![]() |
Re: Club MATIZ
Daca vreti sigur, eu pot sa le livrez si sambata... dar sa fie sigura treaba si sa aveti toti banii pentru ele...
|
eu sunt de acord cum ti-am zis daca ai putea sa il trimiti prin posta intr-un plic si eu iti virez banii in banca eu vreau 1 sticker ptr luneta spate!!!!!!
Adresa daca vrei iti dau un PM |
Quote:
|
Si eu vreau 2, 100%! :(
Poate sa rezolve altcineva din Bucuresti, ca vad ca Aditza s-a dat la fund... |
vad ca stickerele, au ramas in gard, si gardul sigur nu o sa il vedem sambata la intalnire. alta problema : are cineva putin talent, sa fac niste poze mai deosebite ?
ps: daca se mai face ceva cu stickerele, nu mauitati...2 bucati, si daca se poate inca doua bucati din modelul nou cu 4tuning. |
Fac eu poze...
|
Repet: si eu sunt interesat dar nu am cum sa ma ocup de achizitionarea lor. :(
Sunt ocupat pana peste cap saptamana asta cu o problema delicata. Daca nu era asa serioasa treaba asta, imi faceam timp 30 de minute pentru stickere. Rog intelegere din partea voastra. Pe Adytza sa il capaciti la intrunire daca vine... eu tai biletele... |
Quote:
|
Ar fi prea frumos ... :)
|
:!: daca este si sticker.auto ne preia comanda, si imi spune unde trebuie sa ajung prin bucuresti , ma duc eu s ale iau, si le impart la intalnire. :!:
|
Sper sa nu le fac degeaba... o sa le fac... ramane de vazut cand ne intalnim si unde... in piata constitutiei la 15:00? sau mai devreme? Ceea ce vreau eu este sa mi le plateasca cineva pe toate si sa va descurcati voi cum le impartiti... stikere fac doar cu MatizClub
|
Quote:
multumim, |
si eu vreau un stiker 100% dar nu pot sa vin in buc weekendu asta la intalnire. Se poate aranja ceva si ptr mine???
Multumesc |
stiker.auto o sa iau legatura cu tine sa iti platesc cei 30 de ron pentru stiker in format vectorial sa il punem aici pe site sa poata sa il faca fiecare!!!;)
|
Eu vroiam sa le iau azi de la el, sa nu mai vina omu' sambata,acum cum ziceti,voi.
Vreau si eu sa stiu cum a ramas pt sambata, cum facem,ne intalnim,si dupa aceea,mergem la festival,sau fiecare cum doreste? Pt.ca eu nu voi mai intra pe aici,pana sambata,deaceea intreb,oricum eu voi ajunge la festival,in dimineata aceea,deoarece vreau sa imi iau stikere cu 4tuning[cele noi] pt.ca sunt foarte putine scoase la vanzare |
Eu dupa ora 15:00 ma voi duce la TuningDays...
|
Spuneti cum facem sa stiu si eu,am intrebat pe toata lumea,si mia raspuns doar Mustang-ul
|
Fratilor,daca am prinderea la jante 4x114.3 cum pot baga 4x108, nu inteleg, e un baiat in Club Tico care zice ca a bagat 4x108 fara nici-o modificare, cu ce doar cu ranga?Cum?
Daca vopsesc capota,plafonul si portbagajul trebuie sa merg cu ea la RAR?? |
Nu cu ranga...cu flanse :) Si cu vopsitul...daca le vopsesti si depasesc 30% din suprafata masinii...=>vizita la RAR...si cam depasesc. Asa ca ai putea sa vopsesti doar plafonul, eu zic ca e de ajuns si iese mai calumea asa chiar :)
|
am sa le fac in seara asta... maine astept un telefon: 0726.333.827 sa imi spuneti cui ii dau stikerele. Fac 12 buc in total? - vreau confirmare
|
euvreau sigur 1. Sa imi spui cum fac sa iti trimit banii si se rezolva!!!!! ! buc la Sibiu
|
Quote:
|
In cele 12 pt Buc sunt si cele pt mine? :(
|
Quote:
|
Da, da! Am postat! Mersi! :)
|
pana la urma la cat ne intalnim si cine ia sticker-ele ?
|
Vreo 5 sau 6 cred! Pai am inteles ca vine omul la 15.00 la intalnire! :)
|
Sal,cat costa un stiker?
|
Quote:
Prezent ca intotdeauna. :) |
2 Attachment(s)
gata, l-am spalat, l-am frezat, ne-am preagtit, maine la 15 in piata constitutiei. care ajunge ultimul/intarzie.... plateste stickerele.
|
mda..si tocmai de cand nu am mai vizitat forumul tocmai de atunci au inceput sa se miste lucrurile... :rolleyes2
|
pana la urma vine cineva de la sticker auto in piata constitutiei cu sticker-ele sa inteleg
|
Quote:
Sunt pe drum spre Bucuresti. :D |
Baieti,am trecut prin Piata Constitutiei si e un concert ceva dupa cum am observat sar pute sa nu mai avem unde sa stam cu masinile
Am fost la 4tuning days |
Daca nu e loc de parcare mergem la Academia Militara...
Vedem cum ne strangem si ne mobilizam catre Academie. ;) |
30 Attachment(s)
uite si pozele...:-)
|
:lol:HAAAAAAAAAA. Chiar vrei sa-l omori pe Mustang-ul,cu prima poza, in rest frumoasa intlnire poate,data viitoare(se da jos.......):lol:
Am fost 6 astazi, pt prima dat mai multii,si am facut prea putine poze,asta e,nu a avut chef fotograful,ere prea ocupat cu,,,,,,criticarea pisicilor |
s-a strecurat din greseala si X6-le :lol:
|
Lasa ca o sai placa
|
1. Bag picioarele in ele de pisici!
2. Dupa un drum spre Alexandria si inapoi, trezit de dimineata, numai de pozele alea nu mai aveam chef... :) 3. Bag picioarele in el de X6 - nici ala nu imi place. Eu sunt mai classy: imi plac ursulanii, Manta-urile, Mustangurile. :) 4. Misto bruneta din GL xx BUB. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning