Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

YZF-PWR 09-03-08 14:32

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

nu pe cox il luase , pe ala cu opel`u il bagase in masina parca , cox`u a fost prins si el invartindu-se .. a fost dezmatz total aseara pt politie...

Psycho 09-03-08 14:49

exact cumiti ziceam si aseara .. din cand in cand cineva trebuie sa mia pice ... acuma cine are ghinionu .. asta e .... rebuie sa isi faca meseria

MauS 09-03-08 15:28

Eu spun ca trebuie sa redeschideti thread-ul cu dresura :-) Ce zici ery?:))))

Psycho 09-03-08 15:39

nu nu ... nu n-are rost ...

MauS 09-03-08 15:54

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1411731)
nu nu ... nu n-are rost ...

ok:???: dar tot nu mi-ati gasit dresori de babuini

CT-00-DNS 09-03-08 19:29

Unde e radarul din Mamaia? Si pana la urma limita de 70 e pe toata statiunea sau doar de la jumate incolo?

ERY 09-03-08 20:11

Moaca (cox) nu are cumva permisul suspendat ...dupa incidentul cu Chris ?

ct77pia 09-03-08 21:09

eu asa stiu.........

Psycho 09-03-08 21:46

era la volan si in seara asta la accidentul din mamaia mi s-a parut mie

YZF-PWR 09-03-08 22:10

Eroi domnule , EROI :)

ERY 09-03-08 22:21

E....roi :)

13RvR 11-03-08 01:37

cam asta inseamna "gratar" ;), nu 6 masini si locatii in care te dai 1 data ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gCK9BPMqZd8

daca vrei sa organizezi , nu ajunge doar telefonul si masina ;)

ERY 11-03-08 09:08

RVR...nu cred ca ai participat vreodata la un gratar organizat de Micutzu....sa vezi o anumita "alee" cu 200 de masini pe ea...si nici unu nu venea sa "asiste" toti ...prestau cate un mic ceva...coloana se intindea pe cativa km....si era suficient un simplu telefon...nu incerca sa ii inveti pe altii pe cum sa faca ceva, pt ca nu ei sunt incepatorii in ecuatia asta.

Si atunci da...erau sute de masini, lucru care il pot confirma toti "greii" forumului si multi si din Cta.

D_M_X 11-03-08 09:37

decat 50 de masini care stau si se uita la 4 masini care se dau mai bine 6 masini care-si fac treaba si pleaca...acolo se strang zeci de masini care se dau ..oameni care vin sa se dea nu sa se uite....iar la ei mai este o chestie...au si multe locatii si au de unde alege...pe cand la noi.....1-2...hai 3 locatii si cu risc f mare sa vina baietii-n albastru...
Am fost si la buc la cateva de genul asta iar ce se intampla acolo este total dif de ce se intampla aici

X-Ray-Eyes 11-03-08 09:46

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1415713)
cam asta inseamna "gratar" ;), nu 6 masini si locatii in care te dai 1 data ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gCK9BPMqZd8

daca vrei sa organizezi , nu ajunge doar telefonul si masina ;)

Exact asta inseamna "gratar" ... eu ii zic altfel ... ca e fumat gratarul ... dar atunci cand vezi ca in "parcul de distractii" vin 100 de boraci e si normal sa iti iei jucariile si sa pleci si daca faza se repeta se lasa cu cucuie in buza si la ochi ...
Ce a fost odata a fost ... acum sunt prea multi impresari care se cred mari "reisari" si experti ai volanului ... miezu cum se zice ... dar ei nu fac o flegma ...
Cam asta e situatzia ... de aceea multi nu isi mai fac " intrarea" la "gratare" ... din cauza gurilor sparte si a impresarilor ...

Sfatum meu RVR-ule , ca tu esti presedintele clubului tau ... mai domoleste-ti membri si spune-le ca gradele nu se iau peste noapte ... iar impresiile sa le lase acasa cand ies pe strada si sa nu se mai "umfle" cu 75-90 de cai la masini de peste 200 care nu dau 2 bani pe ei si nici nu o sa isi consume benzina cu scuterele ( ai tu catziva membri "talentati" in asa ceva ).

P.S. ... eu ti-am mai spus ... nu am nimik cu tine ( daca ti minte ultima data am dat noroc cu tine si cu TON la WEB ) ... dar sincer membrii tai te fac de ras si te trag in jos ! Si asta nu e bine !

MauS 11-03-08 11:41

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1416040)
... dar sincer membrii tai te fac de ras si te trag in jos ! Si asta nu e bine !

Tot sincer..... mai toate cluburile au probleme de gen. Nu ai cum sa filtrezi atat de drastic membrii. Peste tot mai exista cineva care nu e atat de rasarit. O chestie general valabila.:-) Si in Tulcea au fost d'astia care erau degeaba, i-am dat afara dar inca mai sunt oameni cu "probleme". Postul meu nu este menit sa jigneasca pe nimeni, el reflecta pura realitate.... cel putin din punctul meu de vedere.

13RvR 11-03-08 13:35

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1415976)
RVR...nu cred ca ai participat vreodata la un gratar organizat de Micutzu....

ai fi surprins ;), chiar la multe.

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1416040)
P.S. ... eu ti-am mai spus ... nu am nimik cu tine ( daca ti minte ultima data am dat noroc cu tine si cu TON la WEB ) ... dar sincer membrii tai te fac de ras si te trag in jos ! Si asta nu e bine !

esti chiar nebun, stiu ca nu ai nimic cu mine, eu nici atat cu tine, stii ca imi esti chiar simpatic.

Cat despre cei din club nu ma trag pe mine in jos, fiecare face cat il duce capul , pasiunea, nebunia etc. Eu le stiu pe ale mele si asta este de ajuns.

ERY 11-03-08 14:56

Quote:

Originally Posted by 13RvR (Post 1416513)

Ai fii tu surprins sa aflii ca NU au fost multe astfel de gratare...;) ... cele obisnuite ori fii fost..dar cele de genu....nu au fost multe...le poti numara pe degete...:-)

13RvR 11-03-08 18:58

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1416723)
Ai fii tu surprins sa aflii ca NU au fost multe astfel de gratare...;) ... cele obisnuite ori fii fost..dar cele de genu....nu au fost multe...le poti numara pe degete...:-)

nu ma refeream la 200 de masini, dar in general erau 30, 40, deci multe.

CT-00-DNS 11-03-08 20:05

Poate cineva sa ma ajute cu o copie dupa o fisa de inscriere intr-un club? Nu conteaza care, ma intereseaza ca tip ce rubrici contine, e ok in alb

YZF-PWR 11-03-08 22:52

In principiu e simpla : FISA INSCRIERE cu sigla trecuta pe ea , subsemnatul ... etc adresa , date de contact , seria BI permis categoria ... , modelul masinii , iar putin mai jos regulile clubului respectiv ( reguli restranse si esentiale ) iar jos de tot data si semnatura celui care vrea sa se inscrie

GABBY_ 11-03-08 22:54

neaparat membrii trebuie sa participe la curse sau show-uri ,nu ?
inteleg ca nu la toate dar oricum sa isi faca simtita prezenta la cateva evenimente macar :)

vizal 11-03-08 22:59

cine ti-a zis asta?...nu te obliga nimeni...doar daca vrei tu;)...ca totusi dc te mai inscrii daca nu faci absolut nimic...ca e foame de stickere:-P

GABBY_ 11-03-08 23:34

cand aveam cont aici nici nu stiai de existenta acestui site asa ca ....
am pus doar o intrebare ,acum daca ai intrat in club destul de recent vad ai luat locul de purtator de cuvant;)

vizal 12-03-08 01:21

daca stii raspunsul la intrebare...dc o mai pui ??? eu ti-am raspuns politicos...si in leg cu clubu...nu vroiam sa ma inscriu cu un Break de 48 cai:sad:...am asteptat pana am ajuns la 120:lol:

Psycho 12-03-08 07:03

Quote:

esti chiar nebun, stiu ca nu ai nimic cu mine, eu nici atat cu tine, stii ca imi esti chiar simpatic.

Cat despre cei din club nu ma trag pe mine in jos, fiecare face cat il duce capul , pasiunea, nebunia etc. Eu le stiu pe ale mele si asta este de ajuns.

stii care-i ideeea .. cand lumea de l atine face ceva .. nu este aratat individul ala .. este aratat clubul , si tu ca presedinte ...
aaa asta-i ala de la xce ... aaa asta-i ala de la Sv .. nu stii am clubul lu ala cu seatu ala galben ...

asta era ideea ...

YZF-PWR 12-03-08 10:59

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1418152)
neaparat membrii trebuie sa participe la curse sau show-uri ,nu ?
inteleg ca nu la toate dar oricum sa isi faca simtita prezenta la cateva evenimente macar :)

Da normal ar fi sa participe sau sa ajute in organizare cand ii este cerut sau etc , nu il obliga nimeni sa se dea , ca nu poate sau nu vrea... oricum chestiile astea nu sunt bagate in formular , ramane la decizia conducerii daca il accepta sau nu sau daca va fi dat afara dupa un timp pt k este total absent in club!

X-Ray-Eyes 12-03-08 12:59

Quote:

Eu ti-am spus lucurile alea ca sa nu zici ca ma leg de tine ...
Ci de unii "raceri" de la tine din club ... cu care ar trebui sa ai o shedintza si sa ii pui cu picioarele pe pamant ca sunt cam aerieni ...
Eu ce am incercat sa subliniez : Cand esti inconjurat de oameni care trag in jos , ajungi sa vezi si tu cum e acolo ... si e nasol ...
Sincer ai putini oameni care sunt mai calmi ... TON mi se pare unul dintre ei si nu cred ca ma insel .
Gratare cu Micutzu ( Dumnezeu sa il Odihneasca in pace ) au fost destule ... insa f putine cu 200-300 de masini ... la alea cu 200-300 au fost si catziva de aici din Cta ( 4-5 oameni de 2-3 ori ) pe vremea cand nu erau decat 2 cluburi in Cta : X-Team si Midnight Racers ...

P.S. : Sti ce accident este cel din filmuletul pus de tine mai sus ?

ERY 12-03-08 13:17

Alte vremuri....si ce vremuri....:)

ct77pia 13-03-08 20:49

daaaaaaaaaaaaaaaaa ........... atunci nu trebuia sa stingi un gratar ca vin 100 de copii de la SV sa se uite si mai ales cu garda dupa ei.............invatati...... si apoi sa aveti pretentia sa fiti bagati in seama

13RvR 14-03-08 00:36

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 1422810)
daaaaaaaaaaaaaaaaa ........... atunci nu trebuia sa stingi un gratar ca vin 100 de copii de la SV sa se uite si mai ales cu garda dupa ei.............invatati...... si apoi sa aveti pretentia sa fiti bagati in seama

politia venea spre voi de cand ati plecat ;).

:lol::lol::lol: de ce cezi tu ca vreau eu sa ma bagi tu in seama? esti regele curselor sau esti idolul meu? nu m-ai chemat niciodata si de mers merg cu masina mea unde vreau. membrii SV nu au voie sa participe la "curse" ilegale oficial. daca se dau se dau fara a implica numele clubului si cu prietenii. ;)

ct77pia 14-03-08 06:37

nici nu vreau sa te bag in seamna de fapt nici macar nu ma intereseaza ca tu si clubul ala al tau existati cum nici pe altii nu ii intereseaza........

Psycho 14-03-08 07:55

hai nu incepeti sa va certati iar ca n-are nici n rost .. mai ales ca suntem in postul pastelui .. lasati carnea de-oparte

YZF-PWR 14-03-08 08:10

Nu vreau sa mai ma cert cu nimeni da nu mai invetati va zic eu si cel care a sunat de la ovidiu , POLITIA NU VENEA DUPA EI , au venit dupa coloana cu avarii! treaba voastra negati alta data mergeti cum trebuie mai impartzitzi si mai ales FARA AVARII!!!

13RvR 15-03-08 21:31

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1423619)
hai nu incepeti sa va certati iar ca n-are nici n rost .. mai ales ca suntem in postul pastelui .. lasati carnea de-oparte

discutam nu ne certam ;)

vizal 16-03-08 21:18

1 Attachment(s)
a aparut un nou club...e din categoria grea:lol:...

YZF-PWR 11-05-08 12:10

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Cica s-a mai deschis un nou club in Constanta , RS Racing Seazons sau ceva de genu , care afirma ca va fi ceva promitator. succes .

leonard 11-05-08 23:01

sa vedem ce masini au:)

L.O.R. 11-05-08 23:39

numai rs`uri :p

Psycho 11-05-08 23:51

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1528367)
numai rs`uri :p

????

am vazut doua dacii rs .. fac parte din club ?

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning