![]() |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Quote:
habitu, floarea, lemnaru, goeru .. cine ? si cand ? |
SA apara frate ........daca au lumile bani sa isi ia, ar fi si pacat sa nu isi ia masini smechere :workout:
|
Fitanule scuza`ma ca iti spun dar m`am mai uitat peste topicurile tale si am vazut ca faci aceeasi chestie peste tot . "Ca o sa apara Pagani Zonda in Romania da o sa vedem la timpul potrivit ." A aparut de mult in Tg-Jiu Maybach , atunci cand a venit Becalli . Daca o sa apara nu inseamna ca proprietarul e neaparat din oras.Incearca sa citesti numele topicului " Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu". Sau vezi in viitor de ai scris aici " masini vazute" .
Scuzati de off dar chiar nu m`am putut abtine . |
Mario iti garantez eu ca proprietaru este din Targu-Jiu.
s-ul nu este nou (primu propritar este Tiriac) iar de Maybach nu stiu daca este nou sau nu. Propritaru este printre cei enumarati de ''aabbcc'' P.S. sunt 2 proprietari (maybach tatal, si mercedes fiul) |
in tg jiu s600 greu imi vine sa cred
|
1 Attachment(s)
stiti ceva de asta?
|
Da, e de ceva timp în oraș.:)
Paul, ia pune x6-le ăla periculos...;) |
In legatura cu Focusu RS este al unui baiat din varsaturi
|
focusu e alu un baiat "germanu" si a fost luat de nou . Baiatu are in jur de 25 de ani... locuieste in afara. A dat destul de mult pe ea dar probabil merita , am vazut cum se infige .. si e destul de jucause
Daca nu ma insel are undeva la 280 cp... |
Ford focus rs:
2.521 cmc supraalimentat , 305cp, 440NM viteza maxima 263km/h, acceleratie 0-100 km/h in 5,9 secunde greutate 1.468 kg, indice aerodinamic de 0,38. P.S. sa-u construit 5000 de bucati la pretul de 37000 de euro. |
mda ms pt informatie dar oare alta motorizare nu e? eu stiam ca sunt la 280 si 300-305 cp...
Oricum eu nu as fi dat atatia bani pe o masina..:| dar daca are bani baiatu asta e :D si astazi/maine o sa plece iar inafara si numai vine foarte mult timp prin tara.. asta insemnand cateva luni , si se duce cu masina .. deci sa faci cateva mii de kilometri cu o masina care iti ia peste 20 % e ceva :D am auzit ca atunci cand baga picioru in ea ii ia undeva la 20-23 si cand merge finut chiar si 15. |
Cu motorizarea stiuca e decat una de 305 cp, iar in materie de consum si mercu meu daca mergi frumos consuma 13% iar daca ii dai cox consuma 30-35%,deci in concluzie vrei viteza trebuie sa platesti
|
Daca mergi la consum iti ia 7,3 dupa cum se vede in urmatoarele .
Ford Focus RS, cel mai rapid produs dezvoltat de echipa Ford Europa, atingand o viteza maxima de 262 km/h, a reusit sa atinga un consum mediu de combustibil de 7.34 litri/100 km. Rezultatul a fost inregistrat oficial cu ocazia celei de a saptea editii a maratonului anual britanic MPG. Aceasta competitie a pilotajului frugal a dezvaluit imbunatatiri ale cifrelor oficiale declarate de catre producator. Motorului de 2,5 litri dispus pe modelul Ford Focus RS, ce dezlantuie 305 CP, i-au fost necesari 40.9 litri de combustibil pentru a parcurge traseul competitional, in lungime totala de 580 km. Rezultatul obtinut a demonstrat o scadere cu 28% a consumului mediu oficial, declarat la 9,38 litri/100 km. Gandeste ca are motor de 2.5 , chiar daca e turbo sau supra-alimentat , nu iti ajunge ca la un M3 . Alea sunt aberatii la 30 -35 % . Mai mult de 22 -23 % nici macar in oras si sa fi si grabit nu o sa scoata . |
oke daca vrei iti caut si la logan cand aparuse ca scria 4% consum deci daca te iei dupa testele astea ......... :))
Si din cate stiu eu un logan ia in jur de 6-7... sa mergi frumos cu el (1,5) Frate astea sunt teste... si golfu meu consuma undeva la 6 dar daca vreau sa merg la relantiu probabil imi ia 4 ce farmec are ? mai bine scot pedala de acceleratie si merge numai la relantiu... Eu tiam zis ce a zis baiatu , ca 20-23 cand baga picioru in pedala si cand merge frumos cu ea adica "legal" undeva la 15 (aproximativ) |
Pai 20 -23 cum am zis eu , nu 30-35 % . sa fim seriosi .
|
Nu stu ce va agitati atata cu consumu:sad: Vrei masina sa fuga si sa faci senzati ??? ( NU TE GANDESTI LA CONSUM ) ;) Asta cu consumu chiar mi se pare o prostie. NUMAI BINE:peace::peace::peace:
P.S Cine vrea consum mic si senzati sa isi ia Kart sa se dea prin curte cu 2L de benzina toata ziua:-):-):lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fitanu a zis ca 30 ia masina lui si probabil are mercedes din cate vad la avatar... foarte vechi.. Nu ai de unde sa sti cat ii consuma poate are el modificari facute sau poate are probleme pe la motor... ;) Tot ce e posibil pana la urma daca ne gandim mai bine cu 6..8 mil salariu pe luna nu prea iti permiti sa "nu te uiti la consum". Nu cred ii convine vreunuia dintre voi sa isi dea tot salariul doar pe benzina ...:D Daca voi aveti un venit de peste 1000 euro pe luna... atunci intradevar nu are rost sa va uitati la rezervor... bagati fara numar :P Si totusi fie sarac fie bogat cred ca oricui ii place sa mai lipeasca picioru de acceleratie ;) fie ca se uita la consum fie ca nu... |
4 Attachment(s)
in legatura cu RS-ul il cunosc eu pe tip Il cheama Alex a dat 30 mii pe masina noua ...mi-a zis ca la cum se da cu ea ii consuma cam 15-16
x6 hamann, scuze manu ca am postat asa tarziu |
Quote:
|
din cate stiam eu la 5000cmc mercedes are v12...
|
In legatura cu consumu de 30 de litri ,uni baieti de pe forum m-au inteles gresit, da e adevarat consuma 30% daca mergi numai cu 240 de km/h, dar daca mergi cu pana la 100-110 km/h atunci consumu scade pe la 12,5-13l la %.
|
Quote:
Cauta pe youtube Best Cars Ever seen in Tg-Jiu sau ceva de genul. A mai fost postat de atitea ori. O sa vezi ca e S600'le ala postat acolo :) |
Quote:
Tin sa iti spun ca singura achizitie care ar fi sa o faca tata (cel cu rosu) ar fi un Audi RS4 B7 pentru mine.. asta, DACA AR FI SA FACA O ACHIZITIE. La ora actuala cu ML63AMG, S500L 4M, C280 4M, ML400CDI, CLS500 (asta asa ca sa ma laud putin, ca e la moda in zilele de azi :-@) si altele nu e rost de alte "boliduri" bafta |
:)) vlade ce modest esti:)
|
Quote:
V8 pe motoarele 500, 55AMG, 600 (care este motor tot de 5,5 l) si 63AMG. V12 este doar pe 65 AMG Quote:
Pai sunt, dar sa clarific lumea :) vrei maine sa aud toata scoala cum ma intreaba daca e pe drepte sau nu? :) asa imi iau o piatra de la inima |
Quote:
Daca sunt ale tale cele enumarate mai sus ma asteptam sa stii mai multe despre brandul asta. Asta e :rolleyes2 |
mortal arata x6'le!!!
|
Quote:
Jur ca nu stiu cum am strecurat 600'le acolo :| dar in fine.. my bad. Hai sa nu stricam topicul.. |
am vazut un S500, din "90-"98 ceva de genu, cu motorul desfacut, si era V12.
|
Probabil era conversie, de serie nu s-a fabricat vreun 500 cu v12. Erau 12 cilindri sau doar un capac cu v12 pe el ?
|
erau 12 cilindrii, era chiuloasa/chiuloasele data jos
|
maybach`ul ala cand mai vine ?
|
Quote:
De ce crezi ca nu am spus proprietaru, ca daca nu mai vine, atunci toti ar fi zis ia uitel ba si pe ala a ramas fara bani... sau mai stiu eu ce. |
poze ceva? Pontiac GTO?
|
Quote:
scuze de off. |
http://www.cargurus.com/images/2009/...44315-tmb.jpeg
asa arata masina |
2 Attachment(s)
mercedes s 500 w140
|
Salut am vazut astazi pe la balanesti un opel gt negru cu jante negre si stopurii back fumurii superb, stiiti ceva date despre el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning