![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
Quote:
pai era si timpul dar daca nimeni nu a spus nimic de forum eu am lucrat la masina si cam atat :rolleyes2:peace: |
Quote:
bine ai facut , rezultatul e pe masura :-) apropo , cum a fost la Baia Mare ? |
Quote:
a fost vreme faina si multi iubitori de HP pe roti pacat insa de oraganizare si de multe masini de la Show care nici nu au fost bagate in seama ;) masini care meritau o apreciere ;) parerea mea Probele a luat locul II (popularitate) si asta finca tipelor care daceau numerele poate nu le-a placut culoare roz...finca facem diferente ;), in final a venit cineva "din juriu" (habar nu am) si m-a intrebat de ce nu am NUMAR, la cere i-am raspuns frumos adevarul... cum masina mea a fost ocolita ironic de 2 gagicutze, la cere imi spune ca masina mea e castigatoare ;) anyways...asta e doar inceputul. astept jantele, suspensile, ledurile, etc pt a arata ca si o femeie poate :) |
Quote:
in loc de cupe s-au dat vaze de flori...:lol::lol::lol: |
bine ai venit pe forum PPL. Mie imi placea mai mult look-ul vechi de la masina, era mai clean.
|
nuuuuuu.. acuma e mult mai agressiv :) are un contrast magic, intre finetze (culoare roz) si agressivitate (body kit)
i like it :) |
Quote:
oricum si mie imi placea si original finca m-am si chinuit sa il tin original si clean, dar va mai fi unul ... (cand voi avea banuti:rolleyes2) |
Quote:
|
felicitari pt masina....chiar e foarte stralucitoare!
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca Probe e o masina pe care sa o tii clean Un pachet exterior agresiv ii schimba radical aspectul Felicitari pentru masina! A iesit beton:-) P.S. Am avut si eu un Probe 2.5 v6 si inca imi pare rau ca l-am vandut:cry: |
Quote:
am vazut body kitu asta si mi-a placut, asa ca l-am luat, montat etc... Ms pt felicitari :-) e frumos si clean probele...depinde de pareri, mie mi-a placut si inainte ca s-a lucrat mult sa arate asa cum a aratat inainte, cred ca sti :) dar si acum linile sunt linii :D |
Cel mai important e ca tie sa iti placa :) Doar pentru tine o faci :) Bafta si sa vina si unul alb :D
|
Quote:
mai tre sa se strice cateva masini din arad sa vand piese sa il iau pe ala alb :D:D:D:D:D |
Ce parsiv ii bebe......dc nu zici ca nu iti place?:))))))
|
n`ai ceva poze cu "masina" aia cu 3 rotzi ce a fost pe la voi intr`o zi?:))
|
Quote:
apropo e de vanzare :):-D |
Bine ai venit pe forum :-)
Quote:
|
Quote:
Ms pt bun venit 8) |
Cu intarziere... dar "WELCOME" :-)
retrag cele spuse cu hartzuirea... aici sunt numai domni si cavaleri :D |
Quote:
ms de wel:wink:come! |
1 Attachment(s)
o mica poza de la Baia Mare :oops:
|
or fost multe masini la expo din arad la baia mare?
cum o fost organizarea? |
acum am venit in tm si pe drum m-am int cu pinku...de la distanta nu seamana cu probe :D....ti-am facut cu farurile, nush dk m-ai vazut.
pe dealu ala inainte de intrare in vinga (cum vii de la tm) ne-am int.....unde au facut aia cva silozuri sau ce-s alea pt cereale... |
Quote:
|
Quote:
la tuning cred ca numai eu organizarea?!? DEZASTRU!!! eu sincer nu am mai vazut asa ceva .... si sper sa nici nu mai vad ;) sa iti zic tot.. in loc de cupe s-au dat VAZE DE FLORI VERZI,... beietii le spun borcane ;) |
Quote:
|
Quote:
|
las ca pica bine si "borcanele" , avem le iarna pentru compot ::-):-)
|
PinkProbeLady ,
am avut ocazia sa-ti vad masina live aseara:) in fata la space:D Foarte frumoasa masina;) |
PinkProbeLady : m-am gandit aseara , dupa mai multe negocieri cu Jack Daniels.... sa-mi vopsesc masina in roz bombon si sa ti-o vand... interested ?
|
:lol:
sa sti ca nu te-o invatzat rau Jack .... ca si daca nu o vrea Pink , precis o sa i se puna pata la ceva barbie girl pe ea ....;) |
Quote:
am vrut sa vin sa te salut dar erai prea ocupata cu manevrele ....oricum Sorin era super dragutz cum te ghida el sa iesi din balamucu ala ...:-) arata super fain masina ...mai ales noaptea ...cum se reflecta lumina de la felinare ...beton ....;) 8) |
Quote:
|
Quote:
trebuia sa veniti ca deobicei chiar nu-s prea ocupata cu manevrele :P nu cu Probele :-) Multumesc mult pt apreciere :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: mah nu te gandi la prostii .... era in fatza masinii iti indica pe unde sa iesi....si mi sa parut dragutz gestul ....:-) a nu se intelege ca am insinuat ca nu sti sa conduci sau ceva de genu ...:rolleyes2 (ca la noi pe forum se obisnuieste sa se inteleaga lucrurile pe dos...) Quote:
|
Quote:
nu stiam ce dirija, da mi-a deschis poarta sa ies! szuper sweet!8) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning