![]() |
Re: Dej
la multi ani tuturor forum-istilor!!!!!!Sa na vedem cu bine in anul ce intram!!!!!!!
|
La Multi Ani Dej & 4T :)
La Multi Ani Dej , La Multi Ani 4T :) Hf
|
shi io beau..ii ora 9 shi is rupt sa imi bag pwla
pana maine dimineata is la spital =)) |
Quote:
|
Quote:
|
mno mah ati alcoolizat in noaptea de rev??
eu la greu :D ce naspa is strazile akuma cum o nins..am fost la o tura cu un pr shi mai mult de 30 nu am mers :) |
eu m-am simtit foarte bine in noaptea de revelion:yes::drunk: :drunk:
|
am ajuns si eu acasa si va zic la multi ani tuturor
|
LA MULTI ANI si un an fara incidente!!!!!!!!!!!! Mai bine zis fara accidente!!!!!!!!
|
La Multi Ani si fara Evenimente Rutiere...cum bine a zis si mantus;)
|
LA MULTI ANI!!! sa bem anu asta cat mai mult =))
fara accidente k nu-i frumos :) |
sa dea Domnu' sa vedem cat mai multe masini tunate anu asta in Dej:)))))) :lol: :ciggy:
|
yo zis sa le scoateti afara cand ploua si atunci vor fi masini traznite:lol: :lol: :lol:
|
creca o sa vedem cate ceva..doamne ajuta :D
|
Quote:
|
nimik nou pe aici?:D
|
azi veneam de la gherla spre dej,cand vad la intrare in gherla(dinspre dej) un bmw seria 3 RUPT IN 2:neutral:. Poze n'am apucat sa fac.:sad: Daca cineva stie mai multe despre accident,sau are ceva poze,il rog sa posteze.
|
si pe horea un passat & peugeot sparte rau..
|
vad ca anu asta tot mai multi se "pupa"...dragostea asta:lol: :lol: :lol: :lol:
|
au inceput bine toti :))
|
am vazut ca a deschis cineva din gherla un topic cu accidentu...cica tipu a iesit numa cu cateva zgarieturi:shock:
https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/62800-accident-gherla-implicat-bmw-stalp.html |
asa am inteles si yo ca tipu a iesi cu capu spart deacolo:shock: (surse neoficiale,mai bine zis,din auzite),da totusi sa scapi la 150 ii mare noroc,tot din auzite bmw'u era 330i:?:
|
aseara a fost iara accident mai jos de seven...unu cu o dacia a lovit 2 masini dintr-un foc... soferi prosti si nu respecta deloc regulile de circulatie...asta pentru ca nu le cunosc...
face-ti un sondaj...de ex la intersectia aia de la germanos...cati stiu ca au prioritate daca vin dinspre posta ? :) |
stii pwla care are care nu ca io nu umblu pe acolo io vin dinspre arta si am sigur prioritate:twisted: :twisted: :twisted:acum sincer io cred ca ala care vine dinspre posta are prioritate fata de ala care coboara dinspre BCR
|
Quote:
|
sigur ala care vine dinspre posta are prioritate ,da nu stiu daca 50%dintr soferii dejeni stiu asta,chiar intr-o zi stateam si ma uitam cum aia care vin de la bcr se baga ca musca undeva...si astia care vin de la posta si au prioritate stau ca prostii ca nu au ce sa faca,decat sasi strice masinile din cauza unora mai bine asteapta
|
Quote:
|
maine chiar o sa ma uit de curiozitate sa vad care intra primu ,ala care vin de la bcr sau ala care vine de la posta;)
|
f multi stiu k au prioritate cei care vin dinspre bcr..cel putin asa am stiut shi io :D
|
azi am stat si mam uitat si toti care veneau de la bcr intrau,in afara de politie si de inca o masina care a acordat prioritate,in rest toata lumea drept inainte, ca semnele is puse sa fie mai frumos orasu:x
|
semnele sunt puse de forma.. regulile sunt de forma .. :D si aia care au facut codu rutier..au facut-o din plictiseala :))
|
2 Attachment(s)
azi in jurul orei 16 pe 1 mai langa scoala profesionala a luat foc un oltcit. Tot incidentul a fost fara victime!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
o apucat sa arda mult sau numa asa la motor fum?
|
Quote:
dak isi da careva cu parerea shi nu iti convine rpd sari..ai grija :D asta ii a 2 oara shi nu te uit |
app iti cunosc shi masina asa k ai grija..nu te da smecher
nu am permis ink..in curand :) |
Quote:
Daca esti aproape de a lua permisu.............BAFTA, ce sa iti zic |
:tenisclap :tenisclap :tenisclap ***ure racer pe dej deci aveti grija
sa ne cumparam lumanarii |
ms..nu te tot lega d toti :)
|