![]() |
Re: Golf 1 - O cotoarba la dopat
Am sperat eu ceva ..dar nici vorba ..esti mult prea departe de mine la acest moment..felicitari ! masina merge bine tare.
Sunt curios care e diferenta intre tine si prietenul tau cu golful alb ... https://www.youtube.com/watch?v=9_yB8XZ_F5E pe el am reusit sa-l fac ... pana la tine mai am :) |
Felicitari...pune si tu poze sau filmari...unii nu au norocu sa te vada in actiune!
|
Pai nu am facut nimic la Alexeni.Am fost cu slickurile si cu grup 4,46 si am patinat de la treapta 1 pana la a 3-a.E foarte frustrant sa nu poti sa pui puterea jos, mai ales ca mi-a facut si blocantul figuri.
M-a enervat foarte tare ca macar nu au zis organizatorii cum e pista aia, macar puneam roti de strada... |
lasa cristi ca mai sunt legale
|
foarte adevarat.. diferenta dintre cimentul de la Tulcea si cel de la Alexeni este imensa..la Tl plecam din 4000 de ture si aproape imi dadea in nas..aici la 3000 de ture plecam polizat rau...poate se mai curata ..poate il spala baietii...poate
|
De mult timp tot zicem ca din cursa in cursa o sa fie mai bine....
La noi e clar, nu merge cu slikuri, merge doar cu semislikuri, iar plecarile tre sa le faci usor ca altfel pierzi. Dar vom spera in continuare ca o sa iasa din ce in ce mai bine. Si da, renaultul iese tot cu 1.4, ce scrie in talon, dar din ce stiu eu la noi nu s-a mai facut asa cum vreau eu sa il fac. De iesit iese la anul ca sunt multi bani de investit si mai ales ca cere f mult timp iar problemele sunt la tot pasul. Cristi, baga mare acolo ca mai ai de scos ceva din motor si treci pe semislikuri :twisted: nu vezi ca nu faci nika cu ele.... |
Motorul de pe golf a plecat, sa vedem ce mai urmeaza
|
8 Attachment(s)
Ori suntem cursanti ori nu mai suntem!!!!!!!!!!
|
Motor central, tractiune spate? :shock:
|
Daca pana acum topicul a fost interesant deja a devenit foarte interesant !!
Bafta cu tot ce ti-ai propus ! :D |
UPS
:shock: |
Ti-ai baut joc de fumusete de masina :) . Ai vrut tu neaparat sa reglezi relanti-ul din masina? ;)
|
Intr-adevar va fi RWD cu motor central. Sper sa fie o optiune buna pentru 402m. Oricum pana o sa ajunga motorul in masina stau cu inima stransa; e foarte greu sa fii spectator .
Sper sa ducem la capat cu bine proiectul , mai ales ca nu prea se gasesc surse de inspiratie. |
chiar ma gandeam daca e adevarat ce se zicea despre masina asta, am preferat sa nu intreb pe aici si sa primesc informatia de la tine !!!
|
sunt curios pe unde o sa bagi motorul ca acum ai mai multe optiuni decat la o masina normala
|
Ba, stii ca daca te atingi de zestrea fetei poti sa te muti in Australia si iti iei si cotoarba in carca :D
Maine-poimaine esti socru mic si tu bagi banii in cazan in loc sa iei acolo perne si plapumi si ce se mai ia de zestre :))))) |
:))))) cotoarba chiar se dopeaza...abia astept sa iti dau un start fratica:P
|
Mai e de asteptat putin pana o sa intre motorul, mai intai sa fie ea o masina intreaga din nou.E loc suficient sa intre, sunt foarte multumit ca in configuratia asta sunt optiuni foarte multe de motorizare ceva mai performante.Faza e ca tocmai ma luase o mare lehamite si vroiam sa ma las, dar Iulica ala m-a zgandarit din nou si saraca iar s-a intalnit cu flexul.
Masina o sa-i ramana fetei ca-i place sportul si a zis ca vrea sa mearga la curse cand se face mare, deci investesc bine.Sa speram ca pana se marita o sa ajunga in liga mare. La primul start sper sa vin pregatit si sa nu ma fac de ras, oricand o fi el. |
7 Attachment(s)
Si se lucreaza ....astazi posibil sa primeasca si motorul!!!
|
10 Attachment(s)
.....seara se facu',ce spuse'i de dimineata!
|
2 Attachment(s)
Si cotoarba e dopata cu.....Audi motor!!!
.....in curand si prima cheie...movie!!! |
Tampitei...si numai iulica e capu` rautatilor. Lumea normala are roata de rezerva in portbgaj...tu ai motor :). Sub capota ce ii mai pui? :P
|
Quote:
Ce putere o sa dezvolte motoru-ul ?? |
7 Attachment(s)
Sub capota nu stim inca, chestia e ca imi doresc de mult o masina care pleaca pe doua roti. Iulica isi dorea un bimoto e in functie de cat de noapte e afara si cam ce se consuma.
Habar n-am cat o sa dezvolte motorul, stock are 193cp. Deocamdata treaba ei e sa fie pe podium in grupa ei si sa fie prima masina facuta in Romania cu motor central si functionala si toate astea mergand pe low buget. Daca da Dumnezeu si se gasesc resurse atacam si liga baietilor mari, din pacate acolo e nevoie de investitii mai serioase ca sa nu te faci de bacanie.Cel mai bine ne dam cu parerea dupa primele curse, pana atunci doar detalii de fabricatie :) |
Am fost si eu azi la service la Iulica si am vazut ,,minunea''....este ceva de vis....iti trebuie multa rabdare si multa pricepere sa faci ceea ce a facut Iulica.Ii doresc muuuulti km fara nici un eveniment !
|
Arata foarte bine pana acuma .... :twisted: Asteptam prima cheie
|
Abia astept sa o vad in miscare :D
sunt sanse sa fie gata de "tulcit" pe 3 iulie ? :p |
poate n-am fost eu atent , dar ce motor este exact? vad ca e un v6 de la audi, probabil cel de 2.8 de pe a4...
|
Unicat! Felicitari pentru proiect baietii, succes in continuare si spor, abia astept sa o vad pe aeroport.
|
Speram sa fie gata pana la Tulcea, mai e de rezolvat instalatia electrica, timoneria, franele, sistemul de racire, izolarea motorului, vopsit interior, refacerea pasajelor de roti, geometria, evacuarea, softarea siprobabil mai sunt lucruri de care ne vom lovi pe parcurs.E un volum de munca foarte mare si e nevoie de multe resurse greu de gasit in perioada de seceta.
Motorul este 2.8 30v de pe A4. |
Quote:
Felicitari Cristi si Iulian si baietii pt treaba facuta. E ceva acolo de furca cand ma uit eu acolo (ca maestru in caroserii:lol:) Bravo voua! Mi-a zis Dani ce ai realizat si sincer sunt curios daca e gata pt Tulcea. Oricum bravo si spor la treaba in continuare! PS ai mai multe valve ca toti si mai ales ca dani, el are cele mai putine valve daca nu il punem pe Lulache la socoteala cu 8V. BAFTA! |
bafta cristiane
|
super proiect bafta multa!
|
Mersi frumos.
Rog un moderator daca se uita sa shimbe titlul in ''Golf 1 - O cotoarba RWD''. Mutlumesc. |
super extra mega tare proiectul, asta e prima oara cand postez pe threadul tau, felicitari! multi nervi si bani pt finalizarea proiectului! respect!
|
Re: Golf 1 - O cotoarba RWD
Mersi ADI, dar astfel de proiecte s-au mai facut pe mk1 de cativa ani in afara tarii.Usor usor a venit vremea sa evoluam si noi si poate in viitor o sa fim la acelasi nivel cu ceilalti.
Usor usor se mai aduna componente si se mai inchid unele etape.Poate la Tulcea ne vedem la AP1. Multumesc moderatorului pentru promptitudine. |
eu m-am referit strict la romania...aici nu suntem "afara" :), deci meriti felicitarile pentru curajul de a te apuca de asa ceva.
|
Unul din cele mai tari proiecte din tara. Un thread care merita urmarit. Mult succes cu finalizarea lui exact cum iti doresti tu.
|
Bafta stimate prieten...sper sa ne vedem sanatosi la competitii!!!
|
Multumesc baieti, dar trebuie sa spun ca in acest proiect au fost implicati multi prieteni, iar eu nu am facut mare lucru.Intr-adevar aveam fantezii RWD de ceva ani, la fel si Iulian GTO, iar intr-o zi pe o masa de ping pong a tras un desen.Ne-am uitat pe diferite forumuri de afara, si pana la urma s-a mers pe o solutie diferita, si din punctul nostru de vedere mai fiabila.
Trebuie sa multumesc celor da la AFS Cars pentru ca cei de acolo au facut lucrarea de tinichigerie. S-au cam socat la inceput dar au facut o treaba super buna. In urmatoarea perioada deja am intrat in linie dreapta si tragem tare in limita posibilitatilor sa fie gata tigaia si sa ruleze onorabil. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning