![]() |
Re: '94 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 16v (D16y8) - TURBO ON !!!
Zoom, vezi ca ti-a lasat ceva Mosu si la noi :D
|
am montat si eu chederul in sfarsit,stau cam umflate usile :) am mai tras cablurile noi,evident dupa ce le am retras pe cele subtiri...si cam atat,pana dupa anu nou sta singurica la garaj,nu o baga nimeni in seama
|
1 Attachment(s)
nu mai pot sa dau edit...vroiam sa va arat un spray pe care l am luat azi, foarte ok zic eu,pe care o sa l folosesc la insonorizare,pe langa alte materiale (dezavantaj ca o sa prinda in greutate asta mica a mea,dar asta e)
|
bafta in continuare...nasol cu asteptarea..:D si eu astept niste pachetele ...si tot sper sa ajunga anul asta..dar tot sper :) ! Un an nou fericit iti doresc si sper sa ai bafta de data aceasta!
|
3 Attachment(s)
updates :)
|
acum poti sa ii faci rodajul pe cheia :)
|
La tine vine mosu si pe stil vechi =))
|
Sefuuu scuze de intarzierea coletului mult asteptat...dar s'a intamplat intamplare...in fine nu povestesc aici si acum toate cele.Hai fraaateee cu negresa pe strazi ca a inceput sa vina primavara conform spuselor lu' Busu de la o binecunoscuta televiziune :lol:8)
|
:) nu e panica cu coletu,lasa ca vin eu in CT si il desfac personal :lol:
cu asta mica...mai am un pic :) dar usor usor o scoatem la lumina,ca nu se poate altfel :D |
azi am dus cutia la desfacut,curatat si montat LSD...este cam singura chestie pe care nu o fac personal la masina,ceea ce nu ma incanta dar asta e,daca trebuie trebuie,n am de ales :)
prea multe rotitze pentru un incepator ca mine :) revin cu detalii si poze |
deci sa intelegem ca frigiderul e aproape gata :lol::lol::lol::lol:
|
cutia este gata ! aranjata tot :D mi s a spus ca era "virgina" si impecabila,dar si faptul ca i am schimbat uleiul acum 1 an a contat,la cat am tras de ea :)
maine va si arat minunea |
6 Attachment(s)
pam pam :D am pozat si dif ul vechi(in poze e cel care se afla in cutia de carton),pentru cine nu stie cum arata unul deschis (nu poti sa vezi de la un cap la celalalt)
|
Mai este atat de putin.... :D
|
da o poza cu intercooler-ul ala nu vrei sa pui???
|
Aveti voi doi o raca, vere... :))
|
Quote:
|
da o poza pe p.m.:D::D::D
Sunt curios Magos....nu am nik cu omu' ;) |
Am eu punte spate complecta cu discuri pntr civic...:-)
|
4 Attachment(s)
pam pam :) a venit si pachetul asta :)
|
Quote:
am si eu o intrebare ... ce e in cutiile alea galbene !?! |
Quote:
dar am o dilema,nu stiu ce sa fac...daca sa mai astept INCA un pic,gen 1 luna si ceva sa mi iau si axa+ arcuri si retainer kit + cam gear sau sa o scot asa...si sa fiu atent cat de cat la turatie,sa nu dau inferioare si sa nu depasesc limita bunului simt,altfel sar supapele pe acolo de le ia dracu :lol: pe de alta parte toate astea pentru chiuloasa ma costa cam 1300$,cam multicel...dar as face investitia si acolo,ca tot e motoru dat jos...insa nu prea mai am rabdare :( ps: pachetele alea galbene sunt kit uri de insonorizat masina,de la stinger. practic o sa o ingreunez un pic,dar sunetul va fi mai calitativ,reducandu se ecoul din masina si vibratiile in usi + panoul spate. |
parerea mea e sa astepti pentru ca nu te stiu eu pe tine ala linistit care se abtine de la "inferioara , blana " .
Si totusi, 1300 $, fuck me dar mi se pare enorm ... |
pai da...asta e...ce e after market e MULT mai scump...plus ca sunt facute custom pentru motorul D16. dureaza intre 7 si 10 zile numai pana imi fabrica axa cu came,asta dupa ce am dat comanda si am platit. plus transport plus plus plus.... ajung sa ies cu ea in toamna :lol: doamne fereste :D
|
e frumos toamna cu del solul :>
|
Quote:
|
:lol: Glumesc evident. Si eu sunt nerabdator sa vad rezultatul avand in vedere cata atentie i-ai acordat in ultimul timp.
|
Rabdare fiule , mai bine iesi la toamna decat sa o comiti iar si sa iesi tot la toamna da cu o gaura mai mare la buget si cu motoru bulit a 2a oara! Succesuri!
|
aici sunt de acord cu Urban Racing ... mai bine astepti, sa faci o treaba calumea ... si, oricum, n-ai unde sa te duci cu ea pe vremea asta, tot la primavara o sa fie frumos sa o scoti ... ca degeaba ai turbo pe zapada care e pe strazi ...
parerea mea ... |
da adevarat...cred ca mai astept,asta e :) macar sa fie treaba ca la carte la final :) sa dea domnu sa tina chinezaria aia de turbina :lol: macar cateva luni,la misto
|
drivetrain-ul nu o sa te ajute cu nimic cand vine vorba de fiabilitatea motorului... dar.. bafta orice ai face.
|
Quote:
|
Nimic nu te va ajuta mai mult decat piesa aia dintre pedale si volan :)
|
Nu i-o imprumuti tu ? :))
|
n am nevoie de inca un negru in masina,si asa are 2 locuri :)) stai tu bluey in a ta,ca tractorashu sigur nu merge fara sofer profesionist,din ala cu categorii multe :lol:
|
Ce rai sunteti, dom'le..
|
Esti tare-n clont daca ai lsd a??
Ne vedem cand se usuca pe o Cheia??? |
dupa ce ma obisnuiesc si eu cu LSD type shit,da ,fara probleme ;) doar ca tre sa mai muncesc un pic la ea pana atunci :) DAR ti am promis mai demult,nu te uit :P
ps: mai da si tu cate un semn cand iesi pe afara,sau gata ai uitat de noi astia muritorii de rand ? :) |
Oricum pe curbe banuiesc ca va trebui sa te joci un pic ca sa te obisnuiesti.
Ce efect are asupra subvirarii/supravirarii lsd-ul pe del sol? presupun ca face sa fie si mai subvirator. ps: Sa speram ca repara astia locu de joaca preferat al lui Bluey, ca imi zicea cineva ca s-ar cam fi distrus drumu pe cheia. |
Oricum LSD-ul fara aderenta si cu turbo e reteta perfecta pentru sarit in copaci.
Cat timp ai aderenta esti zeu pe curbe, cum ai scapat piciorul in gaz bestia scapa din lesa :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning