Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B-64-KTL 10-01-08 18:53

Re: Club Cielo

Chiar trebuie sa facem ceva in legatura cu sigla.Eu propun sa punem toate modelele numerotate si se la votam absolut toti si care are cele mai multe voturi paia o facem (parerea mea).Si acum o intrebare:De ce nu mai pot atasa poze ca gasisem modelul ala de grila de care vroiam sa-mi pun dar nu mai am optiunea sa atasez fisiere?

Snapy_xxl 10-01-08 19:12

Deci pana la urma cum facem cu sigla ca tacerea si lipsa de activitate nu rezolva nimic?

kamikaze69 10-01-08 19:15

da in legutura cu sigla ar fii bine sa punem toate modelele numerotate si sa votam si care are mai multe voturi accea sa o facem sa nu mai fie atata probleme..

Snapy_xxl 10-01-08 19:18

Sau cum am mai zic, daca stiti pe cineva care se pricepe in Photoshotp sau programe de genu asta, sa ne faca o sigla cu care sa includa catre ceva din ideile noastre. Mie de exemplu mi-ar placea ca in sigla sa fie un automobil Cielo (e doar o parere).

B-64-KTL 10-01-08 19:20

Pai sa le adune cineva pe toate si sa le posteze pe toate intr-un singur post...eu nu stiud e ce nu mai pot atasa fisiere...nu mai am optiunea.Asa ca cine vrea sa le posteze pe toate?

D o n n 10-01-08 19:36

1 Attachment(s)
sa aveti de unde alege

Snapy_xxl 10-01-08 19:46

1 Attachment(s)
Astea sunt toate siglele pana la pagina 20. Imi cer scuze daca am omis vreuna.

B-64-KTL 10-01-08 19:51

Sincer mi-a facut cu ochiu' sigla aia cu tribalul acela...dar ar mai terbui umblat putin la forma...un romb ceva

D o n n 10-01-08 19:54

eu zic sa lasam sigla asta kare o avem la profile signature....dar fara sa fie scrise si numele,doar cielo runners.k sa poata face la toti la fel...

B-64-KTL 10-01-08 19:55

Sau asa....eu votez pentru amandoua.Pana la urma asa facem una.

Snapy_xxl 10-01-08 19:56

1 Attachment(s)
Paginile 21-49. Astea cred ca sunt toate...Mi-am facut datoria :lol:

tzestos 10-01-08 19:59

si eu zic sa ramana sigla de la semnatura.mie celelalte nu imi plac

B-64-KTL 10-01-08 20:00

1 Attachment(s)
In sfarsit pot atasa.Intrebare: unde gasesc sau imi pot face modelul asta de sigla:

kamikaze69 10-01-08 20:00

eu zic sa ramana cea de la semnatura

Soryn_No2 10-01-08 20:06

Deci, acum vad ca unii dintre noi vor sa ramana acea sigla care este la semnaturile noastre sau la la avatar. Asta s-a dovedit atunci cand s-a votat prima data sigla, chiar nu inteleg de ce se voteaza iar, sa spuna sincer in fatza, cel care nu ii place sigla, ca din cauza lui s-a ajuns aici, sincer.Si nu ca imi apar creatia sau ca vreau sa ma laud ca eu am facut-o, dar totusi, in loc sa vb despre altceva mai important, votam de 2 ori acelasi lucru, mai da-o in plm de treaba...chiar asa am ajuns... si mai radeam de parlamentari ca voteaza de mai mule ori aceleasi legi...Si inca ceva, parca ultima oara, am ramas la faza cu regulile si cu stabilirea intalnirii nationale, cum mai ramane cu aceste doua faze?

PetricaCBD 10-01-08 20:08

tot pentru cea de la semnatura votez si eu si propun alegerea unuia dintre noi(cineva care le are cu calculatoarele mai bine si care intra des pe net) sa-l facem moderator peste topicul asta sa stabilim niste reguli,si sa stabilim intalniri locale si nationale

Snapy_xxl 10-01-08 20:09

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1286045)
tot pentru cea de la semnatura votez si eu

La fel.... :D

B-64-KTL 10-01-08 20:15

Ok...daca astia suntem toti care voteaza atunci sa ramana asta.....sa vorbim cu dacia ca am inteles ca el ar putea s-o faca si stabilim cat ne costa si cum facem cu distribuirea.

Soryn_No2 10-01-08 20:22

Pai ce rost are sa vorbim cu Dacia, exista in fiecare orash cate un magazin care face imprimeuri, ce naiba, ne complicam mai mult. Ne ducem fiecare la acel magazin si cerem sa facem o sigla, in sistem vectorial, dar in oglinda, ca sa se poate lipi pe interiorul parbrizului, ca parca asa a ramas..deci e mult mai simplu asa, acum fiecare cum vrea, ca sincer, m-am saturat de contradictii care le avem de cel putin 2 ori pe acelasi motiv

D o n n 10-01-08 20:33

dap....vb fiecare in orasul nostru si le lipim si facem pozele cu ele...asta era 1 din reguli;) soryn mai posteaza odata regulile,toate la un loc, pt ultima data sa le stie toti...

PetricaCBD 10-01-08 20:34

fratilor sa iasa odata stikerul ca am ajuns la pagina 50:dance: cu acest topic......la mai multe pagini,la mai multi membrii si la cat mai multa intelegere:peace:

PetricaCBD 10-01-08 20:35

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1286075)
Pai ce rost are sa vorbim cu Dacia, exista in fiecare orash cate un magazin care face imprimeuri, ce naiba, ne complicam mai mult. Ne ducem fiecare la acel magazin si cerem sa facem o sigla, in sistem vectorial, dar in oglinda, ca sa se poate lipi pe interiorul parbrizului, ca parca asa a ramas..deci e mult mai simplu asa, acum fiecare cum vrea, ca sincer, m-am saturat de contradictii care le avem de cel putin 2 ori pe acelasi motiv

eu propun sa le faca cineva sa fie toate la fel...parerea mea.....iar faza cu interioru parbrizului e super OK

D o n n 10-01-08 20:37

1)cei care intra aici,pe langa date despre el sau despre masina,sa puna poze cu el si cu masina.
2)cei care vor sa intre in acest club...sa se tina de el..si sa mai posteze din cand in cand pe el,cu sfaturi,rpobleme sau ce au ei de zis..
3)fara jigniri...sau glume deplasate....la adresa membrilor..
4). O poza la semnatura sau la avatr cu sigla clubului.
5). dupa ce punem sigla in geam, sa facem cel putin o poza cu sigla in geam.
6). La prima intanire cu tot grupul, PREZENTA ESTE OBLIGATORIE, doar daca avem niste scuze plauzibile.
asta sunt regulile din cate stiam .am pus eu pt tine soryne.

B-64-KTL 10-01-08 20:40

OFF TOPIC: Donn unde ti-e sigla de la semnatura sau avatar? :lol:

D o n n 10-01-08 20:42

aia faceam akm...k dadui sa imi bage sigla la semnatura...dar inca nu apre...sa dau un log out sa vad....k nu imi merge sa mio arate;))"raule"

PetricaCBD 10-01-08 20:42

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1286116)
1)cei care intra aici,pe langa date despre el sau despre masina,sa puna poze cu el si cu masina.
2)cei care vor sa intre in acest club...sa se tina de el..si sa mai posteze din cand in cand pe el,cu sfaturi,rpobleme sau ce au ei de zis..
3)fara jigniri...sau glume deplasate....la adresa membrilor..
4). O poza la semnatura sau la avatr cu sigla clubului.
5). dupa ce punem sigla in geam, sa facem cel putin o poza cu sigla in geam.
6). La prima intanire cu tot grupul, PREZENTA ESTE OBLIGATORIE, doar daca avem niste scuze plauzibile.
asta sunt regulile din cate stiam .am pus eu pt tine soryne.

bv Donn sunt OK regulile,acum asteptam pareri cu stikerele(sa facem o lista si sa ofere cineva care sa le faca)sa ii dam banii(prin posta,pe card....)si sa le facem pe toate la fel

Soryn_No2 10-01-08 20:44

Ti-a facut-o Catalin, D O N N -ule, unde e?

D o n n 10-01-08 20:45

poi deci pana la urma ramane asta,de la semnatura,dar simpla sa scrie doar cielo runners ,fara numele fiecaruia?si locul unde va fi lipta,pe parbriz in exterior ,pe banda neagra de sus?asa am inteles din paginile anterioare....daca gresc ,corectatzi.pana il scoatem trebe sa hotaram totul.k doar odata il scoatem

DACIA-Wrc 10-01-08 20:46

eu as merge pe sigla club(2)
imi place...dar daca voua va place alta ii ok.
postati o sigla...face`ti un poll

D o n n 10-01-08 20:46

Quote:

Originally Posted by Soryn_No2 (Post 1286135)
Ti-a facut-o Catalin, D O N N -ule, unde e?

la mine apare,voua nu va apare?scuze de offtopic

B-64-KTL 10-01-08 20:48

Eu am inteles ca se va lipi pe interior.Oricum dupa parerea mea conteaza mai putin unce o punem, important este c-o avem.Eu as opta pe interior si sa fie pe luneta dar acum (parerea mea) fiecare o ,,poarta" cum vrea atata timp cat este la fel dpv estetic.

LE: acum apare.

DACIA-Wrc 10-01-08 20:51

eu o pun e exterior...ca nu vreau sa stric cand o dau jos alea de dezaburile, linile alea de pe luneta(imi scapa cum se numesc)

D o n n 10-01-08 20:51

normal.deci problema cu regulile ,s`a stabilit,cu sigla,s`a stabilit ramane de scos si de lipit,alte probleme?

DACIA-Wrc 10-01-08 20:51

care`i sigla?
scoate`o si pune`o aci ca sa o vad si eu...ca din 20 nu stiu care`i.

B-64-KTL 10-01-08 20:54

1 Attachment(s)
Asta a ramas:

Soryn_No2 10-01-08 20:54

Deci eu , gata, m-am hotarat, nu mai umplu topicul asta cu o gramada de posturi puse degeaba, CLAR...eu imi fac la mine in Buzau sigla, o pun pe interior in parbriz, deasupra dungii negre de jos a parbrizului si gata, numai stai sa ma cacai asa de mult pentru o amarata de sigla si gata, acum chiar ca m-am suparat, am stat si eu calm cat am putut, dar totusi....

D o n n 10-01-08 21:01

idem soryn...cat dati pe drum k sa v`o trimita alex,o faceti trebe doar sa dedicati o ora acestui lucru;)

DACIA-Wrc 10-01-08 21:22

maine`mi fac si eu :) maine sper sa va arat poze cu ea pe masina :P

Snapy_xxl 10-01-08 21:27

Cam ce marimi sa fie stickeru?

D o n n 10-01-08 21:28

ce sa pus lumea pe treaba...bravo! (ne cam seamana avatarele ,dacia)

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning