Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

cannavaro 08-03-08 21:01

Re: Dacii Speciale

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1407924)
nush nik.. da' am mai gasit niste poze:D

Am aflat si eu de la cineva care cunoaste masina:

130 cp
discuri ventilate
...
...
de vanzare fara jante
pret 1500 euro

Ja_Rule 09-03-08 20:53

char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...

450yfz 23-03-08 13:30

3 Attachment(s)
ceva dacii din brasov!

450yfz 23-03-08 15:23

2 Attachment(s)
inca o poza cu ppr-ul

ICE-M@N 25-03-08 14:13

din fata nu ai nimic cu ea?

450yfz 25-03-08 14:29

2 Attachment(s)
nu sunt cele mai bune poze dar fie!

ICE-M@N 28-03-08 19:03

mersi , pt poze e lucrata foarte fain masina, era mai bine daca modifica spatele si il face de 1300, rezulta o mica replica gordini.

IndyGG 28-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1412400)
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...

nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala?:rolleyes2...in fine

26WRC 29-03-08 15:47

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1453351)
nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala?:rolleyes2...in fine

130cp fara NOS!!! cu NOS +100cp ;)

ICE-M@N 30-03-08 23:31

nici nu se stie daca masina aceea mai are motorul pe ea, acum vreo 4 ani si ceva era parcata in deva in fata clubului ''La Bobo'' at . am vazut-o pt prima data si at. era intr-o stare foarte proasta, si pozele care sunt mai sus erau chiar in zona specificata de mine mai sus, dar a disparut de acolo de foarte mult timp, cine stie pe unde a ajuns sau daca mai exista... daca stiu altii ce s-a intamplat cu ea va rog sa ma corectati... sal

Ja_Rule 05-04-08 22:24

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1453351)

nu ti se pare corect ce fac? pune poze recente cu masina si mai stam de vb ...

cmdbass 06-04-08 03:16

1 Attachment(s)
nu mai tin minte daca am mai pus sau nu......

pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...

AG 80 BBI 06-04-08 11:03

oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...

Lucian 06-04-08 11:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1468462)
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...

Cand motorul tau de pe dacie va arata macar ca in poza atasata ai avea tot dreptul sa nominalizezi TU masini ca RLR si WRC ca fiind obisnuite. Pana atunci corect ar fi ca atunci cand vorbesti de dacii speciale sa incepi propozitia cu "parerea mea este ca .." si sa vorbesti la modul general. Fara sa mai pomenesti o masina anume care e mult peste realizarile tale. Tipic romanesc ... toti il criticam pe Mutu dar nici unul nu joaca fotbal .

Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .

Ja_Rule 06-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 1468272)
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...

intrebarea mea este: ce are special inafara de (presupun) flansele alea in 4 prezoane?

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1468462)

astia ca tine vad doar locu` I de pe podium, inafara de S G M, nu mai sti o alta masina cu istorie .. in fine, daca nici W R C`u si nici R L R`u nu`s masini speciale.... n`am ce sa mai comentez

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1468555)

Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .

Lucian iti inteleg supararea dar crede`ma, daca ai vedea cum arata topicu` asta .. cate posturi am sters ... ti`ai schimba parerea ... tot respectu` pt tine

AG 80 BBI 08-04-08 00:05

PAREREA MEA:...ce e asa special ca au pus un motor puternic pe o dacie!?ce au facut asa special din ea!?(oricine poate face asta cu un minim de bani...)
faptul ca le admir e o chestie(dovada ca RLR o am la avatar de mai bine de o saptamana) ...dar pana la a ajunge sa fie speciala parerea mea...e drum lung...
mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani decat astea...

quick_5hifter 08-04-08 01:03

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1472427)
PAREREA MEA:...ce e asa special ca au pus un motor puternic pe o dacie!?ce au facut asa special din ea!?(oricine poate face asta cu un minim de bani...)
faptul ca le admir e o chestie(dovada ca RLR o am la avatar de mai bine de o saptamana) ...dar pana la a ajunge sa fie speciala parerea mea...e drum lung...
mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani decat astea...

Nu te supara, dar te bagi ca un chinez intr-o gasca de negri la fast-food, incercand sa le scuipi in mancare...

Iti dau o idee: incearca sa inlocuiesti si tu o particica de la o masina cu alta particica mai buna de la alta masina...spre exemplu o conversie H7->H4 (sau invers) ori montarea unor discuri de frana mai mari (cu tot cu etrieri, placute, pistonase, trasee si pompa) -> vei vedea ca nu e chiar asa usor cum pare, si atunci poate vei aprecia si tu orele de munca pierdute de ei pentru a face din rahat bici. Sau tu ai deja bici si te simti amenintat de orice "rahat"?

Poate ai impresia ca motoarele alea (si celelalte "cateva" piese inlocuite) au fost "plug&play" sau "performance parts for Dacia" :rolleyes2

La ce te referi cand spui "si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost"??
Urme de cauciuc pe asfalt in parcari, in timp ce multimea aclama voioasa?
Urme de caini pe bara din fata + cadavre de caini pe autostrada?
Schimburi de vopsea cu masini parcate?
Cand citesc fraza asta, imi vine in minte o Dacie care ridica o roata sa faca pipi la copac :lol:

AG 80 BBI 08-04-08 01:06

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1472562)
o Dacie care ridica o roata sa faca pipi la copac

exact exact....

p.s: 1. ok e doar o parere personala....daca va ajuta cu ceva imi cer scuze...8)
2. n mai are rost offtopicul....hai s alasam locul unor chestii care merita scrise aci...

Ja_Rule 08-04-08 01:12

o singura intrebare am pt tine... vad ca esti din Pitesti... spune`mi te rog la care cursa s`a tipat si s`a aplaudat cel mai tare? eu zic ca la cursa dintre W R C si BMW`u lu` Florica ... daca n`am dreptate, nu mai comentez niciodata

Lucian 08-04-08 14:43

Quote:

Poti spune ca poate face oricine o treab aatunci cand poti macar TU sa o faci. Tu ai putut ? Din cate am vazut NU. Deci poate oricine ... mai putin TU ! Cu adevarat trist ! :lol: :lol: :lol: :lol:

apline5 08-04-08 23:29

10 Attachment(s)
Quote:

mai speciala mi se pare o masina care e intacta si dupa mai bine de 30 ani ...

asa ?:shock:

450yfz 11-04-08 22:56

am stat si mam tot uitat la pozele de p aici.....si imi fac cruce la ce barci de masini au astia curaj sa posteze si mai zic k sunt si speciala......le cumpara tati masini si ei le tiganesc!

aleks 20-05-08 09:57

mai dispersati baieti, mai dispersati :)
am sters cea mai noua cearta, cea dinaintea ei, si penultima cearta izbucnita.
si toate 3 in numai 24 de postari. e o realizare...

browser 23-05-08 18:00

4 Attachment(s)
Un renault Special :) motorul are 165 CP propietarul a zis ca acum are 150 CP
are servo directie :)
P.S a mai zis ca are o oferta de 30 000 E de la un colectionar nu din romania

Villy ATS 23-05-08 18:24

cat de frumoasa e...

CristianoXXX 23-05-08 20:37

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1550070)
Un renault Special :) motorul are 165 CP propietarul a zis ca acum are 150 CP
are servo directie :)
P.S a mai zis ca are o oferta de 30 000 E de la un colectionar nu din romania

asta e renault`ul ala cu chit pe el care are vopseaua "originala" si un proprietar care merita batut?

Liberta 23-05-08 21:26

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1550351)
asta e renault`ul ala cu chit pe el care are vopseaua "originala" si un proprietar care merita batut?

:lol::lol::lol: nu fi asa rau :))

Cypy... 23-05-08 21:26

va rog sami spuneti si mie ce sunt chestile alea 2 albe si rotunde de sub faruri.....ca nu stiu......la renaultul de mai sus

RobertRFG 23-05-08 22:01

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1550433)
va rog sami spuneti si mie ce sunt chestile alea 2 albe si rotunde de sub faruri.....ca nu stiu......la renaultul de mai sus

proiectoare......;)

apline5 23-05-08 23:28

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1550351)

asta e vestitu gorde cu totul original :lol::lol:
@ Cypy_Pesac subscriu RobertRFG

ICE-M@N 24-05-08 00:40

iar minte , cica 30.000 eur :)))))

AG 80 BBI 24-05-08 00:45

1 are tractiune spate masina aia!? sau doar mi s-a parut mie!?
2 ce naiba sa valoreze atat la masina aia!?

RobertRFG 24-05-08 00:50

nu are tractiune spate...30000euro pentru ca este o masina super rara dar oricum mie unu mi se pare exagerat de mult...

Cypy... 24-05-08 17:16

clar ca poate sa fie vrajeala ca dk ar vrea unu sai dea 30.000 e pe ea/ nu mai stiu de unde o zis ca e ala cu bani, mai bine creca ar putea sasi cumpere el o dacie si sa o modifice in stil gordini si tot nu ajungea la bani aia si iesea mai ieftin.....zic eu

LKS 24-05-08 18:14

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1551624)
clar ca poate sa fie vrajeala ca dk ar vrea unu sai dea 30.000 e pe ea/ nu mai stiu de unde o zis ca e ala cu bani, mai bine creca ar putea sasi cumpere el o dacie si sa o modifice in stil gordini si tot nu ajungea la bani aia si iesea mai ieftin.....zic eu

Cred ca vorbesti ca sa nu adormi. Oricat de mult mi-ar placea daciile modificate grav, tot nu poti sa o compari cu un gordini (fie el si ca cel din ag, cu servodirectie originala :D)
Mai bine te-ai abtine de la alte comentarii.

marele_ouu 26-05-08 01:04

in momentu de fata din 150 cp vreo 60 sint mortii si fumu dupa ia gramada .Omu mai zice ca a participat la raliurii cu ia si ca are vopseaua originala da chiar sa nu fi sarit nici o piatra cit de mica pe ia sa fim putin realisti .

mgi1400 31-05-08 23:04

4 Attachment(s)
ultimele fotografii cu dacia mea

AG 80 BBI 01-06-08 00:50

pe cuvant...jos palaria!
nu stiu performantele sau clasarile dar arata foarte bine!!!
ceva detalii tehnice!?

Gabi 01-06-08 00:54

Quote:

Originally Posted by mgi1400 (Post 1564201)
ultimele fotografii cu dacia mea

Speechless ! Să ai baftă la coastă dacă mai mergi !

Cypy... 02-06-08 17:50

Super masina nam mai vazuto pe forum pe undeva, sa ai noroc de ea si sa o stapanesti sanatos fara incidente ;) ai undeva un thread deschis despre ea pe forum....danil si noua;)

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning