![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
cu siguranta o sa fim prezenti :D:D:D |
7 Attachment(s)
mr cat intre iubitorii marcii dacia - am vazut masini frumoase la brasov si multa multa pasiune pentru fiecare masina
atasez citeva poze de la intilnirea Dacia Clasic miine avem emotii la Arad - sper sa reuseasca mr cat sa impresioneze juriul de la exhaust cu vocea lui :D |
Ce aerograf frumos ai pe maşină :)
Tare interesant, discret, e frumos... :) |
ma uitam la filmuletz si ma gandeam ma si sa vezi ce o arunca acuma la cum o tureaza:P:(:)))
|
Cea mai tare FEMEIE!!!!! FELICITARI,NU CREDEAM CA POATE SA EXISTE O FEMEIE CA TINE IN ROMANIA,FELICITARI!!!!!!!
|
super sunetul :)
|
CAT-ul a fost la inaltime la Arad :D, adaugand in vitrina inca o cupa pe deplin meritata. Sau facut multe poze si Laura o sa le puna, eu am fost mai matinal.BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO si eu zic sa comanzi o vtrina noua:lol:;)
|
si ii era frica ca nu are nici o sansa ca sunt alte masini mai tari pe acolo :-P
O masina superba atat interior cat si exterior + un sunet incredibil.Arata foarte bine masina in realitate , mai bine decat in poze :D Bravo si Felicitari pt cupa de la Brasov , la cat mai multe :D |
6 Attachment(s)
sint foarte fericita si chiar nu ma asteptam la cupa - mai ales ca a fost votul publicului - la evacuare am avut emotii si nici nu mai stiam pe unde sa ies dar a fost o experienta super
Best Looking Car locul I e ceva super special pentru mine - eu la fiecare cupa m-am bucurat enorm dar in acelasi timp la fiecare show m-am bucurat de intilnirea cu pasionatii de tuning |
Se recompenseaza munca depusa acuma, felicitari pt cupe.
P.S Gusti ce conduce acuma ca l-am vazut acolo in poza? sau a fost pasager :lol: |
felicitari;)
|
Quote:
|
Oricum este foarte frumoasa masina,nota 20 pentru o fata,rar intalnesti fete care le plac masinile(NU in locul din dreapta si sa se dea jos din ele :???:),sa le tuneze,sa le conduca,bravo tie
|
6 Attachment(s)
La showul de la Baia Mare vremea incredibil de urita nu ne-a lasat sa ne bucuram. Doar citeva poze facute in putinele minute cind nu a plouat
|
Foarte frumoasa masina...si proprietara :P sa aveti grija una de alta ;)
|
In Satu Mare pe 14iunie pe aeroport veniti , u si MR.cat ... ?
|
masina am vazut'o live azi chiar arata foarte bine felicitari ;)
|
De ce nu-i cumperi niste faruri OEM de facelift? Vad ca astea deja dau semne de oboseala :)
|
Quote:
Quote:
|
felicitari din nou... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
pentru tot ce a insemnat si inseamna Mr CAT pana acum. |
Quote:
|
Da,va fi si expo
|
Ma scuza-ti ca ma bag, s-a inchis topicul aici D-na CAT ca nu mai vedem nimic nou:lol::lol:;)
si daca tot ai ambreiaj nou dam o linie ca si al meu e mai nou cu 3 zile decat a tau:D:D:lol: |
deci eu sunt uimit cum a iesit masina si cum zicea cineva mai sus mai rar sa vezi femeie pasionata de tuning si drive... superba masina felicitari sa o stapanesti in continuare sanatoasa
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
abia astept sa o vad in realitate masina....
|
Vad ca aduni la palmares... Felicitari! Ai pentru ce, pe deplin! Rarrissim!
|
ce imi place cel mai mult la showuri e sa fiu printre pasionati si sa sper ca cei care vin sa vada masinile o sa prinda microbul
- poate am mai spus in primele pagini - inainte sa fac masina mergeam la expozitiii de masini tunate pentru documentare si visam cu ochii deschisi ca o sa pot fi si eu in partea cealalta |
o suma estimativa cu cat ai bagat intr-un pm se poate? ca tare sunt curios oricum cand vi la cluj cu siguranta o sa vreau ceva poze cu masina daca nu te superi:P
|
Quote:
despre pretul total f sincer nu am facut calcule si nici nu fac - dar daca te intereseaza anume elemente iti pot da o idee cam cit costa |
sugravitu :-P esterior cam pe unde sa invartit?
|
zugravitul exterior - dar tine cont ca e vorba de schimbare de culoare - a costat in jur de 2000 euro
in toata operatiunea a intrat tinichigerie si montat bodykit, aerograf si tot ce a mai fost necesar - iar partea de demontat si montat masina e fost ucenicia mea la atelier |
1 Attachment(s)
pisiiiiiiii o poza de la mine pentru tine :D
|
ms :D frumoasa poza - cu ursuletzul lui silviu :D
|
3 Attachment(s)
ia vezi pisi ;)astea iti plac :D:D:P
|