![]() |
Re: Help Thread
Quote:
|
Un script php si e rezolvata problema.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am nevoie de un navi de lunea viitoare pana vineri. Imi poate imprumuta cineva una ?
|
Iti imprumut eu una Navi :) Ai drum prin HD? Daca nu ai drum s-ar putea sa ajung eu in Deva joi sau vineri...nu-s sigur inca..vb
|
Quote:
|
As putea sa ti-l inmanez...Snap il poti ridica acuma daca ti-l aduce gelu?
|
La 10.20 sa cobori cu el jos...
|
Cunoasteti pe cineva prin zona care sa imbrace scaune in piele si eventual sa le reconditioneze cu ceva bureti? Sa ofere calitate si preturi mici.
Asa arata scaunele :| https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3234214 |
E un mester la Deva care imbraca tot felul de chestii in piele, dar nu am reusit sa fac rost de numarul ui de telefon. Si eu vreau sa-mi imbrac volanul in piele perforata, pentru ca acum e doar partial piele.
|
Pana acum am dat de 2 mesteri, cu unu am luat legatura. Trebuie sa vada masina sa se pronunte, sper sa vad si alte lucrari de-ale lui eventual si de ale celuilalt sa ma decid. Mersi marcu5
|
este un mester la orastie,i-a imbracat la un prieten un volan in piele,arata fain tare
|
1 Attachment(s)
Quote:
xxdadixx ai pm cu nr. de telefon si o poza: |
Mersi, am vb azi cu el :)
|
Cine ma poate ajuta cu manualul unei alarme cu inchidere centralizata marca PILOT YT-A400, e montata pe golf si se armeaza in mers, inchide usile si click-aie in bord, noroc ca nu sunt legate avariile ca la trompeta i-am luat gazu ca ma dispera.
Mersi. |
incearca pe aici: http://www.reno.ro/Alarma-pilot-page-3-t61576-s60.html
|
Care stiti o casa de vanzare in HD/Deva la schimb cu apartament si diferenta ? Sau doar una de vanzare.
|
OFF: Ba Dadi tu ai castigat cumva la lotto?BMW-modificari,vw-in proiect,casa-vrei sa cumperi. :D
|
La EUROBINGO azi-noapte ;) si o luat si animatoarea aia BRUNETA :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Este o firma in Deva care se ocupa cu asa ceva, va cauta cea mai buna oferta in f de ce salar, rate si coplatitori aveti. Acum nu-i stiu numele da va pot pune in legatura cu cine m-a rezolvat.
|
Si eu vreau sa ma pui in leg cu aia ;)
|
mda firmele ... ce sa zic .. succes :D
|
cine stie un service care sa schimbe lichidu de frana la vw golf 5? adica la majoritatea la care am intrebat m au sfatuit sa ma duc la reprezentanta vw pt ca sar putea sa imi deregleze senzorii de la abs.nu siti nu are nimeni prin apropiere "aparatu" necesar ?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=F-4_W...eature=related |
Quote:
|
mersi am sa incerc acolo.
am sa ma si prezint cat de curand...:) |
La Bosch?
|
la Bosch am incercat si au zis ca e cu cantec si nu garanteaza ca nu o sa dea eroare dupa.nu vreau sa ma risc,dar poate reusesc sa gasesc cumva sa nu dau o caruta de bani la vw
|
fa o comparatie unde dai mai multi bani :
-la vw -sau daca schimbi in alta parte si se buleste senzoru si te costa dupaia reparatia vezi cum iesi mai bine:P |
Quote:
:) dar de ce vrei sa il schimbi? |
Quote:
acolo se merge doar cand masina este in garantie si esti obligat, altfel, gasesti un mecanic bun si se ocupa el de toate. eu tot la un golf V schimb toate prostiile la Roway si acolo se lucreaza rapid, ieftin si comanda ei si piesele, pret ca la orice magazin. si cand te gandesti cati bani costa acolo operatia asta, si cat de putin era sa schimbi la un profesionist, parca iti vine sa sari in baraj din barca. eu zic sa mai incerci si la alte service-uri din judet, inclusiv la opel la santuhalm, daca vrei neaparat reprezentanta, ca doar si opel are abs si mai schimba si ei la masinile lor lichidul de frana. :) |
aia asai.am sa incerc la roway pana la urma.mersi mult.la reprezentanta nu ma duc .nu e mai dau bani hotiilor aia
revizia de 3 ani zice ca trebe schimbat.da cred ca am sa las pt anu viitor.inca nu stiu ce sa fac... |
Bre, masina ta e tzipla, nu schimba lichidul cu unul mai prost ca nu are sens. Si cand o fi sa-l schimbi, pune lichid DOT4 OEM, luat din reprezentanta. Il poti schimba la alt servis fara probleme, dar sa iei lichid de calitate. Service ok (in afara de Roway) mai e si la Aurora langa Kolosa, e Lucian Budai inginer acolo - cel care participa la raliuri. ;)
|
Quote:
|
hm .. avand in vedere ca si eu m-am documentat cu chestia cu lichidul de frana pt. golf v ... eu am ajuns la concluzia sa se faca la reprezentanta ... un prieten de-al meu l-a facut la Protos Alba Iulia cu 130 ron (manopera+lichidul lor.. mai e drumul pana acolo) ... chiar ieri am vorbit cu cineva despre asta ... dar daca nu ai probleme cu el sau daca nu se scurge pe undeva nici nu te atinge de el ... ca sa iti faci o idee sunt destule tutoriale pe net cu schimbarea lichidului de frana ... totul se face cu o pompa de vaccum ... nu trebuie pierduta presiunea ... pm-me daca te intereseaza ...
|
cine are doua boxe rotunde cu diam de 16cm? nu-mi trebuie putere:lol: doar sa urle acolo sa nu se mai plictiseasca ai mei pe drum :)
|
mersi all.da am citit mai bine si a fost schimbat anu trecut la tess la sibiu pe vremea cand era masina in garantie inca.anu viitor voi apela la cei de la roway.stiam ca trebe pompa aceea.in rest m am descurcat cu revizia.ms again.
|
Am nevoie de 1.5 metri de teava pentru evacuare cu diametru de 50mm, de unde as putea lua sau cine ma ajuta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning