![]() |
Re: Discutii despre orice!
|
is curios cat are sa tina acel sens giratoriu pana musca careva din el :D
|
nu cred ca tine mult la ce aglomeratie ii acolo
;)) |
clar din a 2 a. dar tu ? in 0 sau 1 ?
|
pui de schumi ce esti :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
=)) funny!!
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=I0O7gFycPho :twisted::twisted::D |
mda,scuza-ma ca tot uit cu cine vorbesc,numa atatia caluti au fost liberi cand am luat masina,si decat sa am prea multi cai sa mi se urce la cap mai bine numai 75
|
stie careva al cui e infinity-ul alb ? Acela ce era parcat la oaza?
Oricum arata.....stiti voi |
Quote:
|
mie imi ajung astia care mai traiesc
|
2 Attachment(s)
imi spune careva unde gasesc asa ceva?
la jante marefer... |
Quote:
|
Vrea un prieten sa vina in Baia Mare sa isi puna instalatie de gaz pe masina (Seat Leon 2007 1.6 benzina) imi puteti recomanda o firma pt ca a inteles el ca ar fi 2 una buna si una...
|
Quote:
|
fiecare cu treaba lui, ma rugat sa intreb si asta am facut asa ca va rog sa imi raspundeti daca stiti
|
este o firma care pune gaz, chiar si patronul are un BMW e 46 pe gaz. firma este pe strada motorului sau margeanului. cum intri in baia mare dinspre cluj la primul semafor faci la dreapta. firma este undeva pe dreapta dupa mijlocul strazi, sau chiar dupa urmatoarea intersectie. dar cum ai ajuns intreaba la magazinele de piese auto chiar dupa semafor. succes. oricum proasta alegere cu gazul pe masina noua. cat poate consuma??
|
Mersi pt informatie. Masina nu consum mult undeva la 9-11 in oras, dar el vine in fiecare zi la faculta si prin aglomeratia din cluj.
|
si cu gaz crezi ca o sa mearga mai bine? iti spun eu ca nu!! o sa aiba foarte mult de suferit acel motor!
|
:?:citi dintre voi cei care vorbiti ati avut instalatie pe gaz la masina:?::?:de va pricepeti asa de bine :!::!::shock::shock:
|
Quote:
|
Omul a cerut o informatie ...De ce sariti toti si ii dati sugesti ?? Jesusss...de fiecare data uni dintre voi faceti asa ...va cere cineva o parere si voi incepeti cu sfaturi de experti ..ASa cum zicea si Angi ..Good point
|
Quote:
Ca idee ar fi aprox. 2000 Ron instalatia + vreo 200-300 ron omologatul la rar ,daca bagi 50-60mii de km pe an (sau taxi) se merita daca nu .....eu am 2 masini la taxi pe care am instalat si se comporta ok dupa un an si.... in schimb pe masina "casei" tot de 1.6 din 2004 nu am montat cu toate ca aveam discount la ea. |
Toata lumea zice ca e o alegere proasta gazul dar de ex la masinile care vin din fabrica cu gpl pe ele, asta legat de performante sunt doar cu putin mai slabe, nu exagerate cum cred altii plus pretul mult mai scazut.
|
cred ca un matiz pe gaz ar fi culmea zgarceniei
|
Quote:
|
un matiz pe gaz cucauciucuri cat de inguste , oricum are vreo 155, dai pui 125 sau ceva de mobra, gaz, ce se mai poate, hai sa luam unu sa l facem ca un 4tuning baia mare science project..dupa ce terminam sigur il cumpara ceva disperat
|
Quote:
|
Quote:
: woohooo hooo! cickenf|_|ckin nuggets |
si audi are gaz, in cauciucuri, in instalatia de aer conditionat, mai dau eu cate un gaz in el...
si acum putem sa ne dam cu parerea despre oamenii care isi pun gaz pe masini...ce parere aveti despre ei? eunu ma bag sa zic nimic primul :censored::evil_laug:evil_laug |
poi ce sa mergem mai departe, am vazut Evo 8 cu instalatie de gaz intr-un parc in germania, dar scria pe parbriz ceva de genul ,, motor-schaden " ce o fii insemnand? ca motorul trage bestial ? sau ca ii in spate intr-o lada de lemn? va spun sincer gazul este pentru dacii, la care cu 5 milioane lei i-ai facut repartie capitala la motor,
|
Quote:
Eu ofer un tips colorant pentru trabant :))) |
Eu cred ca daca vroia sa scrie ca e stricat motorul scria "Kaput tiriblishken" :lol:
|
:))):))).....
|
Re: Masini din Baia Mare
:lol::lol:eu am avut pina acum 2 masini pe gaz(nu GPL) pt ca gazul este f diferit de GPL doar ca putini stiu diferenta.Cum spunea mai sus bogo sunt multe firme de masini care produc autovehicule direct din fabrica cu instalati pe gaz+ benzina(toyota prius masina cu cel mai scazut nivel de poluare ,fiat,subaru,volvo,opel,volkswagen si exemple mai sunt) si nu am observat ca ar afecta motorul .Diferenta intre cheltuielele pe km intre benzina(sau motorina) si gaz sunt foarte mari ex(pt a parcurge 100km cu o masina pe benzina aici spun despre reno clio 1,2 ai nevoie de 6 litri benzina adica 240.ooo mi lei iar pe gaz cu 360.ooo mi lei poti parcurge cu aceelasi motor 300 km . cred ca diferenta e destula nici o masina pe motorina nu reuseste sa scoata un consum asa de redus(mic) am avut un audi care era tot pe gaz+benzina si reuseam sa scot un consum de 7-8 litri benzina/100km in oras iar pe gaz reuseam cu 400.000 mi lei sa fac 280km.Problema la instalatile pe gaz este ca ocupa mult spatiu la unele masini ,intradevar ia din puterea motorului cam 10% si nu prea ai unde sa le alimentezi momentan iar montarea instalatiei este foarte costisitoare adica cam 1500-2000euro ma refer la o instalatie performanta nu ce se gaseste pe la noi.
|
daca tot veni vorba de "gaze" ce ar fi sa ma lamuresca si pe mine cum e treba cu etanolul?
|
Quote:
Prius din cate stiu eu are 2 motoare unul electric si unul pe benzina, la mers normal intra motorul electric in functiune si cel pe benzina doar incarca bateria daca este nevoie, daca nu nu functioneaza, iar in sarcina maxima functioneaza amandoua ...desigur pot sa gresesc, asa ca astept sa ma corectati ;) si iar suntem offtopic ..saracu bogo :hug: P.S. de asta nu sunt asa de sigur, dar GPL-ul dizolva uleiul de pe cilindrii, acea pelicula care protejeaza motorul de uzura. Si inca una: prin compozitie gpl-ul ofera un amestec mai sarac ca si benzina in acelasi raport de aer\benzina respectiv aer\GPL |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning