![]() |
Re: Chat
Quote:
|
ce faceti oameni buni...vad ca nu se mai prea discuta pe forumul din tg-jiu...slabut de tot
|
de festivalu berii pe 20,dimineata pe la 2:30....la sensu giratoriu la parangu se dadeau 2-3 cu frana de mana in draci...unu cu un vw bora,unu cu toyota iaris si unu nu mai stiu...ala cu bora a fost frumos dar ala cu iaris cand sa dat cu frana de mana am crezut ca se rastoarna:))
|
In orasul nostru nu prea exista pasionati de masini,dovada ca pe forum nu se mai scrie nimic de ceva vreme,sau hai sa zicem.. sunt foarte putin dar...totusi.:???:
|
asa e men sa sti...de f multa vreme nu se mai prea discuta pe aci...ata e...criza e de vina:))
|
Quote:
|
Quote:
Fiecare cu goanga lui... |
Quote:
|
„Age: 15”
Mai e ceva de spus?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai e putin :lol: https://www.youtube.com/watch?v=LYNYJOlGa-Q
|
Quote:
vezi ce faci cu dimensiunile alea gigantice! |
Sasha age 15:)) dar ce fac eu la 15 cred ca nu faci u la 22
|
Quote:
|
Quote:
esti liber sa ne dai cateva exemple :eyebrow: |
Quote:
Quote:
2.Intra in contact cu "golanii" de la liceu . 3.Are ora de culcare la 22 :00 . Cred că la vârsta ta nu mai ai activităţi de genul celor de mai sus .:rolleyes2:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ba dactarii....tu cu dacia aia ai tupeu sa vorbesti=)))
|
Dacia aia e mai tare decat orice masina pe care o sa o ai tu vreodata.
|
Se intâlneşte cineva pe platou Debarcader , pe ascuns . :lol: ? Am văzut ceva agitaţie pe acolo seara ..in rest linişte şi pace ..:rolleyes2
|
Da, eu mai imi fac veacul pe acolo si desenez embleme de Audi cu masina =)
|
ati tras toti pe dreapta ? mai veniti si voi cu o noutate ceva :D
|
hai sa incep eu , ati vazut ursul ala galben cu faruri si stopuri de pisica ?
|
dap.ciudata combinatia,dar avand in vedere ce ascunde sub capota...nu mai conteaza :lol:
|
La multi ani! Si un an nou ferict tuturor.
|
Aho aho copii si frati,
stai putin si judecati, de tuning va apucati, si la show va prezentati! Iarna.i grea, da nu.i ca vara, masina.i ca sanioara, merge iute si frumos, chiar daca nu are NOS! Gumele sa le schimbam, si la frane sa lucram, ca masina nu e buna, fara gume, fara frana! Si apoi, dupa buget, sa.i mai punem vreun gadget, spoilere ,stopuri, neoane, capote si eleroane! La interior sa fie, asa cum iti place tie, alba, rosie , albastra, material sau piele.ntoarsa! Dvd daca nu ai, sa stii ca nu.i mare bai, woofere si difuzoare, si multe.amplificatoare! Un an nou fericit sa aveti, si sa ne vedem pe roti, sa.avem tot ce dorim, sa ne bucuram din plin,.... La Multi Aniiiiiii!!!! |
Sal.Are cineva de pe aici sau cunoaste-ti macar pe cineva care are opel kadett gsi cu bord LCD????
|
eheeee baieti ,vine vara,intalniri,distractii, _ _ _ _ _ _ _,abea astept
|
Are careva idee pe unde gasesc si eu niste poze cu SIXul? Mi-as arunca putin ochii peste el.. am cautat pe tot forumul si nu am gasit nimic.
edit: SIXul e tot una cu DTM? |
nustu unde poti gasi poze,da-i o cautare p google cu raliu bucovat craiova sau raliu ghercesti
|
Quote:
poti gasi o gramada de poze pe craiovaforum cu ea in actiune,dar nu si despre modificari. Quote:
sa vezi ce-o sa alergam noi pe bicicleta vara asta...:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lukyan, need help ? :))
|
andrei,daca trece de mine il dau pe mana ta :D
@rotita...hai lauda-te si aici ca ai batut un A8 4.2L...dupa care si-a dat duhu :lol: Nu te da la Honde cu cilindreea unpic mai mare decat o sticla de 1,5L de apa minerala ca nu se stie niciodata. si revenind la realitate...mai intai trebuie sa ni le terminam :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning