![]() |
Re: E30 - SGM
şi când îi auzi pe unii "ce?! logan hahaha", o să urmăresc cu mare interes viitorul proiect, baftă!
|
Quote:
|
Quote:
|
"Vreau sa fac un Logan din acelasi motiv pe care l-a invocat si Ilie Moromete cand a fost intrebat de Nila de ce taie salcamul."- adica se mire prostii in jurul "miezului"!
|
oameni buni voi comparati bmw cu loganu??am crezut ca lumea are minte dar cred deja ca uni nu stiu ce fac,dar bafta
|
sa modifici un logan
ar iesi ceva frumos |
Quote:
|
ursi turbo sunt destui, logane de 350cp mai rar
ar fi frumos sa revina cu ceva tare made by dacia. dar nu cred ca mai vrea sa auda de tractiune fata :rolleyes2 |
Cam multi ..... care pun botul.
|
Bine tu urecheatuleeeeee :))
|
poi de la 160 de cai pana la 350...intr`un logan nu mai este mult :P
4 si cu mine 5 :P Asi :P ramai fan dacia? defapt prima dragoste nu se uita niciodata, doar se amplifica :P |
Succese ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
prima dragoste nu se uita :P |
cat ai dat pe ele????
|
Quote:
Filmul asta il am si eu (doar ca orientat catre alta aplicatie) de cand am vazut fiabilitatea Loganului in Cupa acum 2 ani ! |
Salut, ma poti ajuta cu niste poze sau ceva tehnic in leg.cu short shifter-ul ce l-ai avut pe dacie. Am inteles ca a mers f.bine si a fost ceva adaptat de la "batranii care alergau demult...". Scuze ca te-am intrebat aici dar alta solutie nu am gasit. Se poate la un PM sau aici pe mine nu ma deranjeaza.Ms
|
tot respectul pt ce ai reusit sa faci din acel m20!Impresionant,cel putin pt mine.
|
Quote:
|
acum am terminat de citit topicul tau. felicitari pt ce ai realizat si mult succes in continuare!
|
si o intrebare,daca nu te deranjeaza prea tare: ai schimbat tot blocul sau ai pus doar linie de 2.7 si ai pastrat blocul de 2.5?
si ce pistoane? |
Blocul de la 2.5 e identic la alezaj cu cel de la 2.7, deci se pot folosi ambele blocuri. Eu stricasem un filet de la prinderea chiulasei la blocul original de 2.5, asa ca am folosit unul de 2.7.
Motorul l-am reconditionat, e nou, nu are 3000 km parcursi. Am facut o combinatie astfel incat pistoanele sa nu mai urce pana sus, sa decomprim motorul (e pe la 7.9-8:1 parca, din ce calculasem, nu mai tin minte exact), cilindreea ramanand de 2700 cmc. |
Quote:
|
Quote:
|
Da, au mers si altii. Si chiar eu in zeci de motoare ce au functionat cu succes. Unele asa sunt construite din fabrica. Nu vad nici o problema si nici un argument logic care sa poate confirma ca "nu e tocmai ok"
|
Supraincalzire.
Dar daca tu spui ca n-au fost probleme in atatea zeci de motoare, chiar "este ok". |
Robert am impresia ca esti privit ca un ZEU pe aici ;)
|
Zei sunt aia din Olimp, nu eu. Eu sunt doar o persoana care are cunostinte in inginerie un pic peste medie.
|
dar alea asa, putin peste medie, le aplici al dracului de bine.
|
superbe discurile :D
|
ce discuri? fii mai explicit!
|
am urmarit in mare parte tot topicul ;)
as avea o intrebare nu este ironica,sau plictiseala, doar vreau sa te intreb : la partea estetica vei mai umbla??ai de gand sa mai faci ceva:)? am observat ca tot topicul tau este bazat pe performante,ceea ce nu este un lucru rau :D din contra,dar te intreb?ai de gand sa neglijezi estetica???? bafta cu maisna,superb ce ai facut cu ea:) |
mie nu mi se pare ca a neglijat partea estetica...masina este curata si ingrijita..si este pastrata cat se poate de original ;) bafta sgm-ule in continuare !
|
Quote:
|
Masina este de vanzare pt 6500 E. Detalii la 0768740539
Motor 2.7, 370 CP, stare tehnica impecabila. |
vrei iar dacie??
|
vreau sa iau cash, lichiditati, gheata.
|
am niste gheata in frigider, cata vrei ? :D
incept sa caut ss ? |
felicitari ca ai realizat inca o "babaciune" la care multi balesc(inclusiv eu). am si eu cateva intrebari si daca poti sa imi raspunzi iti multumesc: am inteles ca ai facut vreo 2 m3 e 46 ceea ce inseamna ca ursul face suta undeva pe la 5.5 secunde(pentru e 46 m producatorul zice 5.2 secunde pentru prima suta dar nu cred ca erau baietii asa "profi") asa ca ce dimensiune ai la rotile spate de reusesti sa pui cuplul la roti cu un grup asa scurt pentru ceea ce ai tu sub capota(3:46 daca mai e ala) si cam ce durata de viata estimezi pentru motor in conditii de mers tare dar nu bataie de joc(gen burn)? multumesc
|
Suta o face in 4.5 cu roti de strada in configuratia actuala. 205 40 16 parca sunt gumele, nu mai stiu. Grupul este 3.46, cutia de m20 care e destul de lunga. Motorul merge mult si bine, pana va incepe sa manance ulei la 300.000 km daca nu iti bati joc de el.
Daca balesti la ea, este de vanzare. |
o masina competitiva ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning