![]() |
1 Attachment(s)
dat fiind faptul ca varianta lui TNG mi s-a parut geniala cu .. 2 minusuri .. am decis sa \"repar\" acele 2 minusuri ..
acum .. stiu ca tng`u imi va lua ... multe matusi si ... verisoare si .. tot asa la ..... dar .. ma risc =) varianta mea .. masina lucrata pe baza masinii facute de TNG ... p.s: hai ma nu te supara ... daca te superi sterge-o |
nu ma supar.ai facut treaba buna.Bravo !
|
Re:
Quote:
eu n-am pus decat jante folie + zapacit spoilerul fatza ;) vinilurile si neoanele si etc sunt piesa de muzeu ;) bravo |
1 Attachment(s)
fata...spatele inca nu l-am facut...nu stiu dak imi iese ceva.... :? :arrow:
|
1 Attachment(s)
200sx astept pareri :D
|
good jod madskilz :wink:
|
thx.....I just got lucky..... :D
|
4 Attachment(s)
Daca este cineva pasionat de asa ceva si mai are si timp la dispozitie, crede ca ma poate ajuta si pe mine cu ceva idei. Am sa pun eu ceva imagini cu masina si niste jante preferate de mine. Pentru restul as dori ceva discret (gen spoilerul fata de la ABT)!
|
2 Attachment(s)
Kosei Racer
|
1 Attachment(s)
Mak matrix mirror
|
1 Attachment(s)
Enkei racing RP03
|
1 Attachment(s)
Oxigin Predator
|
Cam astea ar fi jantele. Daca se poate, simulati un diametru de 18'' ! Daca aveti si alte propuneri care vi se par a se incadra bine arhitectural in designul masinii, sunt binevenite !
|
1 Attachment(s)
Upgrade nissan 200sx
|
2 Attachment(s)
puteti sa faceti si la prelude ??? mersi 8)
|
:lol: aradul este in forta aici? :lol:
|
Re:
Quote:
hai ca vine weekendul si va rezolvam.... |
Quote:
p.s. daca tot vrei sa'i faci ceva.. fa ceva la ponei nu la exterior 8) |
1 Attachment(s)
Honda Prelude :D astept pareri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ps: tekin iti dau un pm cu adresa unde sa trimit berea :D :lol: |
e beton (ASTA ULTIMA) dar niste neoane n-ar merge ce zici :wink:
|
Re:
Quote:
|
mersi mullllllllllt !!! :D nu-mi mai recunosc masina :D :peace: sper sa ne intalnim pe la curse sau alte evenimente sa dau berile :peace: :drunk:
inca o data tnx :D |
1 Attachment(s)
sper sa iti placa........
|
1 Attachment(s)
jentile inchise la culoare,vinyl,maner scos,faruri,stopuri,semnale innegrite...nu e bine nici prea incarcata
|
tin sa-l felicit pe maskt pt marea implicareacare pe care el a aduso in acest topic
bravo maskt ! :wink: |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
1 Attachment(s)
:roll:
golfuletz nu te supara dar nu am timp s-o fac de la 0 |
domnilor sunteti profesionel pe bune meritati mai mult de o bere :wink: multumesc le am salvat pozele
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
bravo fratioru meu ! e bomba masina ! PUNE GOLFTUNING PE EA .. nu de alta da ..... nu stii niciodata |
nu mai vand masina imi adun bani si fac asa :shock:
|
1 Attachment(s)
Varianta mea e la bani mai putini :lol:
|
1 Attachment(s)
dupa indicatile unora :D am schimbat jantele pt ca nu dadeau bine :D
+am asortat`o pe gagica cu masina Varianta finala Honda Prelude EDIT: am mai lucrat la culaore si jante |
1 Attachment(s)
Nu prea am avut materiale si poza nu e d calitate, dar.. here it goes
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
mai multe detalii https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10943 Va rog sa`l ajutatzi.... |
3 Attachment(s)
:arrow: astea sunt modelele se spoiler
|
blowule..daca tu pti..esti tare.....si aiba s-a facut un 200sx...si 2 parerea mea e k spoilerul dupa rx7 e urat..mai ales pe un 200sx....cel negru e chair arfa.parerea mea.eu am vazut de mult chestia asta dar nu am putus sa-l ajut pe 200sx-u... :roll:
|
Re:
Quote:
am vazut si eu ca e unul mai sus pus, dar cel rosu nu-mi place deloc: semnalizatoare dreptunghiulare iahhhh \"pig nose\" iahhhh cam bombat iahhhh cu jentile s-a exagerat cred ca sunt unele pe 18\" chiar pe 19\" ceea ce e destul de mult pt un 200SX facand masina prea lenta asa ca iahhh dinou |
1 Attachment(s)
sx-ule...daca tu gasesti masina asta bombata....semnalizatoare de orice fel pe ea si pig nose esti tare.... :P
eu am incercat dar nu am reusit ce vrei tu...stiu romanul...nu vorbesc fara sa citesc inainte.... :wink: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning