![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
14 Attachment(s)
Quote:
mai si pun poze de ciuda... |
wtf ? :shock::yikes:
|
Frumos Raule, la Atrium e parcarea?
Bafta! |
Mister jos palaria ce pot zice:D
|
Iar nu mai dorm noaptea asta ... wtf maine am si examen :)))
Am vazut pozele astea si nu m-am abtinut sa nu citesc iarasi tot topicul ... Absolut SUPERBA ! Mai este de vanzare ? Bafta ! |
Quote:
frumoasa rau frate,,,,ai grija de ea!!:D:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
de cateva luni am scos-o de la vanzare :D Quote:
Quote:
|
mai ai sa filmezi un burn :D
:lol: :lol: dum dum dum dum :lol: :D |
Quote:
nu da frate ca e pacat d masina :X |
Cum nu ma pot abtine de la comment in ce priveste pozele astea TUB, dau a mia oara nota 10+ pentru cum arata masinuta asta!:-).Marfa rau!
|
Superbaa :shock:
Sa ai grija de ea :twisted: |
Quote:
are e36;) masina care a facut si va face in continuare show :D cat de frumoasa este ea."TOT O PROSTITUATA PE 4 ROTI ESTE" O DATA IN VIATA TOT VA DANSA LA BARA;) SAU IN JURUL BARII :))):lol: :lol: asa ca Raul nu te mai mintii singur ca ai o "femeie" cuminte :D !!! ca nu ai |
e tare de tot vagaboanta ta....:-P
sper asa sa ajunga si curva mea:lol: dar cu tocuri bbs;) bravo pt cum ai grija de ea... |
Quote:
m-ai uitate o data la asta :))) https://www.youtube.com/watch?v=6OqBCewOrL8 |
salut,,ar fi mai frumoasa daca ai vopsi stopurile spate in negru ca masina
|
Quote:
|
:)) +1
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai fiti rai :)....nu le vopsesc pt ca nu imi place.....dar sa trecem peste
va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase pe care le-ati spus despre masina.....nu o sa dau burn-uri si dinastea marianeee pt k nu o sa dau...:))...o fi ea o catzea,,,,dar vreau sa o fac femeie de casa :)))....o am de fata mare :))))..... toate cele bune va doresc si aveti grija de voi ;) |
1 Attachment(s)
oldies but goldies... :D
|
Quote:
|
Quote:
te puup caiusitooossss :D:D |
29 Attachment(s)
cum a iesit putin soarele....a tras aer proaspat si masinutza....dusa la o curatare scurta cu prietenii.....si o scurta sedinta foto.....frumoasa-i viataaaa cu vreme buna!!!! sa vina varaaa!!!!:D:D
|
aia-i :rolleyes2 chiar imi era dor sa-ti vad masinuta :D cat de bine poate sa se aseze pe asfalt!
|
Quote:
|
e tip sport masina?
cum ii zicea la baru ala unde trebuia sa ne intalnim sa-ti umflu ochii? :lol: ...soulsister :lol: |
Bibelou e masina !!:shock: Felicitari ! Imi place cum arata cu volanul ala !
Am o rugaminte :shock: , ai cumva o poza din fata cu E39 care se vede in poze? |
Quote:
Quote:
Quote:
patchouli se numea....:)))si nu fi asa sigur :))=))) soulsister....you gonna miss her :))) |
Quote:
dar daca vrei ii fac :P |
frate eu zic sa lasi tu pozele la altii si sa nu te mai enervezi asa la telefon :lol: si baga numerele in agenda ca sa stii cine te suna...a si daca te simti amenintat nu le mai inchide....deci ramane pe maine seara la bar??numa stai sa gasim cine sa ne aduca :lol::lol:
|
E36-ul tau e genul de E36 care face pe altul sa isi cumpere E36. ;)
|
Quote:
trebuie sa recunosc ca m-am uitat de cateva zeci de ori la filmuletele de pe youtube cu masina asta inainte sa imi iau pisica :P |
foarte tare E36-le, poate printre cele mai tari E36 din tara, cum arata al tau as vrea sa il fac si pe al meu! felicitarile mele pt. ce ai facut cu masina!!!
|
Quote:
M'am uitat atent la toate pozele si am vazut ce vroiam ! imi place buza de la bara fata :D |
oricat tragi si oricat e de faina o pisica cum o ai tu .... tot o eclipseaza un E39! e altceva.....
ps. macar stim care o sa fie urmatoarea masina....;) , si nu iti fie frica de caius ca nu da la fata ! :)) |
8 Attachment(s)
2,3,4 poze.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |