![]() |
Re: Roman
Pai nu ... ca el debea a luat carnetu'...cam de un an .... maicasa si taicasu a nenorocit masina aia ... el are grija de ea cat de cat : lol:
Si da ... prin toate astea ar putea face o reclama la Mitsubishi... ca masinile lor sunt foarte rezistente :lol::lol::lol: |
Arata bine ea asa,si in realitate,dar vorba ta,dupa 450 000 km...si din cate am inteles de la cineva,merge cam nasol,mai sare cateodata chederu :))
|
Care mergeti la 4tuning days ? poate ne auzim pe acolo ;)
|
Sarbatori fericite !
|
Pasteti Fericiti !!!! :D
|
salut scturoag, ce club puneti la cale :D
|
Salut
Mai multe detalii la id de mess : b77alx Ai Carnet ?!? Ai Masina ?!? Ce Masina :) Eventual .. ce numar de inmatriculare ... is curios ca si eu sunt din Roman si poate te stiu din trafic :) |
pai am o solenza crem, Nt-06-ASB
|
aha...
in legatura cu clubul... vorbeste cu presedintele clubului pe mess la id: B77ALX . |
ok,multumesc :)
|
united pub racers?:lol::p
|
Nu puteai pune punctul pe I mai bine de atat :D
|
Quote:
Quote:
|
Ne bucuram si noi ca a trecut Pastele si putem fi rautaciosi din nou :) lasand gluma deoparte...da mai multe detalii despre UTR (personal sunt curios)...inteleg ca nu esti tu presedintele...cine e? clubul e din Roman/Romania? sau e UK? Membrii?...ceva legal? DETALII :D Pana atunci ramanem la ideea de "united pub racers" cum a zis wrc
|
E un club din bucuresti .. plm .. habar n-am ce e cu el ... m-a rugat asa zisu' presedinte sa il tin la semnatura .. m-a disperat pe mess ... cica au vreo 15 membri momentan unu cu o celica un bmw un 2-3 opel ... si nu mai stiu exact ce masini ... cam atat ... nu stiu prea multe ... ca nu am vrut sa-mi incarc memoria cu prea multe prostii :)
Oricum eu zic ca nu o sa se legalizeze vreodata ... o sa ramana doar un vis :) cine stie ?!? |
Quote:
|
hai hai .. vezi ca sari calu' valex
|
Quote:
|
glumetule
|
...la naiba =)))))
|
A aparut din nou o Toyota Supra prin orasul nostru....poze nu am...am vazut'o azi cand veneam acasa din mers parca e un albastru inchis nu am vazut'o prea bine
|
Verde cu numere de Anglia :)
|
De Irlanda mai exact da tot verde si cu volan pe dreapta e:D
|
Anglia mai exact ;) Irlanda nu are numere galbene pe spate,si scrie IRL ;)
|
Din cate am observat eu din spate am vazut numarul si era alb cu IRL
|
Ai observat rau. ;)
|
Ma nu mai vb. aiurea aici si uitativa aici https://www.youtube.com/watch?v=DzXF-F1jHjY =)) R0naldinionul din Roman :D
|
Am vazut-o si eu ... dar eram in receptia la hotel si am vazut-o prin geam .. a trecut pe centru ... era misto rau de tot ... dar nu am apucat sa ii vad toate detaliile ... era verde inchis ...m-a lasat fara cuvinte ... era tare rau de tot ...
@26WRC: frate ... cand schimbi vitezele ia piciorul de pe acceleratie ... cand ne-am intalnit azi ... schimbai vitezele si in loc sa scada turatia ... ea crestea ca nu lu'ai piciorul de pe acceleratie in timpul in care apasai ambreiajul ... :lol: |
Quote:
:shock: |
Quote:
Quote:
@ALL: Haideti sa mentinem threadul viu nu cu discutii gen "Ce faci?" "Bine" "Ai vazut supra aia?" "DA" 'Era verde?' "Eu am vazuto pe aia rosie" "Aha teai inselat" "Ba nu, avea numere de grecia" "Ba nu, avea volanu pe dreapta" "Bine, IRlanda...si asa is tari vecine"...dudes...serios...intra lume interesata si vede 100 pagini de CRAP!!! Iar legat de acea SUPRA bombastik luati de ardetii niste poze sa o vedem toti...sper ca ati inteles idea |
Ma jur ma ... si e a 2-a oara cand il vad ca schimba asa vitezele ... si acum mi-am adus aminte sa ii spun...
In legatura cu Supra aia ... sper sa o gasesc eu maine prin oras si o sa ii fac poze ... poate o stie cineva si stie pe unde locuieste proprietarul sa ma duc sa ii fac poze :D |
Quote:
oricum merge binisor masina mea te astept pe inerval bogdane;) Quote:
draguta tipa cu transporteru':oops: |
Pai te-am vazut de mai multe ori prin oras ... si nu de fiecare data faceai asa ... te-am vazut de multe ori si mergeai super ok .. dar azi si inca odata .. nu stiu ce s-a intamplat cu tine ... nu mai lu'ai picioru' de pe acceleratie :lol:
|
Quote:
apropo pt baiatu cu Goolfu' BLB din crazy drivers care ma depasit pe cuza voda la ambitie intr'o seara, fratelo eram cu taicamiu' si sa tipat urat la mine ca altfel nu te lasam sa am depasesti:lol:asa oleaca la ambitie:lol: |
ce golf ?!? ala verde ?!?
|
Quote:
|
golf 4 variant albastru, vine destul de rar prin roamn acum, e la faculate in iasi tipu'
|
golf variant ?!? ... tunarit ?
|
xenon, triple calare si muzica banuiesc
hai sa nu afcem messenger aici!! nu postez ca sa'mi maresc numarul de posturi |
deetha .. nu .. intrebam si eu .. ca nu stiu golfu' ... app ... nici nu ai multe posturi :lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning