![]() |
Re: SKODA vRS
misterul sa elucidat.chekul din bord a dat pe vag com catalityc converter.deci una si cu una problema este de la benzna care am bagato de la pecoul cu pricina;))totul sa rezolvat acum:)
|
de vanzare:diferential stok 2.0tfsi a stat pe masina 20 mi km,ambreiaj si volanta stok 2.0tfsi 5mi de km ca noi.100 de euro diferentialul si 200 ambreiajul impreuna cu volanta
|
in seara asta mi sa aprins iar chek engine in bord:(.nu suport sa vad asta.data trecuta am pus vag comul si singura eroare era converter catalityc.am crezut ca este de la benzina.a verificat totul f atent cu vag comul si totul este f f ok.daca merg cu masina normal si spre tare nu e nici o problema.am observat ca se aprinde doar daca merg f f tare cum a fost si in seara asta:d masina merge fara nici o problema trage f f bine dar nu am idee ce sa fie.are cineva o idee?uni spun sa il las asa ca se stinge dar eu nu cred.nu am avut niciodata vreun bec aprins in bord si nici nu vreau.astept ceva sfaturi
|
sa nu fie bujiile
|
pai le am pe cele stok.ce sa pun?
|
ngk ... sunt foarte ok. eu le-am schimbat la 30.000
cand se aprinde martorul ala in bord, masina are tendinta sa se inece ? |
nup nu are nici un fel de tendinta merge f f ok.doar daca o coxez la limite ff tare se aprinde dupa un timp.o sa skimb si bujiile zilele astea sa vedem;))
|
achizitionat bujii ngk iridium bkr6eix.se vedem ce se va skimba;))
|
aceasi problema o am si eu cam la 1000 de km se aprinde check-u am fost la diagnoza benzina proasta bagat ade fostu proprietar si s-a dus nu stiu ce pulverizator de benzina,la mine dupa ce se aprinde cam la 200 de km se stinge,TFSI-urile is sensibile ca dreaq la benzina ;)
|
DE VANZARE!!!masina nu are nici cel ma mic defect.accept orice test oriunde si la orice.in masina sau investiti in jur de 11 mi de euro.cu 3 mi de euro se poate ajunge la 500 cp.stu ca este criza si voi gasi mai greu client pt ea dar masina merita fecare banut
|
cat vrei pe ea ?:)
si a mea e de vanzare ... ce vrei sa-ti iei ? |
golf 6 gti negru lasat si cu jante cat mai mari ca in videoclipu de la worthersee:-)
|
inca ceva cu chek engineul aprins in bord.in continuare tot eroarea asta imi da adica catalitic converter sa fie fiindca am catalizator sport?si inca ceva ce am observat inainte masina facea 24psi adica 1.6 bar acum face doar 19psi adica 1.3 bar.m se pare cam putin 1.3 bar pt stage 2+scaderea sa fie fiindca am pus intercoolerul si evacuarea si a mai scazut din cauza asta sau e posibil sa se fi stricat dv sau bov ceva?si asta sa fie si eroarea chek engine care imi apare.daca erau astea 2 are cineva idee aparea pe vag com?precizez ca masina nu are nici un fel de problema merge super bine la fel ca inainte
|
Quote:
|
am suit masina pe elevator si am sesizat urmatoarele.furtunele de la intercooler nu erau asezate bine.iar dvul are putin ulei pe el.eu am si spacerul forge.uleiul sa fie de la dv sau de la spacer?este posibil sa fie si de la asta?acum a sczut presiunea si mai mult dar masina merge normal sau cel putin asa imi pare mie.acum am 15 psi.sa fie intradevar amestecul prea bogat si asta sa fie cauza?mie mi se pare imposibil ca de la catalizator cu 200 de celule la nimeni sa nu se aprinda chek engine si la mine sa fie normal.deci o cauza undeva este.
|
cand ai ulei pe dv inseamna ca aerul ce iese pe acolo e bogat in ulei...vezi de turbina sau pcv sau cum te uiti la motor in stanga spre parbriz, iar apoi in jos un furtun negru destul de gros.vezi daca are ulei si acolo!
|
deci e f putin ulei pe dv ca si cum ar fi uns asa.in alta parte numai este ulei am verificat tot.eu ma gandesc ca daca ar fi fost de la soft sa intre masina in limp mode ar fi mers prost de la inceput nu dupa vreo 400km.eroarea care este nu scrie rich sau lean ci efficiency below threadsholld.
|
dupa ce am bagat furtunele de la intercoolerul de s3 bine a urcat presiunea la 20psi;))cred ca a fost doar o alarma falsa.si eroarea catalitic convertor efficiency below threadsholld banuiesc ca este de la benzina un senzor de la catalizator bulit.ma gandesc ca daca amestecul era bogat sau sarac nu dadea eroarea asta si daca era sa intre m limp mode masina nu mergea bine.dar merge f ok
|
pana la urma ce vrei sa-ti iei ?
|
nu cred ca o mai vand la cum au scazut preturile.sa rezolv intai eroarea asta care ma zapacit de cap p0420 catalytic converter efficiency below threshold
|
stie cineva cat sunt pragurile de golf gti in 4 usi?si de unde le pot lua?
|
cam 200 de RON
la orice reprezentanta |
Masina chiar trage grav am vazut-o live!
Felicitari Viorel pt aseara! |
Hai bre cu clipul ala :(
|
stii cumva daca pragurile de golf gti in 4 usi se potrivesc si la octavia II ???
|
da se potrivesc sigur si vin si f bine cele de pe golf 5gti pe skoda octavia.o sa le vezi la mine in curand;))
|
1 Attachment(s)
o poza noua;))
|
NAKA, Ce se mai aude de pragurile de GTI puse pe skoda O2?
|
Inca nu ai pus praguri de GTI pe masina?
|
smekera masina;)
|
incearca cu benzina specificata pe instructiunile de la soft-ul de tuning
sonda de oxigen de dupa catalizator detecteaza amestec bogat sau asa ceva, oricum cred ca ecu analizeaza valorile de la lambda si poate nu st in parametrii la modelele cu 2 sonde de oxigen nu prea merge cu catalizator sport cred ca o sa-i dai tu de cap, dar ma gandesc daca nu cumva trebuia sa te ajute softul de tuning sa mentina valorile in parametrii....? pe google codul p0240 se refera la ce ai zis tu si P0240 Turbocharger Boost Sensor B Circuit Range/Performance iti tb o lista cu "fault code" ptr masina ta si cauti in el ce reprezinta eroarea respectiva ciao naka si tine-o tot asa |
sa rezolvat de mult problema.a fost doar de la benzina proasta de la o statie eptrom din medgidia cea de langa rotunda de la intrare.masina momentan este de vanzare 18 mi.tinand cont ca am bagat in ea vreo 12.este impecabila fara jgarietura ca noua.cu 2-4 mi de euro de poate ajunge la 500-550cp.daca o ia cineva sa faca investitia asta bbine daca nu o sa o fac eu:dddddddddddd
|
Quote:
abia astept sa vad primul 2.0 TFSI din RO de 550 CP |
si sigur va fi cu soft rbn ! :lol:
|
alo baietii carcotasii care apar aceasi ca de obicei.daca nu ati stiut este un tfsi in ro cu o putere apropiata de 500cp.si inca nu e finalizata.cand am zis ca se poate ajunge la 500cp mam referit la ce este acum pe masina plus biele pistoane turbo gt30 etc si cred ca se poate ajunge la 500cp cu un soft corespunzator.daca as face asta as urma aceasi reteta.nu stiu daca o sa am timp sa fac eu asta dar oricum se poate.daca aveti ceva cu rbn spunetii lui.masina merge de caii care ii are si sigur cine vrea se poate scoate si astia 500 de cai din ea.pana atunci drum intins si uitativa in curtea voastra.eu nu cred ca vam deranjat cu nimik si nu stiu ce e asa greu :biele plus pistoane in jur de 1000euro si un kit turbo gt30 de la atp in jur de 2500 injectoare rs4 400euro si bineinteles un soft corespunzator.si de unde sti domnule yoda ca va fi rbn?am scris eu asa ceva?.altceva alte intrebari domnilor carcotasi?madcow gasesti undeva in vestul tari un tfsi de 500cp .intr o tara civilizata ar fi de apreciat ce am facut eu cu ko3.altii nu au e ko4 modificarile care le am eu.dar asta doar oamenii civilizati ar face.yoda credeam ca cunosti cate ceva despre tfsi dar vad ca ai cam uitat de cand cu subi ca mai nou se pot scoate cifre in jur de 500cp si cu motorasul asta.bineinteles cu o investitie serioasa care in mare parte in aceasta masina a fost facuta..succes si va doresc un an nou fericit
|
eu nu am fost carcotas in privinta puterii... limita puterii o dau in cea mai mare masura banii.
daca o sa te apuci de ea sa imi spui cat a ajuns investitia la final - tu crezi ca te costa doar turbina, internele si softul?(care sunt deja la limita superioara a sumei date de tine 4000E) o sa vezi ca nimicurile de care ai uitat o sa coste inca jumatate pe atat, asta in cazul fericit in care nu o sa se strice nimic pe parcurs, si in plus mai ai si alte piese care nu o sa mai faca fata si vor necesita upgrade pt a face o masina fiabila - intercooler, evacuare, etc!aa, si inca ceva, piese din cutii nu se monteaza singure, mai pune si acolo cateva zeci milioane bune, plus ca in motor o sa ai nevoie de inca niste piese - o sa vezi tu care. bafta in noul an! PS: am scris pe topicul tau nu ca sunt carcotas (ai spus ca sunt aceeasi ca de obicei - te rog sa-mi arati un alt topic unde am intervenit iurea) sau necivilizat, doar ca ai gresit oleak la adunare :) |
pai imi pare rau ca nu ai citit lista mea de modificari.evacuare intercooler si nimicurile de care tu spui sunt deja luate.la obiect exact ceea ce imi trebuie pt gt30 este doar kitul turbo.injectoarele de rs4 biele si pistoane.relocarea dv ului deja sa facut.montajul nu depaseste 1000 de euro.repet orice altceva nu este nevoie pt ca deja este pè masina.bine se pot pune mai multe dar nu neaparat necesar:axe came,arcuri supape intarite etc.deocamdata eu doar in piesele bagate pana acum in masina am dat in jur de 11 mi de euro.as vinde o pt un bmw.daca nu o vand caci pe criza asta sansele sunt f mici in cel mai rau caz masina va avea macar ko4 injectoare s3si biele
|
Am stati si ti-am citit tot threadul si vreau sa te felicit pt ce ai facut pana acum la masina. Multe modificari, masina a scos ceva caluti, bravo. Ce m-a deprimat pe threadul asta au fost certurile cu yoda, george, etc. Cat despre faptul ca, cu inca 4 mii de euro ajungi la 500 sau 500+ cai, ma indoiesc, dar asta e parerea mea, nu te supara. La multi ani si multa bafta in continuare cu masina !
|
i-ar trebui alta turbina, injectoare mai mari, downpipe nou si admisie ... si evident soft.
eu zic ca s-ar incadra in vreo 4000 ;) |
naka fa-ne "catarul" si du-o la 500 si spune-ne cat te-a ajuns :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning