Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   masini tari de la noi... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35-masini-tari.html)

Hondarul 04-05-04 21:45

Ce naiba mah... Tu chiar crezi ca sunt asa de rau ???

:evil: :evil: :evil:

Doar am zis si io ca este si Maranello... ceva mai tare ca Modena. Atat !!!

Numai bine... :lol: :lol: :lol:

BogdanCMS 06-05-04 00:16

Stie careva ce-i cu Celica aia portocalie cu inscriptzii japoneze negre pe ea,am tot vazut-o prin Buc,si cand m-am oprit odata sa ma uit in ea jur ca am vazut niste ceasuri care pareau de NOS!Masina parca-i desprinsa din 2F2F,e imposibil sa n-o fi vazut cineva de pe forum!

EvLSant0S 06-05-04 01:26

hmm am vazut-o si eu... nush nimik de ea.. zicea cineva ceva de ea.. si ca-l stie pe tip.... nu mai stiu cine... :(

Hondarul 06-05-04 10:18

A fost chiar o data in H la inmormantarea lui Roro.

Masina pare frumoasa... Ceasuri eu nu am vazut, dar am vazut vreo 2 ecrane LCD... :shock: :shock: :shock:

indianu 07-05-04 01:11

Celica aia nu are NOS,am vb si eu de cateva ori cu proprietarul(ne mai adunam noaptea pe la victoriei sa mai discutam).Celica respectiva are 192 de cai.

Cea mai tare masina din Ro dupa parerea mea este un F355F1 race version...presupun ca sthiti ca e vorba de ferrari.E editie limitat de 400 de masini...are 396kw si in curand o sa am ocazia sa merg cu ea...masina este bolid....suna mult mai frumos ca un modena sau marranelo.

BogdanCMS 07-05-04 11:29

Ok,poate ii spui tipului as vina prin H odata... :wink:
Offtopic:Indianule,mai mestereste mult femeia aia din avatarul tau la masina?Sau masina aia e stricata intentionat non-stop numai ca s-o vedem p-aia in \"pozitie\" de mecanic? :lol:

jaguarul 07-05-04 12:30

masini cu adevarat tari

bai fratilor veniti mai in pitesti sa vedeti masini nervoase.aici nu conteaza ce masina ai, tot ii sperii pe gabori.daca vreti sa vedeti si curse ilegale se poate aranja.....si apropo de discutiile voastre cu alte topicuri, este aici in pitesti un baiat care stie sa instaleze nos si chiar are si el pe masina, dar nu prea iese cu ea.
ASA CA DACA VRETI SA VEDETI AL DOILEA bucuresti IN MATERIE DE MASINI VENITI LA PITESTI :twisted:

BogdanCMS 07-05-04 17:29

Mai fratzie,daca nu ne-ai omorat cu Pitestiul tau plin de SuperNove si Solenze!Ete nu vrem sa venim la voi si basta :P :lol: !Veniti voi in Buc,asta daca vreti sa va datzi cu raceri adevarati care fac masini mai cu pretentii decat ale lor.Daca va tzine... :P 8)

EvLSant0S 08-05-04 09:57

am fost si eu prin pitesti :) , nu cred ca am vazut mai mult de 2 masini tunate... tunate asa la mijto , un spoiler vai mama lui etc.

Marian20 08-05-04 17:18

1 Attachment(s)
mndeah... ce este in pitesti frate? aseara la Tratoria in H am vazut ce n ucredeam sa vad pe la noi vreodata... bentley continental gt albastru... masina arata cam asa... nu este poza masini pentru ca nu am avut voie sa pozam...

BogdanCMS 08-05-04 19:30

:lol: Bine zis Mariane,lasa mah ca ei n-au jafuri d-astea prin Pitesti,ei au scule mai tari cu Nos.Santos,nu stiu cum de-ai vazut tu masina aia spoilarita,dar eu cand am fost in Pitesti ultima oara sa mor de n-am vazut numai SN,berline si Solenze,unele din astea tunate cu cate un prag Gti sau cine stie ce alte kitschuri.

ZooM-ZooM 08-05-04 23:06

Grrr......abia astept sa-l vad si eu p strada...desi imi e greu sa cred ca isi scoate ala masina prin gropile noastre adaptate de romani....
pacat de masina....cred ca in locul lui i-as face o vitrina pe o remorca....si acolo o tzin....remorca o trag cu o dacie dupa mine :) :D

EvLSant0S 09-05-04 14:52

am vazut si eu masina arata super bine :) nici nu ma mir ca nu v-au lasat sa o pozati... cine stie cati bani a furat tipu` ala ptr masina asta... sau poate nu...

ZooM-ZooM 09-05-04 21:59

a...faza tare :D eram in buzau,si vine o tipa in intersectie,si intra unu cu o dacie rapciugoasa in ea....tipa conducea un SL ,da model mai vechi....oricum,era SL :) se da aia jos si incepe in gura mare....\"Stii cata P*** am supt eu pt masina asta?\" toata strada radea ...eram p jos si aia nervoasa :) asa si asta...cata p**** o fi supt pt masina asta.....:D

BogdanCMS 10-05-04 00:10

Lol...Stiu faza,mi-a povestit-o cineva! Bine macar ca a fost sincera fata,majoritatea c****lor nu recunosc. :lol: :lol: Vorba aia:Si se jura ca nu(si-o) fura/Dar a prins-o cu p**a in gura! :lol: :lol:

Gabi 10-05-04 08:23

:shock: :shock:

tekno 10-05-04 11:56

lame la praguri.... shit... ce caterinca...

Gabi 16-05-04 18:48

A fost declarata Best RoTuning, a fost admirata de zeci, sute sau poate chiar mii de ochi, a fost prezentata pe site, a fost expusa in \"vitrina\" C&C Tuning si mai nou, a fost prezentata si la televizor.

Sambata, 15 mai, la AutoRun a fost prezentat CTL-ul. Catalin a dezvaluit cati cai putere are sub capota (335 cp au spus cei de la AutoRun), 5 secunde 0-100 km/h si multe altele.

PS: frumoase cercueletele alea. Pacat ca au fost putine.

BogdanSHA 17-05-04 22:28

1 Attachment(s)
:suspiciou

tox 17-05-04 22:36

de unde fura astia frate :) sa ne zica si noua.. acu 2 sapt pe magheru la \"ciclop\" am vazut MCLAREN F1 argintiu. a iesit de acolo si a parcat pe prima banda

era sa intr`un autobuz ca ma uitam in spate ca tampitu

tekno 17-05-04 23:38

loooooooool
asta tre vazut... F1 la noi in tzara... aru romanii ban... unii dintre ei... :?

Hondarul 18-05-04 12:47

Bah......... Fugi mah cu calu' de aici... Nici daca il vad, nici daca ma urc in el, nu cred ca e F1 la noi... Sigur nu era mah o Lada ??? :wink:

Bytzu 19-05-04 13:26

voi ati vazut Lamborghini Diablo SV (vreo 2) si Lamborghini Countach?
de alea ce ziceti?
si apropo de F 40 ala-era ditai replica-imi iau din germania cu 30000E

tekno 19-05-04 16:23

replici de F40 gaseshti de la 5K in sus...

Turbo110 20-05-04 17:08

:D

In stanga la podul marasesti este o Mazda rx 7 rosie
Datzi si voi o tura care avetzi aparat digital !

Gabi 21-05-04 10:49

1 Attachment(s)
:twisted: :peace:

Fosta masina a lu' frate-meo :P

indianu 24-05-04 15:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
voi ati vazut Lamborghini Diablo SV (vreo 2) si Lamborghini Countach?
de alea ce ziceti?
si apropo de F 40 ala-era ditai replica-imi iau din germania cu 30000E

Iti dau eu un pont sa iti ier replica aia de F40 cu numai 6000euro si mai imi raman si mie cateva mii din asthia si nici nu trebuie sa ajungi in germania....LOOOOOOL frate cu 30000 de euro iti iei 10 replici nu una

indianu 24-05-04 15:09

Ferrariul ala de care v-am zis nu o sa il vedeti niciodata in parcare in H,acolo unde ne strangem noi pentru simplul fapt ca nu poate intra acolo.Am fost Joi la Alexandra Cafe si pana acolo a si zgariat spoilerele fata in partea de jos....asa ca ..nasoala treaba.

Cat despre cum merge masina,nu vreau sa imi amintesc ca iar nu mai dorm o saptamana intreaga....o sa va spun abia dupa ce o conduc si eu.

Poate cand o sa mai mergem in vre-o duminica o sa il aduc la al doilea loc de intalnire daca e pe drumul ala bun

BogdanCMS 25-05-04 17:02

Acum o saptamana am vazut un BMW Seria 3 nou-nout cu nr rosu luat in bataie de joc!!!!Cum asa,intrebati?Pai sa incep: era 1,6, cu manivele la geamuri, fara clima, fara casetofon, cel mai stock posibil!Bataie de joc!!Mai bine isi lua de banii aia o Octavie full-option decat sa-si bata joc de o asa masinuta!Ce-o fi fost in capul proprietarului???

Hondarul 25-05-04 17:03

Seria 3 ultim tip cu manivele la geam ??? Pleaca bre ca iei vopseaua...

tekno 25-05-04 17:29

poate ca vrea sa o modifice shi scaote tot ce tzine de comfor de pe ea ca sa bage rollbar :lol: :lol: :lol:

akimoto 25-05-04 18:16

sau poate vrea sa-si dezvolte tricepsu

xbogdanel 26-05-04 22:25

draceee....nu au romanii astia bani....si aici in pozele de pe topic vad masini de masini....am fost sapt asta in neptun.ce e si pe acolo.si toata au nr de romania,deci nu sunt ale strainilor.n-am ce zice...la mai mare (si la mine :) )

EvLSant0S 31-05-04 11:37

dar de gallardo-ul ala negru B nush cat BUL care ce stie??? l-am vazut de vreo 3 ori pana acum in BUC.... umbla pe magheru , sau de acel bentley continental GT albastru...

BogdanCMS 31-05-04 13:18

Bentleyul ala l-am mai vazut prin centru parca pe la Romana, accelera ca nesimtitu, s-a dus intr-o clipita de la stop...si cum se auzeaaaa... :shock:

Hondarul 31-05-04 13:30

GABI, ma crezi ca am vazut Nova aia din poza ta la TV ???

Cand aratau astia imagini de la combinatul ala din Craiova parca... Atunci, cu accidentul de la Mihailesti. Era parcata in curtea uzinei sau ce draqu era acolo...

Pana la urma faza cu F1 a fost doar un zvon ??? :lol:

EvLSant0S 31-05-04 13:53

la vara am jurat ca daca nu plec in S .. pierd cateva nopti pe magheru cu apartul meu iubit.. poate prin si eu montrul din BUC.... Mclaren f1... totusi nu cred frate as vrea sa cred dar nu ma lasa inima JUR ca atunci cand/daca vad masina leshin... :) :) peace

BogdanCMS 31-05-04 14:21

Cine il provoaca p-ala cu F1 la o liniuta e un dumb ass m'fucker!!!! :lol: :lol: :lol:

L-am vazut iar p-ala cu Type-Rul roshu facut la C&C!!!Innebuneeeeeeescc!!!! :shock: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

EvLSant0S 31-05-04 14:36

mai intai sa-l prinda unu cu aparatul pe ala cu f1 .. si dupaia sa se vb pe forum de F1... da?? :P e mai bine asa.. vb ca chiorii.. nu am vazut nimik si vorbim... care are chef sambata de o plimbare i-au cam`u , pun bani de benzina si ne plimbam , in cautarea \"monstrului\" si nu numai a lui , avem si alti monstruletzi de prins , gallardo etc.

EvLSant0S 31-05-04 14:44

3 Attachment(s)
Alt F1 Capturat! :P

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning