Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BZ 88 CVM (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/45450-bz-88-cvm.html)

andi_cimpean 15-05-13 18:25

Re: BZ 88 CVM

4 Attachment(s)
Maşina aretă într-un mare fel şi-mi place la nebunie.

O Dacia 1310 care a ajuns unde trebuie. :)
Felicitări!

Gaby_Slo 15-05-13 19:32

fa ceva cu firele alea care ies jos din bara de langa proiector. dau cam urat :D
in rest masina arata bine, imi place vopseaua si bad-boyul :D

AlexSpeed 15-05-13 23:03

Masina e foarte ingrijita si arata intr.un mare fel , ce ai mai facut cu motorul?

tuner-man 15-05-13 23:32

Bad boy-ul , capota , stergatorul uni-brat si cateva mici detalii fac masina superba respect celui care a creat-o si respect celui care o intretine. Sika la vremea aia a avut niste idei smechere rau de tot si a tinut la detalii!

ciupu 16-05-13 18:35

salut!in primul rand imi cer scuze pt poze(pozitia lor).in al doilea rand:abia ii facusem din nou legatura la proiectoare dupa ce ii demontasem instalatia electrica.ele au fost ascunse.intre proiectoare urmeaza o plasa ca cea din locul grilei si numarul masinii prins peste ea!cat despre motor...nu mai am nimic in plan cu el.recent i-am schimbat absolut,dar absolut toata bucsaraia masinii plus cutia de viteze si un ambreiaj nou.motorului i-am schimbat cateva componente minore,un reglaj ok si sunt destul de multumit de el.maine astept s imi vina un set de neoane...am cam renuntat la partea mecanica pana va pica definitiv.atunci voi lua o decizie...
bafta!

ciupu 16-05-13 18:46

3 Attachment(s)
uitasem de ele!
saptamana trecuta i-am cumparat o inchidere centralizata si am montat-o.acum se deschid si usa de la sofer si portbagajul din telecomanda.usor usor broscoiul redevine ce a fost!

ciupu 17-05-13 16:33

1 Attachment(s)
astazi am avut putin timp liber si m-am uitat pe internet la... DACII.am citit mai mult si mi s-ar parea destul de ok sa achizitionez un motor de renault 19,1.8 16v.in afara de carcasa de cutie de papuc ce ar mai trebui pt a-l pune pe dacie si sa functioneze?credeti ca ar fi o idee buna?s-ar merita?
va astept cu sfaturi...

R.Equinox 17-05-13 20:07

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5473478)
astazi am avut putin timp liber si m-am uitat pe internet la... DACII.am citit mai mult si mi s-ar parea destul de ok sa achizitionez un motor de renault 19,1.8 16v.in afara de carcasa de cutie de papuc ce ar mai trebui pt a-l pune pe dacie si sa functioneze?credeti ca ar fi o idee buna?s-ar merita?
va astept cu sfaturi...

Salut.Ma poti ajuta cu o chestie?
Ce cod de vopsea ai pe daciuta?

tuner-man 17-05-13 22:14

Oricand doresti te ajut datorita propiei experiente cat de mult stiu si pot. Si pe mine m-au ajutat persoane de pe forum ft mult dar iti garantez ca este de munca , si ai nevoie de bani (numai ca sa faci un service complet si un ambreiaj nou costa destul de multi banuti). Oricand doresti vii la mine la Merei si vezi live ce este nevoie si daca pot ajuta cu ceva , incatata te ajut !

Bafta o seara faina !

Sonny™ 18-05-13 07:54

arata bine in continuare si ma bucur ca a ajuns pe mana unui pasionat, dar ai putea sa renunti la proiectoarele alea....nu stau bine deloc acolo

ciupu 18-05-13 12:55

in legatura cu vopseaua...nu stiu ce cod este.eu am vrut s-o vopsesc asa cum era inainte-verdele care este pe solenza.era o nuanta mai deschisa(exact cum sunt fetele de usi).am dus masina la un service la buzau,le-am explicat ce si cum vreau sa fie si...urat rezultat.eu am in minte s o vopsesc din nou insa la acel moment vreau sa am barile si capota facute din fibra pentru a face treaba cum trebuie.
cat despre proiectoare...mi se pare prea ciudata bara fara ele.le voi inlocui cu unele care s se potriveasca mai mult cu masina.pana atunci raman acestea.

ciupu 18-05-13 13:06

https://www.youtube.com/watch?feature...&v=KlKzrJZdsSU

masina din videoclipul de mai sus este wrc-ul?

Cred 18-05-13 17:54

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5474198)
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=KlKzrJZdsSU

masina din videoclipul de mai sus este wrc-ul?

Masina pare a fi WID reincarnarea WRC-ului. :rolleyes2

ciupu 22-05-13 13:29

As dori s îmi cumpăr o husa pt mașina?ma poate ajuta cineva?

B-61-KYS 23-05-13 15:45

urat au mai iesit fetele alea de usi...mai bine cu ele stock decat asa.

ps. fix neoane ii trebuie masinii..

ciupu 24-05-13 11:54

dupa parerea ta de ce ar avea nevoie?ce i-ar trebui facut ca s iti placa si tie?

ciupu 20-06-13 07:45

intamplator,zilele trecute,am reusit sa fac niste poze WID-ului

ciupu 20-06-13 07:53

4 Attachment(s)
cateva dt ele si una cu CVM-ul

ciupu 10-07-13 21:01

Am si eu o întrebare:in loc sa înscriu cvm-ul pe numele meu as putea s fac procura cu proprietarul?in talon scrie ca mașina este instrainata din 2009 si mereu ma fuge poliția când ma opreste.ca s-o înscriu am înțeles ca ar costa 900 de euro.

badjjj 10-07-13 23:14

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5523611)
Am si eu o întrebare:in loc sa înscriu cvm-ul pe numele meu as putea s fac procura cu proprietarul?in talon scrie ca mașina este instrainata din 2009 si mereu ma fuge poliția când ma opreste.ca s-o înscriu am înțeles ca ar costa 900 de euro.

Salut.Da,poti sa circuli cu procura pentru ca nu se merita sa dai 900 de euro.

DJBOSS 12-07-13 10:27

dute fuga la notar si spunei ca vrei sa o inscri masina fara sa mai platesti taxa aia pisata.......si o sa-ti explice el cum se face cu partaju ;) este noua metoda ce o aplica toti care aduc masini si le inscriu si cei care au masini pina-n 2007 inscrise.

andi_cimpean 12-07-13 10:54

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5524824)
dute fuga la notar si spunei ca vrei sa o inscri masina fara sa mai platesti taxa aia pisata.......si o sa-ti explice el cum se face cu partaju ;) este noua metoda ce o aplica toti care aduc masini si le inscriu si cei care au masini pina-n 2007 inscrise.

Se referă la maşinile care n-au fost înscrise pe România până acum.

Wally ZPM 12-07-13 22:37

cea mai reusita dacie de pana acum..imi place cel mai mt...bafta;)

ciupu 17-07-13 17:37

Salutare!ma bate gandul s imi cumpar o super nova care s aiba motorul ok pt a-l pune pe cvm.in afara de modificat suporti,de radiator,de instalatia elctrica,de evacuare,de placa de la cutie ar mai trebui si altele?citisem pe forumul Bolidului (nu retin sg)ca se potriveste acest motor.de treaba asta as dori s ma apuc cat mai repede.

Gaby Underworld 17-07-13 21:57

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5528716)
Salutare!ma bate gandul s imi cumpar o super nova care s aiba motorul ok pt a-l pune pe cvm.in afara de modificat suporti,de radiator,de instalatia elctrica,de evacuare,de placa de la cutie ar mai trebui si altele?citisem pe forumul Bolidului (nu retin sg)ca se potriveste acest motor.de treaba asta as dori s ma apuc cat mai repede.

daca tot vrei sa ii schimbi motorul de ce nu pui unul mai puternic si mai performant?

DJBOSS 17-07-13 23:38

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5524842)
Se referă la maşinile care n-au fost înscrise pe România până acum.

M-am interesat eu la notar....Se poate sa numai platesti taxa aia ca, s-o treci pe numele tau ;) Nu esti obligat sa ma crezi ,cel mai bine dute si tu sa vorbesti cu un notar ..si-ti va explica.

ciupu 18-07-13 14:42

ms!cand voi ajunge acasa o sa ma interesez...

ciupu 18-07-13 19:19

Cvm-ul nu îl folosesc zi de zi,maxim de doua ori pe săptămâna.initial aveam in minte s ma duc afara si s imi iau un Renault 19 pt motor(am văzut ca mai mulți au optat pt acest motor) dar...cvm-ul vreau s fie diferit de toate si am găsit aceasta super nova care are si aer conditionat(si asta ma încânta f mult) plus ca pot lua toate auxiliarele....viteza mare nu imi doresc la aceasta mașina ci doar fiabilitate....

Gaby Underworld 18-07-13 19:48

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5529631)
Cvm-ul nu îl folosesc zi de zi,maxim de doua ori pe săptămâna.initial aveam in minte s ma duc afara si s imi iau un Renault 19 pt motor(am văzut ca mai mulți au optat pt acest motor) dar...cvm-ul vreau s fie diferit de toate si am găsit aceasta super nova care are si aer conditionat(si asta ma încânta f mult) plus ca pot lua toate auxiliarele....viteza mare nu imi doresc la aceasta mașina ci doar fiabilitate....

si cat te costa super nova?
:?:

Sonny™ 19-07-13 10:08

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5529650)
si cat te costa super nova?
:?:

iti dau eu o super nova ieftina ptr piese, are toata mecanica noua jante de aliaj pe 13 motor impecabil 20 de milioane

ciupu 19-07-13 15:38

are AC?cea pe care am gasit-o eu in bucuresti are AC iar pretul este de 500 euro.

Sonny™ 22-07-13 11:41

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5530349)
are AC?cea pe care am gasit-o eu in bucuresti are AC iar pretul este de 500 euro.

nu are AC...

ciupu 22-07-13 20:43

am sunat cativa mecanici si niciunul nu vrea sa-mi faca ''transplantul''.ca nu se complica,ca nu au mai facut niciodata...nu stiu ce voi face pana la urma

tuner-man 23-07-13 00:15

Quote:

Originally Posted by ciupu (Post 5532723)
am sunat cativa mecanici si niciunul nu vrea sa-mi faca ''transplantul''.ca nu se complica,ca nu au mai facut niciodata...nu stiu ce voi face pana la urma

Salut , scuze ca nu ti-am raspuns la P.m sincer muncesc ft mult si inafara treburilor la garaj mai am si pe acasa cate ceva de facut. Eu iti fac absolut orice ai nevoie la preturi modice numai sa stiu sigur ca esti hotarat , cel mai bine da-mi un telefon la 0786594678 si vorbim mai pe larg sau si mai perfect ar fii sa ne vedem personal , eventual sa vii la mine la Merei la garaj.

Multa bafta si cred ca ar fii bine sa ne vedem mai ales ca am mare admiratie pentru CVM , o seara faina !

ciupu 07-08-13 10:55

4 Attachment(s)
cateva poze mai recente cu cvm-ul...

johnsonxxl 16-08-13 11:38

daca ii pui motor de sn si cu ac e parfum.. si asa e cea mai faina daciuta.bafta la transplant

sika cvmu 16-08-13 11:47

Da' frumoasa masina mai ai mai Ciupule... nici broscutza de la oglinda nu e rea... ;)
Felicitarile mele pentru starea in care o mentii! Spor la treaba!

Sonny™ 16-08-13 15:10

Quote:

Originally Posted by sika cvmu (Post 5550645)
Da' frumoasa masina mai ai mai Ciupule... nici broscutza de la oglinda nu e rea... ;)
Felicitarile mele pentru starea in care o mentii! Spor la treaba!

te apuca nostalgia a...nebunule...vezi ca te astept la streetmaniacs in mamaia

sika cvmu 17-08-13 16:16

Ma mai apuca din cand in cand... Voi ajunge la mamaia doar daca reusesc sa finalizez Trabelu' pana atunci...

ciupu 19-08-13 09:20

hei,hei!cand se organizeaza la mamaia?

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning