Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Intalniri... (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/37397-intalniri.html)

3Xtreme 14-02-09 20:18

Re: Intalniri...

Merci. Mai vine cineva? Haideti ca sa nu fim numa 4-5. Simi, pana la urma vii?

maD_angel 15-02-09 08:41

Ce vreme... :X
Eu va astept la monitoru. :)))

3Xtreme 15-02-09 12:38

Pana la urma ati mai facut ceva? Ca eu nu am putut sa vin ca am avut niste treaba si era si vremea aia.

djmcfoffy 17-02-09 10:19

Ce parere aveti daca sar face o pista de acceleratie in BT?

vlad87 17-02-09 10:23

Vreau sa vad si eu niste poze daca ati mai facut :) Vremea nu cred ca a tinut cu voi atunci :(

VBogdan 17-02-09 12:14

noi nu facem intalniri dar sa mai si avem si pista de aceleratie...:lol:

Bogdan-sbt 22-02-09 17:15

:))) :)) :)) :))

djmcfoffy 22-02-09 18:01

Nu faceti voi intalniri astia din asa zisa comunitate din botosani.Dar sunt destui in orasul asta mic care se intalnesc in fiecare seara si,in lipsa altor posibilitati,cel putin se intalnesc si vb despre masinile lor sau despre masini.Oricum majoritatea de pe 4tuning din Botosani nici nu au permis ce sa mai pomenesc de masina.

VBogdan 22-02-09 18:04

si din august pana acum nu puteai sa zici?lumineaza ne.....:lol:

maD_angel 22-02-09 19:22

Si normal ca sunt care se mai intalnesc...Oliver cu Simi, Simi cu Oliver, Eu cu Oliver si Simi, Eu cu Simi si Oliver.... Suntem o gramada !!! Dohh.... ! :)))

3Xtreme 23-02-09 19:29

Prea multi maD. Pe mine de ce nu ma luati pe acolo? Ca sa mai fie vreo cateva combinatii. 3Xtreme cu 3Xtreme si altele.:D

Bogdan-sbt 24-02-09 11:42

DJmcfoffy foarte bine punctat!:lol:

3Xtreme 19-04-09 21:07

Se vede ca nu au mai fost intalniri pe la noi ca nu s-a mai postat aici de doua luni. Acum ca e mai frumos si mai cald afara nu facem si noi o intalnire, ceva?

BT-01-KAW 22-04-09 15:21

Degeaba te ambalezi 3Xtreme caci asa cum zicea tovarashul meu djmcfoffy si asa cum am zis si eu de nenumarate ori la noi intalnirile astea lasa de dorit. Pasionati auto sunt o gramada in oraselul asta dar pacat ca nu suntem uniti. eu de mult nu mai sper ca ne vom intalni odata toti pt ca stiu ca nu va veni nimeni. Respect!!!!

3Xtreme 22-04-09 15:36

Lasa ca poate ne mai intalnim noi doi ca trebuie sa te tii de promisiune.;):D

maD_angel 22-04-09 19:09

3 Attachment(s)
N'ai cu cine...
Majoritatea de'aici sunt doar cu postatul.
Am incercat sa ma integrez in alt grup si...am dat de bine.
Pasionatii de masini/motoare stiu unde sa vina.

3Xtreme 22-04-09 20:54

Pai mai zi-mi si mie pe mess cand mai mergi daca vrei sa ma iei si pe mine, sa mai cunosc si eu alte grupuri cum ai facut tu.;)

BT.04.BMB 01-05-09 21:27

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2258103)
Pai mai zi-mi si mie pe mess cand mai mergi daca vrei sa ma iei si pe mine, sa mai cunosc si eu alte grupuri cum ai facut tu.;)

si eu as iesi la intalniri, da nu este cu cine, observ ca se mai intalnesc cate 2-3 de pe aici pe forum si stau pe cate o banca (ocazional) si cam atat. Tare slab e cu , comunitatea asta 4tunning in botosani.

3Xtreme 01-05-09 21:43

I-am mai vazut si eu pe cativa care stateau pe banca pe acolo pe la xandor sau prin alte parti. As vrea si eu sa mai merg, dar nu ai cu cine.

BT.04.BMB 01-05-09 21:45

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2281828)
I-am mai vazut si eu pe cativa care stateau pe banca pe acolo pe la xandor sau prin alte parti. As vrea si eu sa mai merg, dar nu ai cu cine.

pai asta zic, toti vrem, da nici unu nu ia atitudine, abia daca ne mai blitzam pe strazi, cativa dintre cei de pe forum.

App : Kia tu acum conduci fostul tico al lui taica-tu? ca iti stiu parintii, cand eram mai tinerel mergeam printr-o sala de net in care a lucrat maica-ta :)

3Xtreme 01-05-09 21:47

Tico e a lu sormea. La acea sala a mai lucrat spre finalul existentei ei si BT01KAW.;)

BT.04.BMB 01-05-09 21:51

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2281836)
Tico e a lu sormea. La acea sala a mai lucrat spre finalul existentei ei si BT01KAW.;)

si cum il cheama pe KAW? sau cum arata...

3Xtreme 01-05-09 21:53

Ionut il cheama, dar din cate imi amintesc mi se pare ca el a venit dupa ce s-a trasformat acea sala in magazin de pc-uri.
Daca vrei sa mai vb da un add pe mess.

VBogdan 04-05-09 21:56

"TuningTIME Suceava, 16 - 17 Mai

In perioada 16 - 17 Mai 2009 sunteti invitati la cel mai mare eveniment auto al anului din Suceava. TuningTIME este organizat cu sprijinul A.R.T.A cu sustinerea media 4tuning.ro

Programul:

Sambata 16 Mai:

- Demonstratie Rally sustinura de piloti romani de raliu
- Jurizare masini pentru etapa Campionatului National de Tuning. Fiecare masina va primi diploma de participare. Se vor premia Best 3 Cars, Best Exterior, Interior, Custom, etc.
Masinile pot sta la alegere indoor.
- Campionatul National de Car Audio
- Etapa demonstrativa pentru SPL Challenge. Masuratori la liber, ajutor pentru setarea de baza a sistemelor si asistenta tehnica, daca e nevoie. Fiecare participant primeste o diploma care sa ateste rezultatul maxim atins.
- Etapa demonstrativa pentru SQ League, unde masina ta poate fi ascultata si jurizata. Ulterior primesti fisa de jurizare si toate explicatiile necesare. Pe scurt, inca o invitatie in lumea competitiilor Car Audio!

Duminica 17 Mai:

SHOW la MAXIM !
Campionatul National de Drift, etapa 2-a
Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare.
Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3
Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!!
Demonstratii auto & moto (drift and tricks)
Alti invitati surpriza !!! "

nu am vrut sa fac alt topic si de aceea am postat aici

3Xtreme 05-05-09 15:53

Nu ai spus unde se tine. La iulius mall, pe aeroport sau unde?
Edit: Din cate am cautat pe forum, zicea cineva ca va fi la Carrefour in parcare.

VBogdan 05-05-09 16:41

nu am gasit mai multe informatii.....multi dadeau cu presupusu ca s-ar tine tot la Iulius in parcare.

Yonut21 05-05-09 17:50

Va fi in parcare la Carrefour..

kiddo 06-05-09 14:44

o sa fie frumos :D

BT.04.BMB 07-05-09 07:38

eu unul sigur sunt prezent la sv pe 16-17 mai, care mai merge?

3Xtreme 07-05-09 08:53

Andrei, nu ma iei si pe mine?:D

BT.04.BMB 07-05-09 17:17

depinde de cum este loc ti-am zis

BT-01-KAW 07-05-09 20:33

BMB eu sunt KAW cel care a avut LLZ. Mai bine ma cunoaste fratele tau Aghy care mai sta cu noi seara la bancuta de pe bulevard unde esti si tu invitat cand esti in trecere. noi vem sa ne facem un clubuletz mic si avem nevoie de cati mai multi oameni...deci esti binevenit. sunt f bun prieten cu MIT...stii despre cine vb nu? :) te asteptam la bancuta. Cat despre suceava voi si eu su cu cativa tovarashi acolo mai mult ca sigur

BT.04.BMB 08-05-09 20:39

eu sunt in fiecare zi in trecere, lasa si tu un id de messenger si vreun nr de telefon ceva ca sa ne putem cunoaste...

( pe privat evident )

BT.04.BMB 09-05-09 08:33

VLAD, Espinoza, Simi, etc , cand facem o intalnire ?

BT-01-KAW 09-05-09 10:09

nu am de cine sa ma feresc :)..id-ul este hutanuionutmarian. cat despre intalnire sa stii ca ai gasit oamenii perfecti. Vlad, Simi si Espinoza sunt oameni pe care te poti baza in cazul unei intalniri. Tot respectul pentru voi!!!!!!

3Xtreme 09-05-09 16:11

1 Attachment(s)
Care Vlad?:D Daca e de mine sa stiti ca vin cu cea mai mare placere.:D:D Apropo, vLLLad, vezi ca ma orbesti cu xenoanele alea.:) Ai trecut pe langa mine (eu pe trotuar) si nu vedeam in fata decat doua faruri, ale tale.:D
P.S.: Am pus ca attachment afisul pt tuningtime, pt cei care vor sa il analizeze.;)

maD_angel 10-05-09 10:01

vLLLad , ai vazut meciu din giratoriu de'aseara?! :))

oliver 10-05-09 10:12

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2281848)
Ionut il cheama, dar din cate imi amintesc mi se pare ca el a venit dupa ce s-a trasformat acea sala in magazin de pc-uri.
Daca vrei sa mai vb da un add pe mess.

Incercati la Andreea Marin , am auzit ca face minuni cu revederile astea dupa ani si ani . PYS:peace:

vLLLad 10-05-09 12:42

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 2304133)
vLLLad , ai vazut meciu din giratoriu de'aseara?! :))

Da:???:....mi-au placut centrarile in aer :)) :))) :-P

siminelsimi 10-05-09 12:55

Multumesc Kaw! Gabi.. ce meci din giratoriu ?? :))

All times are GMT +2. The time now is 13:34.

- Copyright 2026 4Tuning