![]() |
arata`o pe mess :D
|
aici sa vedem totzi!!!
|
:weee: :weee: :weee: :weee: :rah: :rah: :rah: :rah: :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: :peace: :lemon:
scuze pitule.. nu m-am putut abtine :lol: :lol: |
Bah ia dati cartile pe fata ce-i aicea bataie de joc :lol: :lol:
|
poza care a facut-o pitu cu startu e cea mai tare :wink: nu cred ca o sa mai vedeti curand asha ceva :roll:
|
voi chiar facetzi gimnastica cu nervii mei?.......................daca nu punetzi poza ma retrag din nsl si nu mai intru pe 4 tuning!!!!! :censored: :wink:
|
nu vor, nu vor ce naiba atata milogeala.
|
Io stiu poza eram prezent cand s-a facut :lol: :lol: No COmment :twisted:
|
pai daca e asha si eu am fost :wink:
|
Posibil ! Esti ca o scama dreacu esti peste tot :lol:
|
Re:
Quote:
|
eeh ... iata ca a venit si 2006 :roll:
sa speram ca va fi un an bun Multumesc lui Victor aka BMWfan pt mesaj ! Nu am putut raspunde la msj ca imi tot dadea \"retea ocupata\" , sorry La Multi Ani ! |
Merci TNG-ule te saluta fratele tau 8) :wink:
|
in sfarsit si un ploiestean http://www.wolfrace.net/halloffame.htm
|
Felicitari lui Skatelite ! Este una din masinile mortale ale Ploiestiului cu toate ca nu este genu meu de masina este superb finisata ! :wink: Inca o data felicitari :wink: Da stiti ce s-a mai intamplat intre timp poate reusim sa-l aducem pe 14 la intalnire :twisted:
|
LA MULTI ANI pt. toata lumea sa aveti parte de un an foarte fericit , cu multe impliniri si multe modificari pe mashinile voastre si tot ce va doritzi!!!
|
la multi ani fratilor!!!!
sa traiti voi si masinile voastre!!!! la multi multi cai putere!! |
Re:
Mersi mersi :D La multi ani si voua!!
|
FMCule sa nu uitzi sa vii
pe 14..! |
La multi ani skmadtm !!! aka scama !! tot ce-ti doresti !! te pupa fratele tau TNG-u !!
|
Merci frate !!! ASA SA FIE Si sa se intample ! si tot ce-mi doresti tu mie iti doresc io tie ! Roger that??.... chh.....
SI COMUNITATEA PLOIESTI RULZZ ! Sa dea domnu sa ducem proiectele la capat macar anu asta :D Stii tu la ce ma refer :wink: Multumesc frate inca o data :D |
da frate..... trebuie sa fie bine anu asta
PLOIESTI >>>>> sa sara`n aer !!!! buuuuuum ! |
place atmosfera de aici ... :lol: buuuuuuuuuuuuum vb lu' tng....
|
Roger That Manson chh.h..... :lol:
|
cine draqu crezi ca iroseste explozibil pt ploiesti mha ???
yo nu mai zic la multi ani ca au zics prea multi pana acum :lol: |
Shanztule nu mi-ai zis La multi ani de Ziua Mea ! Sa vezi ce-ti rup cocoasa cand te prind :lol:
|
LA MULTI ANI SKAMA !!!! sa cresti mare :wink: am scapat??? :?
LA MULTI ANI TUTUROR DE PE FORUM :wink: |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu sti acel opel rekord ? a lui skatelite |
sa vb cu skatelite poate vine si el la vreo intalnire ssa vedem si noi masina :wink:
|
comisare....nu i-am dat tata sfaturi lui momo...eu incercam sa-l incurajez si chiar i-am luat apararea....nu stiu de ce tzi s-a parut tzie ca i-am dat sfaturi...no ofensse :wink:
|
2 Attachment(s)
un bmw e30 ... soft tuning :arrow:
|
Bravo mah tng-ule !
Da sa traiesti tu pentru un 406 coupe nu-ti trece nik prin cap :wink: |
Salutare la toata lumea, am venit si eu pe aici din intamplare :D :ballbounc 8)
|
Re:
Quote:
bine ai venit ! |
Pai pana acuma numa citeam ce scrieti voi pe aici , si va vedeam pe sala ... si am zis sa ma bag si eu in seama :D :roll: :oops:
|
Re:
Quote:
veneai la noi si ne spuneai ca esti nou pe forum , si eu spuneam: eu sunt tng si baiatul acela inalt este shantzu :mrgreen: no offence tng |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning