![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
cu baia de ulei ce se intampla ?
|
Quote:
|
minte minte! va garantez eu ca in 3 saptamani pune altu` ca nu`i mai place.:D i love you..nu mai trec astazi ca trebuie sa plec dar daca e in weekend tre sa va cinstesc ca am apucat si eu 20 de primaveri:) am rezolvat problema de la pisica..era releul ala de sub bord..care face legatura intre contact si butonu` ala care`l am eu..un releu mic si acum e ok!te salut frumoaso!
|
Vine monstrul la Bucuresti! :D Sa stapanesti sanatos noua "inima" si masina!
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Dani, vad ca deja esti pe el... pune-i doua roti si fa o tura! :D :D :D Superb ce va urma...
|
:lol:
Quote:
|
Quote:
bravo boss....felicitari pt achizitie........sa il folosesti cu placere............;) |
6 ca a venit v8 felicitari dany, cand il pui ? cand il pui ? cand il pui ? :D:D:D:D
|
a INEBUNIT LAFU :x:x:x LUMEE;;) VINE CEVA MONSTRUOS..PE MASINA;;)..
ABIA ASTEPT:) DANE...MULT SUCCES..NOROC....MULTA BAFTA CE VREI TU....NUMAI SA IASA BINE....MASINA....STIU CA TIAI DORIT MULT CHESTIA ASTA..... TIAI LUAT URS...SI IL FACI "DRAGSTER" :)):)) SA FACA PE LOC..."POC POC POC POC" |
Quote:
|
cutie de v8 :)
|
Din Arad l-ai luat?...daca se poate si un pret:D...sper sa nu fie confidential
|
Rupe pi..tii in el :))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ajung 300 d cai si 400 cupl =))))))))))))))))))))))))))))))))))a inebunit LAFU:x:x:x
DANU RESPECTELE MELE;)) |
boss, cutia e in 6 sau in 5?
|
Avem un ursulet din Cta care are V8 de 1 an pe el si trage bine de tot ... sta mai prost cu plecarile de pe loc ... in rest masina se aude BOMBA !!!
|
Au aparut acum ceva timp niste poze cu un urs din CT care avea v8 , dar din pacate facuse accident ..
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmm...pe un V8 am pus si eu mana acum cateva luni..in Londra. cred ca singurul motor care l`ar face pe dani sa dea jos V8-ul este un M3 :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
dani eu stiu ca miai multumit pt motor si eu tin sa iti multumesc pt tot ce ai facut pt mine
tin sa multumesc tuturor cei cu care m-am vazut la bucuresti sa stiti ca m-am simtit ca intro familie adevarata,sper sa mai vin sa ne mai vedem si tin sa mai multumesc firmei BMW din doua motive unu ca mia adus asa masina asa veche cum este ea dar eu o iubesc iar al doilea motiv este ca datorita masinii v-am cunoscut pe voi adica prietenii mei imi doresc din suflet sa vad si eu motorul pus pe masina pt ca este o satisfactie extraordinara ca am putut sa implinesc dorinta unui prieten la un pret cat mai mic posibil deci va multumesc tutror celor care m-ati cunoscut in bucuresti ca m-ati facut sa ma simt ca in familie si lui dani pe care eu il consider mai mult decat un prieten si lui walti la fel sper ca vreodata sa veniti si voi in arad DANI BAGA MARE CU MOTORUL CA ITI RUP FASU DACA NU AUD MOTORUL ALA SA VAD SI EU PE CE MIAM RUPT OASELE URCANDUL IN CAMION BAFTA |
mosulane ce mai zici ? vad k taci nu mai spui nimic, ascunzi ceva?;););););)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sal. cate transformari a suferit masinuta asta nici eu nu mai stiu. dar acum chiar a pus capac la tot ce se poate. ce pot sa spun decat sa ai grija de ea si de tine binenteles. succes in proiectul tau. va fi :evil::twisted: pe sosea. bafta.
|
Quote:
|
Gate ma nene, de cand cautam filmele cu FYR-ul:))... le-am gasit ... merci, noroc cu tine... si poate gasim o sonda de benzina;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning