Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

Ali_ump 05-05-10 14:39

Re: Targu Neamt

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3335193)
Da gaaaaaaata baaaaaa punicatilor!!! A venit odata politia la intalnire si va trimis acasa, de o saptamana numa' asta scrieti :)) shocatilor. GATA, STOP!!! Sa lasat cu arestari, cu dosare penale, cu taloane suspendate??? Ce drq...sa intamplat si o sa se mai intample. Parca sunteti niste proaspat dezvirginati, numa despre noapte respectiva vorbiti...gata, chill!!!

Vam zis si vau zis si altii. Fiti baieti cu cap si nu faceti magarii si talente prin oras, faceti doar acolo la locul vostru din cand in cand. Politia o sa observe asta si o sa aiba alta conduita fata de voi. Cu timpul o sa se obisnuiasca, o sa stie ca va vedeti acolo in fiecare vineri si atat timp cat nu faceti talente de viteji pe strazi nu o sa aiba nimic cu voi, in mod direct...dar sa stiti ca atunci cand dau de belele (planu de amenzi) voi sunteti primii vizati. Acu chill si abordati si alte subiecte sau faceti un thread separat pentru seara cu pricina.

Va salut cu respect! Sa cresteti mari!

Asa fii rau :twisted::lol:
Las ca si noi am trecut prin astea si tot o sapt la rand discutam pana apareau a doua saptamana la intalnire :twisted:
S-a dezvoltat mult in ultima vreme comunitate de la Tg Neamt:) , e bine! Tineti-o tot asa ...cat mai multi la forum si veti avea parte de surprize placute;)

valyh 09-05-10 02:02

19 Attachment(s)
:twisted:

Fuioaga13 09-05-10 09:35

4 Attachment(s)
...liniute.......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Faiton castiga detasat......

"SA CRESTEM MARI"

morpheusmaster 10-05-10 12:58

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3345144)
...liniute.......:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Faiton castiga detasat......

"SA CRESTEM MARI"

Nu mai postati ma nebunii din astea fara sa scoateti numerele de inmatriculare de pe masini :))

LGandrew 11-05-10 22:01

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3348634)
Nu mai postati ma nebunii din astea fara sa scoateti numerele de inmatriculare de pe masini :))

eu zic ca le trebuia casca de protectie ...nah ..multi cai putere ..viteza mare ... :))

morpheusmaster 12-05-10 12:39

Quote:

Originally Posted by LGandrew (Post 3352793)
eu zic ca le trebuia casca de protectie ...nah ..multi cai putere ..viteza mare ... :))

Mergea si un short shifter si o parasuta pentru franare.

OnTopic: Care mai e pulsu pe la voi in oras?

Fuioaga13 13-05-10 00:59

Pe la noi care sa mai fie pulsul.....tocmai in seara asta politia din Targu Neamt (cei mai batrani din bransa) au invatat 2 cuvinte noi => dirft si play.uri....dupa care a urmat o mica mare cearta.....ce sa.i faci.....face parte din programul de seara.

"SA CRESTEM MARI"

valyh 13-05-10 01:01

rupe aderanta...ce sa-i faci!:shock:

werewolf0381 13-05-10 15:12

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3355956)

Pe la noi care sa mai fie pulsul.....tocmai in seara asta politia din Targu Neamt (cei mai batrani din bransa) au invatat 2 cuvinte noi => dirft si play.uri....dupa care a urmat o mica mare cearta.....ce sa.i faci.....face parte din programul de seara.

"SA CRESTEM MARI"

aveti ceva filmulete sa le vedem si noi......sa clatim putin ochii!:))

LGandrew 13-05-10 22:25

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3355956)

"SA CRESTEM MARI"

va prins cumva in fapt....sau a fost ceva de genul cu sa intamplat la noi ?

morpheusmaster 13-05-10 23:44

Coitus intreruptus :)) (sper ca prindeti gluma)

Fuioaga13 14-05-10 00:19

Quote:

Originally Posted by LGandrew (Post 3358278)
va prins cumva in fapt....sau a fost ceva de genul cu sa intamplat la noi ?

Ne.a prins in fapt...defapt au auzit galagie prima data apoi ne.au dat in gat taximetristii, baietii buni au stat la panda si ....asta a fost rezultatul.....

"SA CRESTEM MARI"

Fuioaga13 14-05-10 00:21

Din pacate nu sunt filmuletze sau poze :cry:

"SA CRESTEM MARI"

edyopel 14-05-10 19:59

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3309562)
Proiectul KPN !!!

.................felicitarile mele....................

unde a vopsit?sau...la cine?ca trebuie si bara mea vopsita..

cold 15-05-10 11:40

Quote:

Originally Posted by edyopel (Post 3360313)
unde a vopsit?sau...la cine?ca trebuie si bara mea vopsita..

a vopsito un prieten de la Falticeni....

edyopel 15-05-10 19:23

Quote:

Originally Posted by cold (Post 3361441)
a vopsito un prieten de la Falticeni....

ok...mc8):D:D:-)

valyh 17-05-10 10:22

sambata a fost ceva activitate pe aici?:poke:sau ati stat cumintei cat am fost noi plecati?

am primit o oferta sa facem in oras la noi o filiala a clubului GrillFest Limit Law...ce spuneti?sunteti de acord?:???:

morpheusmaster 17-05-10 11:45

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3366295)
sambata a fost ceva activitate pe aici?:poke:sau ati stat cumintei cat am fost noi plecati?

am primit o oferta sa facem in oras la noi o filiala a clubului GrillFest Limit Law...ce spuneti?sunteti de acord?:???:

Hai norocel. Surpriza placuta dar si putin neplacuta sa'ti vad golfu' la KOE. Felicitari pentru participare si pentru curaj. Nu am sa intru in detalii aici ca nu doresc sa isc controverse dar daca vrei sa vb. pe subiect dami un pm sau un add pe id de mess (e la profil, la semnatura...)

2 la mana, cred ca este o idee proasta sa faceti o filiala. De ce nu vreti voi sa va faceti clubuletul vostru? voi intre voi sa va organizati si voi intre voi sa va dati socoteala si tot. E doar parerea mea si in timp daca nu acum, probabil o sa'mi dati dreptate.

P.S. Luati exemplul Katana ;)

Eu va urez mult succes!

valyh 17-05-10 12:09

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3366477)
Hai norocel. Surpriza placuta dar si putin neplacuta sa'ti vad golfu' la KOE. Felicitari pentru participare si pentru curaj. Nu am sa intru in detalii aici ca nu doresc sa isc controverse dar daca vrei sa vb. pe subiect dami un pm sau un add pe id de mess (e la profil, la semnatura...)

2 la mana, cred ca este o idee proasta sa faceti o filiala. De ce nu vreti voi sa va faceti clubuletul vostru? voi intre voi sa va organizati si voi intre voi sa va dati socoteala si tot. E doar parerea mea si in timp daca nu acum, probabil o sa'mi dati dreptate.

P.S. Luati exemplul Katana ;)

Eu va urez mult succes!

am vrut sa-mi incerc norocul...nu ma asteptam sa ma accepte...eu nu am spus niciodata ca masina mea e gata,sau ca ce frumoasa e...mai am foarte mult de munca la ea..sunt constient de defectele care le are!!!macar stiu ca am lucrat eu la ea,nu am dus-o la nu stiu ce firma de tuning ca altii :rolleyes2 si nici macar sa nu o faca cum trebuie!!!si iti spun eu sigur k daca era facuta de vreo firma era privita altfel...chiar daca arata la fel!
e foarte greu sa o iei de la capat...doar cei care au trecut prin ce-am trecut si eu stiu....si mai ales ca la mine nu curg banii din cer...oricum,sper sa rezolv toate problemele in vara asta:???: si trebuie sa recunosti ca mai erau cateva masini care nu prea isi aveau locul acolo...:lol:

mie mi-a propus cineva din clubul respectiv sa facem filiala si am zis sa-i intreb si pe baieti,sa vad ce parere au...stiu ca e ceva mai complicat sa deschizi un club...dar o sa ne documentam sa vedem ce si cum..

morpheusmaster 17-05-10 12:22

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3366564)
am vrut sa-mi incerc norocul...nu ma asteptam sa ma accepte...eu nu am spus niciodata ca masina mea e gata,sau ca ce frumoasa e...mai am foarte mult de munca la ea..sunt constient de defectele care le are!!!macar stiu ca am lucrat eu la ea,nu am dus-o la nu stiu ce firma de tuning ca altii :rolleyes2 si nici macar sa nu o faca cum trebuie!!!si iti spun eu sigur k daca era facuta de vreo firma era privita altfel...chiar daca arata la fel!
e foarte greu sa o iei de la capat...doar cei care au trecut prin ce-am trecut si eu stiu....si mai ales ca la mine nu curg banii din cer...oricum,sper sa rezolv toate problemele in vara asta:???: si trebuie sa recunosti ca mai erau cateva masini care nu prea isi aveau locul acolo...:lol:

1) Am sa iti scriu verde'n fata ca ma voalezi cu apropouri si atacuri la persoana prost fondate.
2) Masina ta era stock. Folie si jante nu e tuning. Ai confundat locul de expo cu parcarea pt masini.
3) Putin ma intereseaza ca ai bagato sau nu. Ideea e ca lumea se uita, vede si ce zice "ia uite ba ce masini au astia in Neamt...asta'i tuning la ei ba...de a aduso la expo"...intelegi? ...si cam distorsionezi.
4)
Quote:

macar stiu ca am lucrat eu la ea,nu am dus-o la nu stiu ce firma de tuning ca altii
Te invit oficial la mine saptamana viitoare sa iti arat cate am facut cu mana mea, pe masina mea. (deci prost fondata afirmatie) Exteriorul nu am vrut sa'l fac din topor asa ca am zis ca mai bine las pe cineva care stie...
5)
Quote:

.si mai ales ca la mine nu curg banii din cer
La mine tati crezi ca banii cresc in copaci sau vin din cer? NU. Muncesc, la servici, dupa care acasa fac si proiecte independente. Multe ore de munca pe saptamana, ceva bani care ii bag in procent destul de mare in cazanu' meu...
6) Mai erau fff multe masini care nu aveau treaba acolo dar de ele nu imi pasa ;)
7) Mai suparat cu postul tau. Eu team invitat la o discutie privata sa iti spun chestiile astea, ai tinut mortis sa le arunci public. Acum astept sa ma musti iar...
8) Scuzele mele ca mam bagat cu o parere si un sfat...imi dau seama ca leai luat destul de rau...

VladM 17-05-10 13:50

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3366564)

mie mi-a propus cineva din clubul respectiv sa facem filiala si am zis sa-i intreb si pe baieti,sa vad ce parere au...stiu ca e ceva mai complicat sa deschizi un club...dar o sa ne documentam sa vedem ce si cum..

Exagerezi la maxim:
1. Morph a facut la masina si singur dar a preferat sa faca ceva de calitate,sa fie ceva frumos,cum sunt multe masini frumoase de pe forum.
2.A bagat multi bani pe care i-a muncit,nu i-au cazut nici lui din cer.
3.Omul ti-a spus frumos,nu a dat cu paru' si tu faci apropouri de tot rahatu.
4.AIA NU E MASINA DE EXPO ! Folie,jante,badboy nu e tuning,e stilizare ;)

valyh 17-05-10 13:53

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3366603)
1) Am sa iti scriu verde'n fata ca ma voalezi cu apropouri si atacuri la persoana prost fondate.
2) Masina ta era stock. Folie si jante nu e tuning. Ai confundat locul de expo cu parcarea pt masini.
3) Putin ma intereseaza ca ai bagato sau nu. Ideea e ca lumea se uita, vede si ce zice "ia uite ba ce masini au astia in Neamt...asta'i tuning la ei ba...de a aduso la expo"...intelegi? ...si cam distorsionezi.
4)
Te invit oficial la mine saptamana viitoare sa iti arat cate am facut cu mana mea, pe masina mea. (deci prost fondata afirmatie) Exteriorul nu am vrut sa'l fac din topor asa ca am zis ca mai bine las pe cineva care stie...
5)
La mine tati crezi ca banii cresc in copaci sau vin din cer? NU. Muncesc, la servici, dupa care acasa fac si proiecte independente. Multe ore de munca pe saptamana, ceva bani care ii bag in procent destul de mare in cazanu' meu...
6) Mai erau fff multe masini care nu aveau treaba acolo dar de ele nu imi pasa ;)
7) Mai suparat cu postul tau. Eu team invitat la o discutie privata sa iti spun chestiile astea, ai tinut mortis sa le arunci public. Acum astept sa ma musti iar...
8) Scuzele mele ca mam bagat cu o parere si un sfat...imi dau seama ca leai luat destul de rau...

nu era nici un apropo si nici un atac asupra ta...era vorba de alta masina care era acolo si sincer in poze arata bine,dar in realitate...am ramas surprins...cam lasa de dorit...mai ales ca e facuta de cineva care se pricepe :shock: masina ta nu am vazut-o asa ca nu am ce comenta...degeaba te superi.era vorba de cu totul alta persoana...
cat despre golful meu...e putin mai mult decat jante si folie...chiar dak mai trebuie finisat si revopsit!totusi s-a muncit mult la masina asta..pacat k nu mi-a iesit de la inceput cum vroiam...:cry:

oricum,nu are rost sa ne certam pe faza asta...

morpheusmaster 17-05-10 13:56

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3366857)
nu era nici un apropo si nici un atac asupra ta...era vorba de alta masina care era acolo si sincer in poze arata bine,dar in realitate...am ramas surprins...cam lasa de dorit...mai ales ca e facuta de cineva care se pricepe :shock: masina ta nu am vazut-o asa ca nu am ce comenta...degeaba te superi.era vorba de cu totul alta persoana...
cat despre golful meu...e putin mai mult decat jante si folie...chiar dak mai trebuie finisat si revopsit!totusi s-a muncit mult la masina asta..pacat k nu mi-a iesit de la inceput cum vroiam...:cry:

Nu'i nici o problema, stai relax. Cu acest post al lui si acest reply al meu (cel putin eu) consider situatia dezbatuta / lamurita, incheiata. Sa revenim la discutii si subiecte mai pe titlul topicului.

P.S. Da ca ai fugit singur si nu ai mers cu noi astia anuntati tot nu te iert =)) (asta ca sa inchei cu o gluma)

valyh 17-05-10 18:44

nu e vorba ca nu am vrut sa merg cu voi...dar am preferat sa merg linistit...nu va cunosc pe toti si urasc chestia ca mergem toti undeva si unii o iau inainte...in plus nu stiam ca voi veni decat pana in ultima clipa...am vorbit cu alin daca mai este loc acolo unde v-ati cazat voi si daca tot nu era loc am zis ca na nu am loc si eu...si am decis sa o iau usurel....dar promit ca data viitoare o sa ma alatur si eu...bineinteles daca am si eu loc....

Fuioaga13 17-05-10 19:34

Ia nu va mai certati.:-)........... pentru ca .......

VINERI 21 MAI orele 18:00 vis-a-vis de Zimbrarie (zona Manastirea Neamt)
.....se aduna lumea pentru a 2-a etapa "de jucat" pe dinstanta de 402m (cunoscatorii stiu de ce).

....sunt asteptati de la cei mai mici pana la cei mai mari....in cai putere bine.inteles.

P.S foarte mult surprize s-au anuntat deja din partea participantilor.

VA ASTEPTAM

"SA CRESTEM MARI"

morpheusmaster 17-05-10 20:38

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3367656)
nu e vorba ca nu am vrut sa merg cu voi...dar am preferat sa merg linistit...nu va cunosc pe toti si urasc chestia ca mergem toti undeva si unii o iau inainte...in plus nu stiam ca voi veni decat pana in ultima clipa...am vorbit cu alin daca mai este loc acolo unde v-ati cazat voi si daca tot nu era loc am zis ca na nu am loc si eu...si am decis sa o iau usurel....dar promit ca data viitoare o sa ma alatur si eu...bineinteles daca am si eu loc....

Te cred si stiu ce zici. Ideea e urmatoarea: Cand vorbim d coloana vorbim de viteza celui mai slab drept viteza generala. Cui convine bine cui convine nu. Vorbim de o chestie frumoasa care sa lege pe cei care merg. Daca mergeai cu noi si tu si CYP nu aveati nimic de pierdut dar oricum nu mai conteaza, sa fumat d'acu. De chestia cu vb. cu Alin...a fost greseala ta de interpretare a situatiei. Noi, cei din Roman am dormit in masina :)...cativa din bacau la cazare, sageata si el in masina...eh, nu mai conteaza...

Sanatate si succes la adunare! Sa va asteptati la rosu'albastru...peace

Fuioaga13 17-05-10 22:36

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3368093)
Sanatate si succes la adunare! Sa va asteptati la rosu'albastru...peace

morpheusmaster ...totul se desfasoara intr.un cadru privat..iar daca apar rosi'albastri nu au ce face....(doar cu "foaie la mana")......Anunta si u te rog doritorii din Roman si poate ne incanti si u cu prezenta.

"SA CRESTEM MARI"

morpheusmaster 17-05-10 22:44

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3368542)
morpheusmaster ...totul se desfasoara intr.un cadru privat..iar daca apar rosi'albastri nu au ce face....(doar cu "foaie la mana")......Anunta si u te rog doritorii din Roman si poate ne incanti si u cu prezenta.

"SA CRESTEM MARI"

Te rog frumos, daca poti, dami un add la id de la profil sau gasesti cum sa vb. cu mine si daca dai acolo jos click pe semnatura la "vrei sa vb. cu mine..."...am nevoie de ceva detalii, incerc sa inteleg "cadru privat"...

Peace man (te astept)

Fuioaga13 21-05-10 23:28

Din pacate nu l.am putut "mitui" pe Busu sa ne dea putin soare => INTALNIRE ANULATA.

...dar cum isi va mai reveni un pic vremea cu siguranta NOI (cei din Targu Neamt) vom organiza ceva frumos.

"SA CRESTEM MARI"

o n i x 22-05-10 23:40

dap asta e,nu putem `opri ploaia`.
asteptam sa se usuce asfaltul,pana atunci strangem bani de gaz,cauciucuri,ambreiaje...:D

Lucian_3003 23-05-10 08:31

Ce ziceti facem un filmulet? ne gandim noi la ceva?:D

werewolf0381 23-05-10 21:42

Quote:

Originally Posted by Lucian_3003 (Post 3382118)

de acord cu tine!!!

LGandrew 23-05-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Lucian_3003 (Post 3382118)

buna ideea ....un filmulet ...2 comunitati ...multe masini...o muzica pe fundal ;)

Fuioaga13 23-05-10 23:40

Baieti buna ideea cu filmuletul......se aproba dar mai bine notativa ideile si in cadrul intalnirii de sambata 29.05.2010 sa discutam si sa ne organizam ca sa iasa ceva frumos...ca si pana acum.

"SA CRESTEM MARI"

LGandrew 23-05-10 23:48

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3384274)
Baieti buna ideea cu filmuletul......se aproba dar mai bine notativa ideile si in cadrul intalnirii de sambata 29.05.2010 sa discutam si sa ne organizam ca sa iasa ceva frumos...ca si pana acum.

"SA CRESTEM MARI"

e doar o intrebare nu auto-invitatie ...cu intalnirea de pe 29 ..participam si noi ? (asta daca tine vremea cu noi)

Fuioaga13 24-05-10 18:58

Quote:

Originally Posted by LGandrew (Post 3384298)
e doar o intrebare nu auto-invitatie ...cu intalnirea de pe 29 ..participam si noi ? (asta daca tine vremea cu noi)

La fiecare intalnire a noastra din fiecare SAMBATA orele 20:00 sunteti bine veniti....VA ASTEPTAM

"SA CRESTEM MARI"

Fuioaga13 27-05-10 15:22

29 MAI 2010 ORELE 20:00 Parcarea Stadionului din Targu Neamt
InTaLnIrEa SaPtAmANaLa !!!!

Toata Lumea Este Binevenita !!!

"SA FIM UNITI"

morpheusmaster 28-05-10 00:04

Hotarati'va care'i lozinca??? Sa cresteti mari sau sa fiti uniti??? ca amandoua se bat cap in cap :)

buddy_lexx 28-05-10 00:23

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3395681)
Hotarati'va care'i lozinca??? Sa cresteti mari sau sa fiti uniti??? ca amandoua se bat cap in cap :)

cand vor fi mari nu vor fi uniti ;) same old story! sper sa ma insel! :D

LGandrew 28-05-10 09:14

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3395681)

pai nu prea se bat cap in cap....ideea era ....ca sa crestem mari (cat mai mari)...trebuie sa fim uniti :D cu cat suntem mai uniti ...cu atat facem mai multe ...si devenim (crestem) mai mari :) (cred ca ati inteles) :D

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning