![]() |
Re: THE ZEITGEIST ! Intra si o sa vezi altfel lumea
Quote:
sincer si eu abia astept sa se intample ceva in 2012,si sper sa fie o schimbare numai bine |
Quote:
Vă asigur că nu se termină lumea, că nu o să fim nişte roboţei umblători plini de cip-uri şi nici n-o să devenim nişte sclavi īn lanturi, ieşiti afară, īnchideţi pc-urile, luaţi o fată de mānă şi scoateţi-o la o īngheţată sau la o plimbare cu motorul, cu maşina, lăsaţi soarta planetei pentru revistele cu tiraj minuscul, aveţi o viaţă de trăit, nu vă īncărcaţi mintea cu toate lucrurile astea ca apoi să vă plāngeţi că "oricum nu mai e nimic de făcut" şi că "oricum īn Romānia n-ai cu cine"... Generalizările şi fatalismele astea simpliste sunt nepotrivite, inutile şi dăunătoare. |
Ca idee: mi se pare ca se impingea prea mult in sus ideea ca masoneria e ceva rau.
Si Virgil Iantu e mason, si Florian Pittis a fost mason... ia-ti vazut ca au facut ei vreun rau? Da' Virgil Iantu vi se pare ca ar vrea sa omoare pe cineva? Chestia asta cu masoneria e o dezinformare, la fel cum a fost si faza cu Legionarii de au fost considerati niste criminali, cand ei erau niste simpli studenti. Aiurea. Cat despre 2012... mai sunt 3 ani. Oi fi eu pasionat de paranormal, SF, chestiuni inexplicabile, dar cred ca in 2012 nu se va intampla nimic. Si chiar de-ar fi asa... stam sa ne vaitam si sa cautam ce se poate intampla peste 3 ani? Pai poate peste 3 ani nici nu vom mai fi in viata! N-ar fi pacat sa pierdem acest timp pe forumuri si pe filmulete de "end pf the world?!" Eu zic sa mai iesiti si sa mai lasati conspiratiile astea ca deja o dam in paranoia. Ca idee. :D |
Quote:
|
oameni buni calmati va,daca unii sunt mai intersati de acest domeniu (care eu il vad mai SF putin,dar imi place) nu inseamna ca suntem deprimati,emo sau mai stiu eu cum ne caracterizati unii
numai bine |
Suntem calmi, să ştii :)
E bine că ne interesăm de diverse lucruri cu toţii, dar e bine să ne īncadrăm īn limite normale, să nu vedem īn orice şi oriunde o conspiraţie mondială sau secretă, multe lucruri sunt dubioase pentru că unii sunt pur şi simplu lacomi, vor mulţi bani sau multă putere şi au poziţii care le permit să facă diverse măgării, probabil mulţi din noi am face fix la fel fără să fim parte din reţele oculte sau din mişcări secrete, doar să fim mānaţi de "dorniţe de mărire" pur şi simplu. Să nu ne ambalăm la orice pas, că e păcat, ne irosim timpul făcānd....nimic, īn timp ce alţii fac bani şi īşi construiesc baze să urce tot mai sus, cu sau fără lamentările şi descoperirile noastre... |
Problema e ca incepe sa se formeze un fel de " zeitgeistism". Intr-un cuvant toti "cocalarii" au vazut The zeitgeist si cred ca deodata au descoperit adevarul. Un exemplu ar fi un coleg care dupa ce a vazut Zeitgeist, dintr-o data a devenit ateu si practic a inceput sa "predice" taintele zeitgeist, petru ca la bac sa se bazeze pe ce i-a citit o vecina in cafea, si ce a visat maicasa ca v-a pica.De-a dreptu hilar.
Eu nu inteleg cum poti sa-ti creezi o opinie asupra ce se va intampla privind niste filme si sa mai fi si foarte sigur de asta. Chestia cu schimbarea polilor e ca si sfarsitul lumii din 2000. Puteti sa va uitat la 10000 filme, tot de oameni sunt facute si tot foarte subiective sunt. Dovezile alea puse pe siteul zeitgeist sunt luate din niste carti, enciclopedii. De unde stiu eu ca alea sunt adevarate si ce scrie in biblie nu ( nu spun ca ar fi). Parca il vad pe Santos de revelion in 2011 asteptand miezul noptii si marea schimbare. Probabil se consideri deja printre cei intelepti care merita sa intre in "dimensiunea" cu oameni destepti. Toate astea le-am dedus din 2 posturi si anume , citez : "Cand o sa merite efortul,o sa scriu,pana atunci :) aveti video.google.com la dispozitie :) asa mi s-a luat,de oameni... ca n-ai cu cine... incat,ma linisteste gandul ca eu stiu ce stiu. m-ar interesa de restul,cand ar fi reciproc,insa.. din pacate,chiar sunt prea multi prosti,prea multi, n-ai cum sa le vorbesti lor de chestiile astea tot la prostiile lor raman.." Deci domnul Santos ne tine in suspans. Noi muritorii de rand nu suntem demni de cunostiintele pe care dansul le-a acumulat din multitudinea de ore petrecute in fata monitorului si vizionand niste filme. De parca asta te-ar face sa intelegi TU mai bine , defaot uitandu-te doar intelegi ce cred altii. "la partea 2 ,cu planeta x, e aiurea.. cu totul si cu totul altceva se va intampla in 2012 :)" Deci deja e o certitudine, a descoperit misterul universului. Sa nu fiu inteles gresit, si eu m-am uitat la astfel de filme, dar sigura reactie a fost "hmm...interesant" si atat. Chiar merita sa-mi storc mintea cu aberatiile altuia? Sper sa nu fie luat postul meu ca pe o insulta, nu a fost DELOC asta intentia mea. Ideea e ca dc insiti cu teoria conspiratiei o dai in absurd rau de tot, si te afunzi crezand ca devii mai inteligent. P.S E bine totusi ca unora le trebuie filme de cate 8 ore sa ajuga la o astfel de opinie (adica cer mai multe informatii) pe cand altii dupa ce au vazut un filmulet de 5 min pe youtube deja se cred superiori. |
Să-l lăsăm pe Sant0s īn afara discutiei noastre, nu el e omul pe care să-l arătăm cu degetul. Mai bine ne īntoarcem la subiectul filmului, cred că el ne interesează cel mai mult īn topicul ăsta.
|
Mie chiar nu mi se pare catusi de putin relevant subiectul lui Zeitgeist.. Mai mult consider documentarele astea(care iti schimba viata frate) aiurea.. Daca te face sa cercetezi mai mult in domeniu sa faci ceva cu el ok... Dar asa cine crede ca noi traim "in intuneric" ani la randul si vin astia frate si ne lumineaza viata :lol:.. iar povestea cu religia... Nu vreau sa intru in polemica e dreptul fiecaruia sa creada/ sau sa nu creada in ce vor... Dar pana la urma si istoria pe care ei se bazeaza(sursele istorice) este tot scrisa/facuta de om.. ca atare nu perfecta... Imi pare rau dar in general teoriile astea ale conspiratiei de long range nu ma atrag si mi se par o pierdere de timp... Post facut de catre mine fara intentia de a leza pe nimeni!!
|
Quote:
Mie chiar imi face placere sa adorm ascultand oameni ca Bill Hicks,David Icke,bla bla bla,etc.. Chiar nu vad unde e problema... Aleks zicea mai devreme sa iesim cu fata la o inghetata,fatalica sa fie ala care se inchide in casa si face numai asa ceva,documentatul asta poate fii facut frumos in weekend,in timpu liber,fara sa-ti afecteze in vreun fel viata:)iesitul prin oras cu prietenii si tot asa. Si intr-un final,toate prostiile astea de filme nu ajung decat in acelasi punct. :) si acela e unu bun,asa ca nu vad unde e marele rau in faptul ca lumea chiar se intereseaza de chestiile astea. Nu sufar de superioritate prietene din Timisoara,da cand vezi ca-ti bati gura degeaba,te opresti :) e simplu, si e normal sa apara scarba,cand vezi in ce lume de cacat traiesti,cu toate astea,o faci in continuare ... E vorba de alegere,unii aleg sa foloseasca internetul pentru a il gasi pe fernando de la caransebes care e un exemplu extraordinar... :) altii folosesc internetul pentru altele ... Tu m-ai cam luat pe mine la misto in postul tau... o sa-ti spun sincer ca ma lasi rece si nu ma impresionezi deloc,absolut deloc... E imposibil sa compresezi atatea ore intr-un post,mai ales ca am observat ca forumul asta are o limita la literele dintr-un post,pe care sigur o depasesti daca te apuci sa scrii tot ... in concluzie,nu merita efortul... Zeitgeist chiar e un film bun,care te face sa-ti doresti sa stii mai mult,de acolo depinde de tine cum o iei... undying renault.. ne spui si noua ce tzi se pare tie relevant ? chiar sunt curios :) |
Quote:
tu esti pe undeva pe aici ...........X.............. = pe langa subiect ne vorbesti de Virgil Iantu ? :lol: c'mon .... Singurii vinovati suntem noi,fiecare in parte,nimeni altcineva,absolut fiecare om in parte e vinovat pentru ceea ce se intampla. :) Asta in mare parte din cauza faptului ca fiecare dintre noi isi creeaza singur realitatea :) motiv pentru care religia e de cacat ca te face sa te inchini la altii,si sa te rogi la altii,cand de fapt,tu esti propriul tau stapan,din tine vin toate,de la tine pleaca totul,tu alegi daca sa-ti fie bine sau rau,nu Dumnezeu sau Allah ... cum mortii lor isi permit sa vorbeasca de bine si de tot asa cand au facut cruciadele? cum isi permit sa vorbeasca de bine cand se omoara ca PROSTII intre ei pentru ca unii cred un cacat,si altii cred acelasi cacat scris altfel ? niste idioti .. |
vinovati suntem noi pentru ca acceptam ce ni se intampla, ce ni se impune ! dar cum spuneau si in zeitgeist.. nu o sa ni se mai oblige ( chipul de exemplu) , o sa il cerem chiar noi ! LUMEA TREBUIE SA DESCHIDA OCHII SI SA FIE CURIOASA !
|
Am cam exagerat si postul meu a fost prea intepator. Imi cer scuze.
Si eu m-am uitat la zeitgeist si nu numai. E un documentar interesant , dar nu trebuie luat ca adevar. Multi asta au facut pentru ca nu sunt in stare sa-si creeze o opinie proprie. Dupa cum am scris mai sus, nu cred ca e ceva rau in a te documenta indiferent de sursa, dar trebuie sa recunosti Santos ca din posturile care le-am citat eu reiese un aer de superioritate desi sunt sigur ca nu asta a fost intentia ta. Dc prin "prosti" te-ai referit la cei ce saliveaza la taraf tv, povestiri adevarate, click, cancan sunt de acord cu tine :) |
Un articol interesant.
http://dogsounds.wordpress.com/2009/...t-mass-murder/ |
Eu sunt confuz rau de tot vis-a-vis de chestia asta....
pe de-o parte ma jur ca sunt de acord,cu decimarea populatiei pamantului... pe de alta parte,nush cat m-ar incanta.... insa pamantul asta ar fi muuuuuuuuuuuuuuult mai tare/bun/etc daca-m fii mai putini,si mai buni :D iar unu care ia vaccinu,bine face :D daca era destept,se orienta.. :D daca nu,pa pa :) |
am vazut doar unul dintre filme ... adendum daca nu ma insel ... imi poate spune cineva cate parti mai sunt in afara de asta si numele lor ? multumesc
|
dmo.mihai pai aia e partea a doua. :) Partiile le gasesti pe site la ei. Cauta..
https://www.youtube.com/watch?v=o7hh4...ayer_embedded# Ce parerea aveti ? :) De clipul acesta. mai nou citesc saccsiv.wordpress.com.. |
In legatura cu discutia de pe pagina 49, vreau sa ma bag si eu ca musca in lapte putin :-).
In primul rand am vazut ambele filme ZEITGEIST. Da, mi s-au parut interesante intr-adevar, insa dupa ce stai putin (putin la figurat...) sa te gandesti, iti dai seama ca este atat de simplu sa vezi numai teorii conspirationiste la tot pasul, sa zici ca toata lumea e impotriva ta si ca nimic nu iti poate iesii pe lumea asta, ca pur si simplu nu ai ce face, nu ai cu cine, ca Romania si romanii sunt o cauza pierduta, etc, etc. E atat de simplu sa dai vina pe altceva/altcineva pentru nereusitele tale. In schimb e greu sa te gandesti ca poate viata asta nu e asa de cacat, poate asa cum altii au reusit poti reusii si tu, poate exista cateva reguli simple in viata, pe care trebuie doar sa le gasesti (si nu sunt ascunse in vre-o comoara la 100km sub vre-un ocean) si sa le urmezi. Mi-am dat seama ca este foarte simplu sa stai in fata calculatorului si sa zici ca toti sunt rai si de *** si ca numai tu esti bun si numai tu vezi lucrurile exact cum sunt in realitatea lor. In schimb e greu sa iesi in lume, sa te duci la un liceu/facultate, sa inveti ceva despre viata, cu ce se mananca, etc si sa incerci sa faci ceva pentru a-ti schimba soarta. Quote:
Este SIMPLU sa vezi raul peste tot si binele numai in tine, insa nu este RELEVANT! Nu ma consider un om matur, chiar deloc. Sunt sigur ca nici eu nu vad lucrurile cum trebuie macar uneori, dar macar nu ma mint ca traiesc in intuneric, ca nu pot face nimic in viata asta, deci nu are rost sa incerc. Nu, nu asta e calea. Religia, ei bine are si ea rolul ei. Economic, de control in masa si poate si altele. DAR ganditi-va putin ce ar fii daca oamenii nu ar crede ca exista vre-o forta supranaturala peste noi? Chiar credeti ca toate legile astea pe care le urati oricum ar ajuta atat de mult? Eu cred in Dumnezeu, insa nu cred in ceea ce spun oamenii despre el. Unii poate o sa inteleaga bine asta, altii nu. Cam atat am avut de spus si eu pe topicul asta, nu a fost intentia mea sa jignesc pe cineva, sau credinta cuiva. Daca am facut-o, imi cer scuze anticipat. Salut! :-) |
Stiu ca posting-urile astea sīnt vechi. Īntr-e timp exista si traduceri īn limba Romābna pe GOOGLE, de la ambele Parti.
Sīnt NUMAI 2 Parti si nu mai multe. Ce se gaseste pe You Tube īn partile 1, 2, 3, 4 este defapt partea 1 taiata din cauza spatului limitat pe YouTube. ZEITGEIST este prezentarea adevarului despre rasa noastra de OAMENI PROSTI SI USOR INFLUENTABILI si nu cautarea propriei vine la altii. NOI SĪNTEM PROSTII care credem īn aberatii si povesti religioase, NOI SĪNTEM PROSTII care platim impozitele si votam īnselaciunile politice, NOI SĪNTEN PROSTII care finatam razboaiele si tot NOI SĪNTEM PROSTII care cumparam toate rahaturile pe credite si finantam astfel prin procente bancile īnselatoare care traiesc pe spatele nostru si-si bat joc de noi, NE ĪNSEALA cu CATASTROFE ECONOMICE dupa care se dau la fund si rīd de noi. NU cautam vina la altii. NOI SĪNTEM PROSTII care nu vedem realitatea, pt. ca NU VREM S-O VEDEM ! |
felicitari pentru postare! si eu am vazut documentarele astea de mult timp,sunt foarte interesante.
poate e cineva interesat si de Fall of the republic:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=VebOT...eature=popular |
Bun dar hai sa lasam putin la o parte vaicarelile politice tipic americane din "caderea republicii" si sa ne concentram totusi la ZEITGEIST si sa ne punem īntrebarile:
- Ce credem din adavarul - ZEITGEIST si ce nu? - Cu ce s-a schimbat viata noastra de zi cu zi? - Cu ce am devenit mai buni sau mai rai? - Mai credem toate aberatiile catastrofale ce ni se baga pe gīt de catre masmedia? - īi mai dam nainte cu credinta / biserica / cruci atīrnate de perete / rugaciuni si alte deastea? Nu stiu cum e la voi, dar eu am fost de-o viata ateist si am avut permanent dubii din punct de vedere al religiei si credintei, tot asa am avut si am dubii cīnd vad vel de fel de tīmpenii la TV. Ei bine acest documentar, īmi confirma dubiile cam 90% iar ateismul 100%, m-a facut sa am si mai putina īncredere īn "aberativele conjugate" permanent de masmedia si ma deramjeasa profund faptul ca sīnt tinut de prost prin informatiile mincinoase pe care trebuie zilnic sa le vad, fapt ce ma obliga sa renunt pe zi ce trece tot mai mult la anumite emisiuni TV rezumīndu-ma numai la divertisment. De faptul ca īn baza acestor minciuni sīnt obligat de lege sa arunc o groaza de bani, nici nu mai vorbesc. |
filmul asta,daca ai putin creier,nu face decat sa-ti largeasca orizonturile...
nu vad ce e rau in asta. cu tot respectul fatza de aleks ... filmu asta nu te face sa te omori nu te face sa nu-ti mai vezi de viata ta nu te face nimic te face ce vrei tu sa te faca. :) o analogie stupida tot aud oamenii spunand ca cei care asculta manele sunt prosti... cum poate,o melodie,sa te faca prost ? n-are cum :) te face prost daca esti de la bun inceput prost asa si filmu asta nu te face decat sa vrei mai mult nu te face sa te omori ca traiesti ... in lumea in care traiesti... intamplator,in zeitgeist se spune ca din xxx candidati la presedentie,ajungi subit la 2.... base vs geoana... na si alege... ce dreaq sa alegi... :) sunt aceleasi papushi conduse din spate de oameni cu bani ... care la randu lor au interesele lor ... si tooooot asa pana-n varfu piramidei :) si toata problema sta in mentalitate / constiinta... in loc ca lumea sa-si piarda ore in sir din viata uitandu-se la un film fake cu basescu dand un dos de palma unui copil... ar putea sa evolueze,pe orice plan... dar... suntem mintiti,cu televizoru,si suntem blocati,in fatza lui la propriu e trist :) si nu vad ce e rau in faptul ca mai sunt si cativa oameni pe aici care chiar au ceva in minte :) |
inca un clip peste care am dat https://www.220.ro/c91J0KXG7S/INCREDI...-CONDUCE-LUMEA rog pe cei care sunt in cunostiinta de cauza sa explice daca este pe bune faza cu Talmudul
|
Quote:
Eu am o problemă cu cei care exagerează şi cad īn misticism şi-n teorii ale conspiraţiei īn orice direcţie, nu de alta, dar orice exagerare tinde să cadă īn ridicol, asta ca să evit termeni tari. Sigur că sunt o mulţime de informaţii interesante acolo, dar de aici şi pānă la a afirma cu tărie că ştii exact cum merge lumea, şi cum stau defapt lucrurile, şi sa ai aroganţa să crezi ca ai descoperit defapt adevaratele interese şi manevre la nivel planetar, dintr-un rahat de film, asta e prostie. |
Nu descoperi interese şi manevre la nivel planetar īntr-un rahat de film ci le vezi īn viata de zi cu zi, cīnd ai deaface cu fel de fel de tīmpenii lipsite de cea mai elementara logica unde unii vor sa-ti explice ca TU CU MASINA TA ESTI DE VINA ca moare planeta, ca vor sa-ti explicxe ca un mos cu barba sta undeva īn cer si vede tot, are 10 legi care te obliga sa le respecti si daca īncalci una dintr-e ele o mierlesti pe veci pedepsit īn iad dar EL TE IUBESTE, TE IUBESTE DE NU MAI POATE si are nevoie de bani, cīt mai multi bani. Interesant ca el atot stiuitor si atot vazator, e incapabil sa umble cu bani, asai si pt. asta se poarta de sute ani razboaie INUTILE si mor mii de oameni pe planeta asta, oameni NEVINOVATI si daca stai sa te gīndesti e doar o POVESTE INVENTATA si nimic mai mult.
Cīnd sistemul climatic pe planeta se schimba odata cu fiecare schimbare a anului zodiac, diagrama schimbarilor climaterice din ultimii 150.000 de ani se potriveste 1:1 dar ............ EU CU MASINA MEA SĪNT DE VINA, asai? Cred ca ar fi mai multe de discutat si cīnd este vorba de BANCILE care n-e sug banii din buzunar si cīnd nu-i mai satura dracu, INVENTEAZA un colaps financiar, īsi fac plinul si se dau la fund. Eu nu sīnt obsedat de "Zeitgeist" dar dupa 47 de ani de viata, īmi arata si-mi confirma experienta vietii si banuielile ce le-am purtat īn suflet de-o viata. |
Discuţia e prea complexă pentru a o purta pe forum, ar trebui să stăm unii din noi la o cafea şi să o lămurim. Totuşi, īnţelegeţi că eu nu contrazic ideea filmului cātuşi de puţin. Restul nu repet, am scris 2 posturi mai sus.
|
Da, la filmul asta ar fi īntr-adevar multe de discutat.
Ambele parti au aprox 3 ore si ceva. Filmul confirma si dezminte multe dar nu este vorba numai de asta. Este vorba īn general, oare cīt de prosti sīntem tinuti de catrea asa zisii nostrii conducatori? Cīnd trebuie sa aud la stiri, precum ca ANGELICA MERKEL vrea cu planul ecologic numit AGENDA 2010 sa reduca īncalzirea globala a planetei cu 2°C ramīn pur si simplu cu gura cascata de UIMIRE cīnd ma gīndesc cu ce fel de tīmpenii grotesti se īncearca prostirea marii mase de cetateni, cum se scutura oamenii de bani īn mod inutil, ce ABERATII se inventeaza, parca femeia asta se crede vreo supraputere care sa poata influentza metamorfoza si miscarea planetei pe care traim prin impunerea de fel de fel de BIRURI ecologice, impozari la nivel CO2 si nu CMC si mai stie dracu ce tīmpenii, bani se se scurg pe cai necunoscute īn buzunare necunoscute, unde se trateaza subiectul schimbarii climaterice ca o PEDEAPSA pt. fiinta umana ceea ce este o īnselaciune groteasca pt. a crea panica si a stoarce omenirea de si mai multi bani. Exemplele merg pīna la interzicerea becului incandescent si impunerea becurilor electronice si multe altele, ce ne arata ca traim īntr-un sistem corupt nu LOCAL ci PLANETAR si nu putem face nimic īmpotriva pt. ca nu vrem, sīntem prea comozi si n-e preocupa satisfactiile de moment. |
Sunt de acord cu tine cybercsx...
As vrea sa imi raspunda si mie cineva de ce in caz de urgenta (razboi, amenintare) se implica o armata intreaga pentru a-l salva pe presedinte si de ce nu pe cei mai mari oameni de stiinta ?? |
Masele de oameni făra lideri sunt victime sigure. Turmele nu decid pentru ele, din păcate.
Orice aramtă care rămāne fără conducători e decimată īn cel mai scurt timp sau dispare īn haos. Prioritatea e supravieţuirea, nu īnaltele noi descoperiri ale ştiinţei. |
pentru toti cei care se lauda cu faptul ca ei nu cred in vreo entitate superioara(fie Dumnezeu/Allah/Buddha,etc)va invit sa va faceti timp sa vedeti cateva documentare STIINTIFICE.Nu spun ca stie cineva raspunsurile exacte legate de Dumnezeu,insa nu puteti nega ceea ce este evident.Nu sunt o persoana bisericoasa,sau vreun fanatic/sectant care incearca sa va convinga si sa va atraga pe "calea cea buna".Spun doar ca ignoranta nu e un raspuns. http://www.revelatia.ro/docs/video.html deocamdata eu am vazut doar primul clip despre creaturile uimitoare care sfideaza evolutia
|
https://vimeo.com/7857584 tocmai l-am primit,e interesant.explica cum e mai profitabil pentru unii sa traim in mizerie,saracie si prostie
|
Quote:
Eu cred in Dumnezeu..ba chiar foarte mult ! Dar nu cred in biserica si practicile acesteia. Biserica ne-a oprit din evolutie, biserica ne-a dezbinat, ne-a si ne va ucide !( atentie... masoni ) |
Exista multe teorii despre cum am aparut noi, e o prostie sa ne dezbatem ideile despre CINE crede in dumnezeu si CINE NU crede sau daca TREBUIE sau NU TREBUIE.
Nici una din teorii, fie partea religioasa cat si partea Stiintifica nu a fost dovedita despre cum am aparut noi. Un lucru e sigur, CEVA TOT EXISTA, fie ca e Dumnezeu,Allah sau fie ca sunt extraterestrii sau alta civilizatie care ne-a adus pe aceasta lume. Momentan sunt 3 marii teorii despre cum am aparut noi: 1. Adam si Eva 2. Evolutie 3. Aliens Oricare ar fi ele, rezulta ca ceva supernatural, extraterestru, religios sau cum vreti voi sa i mai spuneti tot exista. Asta nu inseamna ca TREBUIE sau NU TREBUIE sa credem in religie... religia are cu totul alt scop dar nu cred ca are vreo legatura cu CREATORUL nostru... pentru ca vorbim din necunostiinta, aratati-mi o persoana care tine legatura si e "up to date" cu creatorul nostru. Fiecare biserica din lume trimite lunar sau saptamanal la VATICAN cu datele despre ce s-a intamplat in satul, orasul unde se afla ea. Deci pana si la cel mai mic sat din romania in care exista o biserica trimite date mai departe catre VATICAN, apai atunci sa imi mai spuna mie cineva ca CIA sau FBI ne monotorizeaza pe noi cel mai bine. Sa nu mai spun cate secrete mai ascunde BISERICA. Orice ar fi.. sa devii ateu doar ca ai vazut un film mi se pare o prostie. Acuma mai noi vad prosti care au vazut la OTV despre Zeitgeist si fac ce le pasa... ca raspunsu lor este "Nu exista dumnezeu". Tot ce trebuie sa facem este sa deschidem bine ochii cand ni se ofera "o oferta", sau cand ni se spune ceva sa fim mai atenti si precauti. Nu merita sa ne pierdem timpul cautand adevarul... deocamdata sunt mult mai importante lucruri de facut in viata. Orice am face tot nu dam de adevar. Oricate filme si videouri om vedea. Nu trebuie sa convingem pe nimeni sa creada sau sa nu creada in religie... e problema fiecaruia. Parerea mea. |
|
Biserica ascunde multe secrete si a ucis multi oameni de stiinta fapt ce a īnfrīnat dezvoltarea omenirii. Vreau numai sa aduc aminte cīti oameni de stinta au fost arsi pe rug, idiotenia precum pamintul ar fi o placa īn centrul universului si cine ajunge la margine cade jos.
Adam si Eva este o tīmpenie inventata tot de biserica pt. a corela cretinismul religios cu existenta noastra. Daca ar fi dupa mintea papei si a vaticanului ar fi interzise pīna si anticonceptionalele (inclusiv prezervativele) am avea toti o cireada de puradei si am crapa de SIDA ca pe banda rulanta. Daca ar fi dupa Van Denicken, sīntem extraterestrii cu memoria stearsa 80% :D Singura cale plauzibila este EVOLUTIA datorita conditiilor propice de pe planeta asta si nimic alt ceva. Sīntem niste animale ca toate celelalte cu diferenta ca ne-am dezvoltat īn dealungul timpului un sistem de comunicare mai complex si am ajuns la un punct sa ne putem dezvolta o tehnica care sa ne ajute īn viata de zi cu zi si pt. asta ne-a trebuit cīteva milioane de ani, lucru firesc. Religia are scopul de a īngradi si īnfrīna comportamentul nostru, are ca scop de a baga frica īn noi sa nu ne dam frīu liber, sa avem ceva de ce sa ne fie frica si nimic mai mult. Dovezi nu exista si nici nau existat nici pro si nici contra. Asa cum datorita fanteziei īn ziua de azi se creeaza fel de fel de filme SF cretinesti cu ajutorul tehnicii asa pe vremuri tot datorita fanteziei sau creat alte aberatii scrise si nimic mai mult. Tīmpenia asta acuma cu 2012 iar este o aberatie de creat panica īn masa asa cum a fost aberatia cu anul 2000 unde se prezicea picarea sistemului informatic si naiba mai stie ce catastrofe. Ei bine, a venit anul 2000, a trecut anul 2000 de 9 ani si s-a īntīmplat exact pe dracu. Nu s-a īntīmplat nimic. Īn 1999 cīnd a fost eclipsa de soare am fost īn concediu īn Romānia. Am avut parte sa vad oameni PANICATI care au vīndut tot si si-au facut provizii de urgenta deoarece considerau ca eclipsa totala de soare este prevestitorul sfīritului lumii ce urmeaza īn anul 2000, copii acestora erau PANICATI plīngīnd ca nu mai vor sa mearga la scoala deoarece nu mai are rost ca si asa vine sfīrsitul lumii si vor muri cu totii. Cīnd am vorbit cu aceasi oameni īn septrembrie 2009 si le-am adus aminte ce au facut atunci, īn ce hal si-au si influentat proprii copii de au ramas repetenti la scoala deoarece ia-u tinut acasa, rīdeau de propria lor prostie. Īn ceea ce priveste credinta īn dumnezeu mi se pare firesc mai ales īn Romānia ca aberatia asta a luat o amploare necontrolata. Īn perioada dictaturii s-au distrus sute de biserici, s-a interzis religia si credinta. Dupa 1989 a aparut dorinta de a recupera ce sa pierdut motiv de ce a īnceput construirea de biserici īn mod necontrolat, au īnceput sa rasara biserici la fiecare colt de strada, printr-e bocuri ca ciupercile dupa ploaie si īntr-e timp prostirea īn masa a populatiei a explodat īn mod necontrolat dar īntr-o buna zi or sa-si revina unii la realitate si acolo. Pur si simplu mi se ridica paru-n cap cīnd vad la Antena 1 ce pelegrinaje īn masa au loc acolo unde mii de oameni merg sute de km numai sa "linga" o tabla sau mai stie naiba ce tīmpenii, moaste lui X, y, z si alte aberatii din astea masinile pline de icoane pe bord enspe cruci si cruciulite atīrnate de oglinda la masina. Ma mir ca la unii nu s-a schimbat si stilul de deplasare pe strada si īn loc sa mearga pe picioare īn mod normal, sa se apuce sa se tīrīie īn genunchi facīndu-si crucea de obsedati ce sīnt. E pur si simplu dureros sa vezi asa ceva cum unii se lasa prostiti benevol, indiferent daca sīnt copii tineri sau batrīni semianalfabeti de prin catunele carpatine. |
Si īnca o treaba referitoare la Romānia:
Din 1990 pīna īn prezent s-au construit īn Romānia peste 2000 de biserici ortodoxe. Acuma eu nu vreau sa jignesc pe nimeni dar....... voi acolo mai sīnteti normali? :shock: :shock: :shock: Īn situatia asta nu vad ce rost mai are o discutie īn contradictoriu la capitolul religie. |
Asa ma gandeam si eu ce rost are sa discutam pe tema religie.. desigur este foarte bine ca lumea incepe sa se intereseze de chestiile astea.. e un semn inspre bine.. un semnd e schimbare... ba mai mult UN SEMN DE GANDIRE.
Acuma na ca multi nu inteleg ce vrea filmu e partea 2-a... |
mersi ottotavy ptr filme :)
si eu un cu un link mai in tema :) vaccinurile .... https://video.google.com/videoplay?do...&view=3&dur=3# oh and... https://www.youtube.com/watch?v=zZ-bc...video_response incercati si partea 2-a ... :) succes |
va salut,am un prieten care dedica mult timp si efort pentru clipuri si documentare de genul asta.daca va intereseaza,vizitati http://manolescubd.wordpress.com/download/
si puteti descarca un DVD cu multe clipuri,documente,imagini,marturii,discursuri despre diferite subiecte pe care toti trebuie sa le stim(gripa porcina si pericolul vaccinului,masonerie,illuminati,adevarul despre zeitgeist,si multe altele) |
Un articol preluat de pe alt forum ce mi s-a parut interesant:
Marele patriot Mihai Eminescu, un martir ucis la comanda francmasoneriei Motto: Treptat ies la iveală legături pe care anevoie le-am fi descoperit din frānturile de informaţii oficiale, ori oficioase ale vremii. Glasul său, unic īn concertul politicianismului vremii, trebuia să fie stins. Supăra mult adevărul său, al căutătorului de Absolut! Căci pentru el, nu exista adevărul de conjunctură al partidelor, ci doar adevărul naţiei romāneşti pentru care a trăit şi pentru care a fost sacrificat, cu tăcuta complicitate a unor personaje malefice. Istoria oficială a vieţii lui Mihai Eminescu a impus un şablon convenabil. Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinţă labilă, neadaptată, pierdută īn lumea sa de poet şi ar fi murit nebun, bolnav de sifilis şi alcoolic. Istoria sa reală este īnsă cu totul alta. Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate excepţională, bine ancorat īn realitatea socială şi mai ales politică a vremurilor zbuciumate īn care a trăit, un militant activ pentru drepturile romānilor din Ardeal şi pentru unitatea naţională, un ziarist de excepţie, un vizionar, un reformator. Eminescu a fost declarat nebun şi internat la psihiatrie īntr-un moment īn care guvernul Romāniei urmărea să īncheie un pact umilitor cu Austro-Ungaria, prin care renunţa la pretenţiile asupra Ardealului şi se angaja să īi anihileze pe toţi cei catalogaţi drept naţionalişti. Mulţi au renunţat la valorile şi principiile lor pentru a fi scoşi de pe lista proscrişilor. Eminescu nu a acceptat să facă niciun fel de compromisuri, şi de aceea era cel mai periculos dintre ei. El deranja nu doar prin ceea ce scria, ci mai ales prin faptul că plănuia să pună bazele unei organizaţii independente, aflate īnafara controlului francmasoneriei, de trezire şi promovare a spiritului romānesc şi de refacere a Daciei mari. Mai potoliţi-l pe Eminescu! Mai potoliţi-l pe Eminescu!Acesta este mesajul pe care francmasonul şi junimistul P. P. Carp īl transmitea de la Viena mentorului Junimii, francmasonul şi parlamentarul Titu Maiorescu. Comanda va fi executată īntocmai de cei din ţară pe 23 iunie 1883. Eminescu avea 33 de ani. Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianţă (Austro-Ungaria, Germania şi Italia), care de altfel a şi fost īncheiat pe 18 (30) octombrie 1883. Reputatul eminescolog, profesorul Nicolae Georgescu, lămureşte īn ce context a avut loc internarea forţată a lui Eminescu. Ce voia acest tratat?, scrie el. Īn primul rānd, ca Romānia să se orienteze politic spre Austro-Ungaria.. Cu alte cuvinte, Romānia nu mai putea să-şi revendice Ardealul. Acest tratat muta lupta ardelenilor īn Ardeal.. Bucureştiul era de zece ani dominat cultural de ardeleni, care ridicau puternic vocea pentru eliberarea Ardealului, pentru drepturile romānilor care erau asupriţi. Or, tratatul le interzice brusc să protesteze īn Bucureşti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit să fugă din Bucureşti īn 1883. Īntemeiază Tribuna īn 1884. Īn jurul ei se organizează primele lupte pentru Ardeal. Condiţia semnării tratatului era deci amorţirea vocii pentru Ardeal īn Bucureşti. Directiva de sus s-a reverberat īn diferite moduri la nivel cultural. Declararea nebuniei lui Mihai Eminescu este unul dintre ele. Īntr-adevăr, 28 iunie 1883 este o zi īn care se petrec mai multe evenimente importante. Austro-Ungaria rupe relaţiile diplomatice cu Romānia timp de 48 de ore. Cancelarul Germaniei, Otto von Bismark, īi trimite regelui Carol I o telegramă prin care ameninţă Romānia cu războiul. La Bucureşti au loc descinderi şi percheziţii simultane la sediile mai multor organizaţii care luptau pentru Ardeal, printre care şi Societatea Carpaţii, īn care activa Eminescu. Este īnchis ziarul LIndependance Roumaine şi directorul acestuia, Emil Galli, este expulzat din ţară . La fel şi Zamfir C. Arbore. Societatea Carpaţii este pur şi simplu desfiinţată, īn urma unui raport al baronului von Mayr, agent al serviciilor secrete austro-ungare. Intimidaţi de aceste măsuri, o parte din militanţii pentru Ardeal se dezic de ideile lor şi īşi trădează confraţii, pentru a-şi salva propria piele. Printre ei se află Simţion şi Chibici, preşedinţii Societăţii Carpaţii, Ocăşeanu şi Siderescu, membri īn conducerea aceleaşi societăţi, Grigore Ventura, ziarist la LIndependance Roumaine, acelaşi pe care Caragiale īl ridiculizase īn personajul Rică Venturiano. Īn semn de obedienţă, toţi aceştia se vor implica plini de zel īn acţiunea de internare forţată a lui Eminescu. De ce era atāt de incomod Eminescu? Privită īn acest context, nebunia lui Eminescu, ca şi detaliile internării sale, capătă o nouă dimensiune. Nu mai poate fi vorba de un accident sau de o coincidenţă, ci de executarea comenzii trasate de la Viena : Mai potoliţi-l pe Eminescu! Īn perioada care va urma se fac eforturi importante pentru a convinge Tripla Alianţă că situaţia din Romānia este sub control. Regina Elisabeta, Regele Carol I, primul-ministru Brătianu, P. P. Carp şi Titu Maiorescu merg īn Germania pentru a calma spiritele. Ministrul de externe, D. A. Sturdza, ministrul C. Stătescu şi Petre Grădişteanu merg la Viena, unde Grădişteanu īşi cere personal scuze pentru organizarea sărbătorii de la Iaşi, unde fusese dezvelită statuia lui Ştefan cel Mare şi fusese citită poezia manifest a lui Eminescu, Doina. Judecānd după măsurile luate īmpotriva lui, Eminescu era cel mai incomod. Spre deosebire de ceilalţi, el nu putea fi convins cu niciun chip să renunţe la ideile şi principiile sale. Eminescu era membru activ īn mai multe organizaţii care luptau pentru drepturile romānilor din Ardeal: Romānismul (care respingea chiar aducerea lui Carol I ca rege), Orientul, Romānia Jună, Societatea Carpaţii, din care făcea parte şi Slavici. Cu astfel de preocupări, nu este de mirare că era constant urmărit atāt de poliţia şi serviciile secrete romāneşti, cāt şi de cele austro-ungare. Īn anturajul său erau infiltraţi mai mulţi informatori, printre care se număra şi Ocăşanu de la Societatea Carpaţii. La 7 iunie 1882, baronul Von Mayr īi trimitea contelui Kalnoky, ministrul Casei Imperiale austro-ungare, o notă informativă īn care arăta: Societatea Carpaţii a ţinut īn 4 ale lunii īn curs, o īntrunire publică cu un sens secret. Dintr-o sursă sigură, am fost informat despre această īntrunire [n.n după toate probabilităţile sursa era chiar Titu Maiorescu]. S-a stabilit că lupta īmpotriva Austro-Ungariei să fie continuată. Eminescu, redactor principal la Timpul, a făcut propunerea ca studenţii transilvăneni de naţionalitate romānă, care frecventează instituţiile de īnvăţămānt din Romānia pentru a se instrui, să fie puşi să acţioneze īn timpul vacanţei īn locurile natale pentru a orienta opinia publică īn direcţia unei Dacii Mari. Această notă a dus īn final la desfiinţarea Societăţii Carpaţi. Activitatea sa ca jurnalist īl făcea cu atāt mai periculos, cu cāt avea şi pārghiile necesare pentru a acţiona: ideile sale erau exprimate īn mod magistral īntr-un ziar, Timpul, pe care īl transformase īn cotidian naţional. Īn această publicaţie demascase corupţia politicienilor romāni şi grasele comisioane pe care aceştia le īncasaseră din concesionarea căilor ferate. Scrisese despre condiţionările umilitoare impuse Romāniei de puterile europene, īn schimbul recunoaşterii Independenţei. Īn 1880 declanşase o incitantă campanie de presă privind chestiunea dunăreană, problemă sensibilă pentru marile puteri europene. Participase activ la Iaşi la inaugurarea statuii lui Ştefan cel Mare şi citise acolo īn faţa mulţumii poezia manifest Doina. Acest eveniment naţional deranjase foarte mult puterile occidentale. Īn sfārşit, chiar īn dimineaţa zile īn care avea să fie dus cu forţa la balamuc, apăruse īn Timpul un alt articol. Intitulat Pentru libertatea presei şi a jurnalistului, acesta era un protest la adresa īncălcării dreptului la liberă exprimare şi demasca măsurile represive luate de guvernul Brătianu īmpotriva jurnalistului Emil Galli. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning