Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

BaLaurzor 26-03-10 11:37

Re: Help Thread

Quote:

Originally Posted by davides (Post 3220829)
ai vrut sa zici copy paste ... pun pariu cu tine ca nu faci un script asa amplu manual :D ... stiu ca se insereaza codul sursa in spatele fiecarui textbox sau buton ...

i'm doing this for a living , studiez multimedia design sem2 din 4 :)) cu java stau cam slabut si deaia am zis de php

sNap7 26-03-10 11:44

Un script php si e rezolvata problema.

BaLaurzor 26-03-10 18:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 3220882)
Un script php si e rezolvata problema.

cu php , done

sNap7 29-03-10 08:13

Am nevoie de un navi de lunea viitoare pana vineri. Imi poate imprumuta cineva una ?

F.R.Sonic 29-03-10 08:59

Iti imprumut eu una Navi :) Ai drum prin HD? Daca nu ai drum s-ar putea sa ajung eu in Deva joi sau vineri...nu-s sigur inca..vb

*HD_85_GEL* 29-03-10 09:01

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3228851)
Iti imprumut eu una Navi :) Ai drum prin HD? Daca nu ai drum s-ar putea sa ajung eu in Deva joi sau vineri...nu-s sigur inca..vb

Acum pe la 10.30 plec eu la Deva.... daca sunt de folos, pe post de Fun Curier... cu toata placerea va ajut :D

F.R.Sonic 29-03-10 09:04

As putea sa ti-l inmanez...Snap il poti ridica acuma daca ti-l aduce gelu?

*HD_85_GEL* 29-03-10 09:14

La 10.20 sa cobori cu el jos...

xxdadixx 31-03-10 08:07

Cunoasteti pe cineva prin zona care sa imbrace scaune in piele si eventual sa le reconditioneze cu ceva bureti? Sa ofere calitate si preturi mici.
Asa arata scaunele :|
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3234214

Marius3k 31-03-10 09:50

E un mester la Deva care imbraca tot felul de chestii in piele, dar nu am reusit sa fac rost de numarul ui de telefon. Si eu vreau sa-mi imbrac volanul in piele perforata, pentru ca acum e doar partial piele.

xxdadixx 31-03-10 11:19

Pana acum am dat de 2 mesteri, cu unu am luat legatura. Trebuie sa vada masina sa se pronunte, sper sa vad si alte lucrari de-ale lui eventual si de ale celuilalt sa ma decid. Mersi marcu5

SpYk3 31-03-10 11:44

este un mester la orastie,i-a imbracat la un prieten un volan in piele,arata fain tare

NCDHD 31-03-10 20:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 3235184)
E un mester la Deva care imbraca tot felul de chestii in piele, dar nu am reusit sa fac rost de numarul ui de telefon. Si eu vreau sa-mi imbrac volanul in piele perforata, pentru ca acum e doar partial piele.

stiu eu nr la un meserias care a facut scaunele la masina mea cu piele perforata negru cu rosu
xxdadixx ai pm cu nr. de telefon
si o poza:

xxdadixx 31-03-10 21:18

Mersi, am vb azi cu el :)

xxdadixx 31-03-10 21:44

Cine ma poate ajuta cu manualul unei alarme cu inchidere centralizata marca PILOT YT-A400, e montata pe golf si se armeaza in mers, inchide usile si click-aie in bord, noroc ca nu sunt legate avariile ca la trompeta i-am luat gazu ca ma dispera.
Mersi.

marku5 01-04-10 21:03

incearca pe aici: http://www.reno.ro/Alarma-pilot-page-3-t61576-s60.html

xxdadixx 05-04-10 00:23

Care stiti o casa de vanzare in HD/Deva la schimb cu apartament si diferenta ? Sau doar una de vanzare.

marku5 05-04-10 13:40

OFF: Ba Dadi tu ai castigat cumva la lotto?BMW-modificari,vw-in proiect,casa-vrei sa cumperi. :D

Kedy 05-04-10 17:31

La EUROBINGO azi-noapte ;) si o luat si animatoarea aia BRUNETA :-)

xxdadixx 05-04-10 18:14

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 3248620)
OFF: Ba Dadi tu ai castigat cumva la lotto?BMW-modificari,vw-in proiect,casa-vrei sa cumperi. :D

Credit prima casa, nu vad niciun leutz.

davides 05-04-10 19:15

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3247831)
Care stiti o casa de vanzare in HD/Deva la schimb cu apartament si diferenta ? Sau doar una de vanzare.

detaliaza ... in ce bani ? ... unde ? ... etc etc...

xxdadixx 05-04-10 19:21

Este o firma in Deva care se ocupa cu asa ceva, va cauta cea mai buna oferta in f de ce salar, rate si coplatitori aveti. Acum nu-i stiu numele da va pot pune in legatura cu cine m-a rezolvat.

Kedy 06-04-10 10:43

Si eu vreau sa ma pui in leg cu aia ;)

davides 06-04-10 10:52

mda firmele ... ce sa zic .. succes :D

Booogy 06-04-10 15:14

cine stie un service care sa schimbe lichidu de frana la vw golf 5? adica la majoritatea la care am intrebat m au sfatuit sa ma duc la reprezentanta vw pt ca sar putea sa imi deregleze senzorii de la abs.nu siti nu are nimeni prin apropiere "aparatu" necesar ?

SpYk3 06-04-10 15:22

Quote:

Originally Posted by Booogy (Post 3251989)
cine stie un service care sa schimbe lichidu de frana la vw golf 5? adica la majoritatea la care am intrebat m au sfatuit sa ma duc la reprezentanta vw pt ca sar putea sa imi deregleze senzorii de la abs.nu siti nu are nimeni prin apropiere "aparatu" necesar ?

poate daca te prezinti te ajuta cineva.

https://www.youtube.com/watch?v=F-4_W...eature=related

ondin 06-04-10 15:23

Quote:

Originally Posted by Booogy (Post 3251989)

La Roway, dupa Santuhalm, cum mergi spre Simeria, imediat dupa DHS si Magrilap, se face dreapta, iti schimba acolo cred si lichidul de frana.

Booogy 06-04-10 15:28

mersi am sa incerc acolo.
am sa ma si prezint cat de curand...:)

sNap7 06-04-10 15:52

La Bosch?

Booogy 06-04-10 15:55

la Bosch am incercat si au zis ca e cu cantec si nu garanteaza ca nu o sa dea eroare dupa.nu vreau sa ma risc,dar poate reusesc sa gasesc cumva sa nu dau o caruta de bani la vw

SpYk3 06-04-10 17:53

fa o comparatie unde dai mai multi bani :
-la vw
-sau daca schimbi in alta parte si se buleste senzoru si te costa dupaia reparatia

vezi cum iesi mai bine:P

ondin 06-04-10 18:23

Quote:

Originally Posted by Booogy (Post 3252126)
la Bosch am incercat si au zis ca e cu cantec si nu garanteaza ca nu o sa dea eroare dupa.nu vreau sa ma risc,dar poate reusesc sa gasesc cumva sa nu dau o caruta de bani la vw

doar nu este vw singura masina cu senzori de abs si cu siguranta nu este primul vw caruia i s-a schimbat in judetul asta lichidul de frana.
:)
dar de ce vrei sa il schimbi?

ondin 06-04-10 18:29

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3252503)
fa o comparatie unde dai mai multi bani :
-la vw
-sau daca schimbi in alta parte si se buleste senzoru si te costa dupaia reparatia

vezi cum iesi mai bine:P

la reprezentanta daca se poate strica ceva la masina din intamplare acolo sigur se intampla, si nasol este faptul ca astia de la reprezentante au avocati atat de buni incat pana la urma tot masina ta sau tu sunteti de vina, si e foarte greu de dovedit ca este vina lor exclusiva.
acolo se merge doar cand masina este in garantie si esti obligat, altfel, gasesti un mecanic bun si se ocupa el de toate.
eu tot la un golf V schimb toate prostiile la Roway si acolo se lucreaza rapid, ieftin si comanda ei si piesele, pret ca la orice magazin.
si cand te gandesti cati bani costa acolo operatia asta, si cat de putin era sa schimbi la un profesionist, parca iti vine sa sari in baraj din barca.
eu zic sa mai incerci si la alte service-uri din judet, inclusiv la opel la santuhalm, daca vrei neaparat reprezentanta, ca doar si opel are abs si mai schimba si ei la masinile lor lichidul de frana.
:)

Booogy 07-04-10 11:45

aia asai.am sa incerc la roway pana la urma.mersi mult.la reprezentanta nu ma duc .nu e mai dau bani hotiilor aia
revizia de 3 ani zice ca trebe schimbat.da cred ca am sa las pt anu viitor.inca nu stiu ce sa fac...

Marius3k 07-04-10 12:10

Bre, masina ta e tzipla, nu schimba lichidul cu unul mai prost ca nu are sens. Si cand o fi sa-l schimbi, pune lichid DOT4 OEM, luat din reprezentanta. Il poti schimba la alt servis fara probleme, dar sa iei lichid de calitate. Service ok (in afara de Roway) mai e si la Aurora langa Kolosa, e Lucian Budai inginer acolo - cel care participa la raliuri. ;)

ondin 07-04-10 21:13

Quote:

Originally Posted by Booogy (Post 3254884)
aia asai.am sa incerc la roway pana la urma.mersi mult.la reprezentanta nu ma duc .nu e mai dau bani hotiilor aia
revizia de 3 ani zice ca trebe schimbat.da cred ca am sa las pt anu viitor.inca nu stiu ce sa fac...

Am intrebat la roway, au zis ca au mai facut operatia asta, se poate face si se respecta totul ca la carte, fara nici o graba, dureaza cam 3 ore operatia asta, ca se asteapta si se tot schimba lichidul asta prin eliminarea celui vechi, nu se strica in principiu nici un senzor de abs, doar ca trebuie avut rabdare si grija sa nu intre aer in instalatie ca atunci apar problemele.

davides 08-04-10 09:47

hm .. avand in vedere ca si eu m-am documentat cu chestia cu lichidul de frana pt. golf v ... eu am ajuns la concluzia sa se faca la reprezentanta ... un prieten de-al meu l-a facut la Protos Alba Iulia cu 130 ron (manopera+lichidul lor.. mai e drumul pana acolo) ... chiar ieri am vorbit cu cineva despre asta ... dar daca nu ai probleme cu el sau daca nu se scurge pe undeva nici nu te atinge de el ... ca sa iti faci o idee sunt destule tutoriale pe net cu schimbarea lichidului de frana ... totul se face cu o pompa de vaccum ... nu trebuie pierduta presiunea ... pm-me daca te intereseaza ...

SpYk3 08-04-10 10:34

cine are doua boxe rotunde cu diam de 16cm? nu-mi trebuie putere:lol: doar sa urle acolo sa nu se mai plictiseasca ai mei pe drum :)

Booogy 08-04-10 15:49

mersi all.da am citit mai bine si a fost schimbat anu trecut la tess la sibiu pe vremea cand era masina in garantie inca.anu viitor voi apela la cei de la roway.stiam ca trebe pompa aceea.in rest m am descurcat cu revizia.ms again.

xxdadixx 09-04-10 08:29

Am nevoie de 1.5 metri de teava pentru evacuare cu diametru de 50mm, de unde as putea lua sau cine ma ajuta?

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning