![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
moama ai scris cu litere mari de park zici k loganul ar fi o racheta si cielo ar fi un trabant intra u intro curba q 100km/h cu cielo si intra u in aceeasi curba cu loganul tot cu 100km/h si sa vedem pe urma ce zici.si fac pariu k dak iesea cielo aq era la fel k la logan #virtual tuning #cielo S2000 #tuning-uri k la logan si altele veniti fratilor q picioarele pe pamant |
Quote:
buhaahhaaa. 7 la suta e mult la 1.4? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care este intrebarea?
|
Quote:
|
sincer...nu stiu...cred ca la stabilitate cielo si loganul sunt cam la fel,dar aceste doua masini nu au fost concepute pt mers agresiv,trebuie sa stii ce iti cumperi si sa o conduci in limitele ei de siguranta.pana la urma cred ca m-as simti mai sigur tot in logan,am vazut cateva lovite si in interior aratau destul de bine (protectia pasagerilor conteaza,nu si exteriorul,tablaria)
|
Quote:
|
Quote:
mai documenteaza-te si dupaia vino cu un raspuns.... |
bai fratilor..........terminatio ca nu compari cielo cu loganul ,mai ales cel de 1,6 .eu unu sunt f multumit de logan (tinind cont ca e o masina rom )ce vroiati sa scoata dacia in col.cu renault de prima data ceva gen ferari???si in leg cu viteza la logan eu unu am mers cu 165km/h si se comporta bine ,las ca in aproape 2 luni il fac eu cum trebe si am sa va aud atunci ,cat de curand va arat si poze ,si veti vedea atunci ce iese dintrun logan
|
Quote:
:oops: |
maicamea conduce de la firma un cielo din 95 si e pe injectie ;)
|
Quote:
|
toate daewoo cielo sunt pe injectie multipunct atat ca sunt cele executiv tot pe injectie dar cu 16valve.
|
Quote:
DRUMURI BUNE! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
aia in care erau 8 insi si au murit toti avea si ESP si airbag
|
Oricum,una peste alta;loganu si cielo (cam) este masina romanului de rand,fie ea buna sau rea.Dak nu e asa contrazi-ma.DRUMURI BUNE!
|
Quote:
p.s. pe mine ma salvat de multe ori chiar zilele trecute domnu maxis astept raspun da |
Quote:
P.S: nu te pune cu prostu ca are mintea odhnita,sau are scoala,ptr cultura ta generala. lol. |
Am uitat sa te intreb ,sirnenea,ce masina conduce domnia dumneavoastra?
|
domnia mea conduce o dacia nova si un logan 1.6 full
si ca tot esti atat de "destept" daca roata nu se blocheaza nu e logic ca poate opri mai repede si sa sti ca se cunoaste si la dacia si la toate prezenta abs si ca fapt divers u ce conduci ??? |
ABS-ul nu iti salveaza viata doar politza de asigurare :) ABS-ul face diferenta la un accident usor, la peste 80 km/h efectele ABS-ului tind spre NULL :D sau "bgmias frana in el de ABS" :D pentru cunoscatori. Eu am 1.6 si singurii care nu vor sa se dea din fata cand le fac cu farurile ca merg cu 120 pe banda 2 sunt cei cu Cielo Executive :D asa ca acest Vs. se refera poate la IQ sau incapatanarea soferilor. :P
|
Am Cielo executive, si am mers 20.000km cu el, am mers cu 180( pe gaz ) si nu tremura deloc doar face zgomot , cu 185 ( pe benzina ). Isi face treaba . Nu imi place la el faza scurta, ca tranca cablu de la vitezometru la relanti. Nu am avut probleme cu ea , majore. Dar cum iti e si norocu , poti sa iei o masina numai cu belele sau sa nu aiba belele, sau una care sa traga mai bine decat celelalte . Oricum Cielo e o masina cu multe probleme asta daca intri pe daewooclub.ro la forum si gasesti oameni cu multe probleme la cielourile lor.
Cat despre Logan , m-am urcat in el la volan si nu mi-a placut deloc ... parca stai pe o stanca si in jurul tau e prapastie .. prea mult spatiu nefolosit.. si un prieten si-a vandut-o ca sunt piesele prea scumpe si cam instabil in curbe. Cu tot cu abs si airbag tot nu as alege logan . |
Quote:
|
loganul este o masina mai buna cielo . are o motorize mai buna , iar la sigurantza nu se pune problema , am vazut la tv anu trecut un logan a intrat la 120 sunb un tir ... masina arata ca o gramada de fier contorsionat dar ce este ce mai importont pasagerii au scapat cu ranii minore , logan este conceput de renault care produce cela meai sigure masini la ora actuala din lume , incercati sa intratzi cu un cielo dub un tir la 120 ... si sa ne spuneti cum a fost cu toate ca nu prea cred ca ne vetzi mai putea spune . din cate stiu cielo nu a fost testat de euroncap .... oare dc ?? ... acum fiecare alege ce vrea eu aleg logan , alti aleg cielo , fiecare face ce vrea cu viata lui ...
Sa auzim numia de bine . :) |
a-ti vazut cum arata loganu taxi implicat in accidentul din bucuresti in care au murit cei 2 tineri regizori romani? soferu si cei 2 morti pe loc, un adevarat morman de fiare vechi, iar Porsche`ul avea doar botu sifonat, nici macar parbrizul spart;)
|
bai maska!vezi ca tu faci comparatzie intre o mashina de 9000 euroi si una de 75000 de euroi!cum vroiai sa arate loganu' cand intri in el cu 150-160 km/h?
arata-mi o mashina din clasa loganului in care pasagerii supravietuiau in aceleasi circumstante! |
City,vezi k ala nu avea 150-160 si avea 120km/h.Nu mai face-ti din tantar armasar k nu e asa.Si zilele trecute am avut accident cu o solenza la o viteza de +/- 85 km/h si la cielo meu ia cazut bara si s-au rupt prinderile la un far,iar cel cu solenza ,pe langa faptul k era sa se rastoarne a mai avut si portbagaju varza si punte rupta pe spate cu tot cu roata rupta;si ptr ce ca nu a vrut sa opreasca la stop.ORICUM ,KND E SA MORI ,MORI SI IN CEA MAI SIGURA MASINA DE PE LUME.INDIFERENT KRE AR FI EA.
DRUMURI BUNE! P.S; ptr Bylla,cat de sigur este loganu facand paralela la accidentul din bucuresti?!Vezi astea nu au mai avut zile de trait. |
Nu am vazut numa acuma subiectul. sunt nou pe aici. de cielo ce sa zic....a avut un prieten de nou si pana la 100.000 km a schimbat 3 axe cu came. si Logan e Dacia. degeaba zice lumea ca apoi s-o schimbat ca nu mai is ce o fost....e adevarat dar inca mai are loc de dezvoltare. ii mai trebe inca ani buni. la spatiu castiga loganu e super incapator. la consum amandoua cam papa. la aspect pe de parte cielo. si calitate nu shu nici una nu e stralucita dar tot pe mana cielolui as merge. eu nu am nimic cu motoru de logan si partea tehnica. dar tabla e tot romaneasca. stiu un logan l-a frecat unu pe el si nu a mers imediat la tinichigiu si in 3 zile a prins rugina in locu frecat. arata-mi tu orice masina germana sa faca asa ceva.... si opelul care e codasul masinilor nemtesti e superb la tabla... la asta sa v-a ganditi. si aici cielo castiga pe langa logan. fiecare cu parerea lui si fiecare pt ce are nevoie isi ia masina.
|
Quote:
|
Quote:
tabla din cate stiu eu e ceheasca la logan. Cat despre accidentul cu cayenne-ul , la viteza cu care a intrat in el in lateralul masinii (zona cea mai putin protejata a masinii) nici nu e de mirare. |
desi sunt nou posesor d logan.......chiar dak nu as fi avut'o....tot spre logan as fi optat.......deoarece:1pretul...fata d cielo e mult mai rezonabil.....2.cielo e deja depasit....plus k la aspect lasa d dorit......
|
Quote:
bai nu conteaza ce masina era, conteaza ca loganu arata pachet de fiare, nu mai avea 10cm de tabla dreapta. uitati-va la tabla de pe cielo si la "imitatia" de tabla de pe logan. |
the_mask persisti in greaseala. Ce nu intelegi din faptul ca o masina a lovit cu partea frontala,partea laterala a altei masini. Care parte laterala e zona cea mai sensibila a unei masini, pur si simplu pentru ca desi se deformeaza mare spatiu de manevra nu are. Fii sigur ca cielo-ul ala arata la fel de naspa,tot un pachet de fiare iesea
|
deja discutia a venit TRAGICO-comica, este un incident REGRETABIL si cred ca indiferent de masina rezultatul a fost acelasi, putea sa fie Logan , Cielo sau o masina mult mai scumpa, nu cred ca pasagerii scapau, asa ca sa se odihneasca in pace victimele si nu mai discutati de acest incident ca nu are legatura cu topicul acesta.
|
Quote:
|
votez cielo !
are mult mai multe optiuni standard fata de logan... ! |
eu tot pe cielo merg ... am pe cineva care lucreaza la daewoo si pot spune ca cielo e printre cele mai bune din gama daewoo...si se ridica cu mult peste logan ... si la aspect, si la calitate, si la pret ...
loganu' ramane dulap ... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning