile astea riscul e mare :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Dar tot va laudati ca barbatii sunt niste porci, dar si voi le comiteti fata ... Daca te intereseaza tipul, de ce te comporti asa cu el? |
Quote:
|
mustang din ce ai povestit u ... nu da bine. asa ca ai grija
|
Nu m-am implicat 100% in relatie.
Ce o fi, o fi. Stiu ca sunt baiat frumos, prezentabil, cu 2 joburi, cu Matizul meu frumos ... pot agata orice. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning