![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
La 4 si jumate in fata la Dedeman a fost un accident in care a fost implicat membrul NSL NT 27 DIP , ford-ul albastru, cel care a mai fost avariat si la Tic-Tac.
A intrat in spatele unui Symbol visiniu, vina, cred, fiind a ultimului mentionat. Poze nu am ca era trafic mare...si gura-casca multi, din cate am vazut are farurile sparte, bara era la vreo 6 metri de masina si capota cu aripele indoite. |
Dauna totala la pod la Caprioara.
Un stalp nu a vrut sa dea prioritate unui moldovean ce avea setat un traseu tangent cu raul Bistrita. http://ziarpiatraneamt.ro/accident-r...-la-caprioara/ |
am vaz si eu masina...poi nenea avea ceva viteza de s-a mulat asa pe stalp...:)
s-a tamponat destul de grav ,era cva sange pe airbag. |
Quote:
|
Azi dimineata in fata la Kober (DN 15D km-ul 6) era o jumatate de SUV; a intrat frontal intr-un copac. Parea destul de grav, nu am reusit sa vad numarul dar partea frontala era destul de grav avariata. Nu am apucat sa fac poze ca se mergea in coloana; stie cineva ce s-a intamplat cu soferul?
|
Quote:
|
azi pe la 12 pe langa petromul ala de langa Kaufland era o masinutza mica neagra ridicata pe o platforma crek era praff pe fatza :(
|
Sa mai spun si eu de dubita rasturnata astazi la Ticos Florea ? :)
|
Quote:
|
Stie cineva ceva de accidentul din Targu Neamt? Se pare ca a fost implicat un biker ,si e in stare destul de grava.
Citat luat de pe alt forum : Despre starea motociclistului stiu doar ca "mai dadea putin din maini". |
8 Attachment(s)
Salut,dupa cum observati sunt nou pe forum :D
Povestea mea incepe cam asa in data de 16 august miam achizitionat prima mea masina 8) ce pot sa zic mam simtit cel mai fericit om din lume :-P insa nu a durat prea mult :)) la fix 1 luna de cand am cumparato a trebuit sa renunt la ea masina era un Ford Focus in fine in acea dimineata ma plimbam linistit:lol: prin oras cand un bmw 320 mia taiat calea(nam avut timp sa franez)asta sa intamplat cum cobori podu la kaufland spre centru(nu am poze cu accidentul, in momentu ala numai la poze nu ma gandeam)vinovatul in loc sa mearga regulamentar sa hotarat sa treaca pe linie dubla continua si sa o ia spre calea rom...din ce imi amintesc in loc sa accelereze pana la capat mi sa oprit fix in mij drumului mentionez ca eram pe banda 2 :sad: am hotarat sa postez prima data aici pt ca am avut un eveniment nefericit :sad: Aveti grija la prostii!!!:-P masina arata asa pt ca am intrat fix in stalpul de la masina lui |
Quote:
tie ti se mai spune "vrajeala" ???:) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Vrajeala a facuto mai praf....pacat
|
Quote:
|
Alt accident in care a fost implicat un biker.In fata la lps,un repsol de 900 Nt 85 Pic.Din ce am inteles e la Targu Mures,e constient ,are ruptura de femur.Jonson ,poate stii tu mai multe ...... profilul lui de hi5 http://hi5.com/friend/p56313672--Picolo_Ion--html
|
Il stiu pe baiat, acum mi s-a confirmat ca e acelasi despre care auzisem si eu. Ce pot sa spun, nu stiu mai multe detalii, doar insanatosire grabnica in cazul asta
|
Quote:
mai multe detalii aveti??????? chiar ieri m-am intalnit cu el....si la 10 minute a iesit cu motorul in oras :( |
Accident spectaculos azi pe fagetului ..inrte Staro si Podul de la Orion !! Aveti detalii ??? Din pacate nu am apucat sa fac nici o poza ! Dar masinile erau grav avariate ! Am vazut un Renault Megane ...un Scenic si inca o masina !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Accident si spre Roman, carosabilul ud si...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
acum 15 min am trecut pe podul de la orion si era un biker intins pe asfalt(nu se putea misca) din ce retin nr. era nt-xx-jon:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am vb cu tata la tel,cica e un motor rosu .Bikerul era intins pe jos,dadea sa se ridice dar nu putea....... Nu mai pot sa dau edit.Cica bikerul ar fii karlos ,baiatu cu mito de 125 ,si nu are jon la numar.....are bfw Alin uneste posturile mele te rog.... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
la cel rosu a bubuit un cauciuc in mers si a intrat in restul... de pe contrasesns apoi cea albastra parcate in fata blocului V3 |
Quote:
"Vinovat de producerea accidentului a fost şoferul unui autoturism marca Renault Scenic, înmatriculat NT-14-CZC. Potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului, acesta circula spre spital, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în maşina Renault Megane, înmatriculată NT-07-LIL, parcată la primul bloc din apropierea podului din Dărmăneşti. Din cauza izbiturii puternice, maşina lovită a fost aruncată cu spatele pe autoturismul parcat în spatele acesteia - tot un Reanult, cu numărul de înmatriculare NT-07-EBZ. Şoferul şi pasagera s-au ales doar cu o sperietură zdravănă, ei fiind salvaţi de airbagurile maşinii. " |
Club Renault....nasol rau..
|
Vesti noi,karlos nu a patit ma nimic,a fost externat,are julituri si piciorul luxat.A scapat ieftin .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning