![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Alex, RSA-u... i-a zi iti faci prezenta in Bucuresti de 4tuning days?
Poate nu, ca te bat. |
da, cred ca da, sa vad cum o sa stau cu leisorii :) cand va fii anul asta?
dar na in principiu stii ca eu vin aproape de fiecare data :D |
Asadar, stiu ca n-am mai postat pe thread de ceva vreme, dar am pregatit cate ceva...
2 mari lucruri pentru mine.... 1. Stiu ca am intarziat, si ca dintre celelalte e46uri, cu valente, al meu, a fost ultimul care sa primeasca semnale smoked.... le-am pus pe masina, sunt bestiale... 2. Am dat comanda, maine imi vin 4 gume, goodyear excelence 225/40r18, tot maine vor ajunge pe masina, :D:D:D:D... Si tot maine, am sa pregatesc un set de poze.... cu bijuteria mea. |
8 Attachment(s)
Asa cum am promis, am pregatit cateva poze... cu jantele pe masina... vai deci arata bestial...
Din pacate sunt facute cu telefonul, o sa fac duminica cu restul baietiilor niste poze calumea.... Momentan va las sa va delectati cu astea... :) |
s-ar putea sa vin si eu duminica da nu bag masina la poze cu voi ca nu e demna de asa ceva :))
poate aud si io muzica aia nenorocita |
Asteptam pozele cu brigada de e46 ...pss urmatoru upgrade sa fie bara Mtech pe fata:) si o sa fie crimaaaa !!
|
@ 69wrx: vino cu cea mai mare placere... :) oricum nu e distanta mare.
@Alex: exact asta ziceam si eu, mtech 2 = crimaaaa!!! |
arata super bestial razvane!
spre surprinderea mea ieri am vazut aici in cluj, un e46, negru, cu,... badboy look identic cu al tau doar ca era facelift-ul. m-am mirat foarte tare ca inafara de al tau nu pre am mai vazut, sau ce-l putin nu am observat! oricum, arata bestial pe facelift! ce zici? o pui pe lista k un proiect viitor? :) p.s: intereseaza-te si tu, vezi poate ai cunostinte cu cazare in buc, ca venim vreo 2 masini :D daca poti si vrei, desigur! |
ca si anu trecut, avem mai multe optiuni pentru cazarea voastra....
Marriot, Hilton, Radisson, Lido, Howard Johnson... si asa mai departe... Dar daca nu vii cu alin, ma supar.... zau... e trist... daca nu vi si cu el, nush ce faci, lasi acasa, catelu, si ill iei si pe alin. |
ce se organizeaza ma aici.. bagamash in seama... :rolleyes2
apropo razvane.. frumos jeep... :D |
Venind de la tine, ma simt mai bine :)....
O sa o fac si eu pe a mea ca a ta... Plug :D... dar nu acum, Se organizeaza un fel, de e46 meet, dar asa adhoc... ia zi, ai drum pana in bucale maine? :D |
ti-ai luat gip ?
|
E modu lu caius de a spune ca masina mea, e prea ' ridicata' numai ca nenea caius uita, ca mai exista pachetul DRUMURI GRELE....care e si mai inalta....
Dar daca a zis ca e frumoasa... atunci ma simt bine :) |
Ce adunare e46, ceva detalii daca se poate, eventual pe PM? :D
|
cel mai bine vbesti cu marian_nebunu, el are toate detaliile de care ai nevoie..
|
razvane.. nu pot sa te incurc chiar asa... si in plus nu as vrea sa eclipsez restu' masiniilor... ma intelegi tu... numa daca mai vine si persoana aia mult promisa de tine..
|
Pai plm mea... merem brigada... cu surorile negre... si o luam,
|
Multam de info, am vorbit cu el, daca ma intorc in timp in Bucuresti, am sa vin si eu sa marim numarul de e46. :D
|
spalati masina razvane :D :D :D
|
Da coaie o spal.. ce crezi ca veneam cu ea asa... "ca de la tzara" :D
|
Quote:
|
nu stiu ce e cu el ... nu se mai controleaza de la un timp...
o fi jignire sa primesti sfaturi de la cineva ca sa speli masina... te iertam razvane... si la multi ani inca odata! :lol: |
1 Attachment(s)
frumoasa masina....chiar ai avea nevoie sa o cobori..crede-ma conteaza f mult si aspect si stabilitate si....spoilerul fata daca il schimbi la fel:)stiu ca am avut si eu e46
las niste poze poate te intereseaza niste weitec si un rieger:-P |
Quote:
|
Mda abia astept sa pun mana pe poze.... Da o sa urmeze pachet suspensie sport... si o sa o cobor, oricum ea are acum, suspensie sport M... si e coborata, ceva.. fata de altele....
In alta ordine de idei.... ziua de azi, s-a soldat cu diferentialul Spart.... nu intru in detalii, ms gelu ca m-ai tractat pana acasa... raman dator... asa ca iar sunt pe bara :D |
Quote:
macar ai pozele :D https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/89839-e46-bmw-46-1-8-a/page-26.html |
Quote:
Partea buna e ca s a spart la sfarsit,dupa ce am terminat distractia,si nu ne a stricat ziua.. PS: stopu tot la mine in masina a ramas..dar lasa ca ne mai vedem dupa ce o repari... |
Quote:
|
ce ghinion..intai cutia...acum diferentialul...sper sa nu mai urmeze nimic dupa astea...
|
E clar, asta mica inca nu m-a iertat... de atunci, cu zapada... e clar... lasa o sa ii schimb si asta.. si dupaia.. ii mai cumpar un buchet de flori :) un schimb de ulei...
|
:| ce dreaq ai mai facut de data asta :-w
|
asa razvane... fa-i un schimb de ulei, dai un polish... scoate la plimbare ... o sa se simta importanta...
bafta! si pe viitor nu uita ce ai promis! :) |
Mda, momentan ma chinui sa gasesc, diferential SH pt a mea... am constatat ca pot sa pun pe a mea differential de 316, 318 si 320 e46, toate prefacelift.... insa, 320i, are raport 3.45, 318 are raport 3.38, si 316 are 3,23....
Exista riscul ca daca pun diff de 318, motorul sa nu mai fie atat de elastic, adica... sa aibe dificultati cu plecarea de pe loc, si asa mai departe.. tinand cont ca m52 dublu vanos trage de sus, de la 3500 de ture.. pe de alta parte imi convine 3.38 ca e putin mai lung, top speed mai mare, consum mai mic la croaziera... |
O gramada de probleme ai avut cu masinuta asta.. sper sa scapi de ghinioane pe viitor si sa nu mai ai probleme. Mult succes in continuare cu masina si sper sa gasesti solutia cea mai buna pt diferential.
|
nu cumva e invers?raport mai lung plecari mai bune de pe loc si top speed mai mic , si raport mai scurt plecari mai putin bune si top speed mai mare?cel putin eu asa am experimentat , acu nu stiu diferenta de dif de la urs la e46
|
Quote:
|
Quote:
poate te-a indus ceva in eroare...anume ca: grup lung = 2.97 grup scurt = 4.15 |
Quote:
Asta ca vad ca esti posesor opel si sa nu se auda pe la voi prin grup ca e prost BMW u si cade mereu cate ceva la ele :> Razvane de ce m ai sculat ma cand dormeam si eu asa bine azi dimineata?:)) |
Quote:
oricum asa e, am observat si eu ca se supara pe tine cand ii dai pana la refuz si-o arunci de cur in stanga si-n dreapta asa la comanda...cine nu s-ar supara ?:D si intr-un fel e bine ca isi arata partile slabe, ca sa le poti upgrade-a, nu? |
Quote:
ideea e ca 4.15 are plecari mai bune de pe loc da top speed mai mic iar 2.97 plecari mai grele da top speed mai mare |
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning