![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
Am aflat si eu de la cineva care cunoaste masina: 130 cp discuri ventilate ... ... de vanzare fara jante pret 1500 euro |
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...
|
3 Attachment(s)
ceva dacii din brasov!
|
2 Attachment(s)
inca o poza cu ppr-ul
|
din fata nu ai nimic cu ea?
|
2 Attachment(s)
nu sunt cele mai bune poze dar fie!
|
mersi , pt poze e lucrata foarte fain masina, era mai bine daca modifica spatele si il face de 1300, rezulta o mica replica gordini.
|
Quote:
|
Quote:
|
nici nu se stie daca masina aceea mai are motorul pe ea, acum vreo 4 ani si ceva era parcata in deva in fata clubului ''La Bobo'' at . am vazut-o pt prima data si at. era intr-o stare foarte proasta, si pozele care sunt mai sus erau chiar in zona specificata de mine mai sus, dar a disparut de acolo de foarte mult timp, cine stie pe unde a ajuns sau daca mai exista... daca stiu altii ce s-a intamplat cu ea va rog sa ma corectati... sal
|
Quote:
nu ti se pare corect ce fac? pune poze recente cu masina si mai stam de vb ... |
1 Attachment(s)
nu mai tin minte daca am mai pus sau nu......
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu... |
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost... |
1 Attachment(s)
Quote:
Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante . |
Quote:
Quote:
Quote:
|
PAREREA MEA:...ce e asa special ca au pus un motor puternic pe o dacie!?ce au facut asa special din ea!?(oricine poate face asta cu un minim de bani...)
faptul ca le admir e o chestie(dovada ca RLR o am la avatar de mai bine de o saptamana) ...dar pana la a ajunge sa fie speciala parerea mea...e drum lung... mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani decat astea... |
Quote:
Iti dau o idee: incearca sa inlocuiesti si tu o particica de la o masina cu alta particica mai buna de la alta masina...spre exemplu o conversie H7->H4 (sau invers) ori montarea unor discuri de frana mai mari (cu tot cu etrieri, placute, pistonase, trasee si pompa) -> vei vedea ca nu e chiar asa usor cum pare, si atunci poate vei aprecia si tu orele de munca pierdute de ei pentru a face din rahat bici. Sau tu ai deja bici si te simti amenintat de orice "rahat"? Poate ai impresia ca motoarele alea (si celelalte "cateva" piese inlocuite) au fost "plug&play" sau "performance parts for Dacia" :rolleyes2 La ce te referi cand spui "si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost"?? Urme de cauciuc pe asfalt in parcari, in timp ce multimea aclama voioasa? Urme de caini pe bara din fata + cadavre de caini pe autostrada? Schimburi de vopsea cu masini parcate? Cand citesc fraza asta, imi vine in minte o Dacie care ridica o roata sa faca pipi la copac :lol: |
Quote:
p.s: 1. ok e doar o parere personala....daca va ajuta cu ceva imi cer scuze...8) 2. n mai are rost offtopicul....hai s alasam locul unor chestii care merita scrise aci... |
o singura intrebare am pt tine... vad ca esti din Pitesti... spune`mi te rog la care cursa s`a tipat si s`a aplaudat cel mai tare? eu zic ca la cursa dintre W R C si BMW`u lu` Florica ... daca n`am dreptate, nu mai comentez niciodata
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
am stat si mam tot uitat la pozele de p aici.....si imi fac cruce la ce barci de masini au astia curaj sa posteze si mai zic k sunt si speciala......le cumpara tati masini si ei le tiganesc!
|
mai dispersati baieti, mai dispersati :)
am sters cea mai noua cearta, cea dinaintea ei, si penultima cearta izbucnita. si toate 3 in numai 24 de postari. e o realizare... |
4 Attachment(s)
Un renault Special :) motorul are 165 CP propietarul a zis ca acum are 150 CP
are servo directie :) P.S a mai zis ca are o oferta de 30 000 E de la un colectionar nu din romania |
cat de frumoasa e...
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog sami spuneti si mie ce sunt chestile alea 2 albe si rotunde de sub faruri.....ca nu stiu......la renaultul de mai sus
|
Quote:
|
Quote:
@ Cypy_Pesac subscriu RobertRFG |
iar minte , cica 30.000 eur :)))))
|
1 are tractiune spate masina aia!? sau doar mi s-a parut mie!?
2 ce naiba sa valoreze atat la masina aia!? |
nu are tractiune spate...30000euro pentru ca este o masina super rara dar oricum mie unu mi se pare exagerat de mult...
|
clar ca poate sa fie vrajeala ca dk ar vrea unu sai dea 30.000 e pe ea/ nu mai stiu de unde o zis ca e ala cu bani, mai bine creca ar putea sasi cumpere el o dacie si sa o modifice in stil gordini si tot nu ajungea la bani aia si iesea mai ieftin.....zic eu
|
Quote:
Mai bine te-ai abtine de la alte comentarii. |
in momentu de fata din 150 cp vreo 60 sint mortii si fumu dupa ia gramada .Omu mai zice ca a participat la raliurii cu ia si ca are vopseaua originala da chiar sa nu fi sarit nici o piatra cit de mica pe ia sa fim putin realisti .
|
4 Attachment(s)
ultimele fotografii cu dacia mea
|
pe cuvant...jos palaria!
nu stiu performantele sau clasarile dar arata foarte bine!!! ceva detalii tehnice!? |
Quote:
|
Super masina nam mai vazuto pe forum pe undeva, sa ai noroc de ea si sa o stapanesti sanatos fara incidente ;) ai undeva un thread deschis despre ea pe forum....danil si noua;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning