![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Quote:
sex =masculin; location =Petrosani. |
:shock: tu vrei sa-l verifici la ochiu' maro?
|
Hahahhahahahahhahaha
|
Quote:
sihas : nu ai inteles duma,deci mai bine taci. |
:lol: eu cred ca e in cautare de prieteni :???: :???: si s-a gandit ca va gasi in Vest :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
orcicum tari fazele cu Asl Pls :lol: :lol: si cu ochiul maro :lol: |
eu cred ca cauta ceva prietenie la distanta fara obligatii...........bine ai venit v3nom. de agatat nu prea este ce da ma rog poate poate prinzi tare una (tuningata)
|
ce a ajuns si comunitatea asta :(
|
Quote:
scz scz :oops: :oops: |
stai linisti se mai intampla :D :D
|
Ai drepate wtc :) plictiseala ii in floare la toata lumea .. au ajuns dupa ce a trecut moda :D
|
Quote:
|
20 ani baiat oradea ..... pasionat de tuning si liniutze :D conduc 1 opel astra g negru .....
|
Salutare, numele meu este Sergiu am 24 de ani, sunt pasionat de masini in special modificate. Pe majoritatea de aici va cunosc daca nu personal masinile sigur vi le stiu. In momentul de fata conduc un Opel.
|
Ce e aici???
|
ce sa fie?
|
miscare ceva?
|
oleac miscare noah nu prea mult ca strika:-P
|
cand ma primiti si pe mine la meeting cu golfu?
|
mai pe aci nu prea e miscare toti is pe wsr sal
|
Alex, cand vrea cucu tau, numa` hai, sa vedem si noi roscata ta :D S-a mai scris, intalniri sunt in fiecare vineri de la ora 20.00 pe Str Independentei, in parcarea de vis-a-vis de Heat 8)
|
salut...deci......ami 17 ani,sunt in liceu cls 11...imi plac masinile la nebunie ,sistemele audio imi place sa umblu la masini:D ...sa le pregatesc de vopsit chestii de astea...in martie urmeaza sa incep scoala de sof....
si ce caut aci pe forum......pai prieteni si de genu:P.... daca mai vretzi sa aflati scrietzi |
Salut koozika, si bine-ai venit printre noi...
|
Salut koozika
|
buna fratilor m-am gandit si eu sa-mi fac cont pe 4tunning pt ca deja nu ma mai puteam abtine......va urmaresc de mult forumul si sper ca in curand sa apar si eu pe thread-ul membrii se prezinta->masina mea->bmw.sunt un super fan al ursuletzelor si imi doresc ca pe viitor sa ma inscriu intr-un club de raceri din oradea sau din judet...........pana atunci toate cele bune si de abia astept sa va cunosc pe toti in special pe fanii de ursuletze......:twisted:
|
Salut ursule... pune si tu ceva poza cu ursuletzul tau... bine ai venit...
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu are imp. intr-o zi o sa fie... cat ai dat pe ea?... si pe mine m-ar interesa unu frumos si ieftin:)...
|
650 euro dar trebuie facut motorul ca scoate fum de la 5000 de ture in sus dar nu e nimik ca mai am 500 de euro de rezerva pt motor :D cand aud de unul ieftin promit sa iti dau un pm,dar cat esti dispus sa dai pe un ursuletz.......? ca sa stiu cam la ce pret sa ma orientez......
|
Baietzii as avea o intrebare....un user ca si mine stock cum ajunge sa fie de-al casei??????
|
dupa ce treci de un anumit numar de mesaje scrise...
|
scrii cat mai mult... raspunzi la cat mai multe intreari... si... o sa vezi rezultatul... pana atunci: bine ai venit printre noi
|
Multumesc tuturor, si sper ca cei din oradea sa fie uniti intre ei..si sa avem cate mai numeroase evenimente TUNING...8)
|
Ar fii bine daca am avea multe evenimente auto & tuning in oras , dar din pacate nu prea avem :(
|
Pai acum asta este...
Poate pe viitor o sa se gandeasca mai des la noi si organizatorii astia...:)) |
Aha , ai dreptate :)
|
o sa mai fie evenimente.. :)
|
Stie careva daca se va tine VTM Cetariu anu asta , ca am auzit ca s-ar putea sa se tina ??
|
Habar nu am dar si eu as fi curios...
Iar despre evenimente, mai asteptam, caci vladutz spune ca o sa fie. :) |
Quote:
|
Pai daca pe traseul ala se tine VTM... cine stie ce iese...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning