![]() |
Re: Masinile din ARAD
pai mah...acum vreo 4-5 ani erau ferrari...lambo...viper shi alte mashini de genu prin orash. Acum e plin de mertzane scumpe bmw-uri shi porschuri...nu ma mir ca sh-a luat careva ferrari...bravo lui s-o conduca fericit shi sa vada shi el cu e sa te plimbi pe centru cu mashina cu botu jos.:)
|
5 Attachment(s)
Opel Vectra GTS
Nissan 200sx BMW Ursuletz... (2usi) scuzati calitatea , sunt facute cu telefonu' |
GTS l-am incercat intr-o noapte8)
|
a cui e gts-ul ala? ce motor are? stiu si eu unul la fel cu nr de bh
|
Quote:
|
nu stiu nici unu langa mine cu gts da tot loser e si ala care-l stiu eu...:)
|
mai este si un Opel Vectra OPC albastru , super frumos
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
OPC-ul nu sta la tine in Confectii... |
mai este un golf 4 GTi negru cu numere de Italia care tot se primba in fiecare seara pe centru !
|
Cu ala mi-ar place mie sa ma intalnesc.....
|
Quote:
|
si ce va retine sa va intalniti?:suspiciou
|
Da,frumoasa masina vectra opc
pacat ca cea din Arad nu participa la curse |
Hm.Cica e si un GTI nou,rosu...i'll wait and see!
|
Quote:
mai pe larg |
adica a aparut un GTI rosu nou pe zona.
|
Quote:
|
e stock masina?
|
bagati si poze cu masini frate sa mai vedem si noi ce aveti pe acolo chiar nu a reusit nimeni sa prinda silvia mea pe acolo ?
|
Quote:
e pacat o superbitate de masina :-) |
2 Attachment(s)
culoare mushtar , superb bimmeru'
|
3 Attachment(s)
Audi TT nr. spania , de precizat ca l-a impins pana la coltz' , o fi ramas fara benzina omu' ;)
Dacia vargata... LoL... 2usi deci coupe , wide body kit 16:9 , tzava sport :D |
Quote:
|
ce pozati toate prostiile? masini de serie care sant cu zecile de mii in romania! asa ma duc si yo pana la colt si pozez 25 de a4 ..72 de passaturi ..20 de 320 -uri ..15 vectre..:)
|
claro
pozati si voi ferrari f430 ca si asa se vede rar pe aici sa ramana o tzara mai mult imortalizat acilea |
na,ca m-am vazut cu GTI-ul rosu.frumushika masina.
|
Astra OPC nu-i ala care o aparut in Cox 8? Ca-n numaru asta nou, 13, este un articol cu 300ZX-u transformat in Lambo la hot tuning(o BLASFEMIE, O POCITANIE DE MASINA,UN KITCH ASTA O IESIT, LA FEL CA DACIILE ALEA CU BOT DE BMW SI CU SEMNU M3 PE SPATE), noah in vine sa revenim, care e a lu culturistu ala, PAntea, si cica l-o vandut si o cumparat OPC ala albastru! dak e ala tineti-va bine ca jermana aia prinde 300 Km/h.........:o
|
ok,ok,intrebarea e in cit timp si cum prinde 300...trebe sa vad asta ca sa cred,oricum!
|
270 pe centru daca se enerveaza nu? ;) ;)
:lol: :lol: |
Pai, dak chiar e ala din COX, are cam asa: 450 CP, 600 NM, zic acuma numa de motor si exterior, ce-are in interior nu prea conteaza: Exterioru facut la Ropho Tuning.
Are turbina Garrett GT30R, calculatoru masinii rescris, diferential autoblocant, cu cutie de viteze cu 6 treote de la Calibra. Placa de presiune si volanta usurate, pompa de benzina, esapament, intercooler, admisie, furtune din silicon sau otel, boost controler si Blow Off(tssssssssssss!!!!). Asta numa dak chiar e aia din COX. Astia asa or scris in ultimu numar! Pai, OldSchool Boy cu asa turbina si cu restu modificarilor s-ar putea sa atinga aia 300 cu care se lauda ala!:shock: |
Quote:
|
si ce daca e in garaj la dog, stiu ca acolo e tinuta dar chiar asa nimeni nu are acces pentru niste poze si some tips despre ce se mai intampla cu ea??? o sa iasa o opera de arta masina aia...cineva i-a pregatit un viitor frumos
|
Quote:
|
Quote:
a aparut apoi in arad , portocalie si cu sigla hot tuning pe ea:!: :?: oricum e destul de ciudata ca sa ma exprim elegant....8) |
The Monster;
Audi Q7 ABT-Wide-Bodykit-Motor 4,2 benzina-350 cp-Tiptronic-jante Mak Magnum 9jx20"-anvelope 295/40/20"-flanse fatza:2x30 mm-flanse spate 2x40mm-2xDVD West Coast Customs in plafon,legate la MMI-Full Extra prima echipare... https://i189.photobucket.com/albums/z...DSC00017-1.jpg |
flanshele sunt 5x130 ? sunt dinalea de aluminiu cumva?
|
Dural,daca am vazut eu bine,5x130,prezoane separate,originale ABT.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning