Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

VL 77 SYD 01-01-10 01:16

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Aho, aho, copii si frati,
Unchi, matusi, veri si cumnati,
Muncitori si carturari,
Tarani si parlamentari,
Militari, doctori, studenti,
Promovati si repetenti,
Scafandri si alpinisti,
Infractori si politisti,
Vanzatoare si soferi,
Angajatori si someri,
Copii, tineri si batrani,
Intr-un cuvant: FRATI ROMANI-
Stati putin si nu manati
Si urarea-mi ascultati:

Anul care va sa vina
va fi un an de lumina,
cocosii vor sparge zorii
anuntand investitorii
care vor sosi la noi
multi mai frate, un puhoi!
Unii mici, altii mai mari,
Numai EURO si dolari!
Va spori val dupa val
aportul de capital.
Din mormanele de fiare
ridica-vom in picioare
fabrici multe si uzine,
tractorase si combine!
In fiece cartier
va fi doar cate-un somer
si din fostii boschetari
se vor face functionari
gestionari abili de parcuri,
sefi la cainii pusi in tarcuri!
Pensiile vor urca,
preturile vor scadea,
se va majora chenzina,
se va ieftini benzina (sper si motorina :poke: ).
Medicamentele toate vor fi aspru compensate!
Veti trai si veti vedea ca toate s-or indrepta!
M-am luat cu uratura si nu-mi mai pot tine gura!
Bata-va pe toti caldura, mancarea si bautura!
Si la anul cand venim sanatosi sa va gasim,
avutul sa vi-l sporiti!

LA MULTI ANI! FITI FERICITI!!!

:drunk: :drunk: :drunk: :caffine::caffine::caffine::hug::blahblah: :blahblah: :blahblah::peace: :peace: :peace: :lalala: :drunk: :crazy: :drunk: :caffine::drunk: :caffine: :drunk:

Kaluvr6 01-01-10 19:58

La Multi Ani membrilor MR si nu numai, sa va aduca anu tot ce va doriti si sa realizati tot ce v`ati propus pe orice plan nu numai in domeniu asta :) sa ne auzim cu bine si anu asta :D

lupalb 02-01-10 15:26

La multi ani. Sanatate si ce vreti voi:)

speed_csn 04-01-10 17:43

La Multi Ani tuturor !!

VL 77 SYD 06-01-10 13:32

Cand pot filma asa ceva, astept un semn. Descrierea lui Sant0s despre film: "Eh,aici avem din nou , rip/nos - e30 - e36 .. haos,la cel mai propriu mod, cerculetze si burnouri in fatza la intrarea de la aeroportu baneasa :D incredibil de tare seara aia .. seara in care era sa murim :D eu si colegu cu care am facut filmul asta. "
https://www.youtube.com/watch?v=6LokWH8PZt0

Asa de incalzire ca era frig probabil...
https://www.youtube.com/watch?v=fGBmLMDpAiw

Urmariti pana la capat va rog.....
https://www.youtube.com/watch?v=HbcoYKtTAM8
Respect si colegialitate, Anonymous Motor Sport.

Kaluvr6 06-01-10 17:42

foarte frumoase in special ultimu :(

Aaronnel^ 07-01-10 11:30

https://www.4tuning.ro/tuning-4/eveni...2010-5004.html La cat mai multe participari baieti

EvLSant0S 07-01-10 11:57

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2951943)
foarte frumoase in special ultimu :(

mersi

luci4n_vl 12-01-10 01:16

am si eu pt cucu o provocare...sa vad cum stau cu el...daca se poate...si daca nu se supara nimeni...si aici zic chestia asta...amicala...deci...in caliate de amici...nu de cluburi...vreau sa imi incerc si eu tds`ul .....daca se poate...si vrei cucule...poate imi faci si mie onoarea sa ne dam odata....numai daca vrei......MENTIONEZ....in calitatate de amici...si nu de cluburi.....

speed_csn 12-01-10 07:05

Daca este ceva atat de strict "amical" cum sustii de ce mai faci public lucrul asta? Nu era mai normal sa ii lasi direct lui cucu un pm si daca vroia iti raspunea ?? Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul :rolleyes2

trafy-vr6 12-01-10 08:48

Nu vand unde e rivalitatea atata timp cat Lucian a zis ca doar vrea sa isi testeze motorul ! Totusi...sa nu ne bagam si sa ii lasam sa se dea daca vror

DjRainManFast 12-01-10 11:54

Sobi...dc nu suni pretene? Eu nu ma dau cu masina :)) mai ales dupa ce ieri am fost pe la politie din cauza unui apel la 112 legat de masina :)) Esti sigur ca TDS ul vrei sa il testezi :)) mai e pe masina ?

DjRainManFast 12-01-10 12:05

http://www.rensit.com/register.php?ref=DjRainManFast

Cine vrea sa joace si sa fie in echipa Midnight Racers din joc sa isi faca user si sa imi zica ca sa il bag ! :D Suntem 4 momentan!

andreyWOB 12-01-10 12:58

CUCU hai ca mi-am facut user. hai sa ne jucam :) baga-ma in MR

luci4n_vl 12-01-10 15:30

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 2969280)
Sobi...dc nu suni pretene? Eu nu ma dau cu masina :)) mai ales dupa ce ieri am fost pe la politie din cauza unui apel la 112 legat de masina :)) Esti sigur ca TDS ul vrei sa il testezi :)) mai e pe masina ?

da dragul meu....TDS`ul....si am zis k asa amicale...dar se pare k isi cam da lumea cu parerea.........in fine.....se pare k ti`am creat panica cu o masina diesel....kre a cam luat bataie de la toti..........si de sunat nu am sunat...pt k nu am nr tau....cum probabil nici tu p al meu....iar id de mes...nici atat....in fine...daca vrei....id meu....luci4n_vl si discutam p mess.....poate totusi te gandesti...sa ne dam....

luci4n_vl 12-01-10 15:31

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 2968706)
Daca este ceva atat de strict "amical" cum sustii de ce mai faci public lucrul asta? Nu era mai normal sa ii lasi direct lui cucu un pm si daca vroia iti raspunea ?? Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul :rolleyes2

auzi dragul meu? mai bn ai tacea...daca nu ma cunosti....pt k cei din MR stiu ce fel de om sunt eu..si ce calitati am.....da?asa k nu te mai baga tu....tu mai bn stai akolo cu play-station`ul tau....si joaca`te curse....

MiTzA- 12-01-10 15:46

@ cucule, detaliaza putin jocul ala . despre ce e vb ?:D

ce oameni ba :???:

yg.alex 13-01-10 16:44

1 Attachment(s)
strangeti fonduri pt o baie de ulei de rezerva

:twisted:

L4uR 13-01-10 17:37

REGLABILAAAAA:X:X:X:X:X....

mydream 13-01-10 17:42

gata.... a venit si reglabila ? :X

GOGU_VL 13-01-10 17:54

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 2973580)

Baga Metabond (colaboratorul vostru) si mai mergi pe datorie, fara baie, cativa zeci de km :twisted:

luci4n_vl 13-01-10 20:31

Quote:

la ce bani ai luat-o? daca nu te superi,si daca ai cunostinte,pt un bmw e36 cam ce pret are?

yg.alex 13-01-10 23:53

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 2974422)
la ce bani ai luat-o? daca nu te superi,si daca ai cunostinte,pt un bmw e36 cam ce pret are?

ai pm.

VL 77 SYD 14-01-10 07:00

Quote:

Da...:ciggy: ghiciti pe cine gasesc azi-noapte pe la 00:30 negru pe maini, inghetat tot si bagat jumatate sub masina? (cric, leviere, pene...etc) Va spun eu, un baiat de 18 ani :baby: , Alex il cheama si e membru MR. :tenisclap Isi monta singur noua suspensie sport reglabila. Ai tot respectul meu fratioare! Nu multi sunt ce-i care isi lucreaza singuri la masina.;) Nu de alta dar are si scoala, bac anul asta...

speed_csn 14-01-10 07:23

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 2969880)
auzi dragul meu? mai bn ai tacea...daca nu ma cunosti....pt k cei din MR stiu ce fel de om sunt eu..si ce calitati am.....da?asa k nu te mai baga tu....tu mai bn stai akolo cu play-station`ul tau....si joaca`te curse....

Chiar asa drag iti sunt? Si nici macar nu te cunosc? Ce flatat sunt. Stiam ca am ceva calitatii ascunse dar asta se pare ca e noua. Ma bucur ca ai si tu calitatii dupa cum sustii si ca esti "felul" ala de om care tot MR-ul il stie. Scuza-ma ca am avut tupeul sa intreb, special pt intelectul tau am scris la sfarsitul postului "Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul" dar se pare ca nu ai perceput ce am vrut sa zis. Pacat.

Apropo, daca tu ai ramas la playstation inseamna ca mai ai putin de crescut tinere.............. vezi ca sa inventat XBox 360 si ca sa vezi,...... are si controllerul (maneta aia cu butoane) wireless (fara fir)..... asa ca sa ajungi si tu in rand cu lumea care se joaca curse................

Mytza07 17-01-10 01:02

3 Attachment(s)
Alex o comite din nou ....acum 2 ore si ceva pe la 00:30 am dat de el negru' pan' la cot cu suspensia pusa pe masina facand ultimele reglaje (nu am apucat sa vad golfu in actiune).Am facut si ceva poze pentru cei ce urmaresc evolutia proiectului lui Alex.:D (sper ca am postat unde trebuie)

luci4n_vl 17-01-10 01:14

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 2975508)
Chiar asa drag iti sunt? Si nici macar nu te cunosc? Ce flatat sunt. Stiam ca am ceva calitatii ascunse dar asta se pare ca e noua. Ma bucur ca ai si tu calitatii dupa cum sustii si ca esti "felul" ala de om care tot MR-ul il stie. Scuza-ma ca am avut tupeul sa intreb, special pt intelectul tau am scris la sfarsitul postului "Intreb si eu de curiozitate nu da cu parul" dar se pare ca nu ai perceput ce am vrut sa zis. Pacat.

Apropo, daca tu ai ramas la playstation inseamna ca mai ai putin de crescut tinere.............. vezi ca sa inventat XBox 360 si ca sa vezi,...... are si controllerul (maneta aia cu butoane) wireless (fara fir)..... asa ca sa ajungi si tu in rand cu lumea care se joaca curse................

deci daca cauti carcota cu mn.....ai gresit din start,stai akolo in banca ta la SB...si nu incerca sa te certi cu mn,k......ai gresit persoana,se pare ca tu chiar sti cum se mananca chestile cu jocurile video,asa ca joca`te incontinuare,si inceteaza sa mai deschizi vre`un subiect la adresa mea pt k sa nu ajungem sa ne certam.tu veze`ti de treaba ta akolo la Sb si nu te baga aici la VL ke te depaseste situatia.....

PS, cucule, explicai tu asa intr`un PM sa inteleaga "copilul" asta...

luci4n_vl 17-01-10 01:19

si tot pt speed_csn,daca ma mai faci "copil",sar putea sa ma "joc" putin cu tn asa de`a trantitul p jos......pt ca eu nu cunosc xbox,controller si alte alea fara fir.....invata sa respecti,intereseaza`te asa cu cn vb,si nu te baga in seama cu mn.

scuze de off topic,dar ma suparat.....kalu te rog sa vb cu el,si sa incerce sa ma evite.....

luci4n_vl 17-01-10 01:28

doamneee ce ma suparat "copilul" ala....mai speed_csn,tu nu ai baut laptic in copilarie cati bani am bagat eu in masini in ultimile 6 luni,si vi tu un neica nimeni si te bagi in seama cu mn....bv felicitari.....ai intrat in lumea mare...este bn ca macar esti tare in gura...k in rest...lasi de dorit....

VL 77 SYD 17-01-10 02:46

Am o mica dilema si (ma prefac ca) nu inteleg, poate ma ajutati si pe mine cei care stiti. Cati cai are Sobi la pisica TDS si cati cai are Cucu la Suzuki? Daca sunt diferente mari de ce ar avea loc aceasta cursa? Sobi, chiar nu ti-ai mai gasit pe nimeni de aceiasi putere de ai ajuns la Cucu, care daca nu ma insel are motor de 1,3 iar tu 2,o? La tine in club nu mai vrea nimeni sa se de-a cu tine sa vezi si tu cum stai? Daca sa zicem ca l-ai face, ai fii fericit?... Stim toti ce se urmareste, nu mai incerca, iar in legatura cu speed_csn iti zic eu ca nu-l cunosti si nu i-ai citit cu atentie postul. Daca nu aveai intentii perverse nu faceai atatea valuri iar cand ai venit la petrecerea MR Sibiu cred ca ai fost bine primit de el. Incercati sa lasati topicul MR curat. Multumesc.

DjRainManFast 17-01-10 04:27

Hey....lume...chill amigos :) I-am promis la om ca o sa aiba incercarea...o sa o aiba...pt ca sunt om de cuvant! Eu sper ca chiar va fi ceva amical si nu vor mai aparea discutii aiurea dupa! Omu e curios ...eu sunt deasemenea....stiu ca nu ar trebui sa apara rautati, si mor ca iarasi din cauza mea...fara sa fac nimic in papuci mei! Unii oameni poate si-ar dori sa investeasca in masinile lor dar nu isi permit.......ma rog, din nou disctuti aiurea! As dori sa nu se mai vb aici nimic despre mine....am stabilit ca o sa vb cu sobo la tel, cand o sa pot o sa i dau un telefon si stabilim si punct! Pe mine unu, deja nu ma mai intereseaza ce o sa se zica dupa, eu stiu ce vreau sa fac...stiu ce oamenii sunt capabili sa inteleaga fenomenul in simplitatea dar si in complexitatea lui, asa ca nu ma mai stresez...tot ce fac o fac pt mine si pt a capata experienta..si oricum scopul meu nu e sa schimb 4 viteze pe linie dreapta....aia e o distractie si un test si nimic mai mult.

Kaluvr6 17-01-10 04:47

corect, eu zic sa terminati iara cu prostiile. nimeni nu are dreptate mai mult decat celalalt si jignirile nu`si au rostul. Nici eu nu sunt de parere ca duelul va fi corect, dar in fine e alegerea lui cucu. Bafta la amandoi.

luci4n_vl 17-01-10 08:22

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 2984853)
Hey....lume...chill amigos :) I-am promis la om ca o sa aiba incercarea...o sa o aiba...pt ca sunt om de cuvant! Eu sper ca chiar va fi ceva amical si nu vor mai aparea discutii aiurea dupa! Omu e curios ...eu sunt deasemenea....stiu ca nu ar trebui sa apara rautati, si mor ca iarasi din cauza mea...fara sa fac nimic in papuci mei! Unii oameni poate si-ar dori sa investeasca in masinile lor dar nu isi permit.......ma rog, din nou disctuti aiurea! As dori sa nu se mai vb aici nimic despre mine....am stabilit ca o sa vb cu sobo la tel, cand o sa pot o sa i dau un telefon si stabilim si punct! Pe mine unu, deja nu ma mai intereseaza ce o sa se zica dupa, eu stiu ce vreau sa fac...stiu ce oamenii sunt capabili sa inteleaga fenomenul in simplitatea dar si in complexitatea lui, asa ca nu ma mai stresez...tot ce fac o fac pt mine si pt a capata experienta..si oricum scopul meu nu e sa schimb 4 viteze pe linie dreapta....aia e o distractie si un test si nimic mai mult.

bn spus cucule,stiam eu k esti un baiat dulce.....:*....iar eu chiar sunt baiat de cuvant,la mn nu exista VS....la mn exista doar prietenie si atat,defapt kalu si baietii din MR valcea stiu asta.....si crede`ma....ma doare sa vad knd un pusti din SB ma ia la misto p forum...in fine.....

luci4n_vl 17-01-10 11:54

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 2984819)
Am o mica dilema si (ma prefac ca) nu inteleg, poate ma ajutati si pe mine cei care stiti. Cati cai are Sobi la pisica TDS si cati cai are Cucu la Suzuki? Daca sunt diferente mari de ce ar avea loc aceasta cursa? Sobi, chiar nu ti-ai mai gasit pe nimeni de aceiasi putere de ai ajuns la Cucu, care daca nu ma insel are motor de 1,3 iar tu 2,o? La tine in club nu mai vrea nimeni sa se de-a cu tine sa vezi si tu cum stai? Daca sa zicem ca l-ai face, ai fii fericit?... Stim toti ce se urmareste, nu mai incerca, iar in legatura cu speed_csn iti zic eu ca nu-l cunosti si nu i-ai citit cu atentie postul. Daca nu aveai intentii perverse nu faceai atatea valuri iar cand ai venit la petrecerea MR Sibiu cred ca ai fost bine primit de el. Incercati sa lasati topicul MR curat. Multumesc.

auzi ma asta? k nu stiu cum te cheama....syd este un nr de masina nu un prenume....in rest...cam atat....nu am auzit d tn pana asta vara....nu am urmarit nimic pana akm...decat sa ma dau prieteneste cu el..dar...nu o sa ma mai dau....nici daca ma roaga....tu te bagi asa mereu exact ca tampunul.....stai acolo la tn in banca ta,si daca am fost la SB....poi eu macar am avut bunul simt sa vin...dar tu ai venit vre`o data sa mai vb cu noi? asa ca amicii? cat despre speed_csl ...ce il tot umfli atat?cn este ala sa imi explice mie de xbox si alte accesorii pt jocuri video?,poi cu asa ceva se joaca fata mea care are 14 ani...da? asa k nu sunt copil in crestere ca el...in fine...daca urmaream ceva...poi as fi zis in felul urmator...ia`ti SYD dricul si hai sa ne dam k stiu sigur ca te fac...dar cucu stiam k are 700 d kg la masina si 103 cai iar eu 143 cai pe 1440 kg...si am zis ca raportul este corect...dar cum tu sti numai sa te bagi asa aiurea sa te simti imortant.....iti fac pe plac....NU MA MAI DAU!!!!......

MiTzA- 17-01-10 12:05

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 2984853)
Hey....lume...chill amigos :)

cred ca ar fi timpu' sa mai joci o data asta ;)

radu_nb1 17-01-10 14:43

Felicitari Alex ptr investitie, pe la 30 de ani sa iti iei bilete de tratament la Herculane:)), te ajut cu ceva mai ieftin ptr baia de ulei adeziv Bison expo-metalic e 25 de lei
bv si spor la tuning.

SYD ce grila mistho ai:)

Kaluvr6 17-01-10 15:35

am vazut farurile azi live, dau foarte bine. Felicitari inca o data :D

VL 77 SYD 17-01-10 15:50

Mersi mult, acum stii unde stau, deci nu mai ai nici o scuza si sa nu mai faci greseala sa vii singur. ;)

MiTzA- 17-01-10 16:45

baaa....vroiam si eu sa vin :D

kalu , next time ma anunti si pe mine si daca e mergem cu a mea...mai mica dar mai inalta :))

Kaluvr6 17-01-10 16:57

am fost cu treaba acum ca am vandut scaunele vechi, da data viitoare nu mai vin singur :)

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning