Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

AnDrEiCa 12-08-10 23:32

Re: Accidente în Neamţ

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 3582300)
In ce sens te`ai ''pupat'' - france kiss :lol:

Veneam dinspre Roman ,si la Girov e un peco.Dinspre Piatra venea un conservar cu un aro alb plin cu lemne ,si a intrat la peco la Girov fara sa semnalizeze,si eu i-am tras un pupic cu scuterasu meu:D:D,da nu e nimic grav ,am doar carena pe fatza umpic crapata.

mihairadu 25-08-10 16:18

La 4 si jumate in fata la Dedeman a fost un accident in care a fost implicat membrul NSL NT 27 DIP , ford-ul albastru, cel care a mai fost avariat si la Tic-Tac.
A intrat in spatele unui Symbol visiniu, vina, cred, fiind a ultimului mentionat.
Poze nu am ca era trafic mare...si gura-casca multi, din cate am vazut are farurile sparte, bara era la vreo 6 metri de masina si capota cu aripele indoite.

ghici_robert 31-08-10 01:01

Dauna totala la pod la Caprioara.
Un stalp nu a vrut sa dea prioritate unui moldovean ce avea setat un traseu tangent cu raul Bistrita.
http://ziarpiatraneamt.ro/accident-r...-la-caprioara/

buddy_lexx 31-08-10 11:12

am vaz si eu masina...poi nenea avea ceva viteza de s-a mulat asa pe stalp...:)
s-a tamponat destul de grav ,era cva sange pe airbag.

Ali_ump 31-08-10 11:56

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3623019)
am vaz si eu masina...poi nenea avea ceva viteza de s-a mulat asa pe stalp...:)
s-a tamponat destul de grav ,era cva sange pe airbag.

Curios ca a tinut stalpu:))

SisQuo 02-09-10 08:52

Azi dimineata in fata la Kober (DN 15D km-ul 6) era o jumatate de SUV; a intrat frontal intr-un copac. Parea destul de grav, nu am reusit sa vad numarul dar partea frontala era destul de grav avariata. Nu am apucat sa fac poze ca se mergea in coloana; stie cineva ce s-a intamplat cu soferul?

RapJustin 02-09-10 09:10

Quote:

Originally Posted by SisQuo (Post 3628186)
Azi dimineata in fata la Kober (DN 15D km-ul 6) era o jumatate de SUV; a intrat frontal intr-un copac. Parea destul de grav, nu am reusit sa vad numarul dar partea frontala era destul de grav avariata. Nu am apucat sa fac poze ca se mergea in coloana; stie cineva ce s-a intamplat cu soferul?

Pe la 8 am trecut si eu pe acolo si era numai politie. Acum cand am venit dinspre girov masina era pusa pe platforma. Era un Mercedes. Nu am apucat sa ii fac poze pt k era in miscare.

HellFireNT 16-09-10 21:27

azi pe la 12 pe langa petromul ala de langa Kaufland era o masinutza mica neagra ridicata pe o platforma crek era praff pe fatza :(

Scarto 16-09-10 22:04

Sa mai spun si eu de dubita rasturnata astazi la Ticos Florea ? :)

GabelloU 18-09-10 13:32

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 3663277)
Sa mai spun si eu de dubita rasturnata astazi la Ticos Florea ? :)

Daca stii ceva zi-ne si noua:-)

AnDrEiCa 23-09-10 21:47

Stie cineva ceva de accidentul din Targu Neamt? Se pare ca a fost implicat un biker ,si e in stare destul de grava.

Citat luat de pe alt forum : Despre starea motociclistului stiu doar ca "mai dadea putin din maini".

eddi 26-09-10 00:45

8 Attachment(s)
Salut,dupa cum observati sunt nou pe forum :D
Povestea mea incepe cam asa in data de 16 august miam achizitionat prima mea masina 8) ce pot sa zic mam simtit cel mai fericit om din lume :-P insa nu a durat prea mult :)) la fix 1 luna de cand am cumparato a trebuit sa renunt la ea
masina era un Ford Focus in fine in acea dimineata ma plimbam linistit:lol: prin oras cand un bmw 320 mia taiat calea(nam avut timp sa franez)asta sa intamplat cum cobori podu la kaufland spre centru(nu am poze cu accidentul, in momentu ala numai la poze nu ma gandeam)vinovatul in loc sa mearga regulamentar sa hotarat sa treaca pe linie dubla continua si sa o ia spre calea rom...din ce imi amintesc in loc sa accelereze pana la capat mi sa oprit fix in mij drumului mentionez ca eram pe banda 2 :sad:
am hotarat sa postez prima data aici pt ca am avut un eveniment nefericit :sad:

Aveti grija la prostii!!!:-P

masina arata asa pt ca am intrat fix in stalpul de la masina lui

buddy_lexx 27-09-10 21:40

Quote:

Originally Posted by eddi (Post 3683260)
Salut,dupa cum observati sunt nou pe forum :D
Povestea mea incepe cam asa in data de 16 august miam achizitionat prima mea masina 8) ce pot sa zic mam simtit cel mai fericit om din lume :-P insa nu a durat prea mult :)) la fix 1 luna de cand am cumparato a trebuit sa renunt la ea
masina era un Ford Focus in fine in acea dimineata ma plimbam linistit:lol: prin oras cand un bmw 320 mia taiat calea(nam avut timp sa franez)asta sa intamplat cum cobori podu la kaufland spre centru(nu am poze cu accidentul, in momentu ala numai la poze nu ma gandeam)vinovatul in loc sa mearga regulamentar sa hotarat sa treaca pe linie dubla continua si sa o ia spre calea rom...din ce imi amintesc in loc sa accelereze pana la capat mi sa oprit fix in mij drumului mentionez ca eram pe banda 2 :sad:
am hotarat sa postez prima data aici pt ca am avut un eveniment nefericit :sad:

Aveti grija la prostii!!!:-P

masina arata asa pt ca am intrat fix in stalpul de la masina lui

tie ti se mai spune "vrajeala" ???:)

iuly@no'Sme 27-09-10 22:20

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3687442)

nu este el,buddy :P

AnDrEiCa 28-09-10 05:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3687442)

Nu e vrajeala=))).Vrajeala s-a lipit de un copac ca el e kamikaze:-).

eddi 28-09-10 13:15

4 Attachment(s)
Vrajeala a facuto mai praf....pacat

AnDrEiCa 28-09-10 17:37

Quote:

Originally Posted by eddi (Post 3688604)
Vrajeala a facuto mai praf....pacat

Ai sa-mi bag pl!Omu asta chiar e un norocos ca a scapat doar cu o mana rupta si ceva pe la nas.

AnDrEiCa 28-09-10 20:59

Alt accident in care a fost implicat un biker.In fata la lps,un repsol de 900 Nt 85 Pic.Din ce am inteles e la Targu Mures,e constient ,are ruptura de femur.Jonson ,poate stii tu mai multe ...... profilul lui de hi5 http://hi5.com/friend/p56313672--Picolo_Ion--html

johnson 29-09-10 10:11

Il stiu pe baiat, acum mi s-a confirmat ca e acelasi despre care auzisem si eu. Ce pot sa spun, nu stiu mai multe detalii, doar insanatosire grabnica in cazul asta

buddy_lexx 29-09-10 12:30

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3689530)
Alt accident in care a fost implicat un biker.In fata la lps,un repsol de 900 Nt 85 Pic.Din ce am inteles e la Targu Mures,e constient ,are ruptura de femur.Jonson ,poate stii tu mai multe ...... profilul lui de hi5 http://hi5.com/friend/p56313672--Picolo_Ion--html

vai sa-mi bp ,il cunosc ...auleu nu stiam ca despre el e vba...
mai multe detalii aveti??????? chiar ieri m-am intalnit cu el....si la 10 minute a iesit cu motorul in oras :(

1.9Diesel 29-09-10 16:00

Accident spectaculos azi pe fagetului ..inrte Staro si Podul de la Orion !! Aveti detalii ??? Din pacate nu am apucat sa fac nici o poza ! Dar masinile erau grav avariate ! Am vazut un Renault Megane ...un Scenic si inca o masina !

AnDrEiCa 29-09-10 16:05

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3690670)
vai sa-mi bp ,il cunosc ...auleu nu stiam ca despre el e vba...
mai multe detalii aveti??????? chiar ieri m-am intalnit cu el....si la 10 minute a iesit cu motorul in oras :(

E la targu mures,si a fost operat de femur .

RyaN- 29-09-10 18:56

2 Attachment(s)
Accident si spre Roman, carosabilul ud si...

RapJustin 29-09-10 19:03

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 3691534)
Accident si spre Roman, carosabilul ud si...

Carosabil mai mult decat ud:) Ploaia a facut ca griblura fina de pe sosea sa fie un fel de "patinoar". Tirul pur si simplu patina ca iarna... cel mai probabil si soferul daciei din aceeasi cauza a pierdut controlul si a ajuns in sant.

AnDrEiCa 29-09-10 20:18

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 3690370)
Il stiu pe baiat, acum mi s-a confirmat ca e acelasi despre care auzisem si eu. Ce pot sa spun, nu stiu mai multe detalii, doar insanatosire grabnica in cazul asta

A vb un prieten de-al meu cu el ,si i-a spus ca a pus frana pe pietris.....

buddy_lexx 29-09-10 20:52

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3691770)
A vb un prieten de-al meu cu el ,si i-a spus ca a pus frana pe pietris.....

nu-i adevarat....accidentul a fost la stadion . Am vazut motoru...e PRAF ..s-a intamplat altceva(nu pot spune pe forum) si din cate am auzit de la prieteni de-ai lui are ambele maini si picioare rupte!

AnDrEiCa 29-09-10 21:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3691881)
nu-i adevarat....accidentul a fost la stadion . Am vazut motoru...e PRAF ..s-a intamplat altceva(nu pot spune pe forum) si din cate am auzit de la prieteni de-ai lui are ambele maini si picioare rupte!

Iti spun eu ca e adevarat.Am auzit si eu varianta cu datu-l pe o roata si iesit un logan in fata:).A vb un prieten de-al meu cu el la telefon acuma vreo 5 ore.

buddy_lexx 29-09-10 21:55

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3692023)
Iti spun eu ca e adevarat.Am auzit si eu varianta cu datu-l pe o roata si iesit un logan in fata:).A vb un prieten de-al meu cu el la telefon acuma vreo 5 ore.

stii tu cum e .... vb cu 10 oameni ...10 variante ai...in fine tot ce-i important e sa se faca bine!

RapJustin 30-09-10 13:10

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3692053)
stii tu cum e .... vb cu 10 oameni ...10 variante ai...in fine tot ce-i important e sa se faca bine!

Am trecut la scurt timpu dupa acel accident pe acolo. Urma de frana a motorului era de apx 3m pe trecerea de pietoni, iar motorul era pe trotuarul care merge spre LPS cu rotile in sus.

Tudorinski 30-09-10 14:46

acum 15 min am trecut pe podul de la orion si era un biker intins pe asfalt(nu se putea misca) din ce retin nr. era nt-xx-jon:rolleyes2

AnDrEiCa 30-09-10 14:50

Quote:

Originally Posted by Tudorinski (Post 3693268)
acum 15 min am trecut pe podul de la orion si era un biker intins pe asfalt(nu se putea misca) din ce retin nr. era nt-xx-jon:rolleyes2

jon la numar?era un motor alb cu niste "flacari" rosii pe el?

morpheusmaster 30-09-10 14:53

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3693277)
jon la numar?era un motor alb cu niste "flacari" rosii pe el?

Ala nu'i Jonhson dp forum ma?

AnDrEiCa 30-09-10 14:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3693288)
Ala nu'i Jonhson dp forum ma?

Nu,nu e el.

Am vb cu tata la tel,cica e un motor rosu .Bikerul era intins pe jos,dadea sa se ridice dar nu putea.......

Nu mai pot sa dau edit.Cica bikerul ar fii karlos ,baiatu cu mito de 125 ,si nu are jon la numar.....are bfw

Alin uneste posturile mele te rog....

1.9Diesel 30-09-10 16:22

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3693394)
Nu mai pot sa dau edit.Cica bikerul ar fii karlos ,baiatu cu mito de 125 ,si nu are jon la numar.....are bfw

Alin uneste posturile mele te rog....

Andreica esti sigur ca este vorba destre carlos ? :|

AnDrEiCa 30-09-10 16:27

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 3693444)
Andreica esti sigur ca este vorba destre carlos ? :|

da...............

alios 30-09-10 17:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 3691074)
Accident spectaculos azi pe fagetului ..inrte Staro si Podul de la Orion !! Aveti detalii ??? Din pacate nu am apucat sa fac nici o poza ! Dar masinile erau grav avariate ! Am vazut un Renault Megane ...un Scenic si inca o masina !

renault-urile se cauta intre ele :D

la cel rosu a bubuit un cauciuc in mers si a intrat in restul... de pe contrasesns apoi cea albastra parcate in fata blocului V3

AnDrEiCa 30-09-10 17:20

Quote:

Originally Posted by alios (Post 3693568)
renault-urile se cauta intre ele :D

la cel rosu a bubuit un cauciuc in mers si a intrat in restul... de pe contrasesns apoi cea albastra parcate in fata blocului V3

In ziar scrie altceva....

"Vinovat de producerea accidentului a fost şoferul unui autoturism marca Renault Scenic, înmatriculat NT-14-CZC. Potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului, acesta circula spre spital, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în maşina Renault Megane, înmatriculată NT-07-LIL, parcată la primul bloc din apropierea podului din Dărmăneşti. Din cauza izbiturii puternice, maşina lovită a fost aruncată cu spatele pe autoturismul parcat în spatele acesteia - tot un Reanult, cu numărul de înmatriculare NT-07-EBZ. Şoferul şi pasagera s-au ales doar cu o sperietură zdravănă, ei fiind salvaţi de airbagurile maşinii. "

danutzcag 30-09-10 18:35

Club Renault....nasol rau..

AnDrEiCa 30-09-10 18:48

Vesti noi,karlos nu a patit ma nimic,a fost externat,are julituri si piciorul luxat.A scapat ieftin .

eddi 30-09-10 19:17

Quote:

Originally Posted by HellFireNT (Post 3663183)
azi pe la 12 pe langa petromul ala de langa Kaufland era o masinutza mica neagra ridicata pe o platforma crek era praff pe fatza :(

a fost a mea :(

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning