![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Quote:
(glumeam) Felicitari de MCV, acum ai machete la masinile adevarate. Poate ii faci si la asta o poza langa Loganul adevarat. ps: nici nu stiam ca Norev produce Dacii, mai ales apropiate de scara 1/43. Nu de alta, da' ma tenteaza si pe mine :lol: |
Quote:
Vrei să mă faci să-mi iau și eu machetele care-mi lipsesc?:lol:Soon...:oops: Vezi de ce m-am lăsat de alcool, dacă sub influența lui voiam să mă iubesc și cu asta mică(Bubu), ce ieșea?:lol::lol: Te aștept să mi le arăți pe viu.;) |
1 Attachment(s)
@ Racer : Multumesc man! :) O sa ii fac dupa ce ii pun numere! Ma gandeam sa ii fac geamurile negre dar asa cu geamurile clare se vede frumos in interior (7 lucuri ca cel real)! :) Nu prea este apropiata de 1/43 asta, este 1/64! Daca intri pe dacia.ro o sa gasesti acolo machete la toate modelele Dacia, chiar la scara 1/43! ;)
L.E.: un pic preview ... :) @ Manu : Nu e tot aia ma, ca am dat bani pe ea! :oops: Hmm ... betiv mic! Iesea o orgie anglo - saxona cu tine si teava de esapament! :lol: O sa ti le arat pe viu cand o sa ne vedem! ;) Promit! |
foarte foarte tare poza ! :D
|
Ai pus poze cu MCV-ul, in sfarsit:-)
Arata superb amandoua;-) |
Quote:
Quote:
|
E superba poza, poate faci una asa si la ZuZu cel mic (Matiz-ul)
|
Foarte tare sa ai machetele masinilor tale reale. Imi place mult cum ai facut Matizul.
|
11 Attachment(s)
Porsche 911 Speedster (1989), 1/18, Maisto (cred ... pe macheta scrie numai made in Thailand)
- curatat interior + motor + portbagaj (mult mult praf) - vopsit jante (erau decojite) - polishat vopsea - lipit geam (crapat de la minunata posta) - mai trebuie sa fac rost de oglinzi :rolleyes2 Multumesc ancalex! |
:yikes::yikes::yikes::nervious: nu vrei lancia pe ea?:D
|
Frumoasa achizitie!:shock:
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina... pentru siguranta buzunarului tau sper ca ai dat putin pe ea ca are o stare.... ihhh proasta!
|
Nu are chiar o stare foarte prosta ... si am dat pe ea cat am considerat eu ca merita! ;)
|
13 Attachment(s)
Pana este gata "Porcul" negru, prezentam una calda ... (multumesc Dragos)! O masina care mi-o doresc de mult timp, pe rosu, dar din pacate pana acum numai pe verde am gasit, si bine am facut ca nu am cumparat! Deci ...
JAGUAR E-TYPE 1961, 1/18, Bburago (made in Thailanda) |
Se misca schimbatorul ?!
Oricum macheta este acceptabila... pentru o masina gandita acum muuulti ani. (De cei de la BBurago Italy) |
Da da, se misca! :) Intr-adevar sa vede ca este gandita de vechiul Bburago, deoarece are mult mai multe detalii decat un Bburago "gandit" acum! Chiar am ramas impresionat de unele mici detalii ...
|
Quote:
vezi pe cel al lui MR. STILO pt cateva idei se imbraca usor in piele interiorul si la motor cu un search pe net, vei gasi multe detalii pe care i le poti manufactura ;) spor la treaba! |
Nu vreau sa umblu deloc la macheta asta! O las cum este de la mama ei, imi place mult asa cum este! :-P
|
Acum esti cu sufletu impacat :)
|
British green este culoarea casei, era mai indicat. Iti recomand versiunea Andy Green de la ERTL, daca tot iti place mult modelul si care nici nu costa exagerat.
|
Se vede ca e conceput in era Italy. Se vede ca e o macheta foarte reusita, si se vede ca ai stiut pe ce sa pui mana:D Foarte frumoasa, mie imi place chiar mult (ma mir cum de n-am vazut-o in topicul lui Dragos)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am vazut macheta pe viu la Dragos si pot spune ca mi-a placut,desi nu mai sunt de mult timp un fan BBurago datorita trecerii productiei in Thailanda,dar faza cu schimbatorul de viteze m-a impresionat:D
|
Quote:
Razvan, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. O macheta realizata la nivelul celor made in Italy, chiar daca este facuta in Thailanda. Bafta |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Citroen C4 Sport Concept Car, 1/18, Solido |
Deci prima data a venit GL-22-GTR cu S15 si RX7. Acum vii tu cu C4 (si C2) asta. Ce aveti fratilor, vreti sa ma urc pe pereti?? Foarte frumoasa!
|
Nu, te rugam! Mai avem nevoie de tine pe aici!
Ma bucur ca iti place machetele! :) |
Sper ca nu prezinta nimeni vreun 200SX sau 240SX S13, ca atunci ati scapat definitiv de mine :lol:
|
Ho ho ho:tetter:
|
frumoasa macheta, excelent este executata din pct. meu de vedere. :>
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Imi place mult acest C4 Concept.Si cu acel C2 S1600 fac o pereche de nota 10.Apropo, acum cand se apropie sarbatorile ce machete vrei sa-ti mai iei?:?::-)
|
Quote:
wow...arata mortal :x vreau si eu una... |
Quote:
Quote:
|
Frumoasa ultima achizitie,vad ca ramai in continuare fan al modelelor de raliu,care mi se par foarte reusite!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning