![]() |
aha
e bun madskillz, dar sa stii k de o vreme nu s-a facut un poll pe vreo masina aici , nu e asa?
|
Re: aha
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu am skimbam putin masina....cu asta ma arunc in concurs :twisted: :P
|
2 Attachment(s)
noah...ma arunc shi yo in battle... :2gun:
|
fuck cat d bine poate sa arate.... esti nebun :O
|
thx k...oricum voiam sa ma duc la spitalu` 6... :lol: (thx a lot bro` :wink: ...)
|
noah...azi la 8 cam asha incepe poll'u :roll: :wink: :lol:
|
opa
foarte bine , abia astept sa vad cine ia , oricum nu am nici o shansa :) vreau sa vad care e cea mai apreciata :D .......
|
hmm
1 Attachment(s)
razvan uite ceva
|
hmm
naspa , important e ca o sa il faci , nu conteaza cand !!
|
vezi k am sters postu :lol: :lol: :lol: ala....ca i-am dat drumu :D
|
aha
1 Attachment(s)
pai nah...nu il pot sterge :) oricum...pui aia cand poti.......... casa nu pun degeaba postu mai pun si asta ....
|
1 Attachment(s)
asta se pare ca e ultima lucrare facuta de mine m-am lasat de photoshop
dar m-am apucat de 3d si in curand termin o masina in 3d |
Se mai face battleu' pentru Focus sau îmi retrag maşina ? :P
|
se mai face...da am nijte probleme cu netu....si cand mere netu mere 4t nasol sau imi da aia cu THE PAGE..... :cry: mai incerc asta seara..srry
|
grigo-x2 pune si poza origina poate o mai modifica cineva :roll:
|
wei
ra2 ... nu tzie mila de birou meu , ma dau cu capu de el de aseara de emotii , se strica de acum :) )
|
@grigo> tu faci masinile astea din brush , sau normal ; am inteles din alte posturi ca ar fi facute cu brushu .. ?! nush , poate am inteles gresit ...
|
gata gata numai rupe birou...k am facut poll'u :lol:
|
Re:
Quote:
garantat c&p :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Facem un battle cu CTSu' ăsta? :P
|
da nu asteptati va rog pana cand terminam noi cu masina, pt loc grupul de vt si dupa aceea...ca sa nu se zika ca am copiat sau ceva :)
|
Re:
Quote:
|
Eu n-am nimic împotrivă să mai aşteptăm, mai ales că eu deja am făcut maşina. După ce se clarifică provocarea pentru locul din VT (şi termină toţi cei care vor să facă maşina), se poate da drumul la battle.
|
Deci sa inteleg ca pot sa pun masina dupa ce se termina provaocarea pt virtual tuning :? sau ce ???
|
eu asa v-asi ruga...adika sa nu se zika dupa aceea ca am copiat sau ceva.......dc vreti puneti-o....dah sa nu apara dupa aceea nu sh ce comentarii :) si masina mea e in proportie de 75% gata asa ca nu mai dureaza mult :P
|
1 Attachment(s)
Din moment ce battleu' cu CTSu' tre' sa mai astepte, propun un battle cu Mazda de mai jos. Battleu' incepe miercuri, ora 23:00. Doritorii pot sa-si puna masina (modificata) aici pana miercuri, ora 22:30.
Pana acum, eu si andrey2003 ne bagam. Dati-i drumu' :P |
Re:
Quote:
sper sa fie in seara asta gata :P |
1 Attachment(s)
si eu...cu asta ma arunc :P :D
|
1 Attachment(s)
intru shi eu
|
1 Attachment(s)
:!:
|
tu chiar nu stii sa postezi? aici se pu masini nemodificate pe care le expune lumea dupa ce se stabileste dak se face au nu concurs cu ele....asta a ta e de Comentarii lucrari sau Various :roll: :roll:
|
ok
1 Attachment(s)
in I rand cts`u... ma bag si yo maine in aia cu mazda :D
|
Re: ok
Quote:
|
hmm
wei dak era gata l-am pus .... nu avea rost sa il tzin degeaba in pc....ma laut si yo;))) ce parere ai de ea?
|
ba avea rost
s-a zis k nu se pune pana nu termina ra2fast_4u si bmw battleu pt locul din virtual.......... :? |
1 Attachment(s)
Mazda - final (maşina pentru battle).
|
ma apuc si eu acu d mazda asta...asteptati-ma pana diseara plsss :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning