Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Brian 08-02-09 13:34

Re: Cea mai urata masina a momentului

Sa speram, totusi, ca tu GLUMESTI!

dolb 08-02-09 13:48

frumoasa nu poti sa zici ca e, dar nici urata !

Evoluzione 08-02-09 14:01

Nu sunt de accord... Civic, nu e cea mai frumosa masina din lume, nici cel mai reusit hatchback dar totusi ca design place, si nu numai mie!

Renault Megane daca ai fi postat :rolleyes2

apache 08-02-09 14:55

gata lume ,ca am glumit desigur.. este o zi de Duminica tare plictisitoare..si ma gandeam sa mai inviorez atmosfera un pic pe aici :) ...

mie civicul mi se pare superb,dar se pare ca intradevar exista persoane carora nu le place asa mult...

@evoluzione .renault megane chiar mi se pare uratel...nu se incadreaza aici la "cea mai urata masina a momentului" dar nici extraordinar de reusita nu este

Spark 08-02-09 15:55

bai deci chiar asa ...
daca civicul e cea mai urata masina a momentului ...
eu ma las de domeniul auto complet ...

LE ... am postat inainte sa faci completarile de rigoare ...

thor 08-02-09 17:39

@apache.sigur ai gresit poza cand ai dat browse to.....Ah'?

dolb 08-02-09 18:23

Quote:

Originally Posted by apache (Post 2048302)
gata lume ,ca am glumit desigur.. este o zi de Duminica tare plictisitoare..si ma gandeam sa mai inviorez atmosfera un pic pe aici :) ...

mie civicul mi se pare superb,dar se pare ca intradevar exista persoane carora nu le place asa mult...

@evoluzione .renault megane chiar mi se pare uratel...nu se incadreaza aici la "cea mai urata masina a momentului" dar nici extraordinar de reusita nu este

Quote:

Originally Posted by thor (Post 2048720)
@apache.sigur ai gresit poza cand ai dat browse to.....Ah'?

mucho cuidado

Sasha 09-02-09 14:46

1 Attachment(s)
this is ugly ...:arrow:

apache 09-02-09 15:31

e urata pentru ca e nesimtit de ridicata...au exagerat-o

3SGE 09-02-09 16:09

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2051187)

Mi-i se pare frumoasa masina. Chiar e diferita si draguta.

Korne 17-02-09 18:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2051187)

BULL's EYE...

RoByNeT 17-02-09 19:12

ce linii frumoase are :lol: ce mizerie

r0xanicutza 17-02-09 23:48

e varza :(

apache 18-02-09 00:18

e mult prea patrata

Cristy65 19-02-09 19:34

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2075946)
ce linii frumoase are :lol: ce mizerie

care linii? :lol::lol:
ce face renaultul mai nou...e de nedescris.

StreetStyle22 19-02-09 20:30

Cristy care Renault ?Poza de mai sus e Pontiac Aztek.

Spark 19-02-09 20:39

cred ca se refereau la reanault in general.
noul laguna/megane/clio ...

Cristy65 19-02-09 21:18

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2082765)
cred ca se refereau la reanault in general.
noul laguna/megane/clio ...

exact.

22VIN 20-02-09 16:05

noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare. megane sedan arata chiar bine, nu e deloc o masina urata, varianta hatch semanand cu un fier de calcat pe carbuni, iar la clio eu nu vad nici un defect grav incat sa fie catalogata urata. mai ales clio 3.

Cristy65 20-02-09 16:11

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2085145)
noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare. megane sedan arata chiar bine, nu e deloc o masina urata, varianta hatch semanand cu un fier de calcat pe carbuni, iar la clio eu nu vad nici un defect grav incat sa fie catalogata urata. mai ales clio 3.

noul laguna mi se pare chiar urata.fata de laguna 2, cea din 2001 pana in 2005, asta mi se pare urata rau.clio 3 e acceptabil,iar megan hatch mi-a placut tot timpul.dar, asta e, gusturile nu se discuta.

The_Mask 20-02-09 18:05

Quote:

Laguna 3 vrei sa spui ca arata bine ? Priveste-o din spate sa vezi cum are stopurile aruncate pe portbagaj, mai aveau putin si le puneau pe luneta.

Sasha 21-02-09 19:00

Quote:

noul laguna arata destul de bine, are un aer destul de elegant, spre deosebire de modelele anterioare.[...]

:yikes: noul laguna este chiar oribil...din orice punct l-ai privi... spatele groaznic...stopurile alea parca au fost lipite de un copil din cls a3-a ...cand era la ora de educatie plastica... din fata....forma farurilor e mai mult decat hidoasa...si semnul ala cat casa de mare...wtf?! bara fata cu proiectoarele alea...zici ca-s de pe peugeot 207 :)) si ar mai fi muuuulte de spus...

adrian78bmw 21-02-09 22:02

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2088115)
:yikes: noul laguna este chiar oribil...din orice punct l-ai privi... spatele groaznic...stopurile alea parca au fost lipite de un copil din cls a3-a ...cand era la ora de educatie plastica... din fata....forma farurilor e mai mult decat hidoasa...si semnul ala cat casa de mare...wtf?! bara fata cu proiectoarele alea...zici ca-s de pe peugeot 207 :)) si ar mai fi muuuulte de spus...

de la ce pret incepe laguna de la 15000 si ceva la ce te asteptai la design sunt alte masini de clasa compacta care incep de la pretul asta ..oricum renault a devenit o marca de buget..

p@r@ 22-02-09 18:57

dc anumite pers spun ca masinile brek sunt urate??? nu inteleg!!! bun daca tot supn ei ca brek-urile sunt urate atunci de Audi A6 allroad (brek) din 2008 3.0 TDI de maina aia ce parere aveti tot urata e??? :|:|:|:|:|

ionut_cluj 22-02-09 22:46

Quote:

Originally Posted by p@r@ (Post 2090684)
dc anumite pers spun ca masinile brek sunt urate??? nu inteleg!!! bun daca tot supn ei ca brek-urile sunt urate atunci de Audi A6 allroad (brek) din 2008 3.0 TDI de maina aia ce parere aveti tot urata e??? :|:|:|:|:|

sunt destui pupincuristi vag aici, vrei si tu diploma?
DA, e urata. Allroad e urat. A6 combi arata bine.

Korne 22-02-09 23:58

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2088568)
de la ce pret incepe laguna de la 15000 si ceva la ce te asteptai la design sunt alte masini de clasa compacta care incep de la pretul asta ..oricum renault a devenit o marca de buget..

nu tot ce e ieftin e urat. asta nu e o scuza, pretul se reflecta in calitate(si invers)...iar calitatea, chiar deloc in design...

si ionut, te rog frumos, nu te pripi sa afirmi "pupincuristi vag"...gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

ct77pia 23-02-09 09:22

X6 este ffffff urit

22VIN 23-02-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2091538)
gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

dupa gustul meu, audi a facut masini frumoase. acum nu mai au nici un farmec. noul a4 si a5 mi se par o tampenie. nu le pot cataloga ca fiind urate, dar sunt aiurea. ce-au ramas a8-ul si a3-ul care inca tin steagul sus. iar cat despre r8, in afara de forma spatelui si amplasarea stopurilor mie mi se pare o masina urata. arata ca o broasca pe strada.
oricum, asta e opinia mea

adrian78bmw 23-02-09 15:17

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 2091538)
nu tot ce e ieftin e urat. asta nu e o scuza, pretul se reflecta in calitate(si invers)...iar calitatea, chiar deloc in design...

si ionut, te rog frumos, nu te pripi sa afirmi "pupincuristi vag"...gandeste-te ca totusi audi face masini frumoase(cel putin dupa gustul meu)

nu stiu ce sa zic da-mi cateva exemple de masini ieftine si frumoase...in afara de kia proceed si mazda care produce masini cu un design reusit..dar parca si mazda 2 e destul de piperata..atunci ma intreb de ce nu au facut si loganu frumos oare crezi ca nu sa tinut cont si de design in banii astia?ca de calitate nici nu mai vorbim...

The_Mask 23-02-09 16:48

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2091378)
sunt destui pupincuristi vag aici, vrei si tu diploma?
DA, e urata. Allroad e urat. A6 combi arata bine.

La fel cum sunt destui pupincuristi ai masinilor italiene gen alfa/fiat, de lancia nu vorbim ca produc 2-3 modele si alea cu design love it / hate it.

cRbL 23-02-09 17:22

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 2091979)
X6 este ffffff urit

da exact.
daca ti-ar da cineva unu' ai zice ca tu nu conduci asa oratanie de masina este ?

masina urata in ochiu` meu e Subaru Tribeca, nici un neam n-are masina aia.

Cristy65 23-02-09 17:59

asa pui tu problema?daca ti-ar da cineva unu?pai normal ca l-ai lua,e foarte logic.problema se pune in felul urmator:ti-ai da banii pe asa ceva?

on:nici mie nu imi place tribeca,nici nu mi se pare ca e suv, mai mult un monovolum(sau chiar monovolum e,ca nu pot sa imi dau seama)

adrian78bmw 23-02-09 18:05

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2093345)
asa pui tu problema?daca ti-ar da cineva unu?pai normal ca l-ai lua,e foarte logic.problema se pune in felul urmator:ti-ai da banii pe asa ceva?

on:nici mie nu imi place tribeca,nici nu mi se pare ca e suv, mai mult un monovolum(sau chiar monovolum e,ca nu pot sa imi dau seama)

eu daca as avea banii l-as lua:D tribeca fara facelift e naspa oricum e ceva facut special pentru americani..si cred ca mai degraba las cataloga pe undeva la crossover...

22VIN 23-02-09 21:32

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2093228)
da exact.
daca ti-ar da cineva unu' ai zice ca tu nu conduci asa oratanie de masina este ?

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 2093345)

eu cred ca daca v-ati urca intr-un tribeca si ati si merge cu el vi s-ar parea subit frumos

orlando 24-02-09 12:22

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 2091979)
X6 este ffffff urit

Sunt perfect de acord cu tine.
Eu in momentul in care am vazut-o pe strada am zis...alta creatie a lu Bangle de 2 lei care isi bate joc de tot istoricul bmw.
Sunt multi carora le place aceasta masina...chiar am avut cateva discutii cu un baiat caruia bmw-ul i se pare genial(:lol:)si cand am analizat masina din bara in bara,a zis frate,e bmw...si atunci m-am calmat si am plecat:D
Masina este o strutocamila foarte nereusita,ce au vrut ei sa demonstreze cu masina asta asta nu am sa inteleg niciodata,fundul masinii este foarte foarte urat,fata este si ea la fel de urata,dar ce m-a frapat pe mine maxim a fost linia caroseriei laterala care este foarte evidenta si trasa in afara masinii(daca mi se permite exprimarea).
Spoilerul fata si spate nu inspira absolut nimic sportiv,si mai degraba un model de nisa...
Este trist ca un model ca x6 sa faca parte din portofoliul BMW.
La interior nu am nimic de comentat,cu toate ca mie personal nu-mi plac interioarele bmw si oricand prefer un interior de masina englezeasca(jaguar) sau audi...

Grecu 25-02-09 08:24

E Nissan-ul de care zici? Arata ca un experiment gone wild

Mustang 26-02-09 10:26

Stau... ma uit pe topicul asta si ajung la urmatoarea concluzie:
Mi se pare un topic aiurea rau din simplul fapt ca sunt multe masini urate in lume. Vine omul, isi spune parerea (par example X6 este o strutacamila si este oribila), altul vine si ii da in cap pentru ca el e sustinator al masinii.
Fratilor... e usor sa dati in cap, dar daca omul are alt gust, de ce te gasesti tu sa te caci in gusturile lui?

Terminati-va cu comentariile de genul asta:
Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2093228)
da exact.

Oricine ar primi o masina gratis ar conduce-o. Daca si benzina s-ar da la fel (pe gratis), s-ar conduce cu siguranta orice masina, indiferent de aspect.

Nu imi place masina x - punct. Nu mai veni tu, userul Y sa ma convingi pe mine ca masina este extraordinara, sau sa ma iei la misto pe motivul ca nu suport masina x.
Vezi-ti de treaba si posteaza doar la subiect. Asa mi se pare ok.

Sa imi spun parerea vis-a-vis de masinile care mi se par fara forme si mi se par hidoase:
1. Noul Logan
2. Fiat Panda
3. Daewoo Matiz - atat 1, cat si 2. (da, il conduc... dar asta nu inseamna ca mi se pare o masina frumoasa)
4. Renault Laguna 3
5. Renault Megane Sedan
6. Renault Clio Symbol (nou)
7. Ford Ka
8. BMW X3
9. BMW X5
10. BMW X6
11. BMW Z4
12. BMW seria 7
-- si cate ar mai fi...

DarkJEDI 04-03-09 18:01

daca si noul logan sau bmw z4 sunt urate... frate. aici nu cred ca se discuta de ce masini nu iti plac. aiici e vorba de cele mai urate. fii si tu mai obiectiv.
intradevar x6 e forte kitschios.vechiul seria 7 e mai frumos ca asta nou, x3 e dea dreptu oribila, laguna?, megane sedan? nor fi ele frumoase (dupa tine) da sunt departe de urate. panda e f nereusit, mai nou sa deghizat in fiat 500 si F ka mk2. de ford ka. ba nu o fi frumoasa, dar pana la urata...

mie unu f urate mi se par 206 sedan, nissan timida (extraordinar de bine stai inauntru :D) si sandero.

bodyspeed 05-03-09 20:43

Quote:

Originally Posted by Mustang;2101703.

Sa imi spun parerea vis-a-vis de masinile care mi se par fara forme si mi se par hidoase:
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
-- si cate ar mai fi...

E părerea ta.. dar cum diferă părerile ..nu pot fi de acord cu cāteva care le-ai pus pe listă
Cu unele sunt de acord..şi atunci cānd parerea la mai mulţi se suprapune atunci īnseamnă că maşina aia e chiar urāta ;)

KTA87 05-03-09 21:14

3 Attachment(s)
Am vazut-o azi in parcare. Mi se pare teribila...

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning