![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
3 Attachment(s)
noi markere :peace: :arrow: noi desene
|
WOW...sunt incredibile!! felicitari pentru munca si pentru rezultatul final!!!:D
|
Faci minuni cu creioanele ...respectiv markerele :lol:
|
Damn :X vreau si eu niste markere ...si pix cu gel alb..si..si :)) multe :D
Oricum..ti-au iesit belea masinile..si mititica aia care n-are marsarier :)) |
deci jur ca raman fara cuvinte la unele desene ale tale,cum ar fi astea ultimele 3 bmw-uri,ai mana de aur.
|
Foarte tare. Markerele mi se par cele mai uşor de folosit şi de efect instrumente pentru "haşurat", pentru că fineţea e limitată doar de textura colii. Din păcate la detalii eşti limitat, dar dacă le combini cu creion mecanic, pix cu gel, iese treabă bună şi în timp realativ scurt.
|
Tari desenele, ce markere ai folosit?
|
Quote:
ai si eu o poza ,doua sau.... daca... :D ah! https://img84.imageshack.us/i/05072010187s.jpg/ Ah! https://img859.imageshack.us/i/17122010661.jpg/ :D |
Desenele arata foarte bine........la M3 E46 ai gresit putin la partea din fata ( la farul din dreapta mai exact ) dar in rest desenele sunt foarte ok. Imi place tehnica ta....Felicitari si bafta in continuare. :D
|
Quote:
Apropo Blu'..ultimul desen este ''provocarea''? :pistoles: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
nu.i bai, gata baieti
referitor la cele 2 generatii, E9 si E46... principala problema e de raport intre proportiile lor, E9'le trebuind sa fie o idee mai mic; farul... e un detaliu :-j continuam cu diverse, si [teoretic] luni va veni ceva greu... :twisted: |
Foarte frumoase si ultimile trei schite cu masini , schita BMW-ului 502 surpride foarte frumos caracterul acestei superbe masini . Sunt interesante si schitele care nu au ca tema automobilele ,felicitari ! :-)
|
Ai talent, bravo! Tocmai ce-am intrat pe topicul tau si-am rasfoit vreo 2 pagini si vreau sa-ti spun ca daca nu esti la vreun liceu sau facultate de profil, ti-ai ratat vocatia.:D
Vad ca desenezi bmw-uri. Dar Audi? :lol: Nu stiu daca accepti cereri, insa daca mi-ai face si mie o schita macar dupa asta, chiar as aprecia. :D Multa bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
"rinichii" si priza de aer de pe stalpul C o dau drept E12 :D
|
Mda, asa e m-am uitat mai bine.
|
5 Attachment(s)
da, nu stiu dupa ce poza m.am luat... lateralul de e12, faruri de e28... un fel de struto-camila... in fine... continuam
eine kleine scania :D |
Holy mother of trucks ! :shock:
Superba cabina. :D |
Superb! dar trebuia să faci fotografia din alt unghi sau în altă parte, pentru că pe zona dintre faruri se reflectă tuşul şi nu se mai vede negrul cum trebuie. Nu mai am răbdare să încerc şi eu ceva pe un format mai mare...
|
Super Andrei, superb!
|
Da` tu nu stii sa ajungi la timp cu desenul? Faceam provocarea in 3 :))
|
Deci superb e prea putin pentru cea ce faci :shock: I just love it:)
|
frumos ! bravo
|
cu desenul asta te-ai intrecut pe tine;foarte frumos,felicitari
|
4 Attachment(s)
sergini0, si tu acum... poza era problema :D
silviu, voi v.ati grabit nu am intarziat eu :lol: alte cateva... :arrow: |
Quote:
|
@blue macca, nu e o problemă, dar e păcat să nu scoţi în evidenţă ce-i mai bun.;)
|
Golf :oops: super . Sa ai spor la cât mai multe.
|
Superbe desenele! In sfarsit vad si eu un VAG de la tine.:D
|
Superbe desenele :shock: Cum iti iese asa uniforma culoarea si „la locul ei” ? Pictezi cu pensula uscata ?
|
3 Attachment(s)
culoare... folosesc si eu ce apuc... laviu, markere, acrilice ...
pensula uscata... nu... pur si simplu ... ? ... tenta plata next :arrow: |
super tare ce faci omule...serios...nu mai ma satur sa-ti privesc masinile si nu numai...as avea si eu o placere...nu stiu daca se poate... un mercedes clasa c( facelift-ul) sau/si un renault clio an 2000 :-D oricare ar fi raspunsul esti tare si stii asta! frumoasa munca!
|
asa.. in primul rand .. desenele sunt geeeniale .
in al2lea .. ma bucur ca am realizat .. ca nici tu nu desenezi "perfect" .. ti`am gasit o gresala :) . la masina aia de epoca .. partea de sus de la grila/radiator este "prea paralela" cu cea de jos .. nu pleaca f mult . oricum .. f putin sesizabila gresala .. si banuiesc ca a fost facuta pe fondul unui ritm mai alert de desen :) asteptam noi .. minuni :) |
6 Attachment(s)
mihaibalta - iti dadusem PM
Mune - da, se pare ca imi mai scapa si mie o perspectiva aproape inversa, nu cred ca e din cauza filtrului ci, da, a fost un desen mai in graba. continuam: :arrow: |
Demential Porschele :|
|
:SHOCKED:
|
OFF: Deci, blue ... te-am mai intrebat insa intreb pentru ultima oara, promit. :D Ce folosesti pentru accentuarea conturului alb ? Marker special sau creion corector cu bila ? Si cam cat ar costa cu aproximatie o piesa din asta ?
ON: 918-le este pur si simplu superb! Jantele sunt excelent redate ... ma intreb daca vor mentine modelul pentru productia de serie... |
deci blue, esti zeu, sa moara mimi:). n-am mai desenat demult si mi s-a facut pofta acum ca ti-am vazut desenele. raspunde si tu te rog la commentul de deasupra:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning